|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |||||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak na początku przeczytałam to pomyślałam - co ta kobita wymyśliła? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się z popołudniową kawką i uciekam robić się na bóstwo ![]() do wieczorka ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#423 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się podoba ![]() Hej ![]() Dziś jestem strasznie ospała i zmęczona...chyba to ciśnienie... Przyszłam z pracy i od razu buch do łóżka. Odebrałam wyniki: TSH, FT4,FT3 i prolaktyna- wszystko w normie ![]() ![]() Tż dziś był też na badaniu- przeżył ![]() Zmykam z powrotem do łóżka ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||
Zakorzenienie
|
tu jesteście
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
W zasadzie to nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Pszczoua mieszkam około 130 km od Barcelony na południowy zachód. W sumie do Barcelony mamy tylko godzinę drogi.
Ruda ja też wracam do naturalnego koloru włosów, bo mam ciemny blond i w sumie nie dawałam się, włosy mam już za ramiona, a końcówki tak może z 6 cm mam jasny blond i wyglądam jak swego czasu wszystkie gwiazdki z jasnym końcówkami. Ale nie chce obcinać do ślub, więc coś z tym będę musiała zrobić. Kwitka trzymam nadal kciuki za AMH. Wrócił TŻ na przerwę, żeby obiad zjeść i zapytałam wprost o co chodzi, a on dalej uparcie, że nic. Więc zagroziłam, że jeśli mi zaraz nie powie, to nie będę gotować przez tydzień (hahah, jakbym umiała z tego zrezygnować), więc w końcu mi powiedział, że uświadamia sobie każdego dnia jak dla niego jestem ważna, że bardzo mnie kocha, ale, że on troche zaczyna się bać całego tego zamieszania wokół ślubu i nie chciał mi mówić, żeby mi przykro nie było. Więc mu powiedziałam, że ja też jestem przerażona jak nigdy dotad, a jednocześnie w 100 % szczęśliwa. Boże faceci to jednak mają czasem problemy. ![]() Rozmawiacie o tych kosmetyczkach, a mnie mama zabiera jutro na czyszczenie twarzy, regulacje brwi i na henne rzęs z okazji urodzin.
#427 | |||||
Wtajemniczenie
|
widze, że avatarek zmieniony
![]() ![]() dziękuję Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#428 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale zazdroszczę (tak pozytywnie) tego upiększania i rezerwacji wczasów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No coz, ale nie bede sie zalamywac. Dzis sobie zrobie wieczorek filmowy przy winie i pysznych przekaskach ![]() Edytowane przez teorema Czas edycji: 2013-01-30 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() masz jutro urodziny? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Ruda dopiero w piątek, ale TŻ mnie gdzieś zabiera i mama chce, żebym pięknie wyglądała, lecę depilować nogi, bo dzisiaj 14 dc, a mnie coś jajnior kłuje od rana. Tż wykorzystam jeszcze przed meczem.
#432 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zazdraszczam (tak pozytywnie) prania ciuszków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Liwia - pierwsze słyszę, ale ja to się muszę z imieniem "osłuchać" i wtedy mogę powiedzieć czy mi się podoba czy nie. To tak jak z Ignacym. Jak pierwszy raz usłyszała to pomyślałam, "ale Cię rodzice potraktowali" ( ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że w pndz te wyniki to już będą. A mówiłaś im, że potrzebujesz na wtorek? Cytat:
![]() Lilith witaj ![]() Elunka, mam nadzieję, że obrączka się znajdzie. Witam się i ja. Nie dzieje się u nas za wiele. czekamy na wizytę. Tylko brzuch mnie dziś znowu bolał, musiałam wziąć nospę....Cały czas schizuję i latam do łazienki zobaczyć czy nic się nie dzieje. ![]() Pracy dużo, ale wiadomo, jak w każdej pracy. Są okresy, że nie wiadomo w co ręce włożyć, a jest też czas, że można pozwolić sobie na luz.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-01-30 o 17:19 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Sophia
![]() ![]() ![]() może się mi te koszmary śnią przez problemy ze snem.... ![]()
#434 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki..melduje ze zaczyna się @
![]() Zauwazylam jedną dość ciekawą zależność..jak owu jest rano czy w nocy to @ też zaczyna się rano albo w nocy .. to ma sens?? idealnie 14 dni fl .. co do godziny ![]() Cały dzien byłam na szkoleniu w Gryficach..zarobiłam na prezent na mężowe urodziny ![]() Iza proszę o wpisanie 6 cykl.. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Nosz cholera, kolejny mój pewniak
![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
mialam moment zwatpienia po tescie ze za wczesnie..ale no coż..
ps. a na marginesie zastanawiam się nad poprawą sobie humoru..tym..http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/fryzury/ombre-hair-10835.jpg co myślicie? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-01-30 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Fajnie było się wyżalić komuś, kto mnie rozumie, a teraz widzę, już nie mam komu
![]()
#438 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i ![]() ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powiem Ci, że ja ostatni raz farbowałam włosy przed ślubem 1 lipca 2011 a potem stwierdziłam że wracam do naturalnych. Długo się męczyłam, kumpele sobie robiły jaja ze mnie ale udało sie ![]() Cytat:
![]() Zostań z nami ![]() Izunia przytulam Cię mocno ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-01-30 o 21:25 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że rzadko się udzielam, ale to przez to, że teraz "zawiesiliśmy" staranka, ale chętnie Was podczytuję, cieszę sie z każdej fasolki i mocno trzymam kciuki, za wszystkie którym się nie udaje, a przy okazji podczytuję sobie co robić, by staranka lepiej wyszły
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do imienia Liwia to mi się bardzo podoba ![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś spotkałam się z imieniem Samuel, kojarzy mi się z tym Murzynem z Barw Szczęścia, hehe
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się cieszę! ![]() Powiedz, który to tydzień już? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() ![]() ![]() odnalazlam wasn na nowym watku i rozumie dlaczego wolalyscie zalozyc nowy watek. podczytuje was codziennie bardzo lubie was czytac. chyba sie uzalznilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzis 35 dc ale cykle mam raczej dlugie tzn. 40 dniowe okolo i bardzo sie zasatanawiam czy sie udalo bo bardzo bym chciala;/ ale nie chce sie nakrecac bo boje sie rozczarowania. staranka byly dosc czeste w tym cyklu wiec moze zaskoczylo. tempka wysoko bo 37,2 dzisiaj. i mam pobolewania w podbrzuszu i klucie w jajnikach i takie dziwne ciagniecie, klocie trudno to okreslic w pochwie czy w macicy trudno okreslic. przepraszam za wyrazenia bezposrednie. i jeszcze od kilku dni zauwzylam moze to dziwne nie moge spac na brzuchu a zawsze spie na brzuchu po prostu mi nie wygodnie. i takie uczucie pelnosci w brzuchu. i wydaje mi sie ze jakos tak duzo mam sliny w ustach;/ ale dobra juz nie wymieniam bo sie tylko nakrecam;/ mam do was pytanko powiedzcie mi bardzo prosze jak jak mam cykle okolo 40 dniowe to kiedy moge miec owulacje???
#444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#447 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekarza zmieniłam u tego byłam dopiero na dwóch wizytach,w przyszłym tygodniu ide na 3.Dam mu jeszcze szanse. A ty kochana się nie przemeczaj ,fasolka najwazniejsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi ![]() Mi sie to imie podoba ![]() Cytat:
Dziewczyny dziwne to,bo ten śluz z krwią miałam tylko rano.W pracy cisza,przy szyjce sprawdzałam-czysto ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
Ela, bardzo dziekuje za zaproszenie. Znalazłam juz Was, ale po weekendzie spedzonym bez komputera nie jestem w stanie Was nadgonic... troche poczytałam, ale jeszcze pewnie jestem z 8 stron w plecy... Dzis tez tylko na chwile, i ide spac. Sophia (tak jeszcze nawiązując do poprzedniego watku) wizyte mam na 18.15, a Ty? Wczoraj jeszcze raz robilam bete, 14500, plamienia sie skonczyly, wyglada na to, ze wszystko jest ok. A jak Ty się czujesz? I jak Magbes? Doczytałam na razie troche, Lady Malgo i Maru trzymam kciuki!! Maru, Ja w szczesliwym cyklu miałam tak samo jak zawsze, czyli nie czułam nic ![]() Linka, nie wierz testom, mi na tescie o czułości 10 wyszedł cien cienia, i to 3 dni po terminie @, a beta tego samego dnia 152 ![]() A teraz wymiekam.... dobranoc! Edytowane przez margot_2012 Czas edycji: 2013-01-30 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski co do tych testów o czułości 10 miu/ml. Ja miałam 2 rodzaje, i takie o czułości 10 i te 25, ale u mnie żadnej różnicy nie było. Kreski były porównywalne na obu testach jeszcze przed terminem @, także nie wiem czy jest sens się akurat tą czułością sugerować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.