Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 08:23   #2401
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

ogólnie u mnie też pizga jak w kieleckim
milenka - carla ma rację - jak coś ci leży na wątrobie to wal prosto z mostu..........jak człowiek się wygada to jakoś lepiej........no i po to tu jesteśmy........żeby się wspierać .......i to nie tylko w diecie

ja zaczełam dzień od owsianki
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:29   #2402
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
No dobra ja sobie gadu, gadu a mi się wpie..dal należy to może napiszę
I jogurt nat. z słonecznikiem, porzeczkami, miodem i płatkami owsianymi
II wafel ryżowy i marchewa
III i uwaga 2 kawałki pizzy i wiecie co nawet mi nie smakowała - jadłam bo była jedyne co jest w tym dobre to, to że stwierdzam, że więcej tego nie zrobię do tego odbija mi się do teraz i piję jak smok - nic miłego, co nie usprawiedliwia tego, że sama jestem na siebie zła
IV wafel ryżowy - za karę
A masz! Niuuunia zjedzenie TYLKO dwóch kawałków pizzy Ok, ale nie dobrej!? Kobieto jak grzeszyć to ze smakiem!
Kara za mała bierz się za ćwiczenia

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Milenko Mam nadzieję że systematyczny masaż przyniesie efekty

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Apropo byłam wczoraj na spotkaniu w sprawie pracy - załatwionym przez znajomego... Spodziewałam się pracy w sklepie - a trafiłam na spotkanie sieci sprzedawców cudownego leka na raka .... Sami Polacy

Czasem niestety potwierdza się ze za granicą należy unikać rodaków
Po prostu rewelacja Kombinują i głupich do pracy szukają

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:32   #2403
anuszka21
Zakorzenienie

Dodałam zdjecia swojego sadełka. Niestety zdjecia ze slubu 29.10.2011 bo nie mam nic aktualnego ale wtedy wazyłam 72kg, wiec kilo mniej.

sss7 a Ty co za pysznosci tam wcinasz? A biustu to rzeczywiscie takiego jeszcze nie widziałam Oo mój chłop dał by się za Ciebie pokroic xD
Joanna, jest az tak cienki z pracą? oO

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-01-31 o 08:39
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:33   #2404
CARLA_23
Wtajemniczenie

Kończę bo kawa mi stygnie
Nie dam rady poćwiczyć bo dziś koniec miesiąca i do pracy zaraz się zbieram i będę pewnie ok 22.00 Wieczorem wpadnę i dam znać jak z jedzeniem
Miłego dnia dziewczynki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:42   #2405
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!
Dzisiaj na śniadanie miałam surówkę z kapusty kiszonej i chleb razowy.
Byłam dzisiaj oddać krew na badania - cholesterol + lipidogram, ciekawe co mi wyjdzie, bo cholesterol miałam ostatnio podwyższony.

U mnie wyjątkowo dzisiaj wyszło słońce , chociaż teraz znowu się chmurzy. Wszędzie mokro jest i ta pogoda już mnie dobija.

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
No dobra teraz wszystko jasne. Ja też zrobiłam podpisy pod zdjęciamiMyślę że z wagą 68kg bardzo ładnie wygladałaś Czyli nie masz do zrzucenia aż tak wiele żeby to uzyskać
Ja nawet nie mam zdjęć z okresu ok 70 kg tak dawno to było
Ja też nie mam żadnych zdjęć z okresu ok 70 kg bo naprawdę mniej niż 70 to miałam jak w gimnazjum chyba byłam , a to prawie 6 lat temu . Ogólnie nigdy nie lubiłam się fotografować.

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Joasiu ja tez odkad jestem na diecie nie mialam problemow z wc, wrecz przeciwnie... ale od kilku dni no mam te zaparcia na wizycie musze koniecznie to powiedziec.

Ja mam takie plany na dzis, ze ide zaraz sprzatac, bo ksiadz bedzie. No i zaraz musze leciec do sklepu po chlebus i watrobke na obiad, bo kot mi zjadl

Dobra ubieram sie bo roboty pelno
Dobrze, że ta cola podziałała, może polecę ją mojemu tacie bo on ma czasami takie problemy. Ja nigdy nie miałam problemów z wc, a odkąd jestem na diecie to chodzę jeszcze częściej niż zwykle.

Ogolnie
dobrze, że z zębami już lepiej

Mam problem z okresem, a właściwie z jego brakiem, powinnam już dostać jakieś półtora tygodnia temu. I tu mam pytanie czy on mógł się rozregulować po odstawieniu tabletek anty? Ostatni raz brałam w listopadzie i miałam wtedy krwawienie z odstawienia, potem miałam w grudniu z tygodniowym opóźnieniem, a teraz jeszcze nie mam , co dziwne bo brzuch mnie pobolewał i myślałam, że będę mieć, no ale...

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Dodałam opisy do zdjęć.

A tak poza tym to dzisiaj dzień przytulania więc dla Wszystkich
Stary 2013-01-31, 08:51   #2406
Joanna XL
Zakorzenienie

CarlaW sumie to nie wiem Tak z rozbiegu ... Ktoś przychodzi to trzeba posprzątać

Ach jak mi sie nic nie chce ... A tu poćwiczyć by trzeba

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

anuszka nie jest źle chyba ... ja tak sobie na spokojnie szukam - na razie zaczęłam od czegoś co by odpowiadało .. za parę tygodni zejdę z wymagań A na to spotkanie poszłam bo mi je znajomy załatwił (sam nie wiedząc o co chodzi ... No ale wiecie - cudowny lek na raka, cukrzycę i wszystkie bolaczki tego świata
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:51   #2407
anuszka21
Zakorzenienie

Mam humor zrabany po calosci ;( Maz mi pojechal, ze mam spasione dupsko ;( a wszystko dlatego, ze mial sie zajac chwile małą, bo chcialam isc sobie zrobic sniadanie ;/ az sie poryczalam, tak mi sie przykro zrobiło ;/ to chyba na okres hormony szaleją... a jesc to mi sie odechcialo..

CARLA. Ile Ty masz wzrostu? Bo nie wyglądasz na swoją wage...

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-01-31 o 09:26

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 09:26   #2408
nadalka
Zakorzenienie

Cześć Jakiś czas mnie nie było

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Mam humor zrabany po calosci ;( Maz mi pojechal, ze mam spasione dupsko ;( a wszystko dlatego, ze mial sie zajac chwile małą, bo chcialam isc sobie zrobic sniadanie ;/ az sie poryczalam, tak mi sie przykro zrobiło ;/ to chyba na okres hormony szaleją... a jesc to mi sie odechcialo..

CARLA. Ile Ty masz wzrostu? Bo nie wyglądasz na swoją wage...
no to nie fajnie

no mi też przydało by się poćwiczyć...
Stary 2013-01-31, 09:42   #2409
mon_cheri
Raczkowanie

hej hej, już jestem
po egzaminie - nie wiem jak poszło, ale nie było najgorzej. Wyniki w poniedziałek to dam znać

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Mam problem z okresem, a właściwie z jego brakiem, powinnam już dostać jakieś półtora tygodnia temu. I tu mam pytanie czy on mógł się rozregulować po odstawieniu tabletek anty? Ostatni raz brałam w listopadzie i miałam wtedy krwawienie z odstawienia, potem miałam w grudniu z tygodniowym opóźnieniem, a teraz jeszcze nie mam , co dziwne bo brzuch mnie pobolewał i myślałam, że będę mieć, no ale...
hmm, to dziwne faktycznie... ja po odstawieniu raczej miałam normalnie i został mi w miarę regularny. A jest możliwość, że w ciąży jesteś? Bo to pierwsze co przychodzi na myśl. Ogólnie przez dietę może się opóźnić, ale aż tak
Cytat:
oj nie przejmuj się, pewnie coś go zdenerwowało i wyżył się na Tobie co go oczywiście nie usprawiedliwia i myślę, że powinnaś strzelić focha! i to porządnego!
Serio, nie przejmuj się, jesteś na dobrej drodze, żeby za "chwilę" pokazać mu się jako super zgrabna laska
Stary 2013-01-31, 09:51   #2410
Joanna XL
Zakorzenienie

anuszka W sumie ciężko coś powiedzić bo Twoj mąż zachowuje się poniżej wszelkiej krytyki
Jedyna rada to olewaj takie komentarze (wiem łatwo napisać i zjedz śniadanie bo śniadanie to podstawa
Pociesz sie że jesteś szczuplejsza od większosci z nas i wyższa ...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

A nasi męzowie/partnerzy nie narzekają Wiec problem tkwi w Twoim mężu a nie w Tobie Nie daj sie dołować
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:13   #2411
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon_cheri Pokaż wiadomość

hmm, to dziwne faktycznie... ja po odstawieniu raczej miałam normalnie i został mi w miarę regularny. A jest możliwość, że w ciąży jesteś? Bo to pierwsze co przychodzi na myśl. Ogólnie przez dietę może się opóźnić, ale aż tak
Niee, w ciąży nie jestem no chyba, że jestem wiatropylna Z okresami zawsze miałam problemy, bo były ciągle nieregularne, poszłam do gina i powiedział, że niby mam pco (zrobił tylko badanie krwi, USG nie miałam robionego) i dał mi diane-35 - dodatkowo to pomogło przy trądziku. Brałam to przez parę miesięcy i poszłam do innego gina, bo tamten już nie przyjmował w poradni do której chodziłam. No to dalej brałam aż w listopadzie poszłam i zapytałam czy mogę przestać brać, no bo po co mam truć organizm lekami to mi dał zielone światło. Ten drugi robił mi USG i było wszystko w porządku. Więc nie wiem czy w końcu to pco mam czy nie. Poczekam jeszcze z pójściem do gina bo wyczytałam, że cykl do normy może wrócić od około 2 tyg do 6 miesięcy. A brzuch mnie trochę pobolewa więc czekam...

Edytowane przez Beatagr3
Czas edycji: 2013-01-31 o 10:14
Beatagr3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 10:15   #2412
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
anuszka W sumie ciężko coś powiedzić bo Twoj mąż zachowuje się poniżej wszelkiej krytyki
Jedyna rada to olewaj takie komentarze (wiem łatwo napisać i zjedz śniadanie bo śniadanie to podstawa
Pociesz sie że jesteś szczuplejsza od większosci z nas i wyższa ...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

A nasi męzowie/partnerzy nie narzekają Wiec problem tkwi w Twoim mężu a nie w Tobie Nie daj sie dołować
To ze wyzsza, to akurat zadna zaleta xD
Przynajmniej dla mnie ;p 168cm to wzrost dla mnie idealny. Ja czasami czuje sie jak zyrafa ;/ Schudnac zawsze mozna, wzrostu nie zmienisz ;/
Stary 2013-01-31, 10:26   #2413
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez YennaSnape Pokaż wiadomość
hej dziewczyny Jestem z Wamii odchudzam, ale nie miałam ostatnio czasu zaglądać na forum. Byłam chora i miałam zapierdziel w pracy. Ale wracam, wracam Jutro rano z buta do pracy hej ho Jutro Was nadrobię
Będzie co nadrabiać

Cytat:

Niunka i po co Ci to bylo? ja jak zjem cos niedozwolonego, a smazonego to w ogole to masakra... mam takie jazdy w brzuchu i zgage za kare 100 brzuszkow i 50 przysiadow! enjoy!
Masz rację zrobione ale 60 brzuszków i 30 przysiadów coś czuję, że po tej mojej przerwie w ćwiczeniach boleśnie tą karę odczuję

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Hello
Ja odespałam porządnie. Położyłam się wczoraj o 19 i od razu zasnęłam, spałam do 7.30 Ząbki troszkę bolą, ale to minimalny ból. Zaraz się zbieram do dentysty.
U mnie wieje dziś jak cholera i rzuca żabami. Wszędzie takie błoto, że w pale się nie mieści
Ważyłam się dzisiaj i wyszło 107,9 kg Noo, ale pewnie wróci z kilogram, bo wczoraj za dużo nie zjadlam i dziś też w siebie ledwo kromke chlebka ze słonecznikiem wcisnęłam. jak przestaną boleć zęby to dieta wróci do normy
Bo tak to nawet myslec mi sie nie chce co bym zjadła.
Super, że jest lepiej i oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
A masz! Niuuunia zjedzenie TYLKO dwóch kawałków pizzy Ok, ale nie dobrej!? Kobieto jak grzeszyć to ze smakiem!
Kara za mała bierz się za ćwiczenia
Hehehe no właśnie była nie smaczna a i tak zjadłam ćwiczenia zrobione

Cytat:
Ach w zasadzie zgadzam się z Joanną nie przejmuj się bo to wyżywanie się na Tobie - nie dawaj mu tej satysfakcji, dopiero mu kopara opadnie jak schudniesz

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

A tak w ogóle to witajcie i ja też tulę wszystkie bo w radiu mówią, że dziś dzień przytulania

Ja już po śniadaniu, napiszę wieczorem wszystko razem

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

sss duży biust wcale nie jest taki fajny jak mogło by się wydawać np. mi odechciało mi się w momencie gdy poznałam znajomą z większym biustem od Twojego massakra, żadne ciuchy nie pasowały, staników nie mogła nigdzie kupić i plecy ją okropnie bolały...

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

anuszka przepięknie wyglądałaś na ślubie

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-01-31 o 10:18
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:38   #2414
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Niee, w ciąży nie jestem no chyba, że jestem wiatropylna Z okresami zawsze miałam problemy, bo były ciągle nieregularne, poszłam do gina i powiedział, że niby mam pco (zrobił tylko badanie krwi, USG nie miałam robionego) i dał mi diane-35 - dodatkowo to pomogło przy trądziku. Brałam to przez parę miesięcy i poszłam do innego gina, bo tamten już nie przyjmował w poradni do której chodziłam. No to dalej brałam aż w listopadzie poszłam i zapytałam czy mogę przestać brać, no bo po co mam truć organizm lekami to mi dał zielone światło. Ten drugi robił mi USG i było wszystko w porządku. Więc nie wiem czy w końcu to pco mam czy nie. Poczekam jeszcze z pójściem do gina bo wyczytałam, że cykl do normy może wrócić od około 2 tyg do 6 miesięcy. A brzuch mnie trochę pobolewa więc czekam...
jesli rzeczywiscie masz pco to okres moze byc wlasnie nieregularny, albo zanikac. Ja tez mam pco i biore anty, zeby wlasnie miec okres. Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to, ze po ciazy moze bedzie juz ok

Niunia
wracaj do cwiczen! ja o 13 robie Ewke

Posprzatane, ziemniaczki na obiad sie gotuja... dzis szef kuchni poelca watrobka gotowana, ziemniaczki, kapusta kiszona, jablko

Ogladalam dzis pytanie na sniadanie i sie zalamalam nowa suknia slubna kosztuje ok 3500 maskara! a ja chce miec taka wymarzona jak nie znajde to... ehhh

anuszka olej meza, jeszcze mu galy wyjda na wierzch! Moj TZ tez mi mowil schudnij, schudnij! az poczul na wlasnej skorze jak to ciezko jest

Waga mi nie leci to chyba przez ten zblizajacy sie okres 11.02 wizyta u dietetyczki jestem ciekawa co bedzie dalej ehhh...

Dziekuje dziewczyny za wsparcie wiem, ze moge sie tu wygadac i wyzalic, ale narazie chce to zachowac dla siebie. Poczekam na rozwoj wydarzen!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:40   #2415
nadalka
Zakorzenienie

Ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie brzucha w zasadzie w wszystko mam grube, ale nad tym powinnam najbardziej popracować.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Ogladalam dzis pytanie na sniadanie i sie zalamalam nowa suknia slubna kosztuje ok 3500 maskara! a ja chce miec taka wymarzona jak nie znajde to... ehhh
może znajdziesz coś fajnego do wypożyczenia...
Stary 2013-01-31, 10:41   #2416
ogolnie
Zakorzenienie

Wróciłam do świata żywych! Po prostu niesamowita ulga, dzięki dentyście, który ma łeb na karku
Wiecie co, zrobiłam sobie zdjęcie rtg tej bolącej jedynki. Wg dentysty nie powinna boleć, bo wszystko z nią ok, dziura zaplombowana, ząb zdrowy, żywy.
No ale kurka bolał jak skurczybyk! W końcu dentysta z baaardzo dokładnych oględzin zdjęcia wywnioskował, że cos mam przy korzeniu. Rozwiercił więc zęba, pomiział igłami, nie czułam nic. Zagadywał mnie w ogóle ja siedziałam na lajcie i momentalnie wyrwał mi z zęba COŚ. Wydarłam się jak głupia, bo bolało jakby na żywca mi nerwa wyrywał...Wiecie co wyrwał? cały sznur bakterii. Kumacie, długi jak cholera, a jaki smród... Zaczełam beczec z bólu na tym fotelu, ale to było chwilowe bo wiadomo jak to na żywca sie cos wyciąga z zeba. A znieczulenie i tak by nie podziałało, no bo bakterie. Jezu, ale taka ulga, że jestem przeszczęśliwa! Nic nie boli, ząb mam otwarty, bo "gazy" muszą się ulotnić, jutro idę na plombowanie. A dolny ząb zdrowieje, zgorzel nie jest duży i zęba nie trzeba wyrywać.
Znowu kocham świat

I zaraz Was nadrobię, bo drukujecie jak cholera
Z tego co zdążyłam sie rano zorientować, to zakochałam się CARLI Kobito masz takie boskie kształty, co z tego że ważysz ile ważysz ale na moje oko jesteś proporcjonalna bardzo podoba mi się Twoje ciało
Serio.

W takim razie ja dziś też foty sobie porobię całej sylwetki, a nie tylko buźki Bo wyjdę na oszołoma jak nie dodam
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:47   #2417
nadalka
Zakorzenienie

ogolnie, dobrze że już po
Stary 2013-01-31, 10:50   #2418
anuszka21
Zakorzenienie

Jadee do siostry do nowego dooomu do wieczorka ;* trzymac dietke ladnie ;p
Stary 2013-01-31, 11:01   #2419
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Wróciłam do świata żywych! Po prostu niesamowita ulga, dzięki dentyście, który ma łeb na karku
Wiecie co, zrobiłam sobie zdjęcie rtg tej bolącej jedynki. Wg dentysty nie powinna boleć, bo wszystko z nią ok, dziura zaplombowana, ząb zdrowy, żywy.
No ale kurka bolał jak skurczybyk! W końcu dentysta z baaardzo dokładnych oględzin zdjęcia wywnioskował, że cos mam przy korzeniu. Rozwiercił więc zęba, pomiział igłami, nie czułam nic. Zagadywał mnie w ogóle ja siedziałam na lajcie i momentalnie wyrwał mi z zęba COŚ. Wydarłam się jak głupia, bo bolało jakby na żywca mi nerwa wyrywał...Wiecie co wyrwał? cały sznur bakterii. Kumacie, długi jak cholera, a jaki smród... Zaczełam beczec z bólu na tym fotelu, ale to było chwilowe bo wiadomo jak to na żywca sie cos wyciąga z zeba. A znieczulenie i tak by nie podziałało, no bo bakterie. Jezu, ale taka ulga, że jestem przeszczęśliwa! Nic nie boli, ząb mam otwarty, bo "gazy" muszą się ulotnić, jutro idę na plombowanie. A dolny ząb zdrowieje, zgorzel nie jest duży i zęba nie trzeba wyrywać.
Znowu kocham świat

I zaraz Was nadrobię, bo drukujecie jak cholera
Z tego co zdążyłam sie rano zorientować, to zakochałam się CARLI Kobito masz takie boskie kształty, co z tego że ważysz ile ważysz ale na moje oko jesteś proporcjonalna bardzo podoba mi się Twoje ciało
Serio.

W takim razie ja dziś też foty sobie porobię całej sylwetki, a nie tylko buźki Bo wyjdę na oszołoma jak nie dodam
O ja pier... nie cierpię zębów, ich bólu i dentystów bo mi się z bólem kojarzą ... Ale ciesze się, że już jest dobrze

Milenka nie będę od razu tak ostro startować bo jutro się nie ruszę, zrobię dziś 20 min na stepperku a co do sukni no są drogiee

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 11:18   #2420
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ogolnie, dobrze że już po
Po bólu, bo naprawa dalej trwa

Ale się najadłam obiadu...No tak ból minął to apetyt wrócił
A teraz idę porobić ćwiczenia McKenziego, bo od 4 dni powinnam sama ćwiczyć, a leżę z tym przez te zęby No ale dzis już mogę, to pocwiczę.
A jutro do pani neurolog i pochwalę się swoimi osiągnięciami
Stary 2013-01-31, 11:22   #2421
mariamarysienka
Zakorzenienie

ogolnie matko, te Twoje opowieści dentystyczne mrożą krew w żyłach No ale dobrze przynajmniej że już po wszystkim

milenka a to Ty wychodzisz za mąż? Spróbuj szukać używanych sukni Są o jakąś połowę tańsze, niż te prosto ze sklepu, a wybór jest ogromny bo cała masa dziewczyn chce się sukni pozbyć po ślubie.

anuszka to co powiedział Twój mąż jest dla mnie nie do ogarnięcia Zamiast wspierać i kibicować w diecie, to Ci mówi że masz wielką dupę Mój Tż mi mówi, że dla niego i tak zawsze będę piękna i nie wyobrażam sobie, żeby miał mówić inaczej, dlatego chyba bym oszalała z wściekłości, jakby podczas odchudzania zreflektował się na ogląd rozmiaru mojego tyłka

Bosz, dziewczyny, jakie mam zaparcia teraz Normalnie nie wiem co na to poradzić, bo wypiłam colę light, masowałam brzuch i nic. Czuję się tak potwornie ociężała, brzuch mnie boli, przeżywam męczarnie (już od 3 dni nie byłam w toalecie ). Może powinnam pójść po coś do apteki?

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:28   #2422
ogolnie
Zakorzenienie

milenka
Troski i żale też tutaj

marysia
Mamie opowiadałam jak było dziś u dentysty, to się przeraziła "Ojej, co by było, gdybyś nie chodziła do dentysty?! Bakterie by cię zeżarły!"
No trochę przerażające są, trzeba przyznać, ale w życiu różne rzeczy trzeba przejść
ja mam ostatnio zaparcia często, chociaż to nic w porównaniu z tym, jak po pobycie w szpitalu dwa tygodnie nie mogłam nic z siebie wydusić. Kupiłam Xenne Extra herbatkę, ale pije tylko wtedy, gdy naprawde jest sytuacja alarmowa, bo to senes Mi pomaga, na drugi dzien po wypiciu idę do kibelka na lajcie. Z takich domowych sposobow to może sok z kiszonej kapusty albo sama kapusta, albo jabłko! Wczoraj zjadlam jabłko i od razu mnie przegoniło, chociaż od dwóch dni miałam kłopot.
Swoją drogą, ciekawa jestem skąd zaparcia. ja nigdy nie miałam, dopiero od czasu jak na diecie jestem i po tym grudniowym pobycie w szpitalu. To ja polecę jabłko, może dwa jabłka?
A i mam jeszcze syrop Lactulosum, ale na mnie nie działał wcale 10 zł w aptece.

anuszka
Odgryzasz się mężowi jakoś? Kurcze, jego zachowanie jest masakryczne. Przepraszam chociaż mówi?
Don't worry

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-01-31 o 11:32
Stary 2013-01-31, 11:29   #2423
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
milenka a to Ty wychodzisz za mąż? Spróbuj szukać używanych sukni Są o jakąś połowę tańsze, niż te prosto ze sklepu, a wybór jest ogromny bo cała masa dziewczyn chce się sukni pozbyć po ślubie.

Bosz, dziewczyny, jakie mam zaparcia teraz Normalnie nie wiem co na to poradzić, bo wypiłam colę light, masowałam brzuch i nic. Czuję się tak potwornie ociężała, brzuch mnie boli, przeżywam męczarnie (już od 3 dni nie byłam w toalecie ). Może powinnam pójść po coś do apteki?
Jeszcze nie wychodze, ale juz powoli zaczynam sie rozgladac i interesowac tym tematem.
To cola light z biedrony? Moze idz kup blonnik albo activie?

Dodalam zdjecia mnie i moich spodni, w ktorych zaczynalam diete zachowam se je na pamiatke ehhh nie lubie czekac tej godz po obiedzie, az bede mogla cwiczyc! dzis mam nastawienie bojowe, bo nie chudne kurde, wiem, ze to przed okresem ale chodziaz 100g by mnie ucieszylo!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 11:34   #2424
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

ogólnie ...........o matko właśnie jadłam obiad jak cię czytalam ............i sorry ale nie dobrze mi się zrobiło
dobrze że już jesteś po ale powiedz mi tylko , czy dentysta powiedzial ci skąd wziely ci się te bakterie? tzn co spowodowało że się tam znalazły
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-01-31, 11:34   #2425
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

Dodalam zdjecia mnie i moich spodni, w ktorych zaczynalam diete zachowam se je na pamiatke ehhh nie lubie czekac tej godz po obiedzie, az bede mogla cwiczyc! dzis mam nastawienie bojowe, bo nie chudne kurde, wiem, ze to przed okresem ale chodziaz 100g by mnie ucieszylo!
To jak przed @, to nie ma co się spinać
Mamy przesrane z tym @!
Stary 2013-01-31, 11:37   #2426
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

anuszka co do męża to myslę ze mówi ci tak, dlatego bo wie że ten temat jest dla ciebie delikatny i że się przejmiesz ..............bo gdyby to ci wisialo to jaki sens mialy by jego docinki............

nie przejmuj się ..............
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-01-31, 11:44   #2427
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
ogólnie ...........o matko właśnie jadłam obiad jak cię czytalam ............i sorry ale nie dobrze mi się zrobiło
dobrze że już jesteś po ale powiedz mi tylko , czy dentysta powiedzial ci skąd wziely ci się te bakterie? tzn co spowodowało że się tam znalazły
Ojej, przepraszam że Ci niedobrze było
No powiedział. Te bakterie przelazły z innego zęba, chorego. Prawdopodobnie tego zajętego zgorzelą. Antybiotyk powinien zadziałać na oba zęby, także żadne bakterie nie mają już prawa nigdzie być. Ząbki oba dobrze oczyszczone są, no ale z tego po tych bakteriach nadal trochę jedzie smrodzik, bo musi się "wywietrzyć"

Dziewuszki, chodźcie do dentysty regularnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 11:54   #2428
mariamarysienka
Zakorzenienie

Jabłka jadłam Chyba powiem mamie, żeby mi Xennę kupiła, bo już od tej zalegającej masy mam na wadze plus 0,7 kg

milenka no widzisz, ja też się tematem interesuję, bo chociaż jeszcze pierścionka na palcu nie mam, to w tym roku będę mieć i już się z Tż umówiliśmy na wrzesień 2015

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:29   #2429
ogolnie
Zakorzenienie

A tak w ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że jesteście piękne kobitki
milenka śliczna buziulka, taaaaka delikatna
JoannaXL no pupę to Ty masz...! Za☠☠☠istą
CARLA w Tobie to się po prostu zakochałam
Beata ładne nóżki
marysia pupa świetna!
kwiatuszek awww, ładny biuścik
kasiunia dla Ciebie w ogóle szacun za samo zrzucenie takiej ilości kg Super laska!
sunshine no Ty to w ogóle masz te nogi!
Niunia Śliczne oczka i kształty
mon_cheri włosy!
anuszka image na ślubie...powalający!
SSS7 Ciebie bym chętnie wzięła na sesję fotograficzną Fotografuję i widzę, że byłabyś boska przed obiektyw

No to napisałam chyba o wszystkich, które wstawiły zdjęcia
CARLA cholera jasna, będziesz mi się śnić

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

A ja mam jeszcze jedną propozycję... Może byśmy się tak oświeciły w kwestii imion? Widzieć się, widziałyśmy, ale czy ja wiem jak ma na imię np. kwiatuszek ?!
No chyba, że którejś z nicku imię wynika

A ja ogólnie jestem Monika Ale się zrymowało

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Jabłka jadłam Chyba powiem mamie, żeby mi Xennę kupiła, bo już od tej zalegającej masy mam na wadze plus 0,7 kg

milenka no widzisz, ja też się tematem interesuję, bo chociaż jeszcze pierścionka na palcu nie mam, to w tym roku będę mieć i już się z Tż umówiliśmy na wrzesień 2015
To Xenna. Jest bleee, ale pomocna

No uzgadniajcie te daty ślubu, uzgadniajcie!

Ja jedyne co będę w życiu uzgadniać z jakimkolwiek facetem, to chyba termin wizyty z dentystą

Ale mam ochotę na słodkie Zjadłam jabłko i pomarańczę i trochę przeszło... Dobrze, że w domu nic słodkiego nie ma
Stary 2013-01-31, 12:43   #2430
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
A tak w ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że jesteście piękne kobitki
Niunia Śliczne oczka i kształty

A ja mam jeszcze jedną propozycję... Może byśmy się tak oświeciły w kwestii imion? Widzieć się, widziałyśmy, ale czy ja wiem jak ma na imię np. kwiatuszek ?!
No chyba, że którejś z nicku imię wynika

A ja ogólnie jestem Monika Ale się zrymowało

Ja jedyne co będę w życiu uzgadniać z jakimkolwiek facetem, to chyba termin wizyty z dentystą
Ale mam ochotę na słodkie Zjadłam jabłko i pomarańczę i trochę przeszło... Dobrze, że w domu nic słodkiego nie ma
Hehe ale worek komplementów dziękuję ślicznie za to Ty masz bardzo przyjazną buzię, widać, że jesteś bardzo pozytywną osobą a i na pewno nie wyglądasz na swoje kg
Moniko miło mi ja jestem Izabela hehe Iza a Monika mam na drugie

Co do uzgadniania z facetami to naprawdę jestem przekonana, że świetnie będziesz bawić się na własnym weselu

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości