|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- A czemu nie? ![]()
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
Zalezy czy jest jakas iskra i szansa to jak najbardziej może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś miałam głupie sny... Wrrr
#4204 |
Zakorzenienie
|
A czy Wasi Tż też są tak bardzo zazdrośni, szczególnie na początku czy byli zazdrośni i niepewni tego co się dzieje?
#4205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do niepewności, tutaj nie rozumiem. O jaką niepewność chodzi? Jego nieśmiałość, czy niepewność do związku?
---------- Postanowienia noworoczne: - ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!! - nos w książki --> "Już za rok matura..." ![]() - cieszyć się życiem! ![]() Skalpel: 5 Killer: 3 Turbo: 5 Tiffany R. : 19 Mel B abs: 6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Ahhh kupilam dzisiaj zonkile
![]() ![]()
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Mój jest zazdrosny, chociaż nie ma o co. Ale to nie chorobliwa zazdrość tylko własnie chyba nie pewność jeszcze.
#4209 |
Zakorzenienie
|
Moj zero zazdrosci
![]()
#4210 |
BAN stały
|
Umówiłam się na randkę z facetem, którego znałam już długo, bo to był znajomy. Ma 33 lata, ja mam 18. Różnica spora, wytrzymałam dwie randki i musiałam mu oznajmić, że już się nie spotkamy xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
Mój nie lubi jak mówię o innych facetach. Oznajmił, że mogę chwalić tylko jego i o nim mówić.
Oczywiscie jego zazdrosc jest bardziej zartobliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi sie tez inaczej bo moj nie jest Polakiem. W sumie nigdy chyba nie bylam w dlugim zwiazku z Polakiem. A tutaj inna kultura itp.
![]() |
#4214 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny czytam i czytam to forum i zauwazylam kilka podobnych przypadkow do mojego... Podobnych bo to nie do konca to samo... Od roku pracuje w takim jednym miejscu, moim szefem jest 34 latek ja mam 24. I tak sie porobilo ze czuje sie jakbym miala 2 zycia... W domu mam swojego TZa a w pracy On.Chcialabym zapytac co myslicie o zachowaniu mojego szefa...
Juz na rozmowie kwalifikacyjnej zauwazylam ze wywarlam na nim niesamowite wrazenie, bo jak weszlam pokoju to az zesztywnial ze sie tak wyraze patrzyl na mnie jak na obrazek i zaczal sie jakby jakac ha ha ha co po pozniejszej rozmowie z pracownicami wyszlo ze nieee on sie nie jaka. Dostalam ta prace. Pozniej wpadal nieoczekiwanie do mnie zagadac o byle czym, pozniej wpadal coraz czesciej i zawsze patrzyl mi tylko i wylacznie gleboko w oczy i nie spuszczal wzroku, a jak podawal mi reke to zawsze ja przytrzymywal i tak jakby leciutko mnie przyciagal do siebie tak nieznacznie. Pozniej bardzo mu zalezalo zeby poznac moje zycie co robie po za praca czym sie zajmuje. Ja to zawsze traktowalam niewinnie. Pozniej zaczely sie wyjazdy sluzbowe jednodniowe ktore oznaczaly wiele godzin spedzonych razem na podrozach samochodem po polsce i odkad sie przyjelam tylko ja na te wyjazdy jezdzilam... Nigdy nie bylo zadnych wyznan, czesto wlasnie w trasie opowiadal o swojej zonie i to dosyc czule ze ona sie denerwuje jak on tak jezdzi a on tego nie lubi bo ja bedzie glowa bolala tratatata. A drugim razem patrzy na mnie pol drogiukradkiem i pyta: Jak tam Ewelinko? Ja juz duzo razy sie przeprowadzalem teraz mieszkam tu i tu ale w kazdej chwili moze sie cos zmienic... moge zamieszkac gdzie indziej.. i wymowne spojrzenie. Czesto pytal mnie czy ja lubie moje mieszkanie czy na pewno. Chwalil moje perfumy komplementowal ze jestem taka zadbana. Ale ja zawsze biore to zartem. I np jak raz wpadl i z nieukrywanym zachwytem mowi ale z ciebie sarenka! to ja wypalilam AAA ze taka sucha he he Noo kazdy tak mowi! I az mi bylo wstyd za sama siebie bo ja glupieje w jego obecnosci takie glupoty plote z tych nerwow... Nie wiem czego on odemnie chce i juz rok czasu mu sie takie zachowanie nie znudzilo! Ja mam bardzo silny kregoslup moralny ale wiecie dziewczyny jak to jest nie powiem ze nie jest to mile i ze mi sie to nie podoba zwlaszcza jak mam gorsze dni ze swoim TZtem a On tak przyjdzie i mnie chwali... Ciezko mi oj ciezko... Ale jak myslicie? nigdy nikt nie przekroczyl granicy tylko te wymowne spojrzenia i komplementy co o tym myslicie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Rozeznanie
|
paulinika - to ty w swoim avatarze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
Oczywscie ze ja
![]()
#4217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też kiedyś w pracy spotykałam faceta (też starszy ode mnie z 18 lat), który przyjeżdżał dzień w dzień i leciał mi z bajerą, że jest nieszczęśliwy z dziewczyną, i że my moglibyśmy, itd... ale miał nie tylko dziewczynę, z którą był ładnych parę lat, ale i dziecko z nią. Nie wyobrażam sobie, zebym mogła wejść między dwoje ludzi i rozbić ich związek. Wierzę, że karma wraca.
![]() |
#4218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Choć to jest dosyć śmieszne jak napuszają się jak młode koguciki, więc czasem można się podroczyć ![]()
---------- Postanowienia noworoczne: - ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!! - nos w książki --> "Już za rok matura..." ![]() - cieszyć się życiem! ![]() Skalpel: 5 Killer: 3 Turbo: 5 Tiffany R. : 19 Mel B abs: 6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Ja sie tak drocze właśnie
![]() A on podkresla wtedy swoje zalety ![]() ![]()
#4220 |
Zakorzenienie
|
Ja własnie sie tak z nim droczylam, jak zobaczylam jak serio do tego podchodzi to przestałam. Mówił, ze go to nie rusza, ale jego mowa ciała i oczu pokazywała zupełnie co innego
![]() Kiedys mi palną, co ja bym czuła, gdyby mówił o innej kobiecie przy mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
.
A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej. Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie Edytowane przez Cola_Ola Czas edycji: 2013-10-29 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Strasznie duza róznica moim zdaniem. Osobiscie nie poszłabym na cos takiego. Najwyzej 12-13 lat roznicy to dla mnie max.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja zawsze będe przekonana, że nie wiek ogranicza ludzi a światopogląd, doświadczenia i pewnie jeszcze kilka rzeczy możnaby dorzucić ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 |
Zadomowienie
|
talantea a ja nigdy bym 5 lat różnicy nie przekroczyła a teraz co? ja mam za chwilę 22 mój TŻ 41 brzmi okropnie (chodzi o cyferki) ale miłość nie wybiera....
Co do zazdrości.. mój ma właśnie teraz taki okres nie wiem czemu.. kiedy.ś byłczasem zazdrosny ale tak mocno tego nie pokazywał a teraz co chwilę do mnie dzwoni albo pisze smsy, ciągle pyta o to samo, gada jak kobieta o uczuciach xD A tak poza tym.. ja nigdy bym się świadomie nie wpakowała w jakikolwiek związek z taką dużą różnicą wieku, ale miłość to trochę nieświadomość.... mój TŻ to świetny facet, wszystko potrafi zrobić, jest kochany, troskliwy, ugodowy :P ale czasem te cyfry mnie przerażają.. jak to będzie później.. TŻ mi ciągle mówi.. "ty będziesz miała 30 i pewnie będziesz miała kogoś na boku bo ja tobie już nie wystarczę" (a zaczął być strasznie zazdrosny od jakiegoś tygodnia, gdzie dowiedział się że pewna para z podobną różnicą wieku (poniekąd jego znajomy) są w separacji, chcą się rozwodzić, żona na niego donosi że ją bije itp (a to nieprawda) i.. jej mąż znalazł w jej kompie dowody że go zdradza od długiego czasu.. dlatego TŻ teraz taki nieufny się zrobił i ciągle mi mówi że pewnie niedługo znajdę sobie jakiegoś młodego... |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
.
A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej. Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie Edytowane przez Cola_Ola Czas edycji: 2013-10-29 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no niby wiek nie ogranicza ale z drugiej strony jak się zastanowię że TŻ będzie miał 50 a ja dopiero 30 to trochę przerażające... ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- cola ola ja straciłam w oczach rodziców i to bardzo dużo ale teraz już mi to nie przeszkadza, nie chcą zaakceptować to nie, ważne że ja będę szczęśliwa oni za mnie życia nie przeżyją |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Konto usunięte
|
co do zazdrości to ja bardziej jestem i czuje cały czas niepewność co do "nas" , bo parą oficjalnie jeszcze nie jesteśmy . spotykamy się dopiero miesiąc . mam głupie myśli jak go dłużej nie ma to , że pewnie mnie zdradza . jak poszedł sam na imprezę z kumplami to ja przeżywałam piekło , nie spałam całą noc . zaufanie zdobywa się latami więc po miesiącu trudno z tym .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
angelisia ja tez nie lubię jak TŻ idzie na jakąś imprezę sam (mimo że wiem, że będą tam sami faceci) też odrazu mam w głowie zdrady ;/ a jesteśmy 4 lata razem :P
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- taka sobie jedna naprawdę nigdy nie pomyślałaś sobie "ja będę jeszcze taka młoda, ładna, zgrabna, chęć do życia a TŻ już prawie dziadek.." ? :P głównie chodzi mi o wiek, nie o wygląd że nagle będzie miał brzuch, będzie głuchy, łysy, sztuczne zęby ![]() W sumie to nie boję się że się dziadkiem stanie bo on ma aktywny tryb życia i nie lubi siedzieć z tyłkiem w domu więc mi dorównuje pod tym względem.. Ale czasem jak mam gorszy dzień to tak sobie rozmyślam... że jakby został taki jaki jest tylko kilka lat młodszy to byłabym w raju :P No ale wszystkiego mieć nie można.. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.