|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
jak sie moja Teściowka wieśniacko ubierze to jej bedzie wstyd a nie mnie. Moja rodzinka jest zawsze elegancka i z klasa
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Witajcie
![]() Cytat:
mam młodą mamę i o świetnej figurze więc będzie wyglądać super ![]() teściowa też na pewno nie zrobi przypału a co koloru kiecki nie wyobrażam za nie decydować
|
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
nie dałam rady się już wczoraj odezwać bo wróciłam dopiero do domu po 23, zaczęłam Was nadrabiać i zasnęłam widzę, że gadałyście o Mamach i teściowych moje są prawie w jednym wieku, tzn Moja Mamcia jest starsza o rok, miała niedawno już 59 lat , ale nie widać tego po Niej bo cały czas ma stosunkowo mało zmarszczek (a używa kremów z Avonu). Za to Teściowa ma pełno drogich kosmetyków w łazience,a twarz ma masakrycznie pomarszczoną i szyję itd wygląda trochę jak wiedźma a jeśli chodzi o ciuchy to moja Mama ma srednie wyczucie, ale zawsze mnie pyta czy ok, więc już jest trochę lepiej. Chodzi w rurkach, w workerach, w zeszłym sezonie kupiła sobie skórzaną ramoneską w H&M i zielone rurki, włosy przefarbowaliśmy Jej na rudo i od razu wyglądała 10 lat mniej ![]() ale o Moją Mamusię to ja już zadbam, chociaż na co dzień Mama się raczej nie maluję, tylko na występy bo śpiewa z zespole śląskim ![]() ale na moje wesele będzie miała piękną sukienkę, fryzurkę, zrobione paznokcie i makijaż ![]() właśnie dziś ma Teściowa przyjechać
|
|
|
|
#3275 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny te czy te?
|
|
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaraz poszukam jakiejś listy i wpiszę do moje wedding plennera Tak naprawdę to taki gadżet w sumie, ale może komuś się przyda i myślę że to miły gest ![]() O widzisz, o cukierkach nie słyszałam U nas cukierki sie rzuca, jak para młoda wychodzi z klatki/domu i dzieciaczki czekają na słodycz Urocze to jest. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaśniejsze ![]() Cześć, Przeczytałam wszystko co pisałyście o mamach i teściowych i ciut się przeraziłam... Być może ja do tego trochę inaczej podchodzę, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała zmieniać czy to rodziców czy teściów na ten jeden dzień, żeby się pokazać... Okej można zaproponować lekki makijaż czy pomoc w wyborze ubrania, ale żeby od razu mówić, że będzie wstyd, że się wieśniacko ubierze?
|
|||
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Te drugie
a to na Walentynki czy na ślub już? ![]() Teściowa nie przyjedzie |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i idę poczytać o czym plotkowałyście ostatnio
wczoraj miałam wyniki z etyki dziennikarskiej i zdałam! teraz czekam na wyniki ze źródeł, jak zdam to zostanie mi jeden egzamin 17 lutego ![]() Cytat:
w ogóle często razem chodzimy na zakupy, ona mnie doradza a ja jej. Ale tak samo jak dodaja uważam, że mówienie, że ktoś będzie wieśniacko wyglądał jest troszkę nie na miejscu. Każdy ma swój styl to jak my się ubierzemy też dla kogoś może być wieśniackie moja mama na codzień też się nie maluję, jak na wesele będzie to nie wiem. W tym roku będzie miała 45 lat, teściowa jest trochę starsza, a teściu ma już ponad 60 o ubiór teściów nie muszę się martwić bo prawdopodobnie ich nie będzie na naszym weselu rozmowa jaką mieliśmy w sobotę (oczywiście przez tel) z mamą i ojcem TŻ nie zasługuje nawet na jakikolwiek komentarz ![]() Mnie się bardziej podobają te pierwsze ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Misiadełko wg mnie 1
|
#3280 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny nie pomagacie mi
Pysia na urodziny jeśli te drugie, a jeśli te pierwsze to jeszcze nie kupuję Dodaja jeszcze nie wiem, chciałam na etażerkach babeczki, wtedy jeszcze w takim słoju chcę rafaello, ale te na wagę, bez papierków. Wtedy mam trzy takie słoje (podobne, trochę bardziej opływowe w kształcie i wyższe) i mam jeszcze taką miskę jak często w bankach czy innych punktach, taka przechylona na cukierki i do tych czterech ostatnich rzeczy to nie wiem co chcę... Coś w fiolecie i różu by się przydało, ale nie ma nic takiego na rynku.... |
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię dzielić kuchni z inną kobietą - nawet z moją mamą.my na całe szczęście mieszkamy 300 km od obu mam teściowa uwielbia powtarzać, że "ona się nie wtrąca bo to nasza sprawa i zrobimy jak uważamy, ale..." Tak było z cateringiem/kucharką. Od początku mówiliśmy, że chcemy catering, a ona szuka nam kucharki bo tak jest lepiej. Spoko, faktycznie może wyjść smaczniej i taniej, jednak czemu podkreśla, że się nie wtrąca: Za to ojciec wtrąca mi się we wszystko, a sis to już w ogóle. Na dwa dni przed ślubem zapewnię im nocleg w miejscu oddalonym o co najmniej pół godziny ![]() dodaja też tak uważam ![]() misiadelko jak na ślub to pierwsze. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale szukasz cukierków we fiolecie i różu, tak? bo można kupić takie cukierki w monofakturze http://www.manufaktura-cukierkow.pl/ Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-31 o 09:54 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jedziemy spisać umowę
![]() foto i zespół podpiszemy umowę jak załatwimy sale potem jeszcze do kościoł i spokój na jakiś czas ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- co kupujecie/organizujecie na walentynki? ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- u mnie 555 dni |
|
|
|
#3283 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
muszę się zastanowić. W ogóle do kościoła musimy zacząć czasem chodzić, bo obawiam się, że od razu nam powie coś w stylu ''Wy do kościoła w ogóle nie chodzicie!''Właśnie, w którym Wy kościele w ogóle bierzecie ślub? w tym naszym, tzn. dużym na centrum? ![]() Cytat:
ja bronię się w lipcu ![]() Cytat:
a co do tej kłótni to gruba przesada. Sami zbieracie na to wesele to zrobicie jak tylko Wam się będzie podobać... moja mama też nieraz mi pomoże, a nieraz powie ''Jeszcze tyle czasu'', więc nie o wszystkim jej mówię. Tak samo z zespołem ''Po co szukać, Ola miała fajny zespół, niedrogo'', ale kuzwa chce go posłuchać, a jakoś nie dzwonią (zapisali sobie nas i powiedzieli, że jak tylko będą gdzieś grać to nas zaproszą).Cytat:
''Ale przytul mnie!''
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-01-31 o 10:04 |
||||||
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cały czas myślę nad winietkami i podziękowaniami. Intrygują mnie winietki zrobione z ferrero czy jakiś takich podobnych pralinek |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do walentynek to na razie myślimy o kinie, ale to jak będzie coś ciekawego. Jak nie to jeszcze nie wiemy, coś się wymyśli bliżej walentynek ale na pewno kupię TŻ kartkę i wrzucę do kanapek do pracy albo do torby
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kuchnie i lazienke bedziemy miec osobno. |
|
|
|
|
#3287 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i też mam nadzieję, że woda będzie ok, bo koniecznie chcę mieć w niej zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
to jest już bez sensu.Cytat:
i jak dzisiaj poszło? ![]() Cytat:
a co do Kwaśniewskiej to już nie pamiętam jak wyglądała, musze zerknąć...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo ciekawa sesja
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliova ja też chce na pogorii
)
|
|
|
|
#3289 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rzuca się najczęściej grosikami ![]() Cytat:
żebyś tylko na tą 16 się wyrobiła! my chyba też wybierzemy godz. 16Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też nie mam mocnej głowy. Nie raz po 3 drinkach mi już szumi i po swojej 18nastce mam nauczkę, tak się opiłam z koleżanką, że masakra... o północy nie wiedziałam, że to ja jestem solenizantką Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- O, to gdzie mieszkasz? nie wiedziałam, że też jesteś Zagłębiaczką
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
nie z zagłebia ;p ale nie daleko ;p
Katowice- M-ce |
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
A
w Katowicach piękne są Trzy Stawy taka bardziej jak ''nad morzem'' i na Trzech Stawach raczej do wody bym nie weszła
|
#3292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to zależy czy TŻ lubi blink blink - jak tak to drugie
![]() Ale to jeszcze nie na wesele nie? ![]() Cytat:
![]() A co do teściowej...ja swojej nie zmienię to wiem, i w sumie wszystko mi jedno jak się ubierze, ale postaram się chociaż o nową garsonkę:P Podpuszczę ją jakimś tekstem w stylu "Ale pani Grażyno, może coś nowego, żeby tak samo na zdjęciach z wszystkich 3 wesel nie wyglądać? Bo się potem Pani pomieszają, które jest które" ![]() Cytat:
Co znowu wymyśliła? ![]() Już Wam wrzucam te motylki
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
Zdjęcia takie sobie, ale robione telefonem Urodą też nie grzeszą, ten z lewej zrobiony ze zwykłego bloku technicznego, a drugi z papieru wizytówkowego, ale ze złej strony mi się szablon wydrukował i widać linie;/ (kartka na której drukowałam próbkę zaproszeń, dlatego w środku widać jakiś tekst) Wyglądają fajnie, ale nie wiem czy się na nie zdecydujemy, bo chcemy połączyć upominki z winietkami, a do tych już raczej wstążeczki nie przyczepię...Choć motyw motylków jest uroczy - będę musiała coś pokombinować jeszcze![]() Aha - ten biały ma jeszcze pod tą klapką z motylkami taką jakby dodatkową klapkę (oryginalnie z szablonu), w tym kremowym ją wycięłam, bo wydała mi się zbędna
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Nati w sobotę pomyśliliśmy, że może do nich zajrzymy ''żeby nie było'', bo ostatnio byliśmy na początku wrzęsnia (a mieszkają 10km od nas
). I do ojca się nie dodzwonił, więc zadzwonił do mamy, a ona na to, że dwa tygodnie temu ojciec zmienił numer tel od razu na nas najechała, że nie dzwonimy, itp. TŻ na to, że oni też mogą zadzwonić, a ona ''Nie, bo my oszczędzamy na kartach'' no i gadała tam swoje wywody po czym TŻ coś powiedział, a on się rozłączyła podała mu nr do ojca więc zadzwonił do niego i powiedział, że matka ma do nas NIGDY nie dzwonić. Był w pracy, więc tak czy siak byśmy nie pojechali. Jedna wielka paranoja
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=syfh-KGutJw Albo góry http://slubzakopane.wordpress.com/20...em-pod-rysami/
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliova oszczędzają pewnie na Wasz ślub
Oni wiedzą w ogóle o Waszym ślubie? Mogą się lekko zdziwić jak ich nie zaprosicie ![]() Nati_kk fajne te motylki Ja ciągle nie mogę sie zdecydować.Próbuję dodzwonić się do chirurgów-stomatologów w wawie i cienko mi idzie. Dodzwoniłam się do 1/4, a reszta ignoruje telefony. Tak sobie myślę, że czas bym zrobiła tż'owi niespodziankę. Myślę nad ptasim mleczkiem własnej roboty lub czekoladkami http://kotlet.tv/czekoladki-z-galaretka Znalazłam też takie coś http://zpiekarnika.blogspot.com/2012...-wisniami.html ale to może kiedy indziej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

nie dałam rady się już wczoraj odezwać bo wróciłam dopiero do domu po 23, zaczęłam Was nadrabiać i zasnęłam
wygląda trochę jak wiedźma 

wczoraj miałam wyniki z etyki dziennikarskiej i zdałam!
Tż już jej mówił, że ma się nie wtrącać i powiedziała, że tak zrobi, ale ja jej nie wierzę - to nie jest typ kobiety, która się nie wtrąca 

( trzymajcie kciuki od 10:20,jak zdam to jutro pijemy
ja bronię się w lipcu
a co do tej kłótni to gruba przesada. Sami zbieracie na to wesele to zrobicie jak tylko Wam się będzie podobać... moja mama też nieraz mi pomoże, a nieraz powie ''Jeszcze tyle czasu'', więc nie o wszystkim jej mówię. Tak samo z zespołem ''Po co szukać, Ola miała fajny zespół, niedrogo'', ale kuzwa chce go posłuchać, a jakoś nie dzwonią (zapisali sobie nas i powiedzieli, że jak tylko będą gdzieś grać to nas zaproszą).
i to przez gg! 
no to zmieniłam lekarza :/ Nie będzie mnie jakiś palant obrażał :/ Zresztą jakby to zależało od mojej tuszy, to po odstawieniu tabletek bym też nie dostała, a jak odstawiłam to okres pojawiał się regularnie :/
bardzo ciekawa sesja 

ale to może kiedy indziej