|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
Cytat:
gdzies czytałam o podłożu powstawania no i tabletki zatrzymuja wodę w organizmie a to jedna z przyczyn..do tego troszkę przytyłam, te 5 kg, które chcę zrzucić. W moim przypadku to nie jest aż tak prawdopodobne bo na kfc jakiegos b-smarta pozwalałam sobie raz na 2 tyg, może 2 razy jak nie miałam co zjeść . pizza raz w miesiącu nawet rzadziej..ale jadłam bebzy w postaci płatków chocapic od początku liceum niezmiennie 3,5 roku..bo to szybko, smacznie i wygodnie. dupa co z tego skoro nic to nie warte ? dopiero jakiś czas temu przewartościowałam swój jadłospis..owszem zdarzy mi się jakieś małe szaleństwo, np gorąca czekolada, czy raz na mies na pizza, ale to chyba nie do tego stopnia, żeby cellulit powstawał.. wiem tez, że od siedzącego trybu żcyia, a ja jedynie 4 h dziennie siedzę, nie 8 więc to raczej odpada..poza tym jak mówię mam go juz trochę i ciut dłużej ..ale dopiero od niedawna zaczął mi przeszkadzać do tego stopnia, że na moje nogi nie potrafię patrzeć a winę zwalam na tabsy, dlatego od 3 miesiecy biorę już inne, głownie na cerę, ale jak narazie widze minimalną poprawę jeśli o nmią chodzi, a cellulitu się chyba w ten sposob nie pozbędę..no cóż zobaczę te bańki
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jeśli chodzi o ujędrniacze to ja polecam zdecydowanie ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html miałam eveline (chlodzący, ujedrniający push up do pupy) i żaden tak mocno nie napinał skóry jak ziaja ale myślę że to kwestia indywidualna, chyba eveline ma więcej zwolennikow ![]() no i ziaja mało wydajna, ostrzegam !
|
#333 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mysle ze jutro zrobie caly tak jak mowie za duzo tego i juz nie wiem co cwiczyc, jutro sie zmierze i zrobie foty i w marcu bede widziec czy cos sie zmienilo
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadtobię wątek jak znajdę chwilkę właśnie wracam po 3 tyg do domu
![]() Jak będe miała zdj ze ślubu to oczywiście wrzucę do klubu ;-) Ale do sedna pojechałam do Warszawy i wreszcie poznałam osobiście Ewę i jestem bardzo mile zaskoczona bo myślałam że Ewa jest niedostępny a jest dokładnie odwrotnie;-) A na żywo robi naprawdę wrażenie mój TŻ jak ją zobaczył to stwierdził że muszę jeszcze schudnąć hehehe Wczoraj byłam na sesji zdjęciowej z Olivia i zdjęcia napewno będą fajne jak będe miała to oczywiście Wam pokaże ;-)
|
#336 |
|
Konto usunięte
|
Wchodzę,patrzę,a tu już nowa część
a więc witam |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Witam w kolejnym wątku
Zrobiłam dzis TzG ![]()
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie pokaz zdjecia
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam !
![]() opowiadaj jak się rozwinęła znajomość z kolegą.. bo to Ty jakoś z 2-3 miesiące temu zaczynałaś randkować z kimś, prawda? czy mnie już pamięć zawodzi?
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !!!!!!
Robiłam mój pierwszy skalpel, tzn. w sumie jestem w trakcie, bo po 15 minutach padam ! Stwierdziłam, że odsapnę sobie chwilkę, wyleję moje żale i wracam do roboty ! ![]() ![]()
|
|
#344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie co z klubem bo juz drugi raz wyslalam zaproszenie i nic dobranoc
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaliczyłam dzisiaj pare razy Tiffany
![]() melduję: 10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe, Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine, Tiffoczki, Lean and lovely Lower Abs Workout by Tiffany Rothe x2 kocham ją
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
I co i zrobiłam Skalpela dodatkowo dziś
Podejrzewam, że to dzisiejsze piwko było sprawą tego, że źle się czułam (ostatni raz piwo piłam hmmm jakieś 3-4tygodnie temu) i pogoda ![]() Ja te wzięłam się za siebie ze względu na to, że myślimy TŻtem o ślubie, ale ja mam jakieś 2 - 2,5 roku do tego czasu
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:25 ---------- a ja melduje na dzis: -skalpel -tiffoczki -the bikini abs workout by tiffany - 100 brzuszkow staralam sie zrobic: Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe, ale to wiecej roboty przy tancu brzucha niz cwiczeniach i sobie odpuscilam
|
|
#348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zobaczymy Zresztą,ja w kremy średnio wierzę - moim zdaniem trzeba machać nogami, nacierać tarkami a może wtedy zniknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
witam się z rana
dziewczyny, a mozecie polecić coś silnie ujędrniającego ![]() i kiedy najlepiej stosować? przed/po ćwiczeniach; przed/po kąpieli, czy jeszcze inaczej? ps. a ja po kilkudniowej przerwie od Ewy wracam do ćwiczeń
|
|
#350 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?Ja się dzisiaj przymierzam do Turbo (na razie nastrajam się psychicznie), a teraz wracam do czytania "50 twarzy Greya" , czytałam do 1:00 w nocy, a teraz znowu nic innego nie robię . Mam nadzieję, że chociaż do cwiczeń się od niej oderwę .
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
aaa, wczoraj ledwo dotrwałam skalpel, mięśnie tak mi się trzęsły, że aż samej chciało mi się z siebie śmiać, podczas treningu, ale za to dzisiaj czuję lekkie napięcie w nogach, chyba to dobrze?
![]() zmykam na koło, ostatnie w tej sesji! I ferie ![]() ![]() ![]()
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() to ja może z rana wstawię parę motywujących mnie foci i linki do 2 stronek, pewnie każda z Was ma jakieś ulubione, motywujące zdjęcia (a może nie każda), ja mam i uwielbiam je przeglądaćoto one: http://elsemoms.tumblr.com/ http://instawebber.com/?pid=usr&cid=228862384 a i ulubione fotki, tak jak będę wyglądać to tak na dobry początek dnia, a teraz idę się poskalpelować
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nie masz zakwasów to albo źle wykonujesz ćwiczenia albo już jesteś twardy zawodnik ![]() ja wczoraj mialam 5 dzień, miesnie bolaly, ale dzis juz nie czuje prawie nic dzis pewno jak zrobie to jutro bede miec problemy
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
dziewczyny widzę, że większość z Was ćwiczy już długi czas a na pewno wszystkie dłużej niż ja (ja od poniedziałki )Mam w planie ćwiczyć co drugi dzień. Jak na razie ćwiczę tylko skalpel, ale szczerze mówiąc po nim nie jestem jakoś strasznie zmęczona. Fakt - męczę się☠w trakcie ćwiczeń, ale po nich nawet kropli potu nie znajdę na sobie ![]() Tak myślę, że może ja za mało ćwiczę? Jakie ćwiczenia wy wykonywałyście na początku? Tylko skalpel czy coś jeszcze? |
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bananowa owsianka na sniadanie zaliczona
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A te strony też chętnie poprzeglądam ![]() Dzisiaj się zmierzyłam, minął miesiąc i 5 dni odkąd zaczęłam ćwiczyć. W nawiasie różnica w cm między początkiem a dziś. biust - 91 (-1) talia - 64 (-2) biodra - 92 (0) uda - 52,5 (-0,5) łydki - 33 (0) ramię - 25 (+1 albo mierzę w innym miejscu) Trochę mnie martwi ten spadek w biuście, bo nie mam ta za dużo do tracenia. A w udach miałam już mniej o 1 cm, więc nie wiem skąd się wzięło z powrotem to 0,5.
|
|
#358 | |
|
Raczkowanie
|
Tiffany Rothe - get flat, sexy abs, tiffoczki i skalpel z rana odhaczone
![]() Cytat:
Ta stronka jest świetna super zdjęcia, bardzo motywujące, aczkolwiek przyznam się szczerze, że mnie bardziej do walki o piękne ciało motywują zdjęcia dziewczyn przed i po..bo takie statystyki typu spadek cm, czy kg nie działają niestety na moją wyobraźnię i ja lepiej się dopinguję podziwiając efekty cięzkiej pracy na fotkach nie wiem czy tylko ja mam tak, ale to na prawdę na mnie działa.
walczę o wymarzoną figurę ![]() 05.01.15 63,3 kg ![]() 05.02.15 61,1 kg ![]() 05.04.15 57,1 kg celem jest osiągnąć 55 kg (waga sprzed roku) Edytowane przez ewuuuuu Czas edycji: 2013-01-31 o 10:02 |
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale piekne spadki w tali są!
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Myślę, że w brzuchu, tak na wysokości pępka poleciało więcej, ale niestety nie mam tam żadnych pomiarów z początku.
Ćwiczę od 26.12.2012 Edytowane przez Agemia Czas edycji: 2013-01-31 o 09:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

gdzies czytałam o podłożu powstawania no i tabletki zatrzymuja wodę w organizmie a to jedna z przyczyn..do tego troszkę przytyłam, te 5 kg, które chcę zrzucić. W moim przypadku to nie jest aż tak prawdopodobne bo na kfc jakiegos b-smarta pozwalałam sobie raz na 2 tyg, może 2 razy jak nie miałam co zjeść . pizza raz w miesiącu nawet rzadziej..ale jadłam bebzy w postaci płatków chocapic od początku liceum niezmiennie 3,5 roku..bo to szybko, smacznie i wygodnie. dupa co z tego skoro nic to nie warte ? dopiero jakiś czas temu przewartościowałam swój jadłospis..owszem zdarzy mi się jakieś małe szaleństwo, np gorąca czekolada, czy raz na mies na pizza, ale to chyba nie do tego stopnia, żeby cellulit powstawał.. wiem tez, że od siedzącego trybu żcyia, a ja jedynie 4 h dziennie siedzę, nie 8 więc to raczej odpada..poza tym jak mówię mam go juz trochę i ciut dłużej ..ale dopiero od niedawna zaczął mi przeszkadzać do tego stopnia, że na moje nogi nie potrafię patrzeć
a winę zwalam na tabsy, dlatego od 3 miesiecy biorę już inne, głownie na cerę, ale jak narazie widze minimalną poprawę jeśli o nmią chodzi, a cellulitu się chyba w ten sposob nie pozbędę..no cóż zobaczę te bańki 

a więc witam