![]() |
#2401 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
ogólnie u mnie też pizga jak w kieleckim
![]() milenka - carla ma rację - jak coś ci leży na wątrobie to wal prosto z mostu..........jak człowiek się wygada to jakoś lepiej........no i po to tu jesteśmy........żeby się wspierać .......i to nie tylko w diecie ![]() ja zaczełam dzień od owsianki
#2402 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kara za mała bierz się za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Milenko Mam nadzieję że systematyczny masaż przyniesie efekty ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjecia swojego sadełka. Niestety zdjecia ze slubu 29.10.2011 bo nie mam nic aktualnego
![]() sss7 a Ty co za pysznosci tam wcinasz? A biustu to rzeczywiscie takiego jeszcze nie widziałam Oo mój chłop dał by się za Ciebie pokroic xD Joanna, jest az tak cienki z pracą? oO Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-31 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Wtajemniczenie
|
Kończę bo kawa mi stygnie
![]() Nie dam rady poćwiczyć bo dziś koniec miesiąca i do pracy zaraz się zbieram i będę pewnie ok 22.00 ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
#2405 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
Dzisiaj na śniadanie miałam surówkę z kapusty kiszonej i chleb razowy. Byłam dzisiaj oddać krew na badania - cholesterol + lipidogram, ciekawe co mi wyjdzie, bo cholesterol miałam ostatnio podwyższony. ![]() U mnie wyjątkowo dzisiaj wyszło słońce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ogolnie dobrze, że z zębami już lepiej ![]() Mam problem z okresem, a właściwie z jego brakiem, powinnam już dostać jakieś półtora tygodnia temu. I tu mam pytanie czy on mógł się rozregulować po odstawieniu tabletek anty? Ostatni raz brałam w listopadzie i miałam wtedy krwawienie z odstawienia, potem miałam w grudniu z tygodniowym opóźnieniem, a teraz jeszcze nie mam ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Dodałam opisy do zdjęć. A tak poza tym to dzisiaj dzień przytulania więc dla Wszystkich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
CarlaW sumie to nie wiem
![]() ![]() Ach jak mi sie nic nie chce ... A tu poćwiczyć by trzeba ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- anuszka nie jest źle chyba ... ja tak sobie na spokojnie szukam - na razie zaczęłam od czegoś co by odpowiadało .. za parę tygodni zejdę z wymagań ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Mam humor zrabany po calosci ;( Maz mi pojechal, ze mam spasione dupsko ;( a wszystko dlatego, ze mial sie zajac chwile małą, bo chcialam isc sobie zrobic sniadanie ;/ az sie poryczalam, tak mi sie przykro zrobiło ;/ to chyba na okres hormony szaleją... a jesc to mi sie odechcialo..
CARLA. Ile Ty masz wzrostu? Bo nie wyglądasz na swoją wage... Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-31 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no mi też przydało by się poćwiczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Raczkowanie
|
hej hej, już jestem
![]() po egzaminie - nie wiem jak poszło, ale nie było najgorzej. Wyniki w poniedziałek to dam znać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Serio, nie przejmuj się, jesteś na dobrej drodze, żeby za "chwilę" pokazać mu się jako super zgrabna laska ![]()
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
anuszka W sumie ciężko coś powiedzić bo Twoj mąż zachowuje się poniżej wszelkiej krytyki
![]() Jedyna rada to olewaj takie komentarze (wiem łatwo napisać ![]() ![]() Pociesz sie że jesteś szczuplejsza od większosci z nas ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- A nasi męzowie/partnerzy nie narzekają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2013-01-31 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej dla mnie ;p 168cm to wzrost dla mnie idealny. Ja czasami czuje sie jak zyrafa ;/ Schudnac zawsze mozna, wzrostu nie zmienisz ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A tak w ogóle to witajcie i ja też tulę wszystkie ![]() ![]() Ja już po śniadaniu, napiszę wieczorem wszystko razem ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- sss duży biust wcale nie jest taki fajny jak mogło by się wydawać np. mi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- anuszka przepięknie wyglądałaś na ślubie ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-01-31 o 10:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niunia wracaj do cwiczen! ja o 13 robie Ewke ![]() Posprzatane, ziemniaczki na obiad sie gotuja... dzis szef kuchni poelca watrobka gotowana, ziemniaczki, kapusta kiszona, jablko ![]() Ogladalam dzis pytanie na sniadanie i sie zalamalam nowa suknia slubna kosztuje ok 3500 maskara! a ja chce miec taka wymarzona ![]() ![]() anuszka olej meza, jeszcze mu galy wyjda na wierzch! Moj TZ tez mi mowil schudnij, schudnij! az poczul na wlasnej skorze jak to ciezko jest ![]() Waga mi nie leci ![]() ![]() Dziekuje dziewczyny za wsparcie ![]()
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie brzucha
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- może znajdziesz coś fajnego do wypożyczenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam do świata żywych!
![]() ![]() Wiecie co, zrobiłam sobie zdjęcie rtg tej bolącej jedynki. Wg dentysty nie powinna boleć, bo wszystko z nią ok, dziura zaplombowana, ząb zdrowy, żywy. No ale kurka bolał jak skurczybyk! W końcu dentysta z baaardzo dokładnych oględzin zdjęcia wywnioskował, że cos mam przy korzeniu. Rozwiercił więc zęba, pomiział igłami, nie czułam nic. Zagadywał mnie w ogóle ja siedziałam na lajcie i momentalnie wyrwał mi z zęba COŚ. Wydarłam się jak głupia, bo bolało jakby na żywca mi nerwa wyrywał...Wiecie co wyrwał? cały sznur bakterii. Kumacie, długi jak cholera, a jaki smród... ![]() Znowu kocham świat ![]() ![]() ![]() I zaraz Was nadrobię, bo drukujecie jak cholera ![]() Z tego co zdążyłam sie rano zorientować, to zakochałam się CARLI Kobito masz takie boskie kształty, co z tego że ważysz ile ważysz ale na moje oko jesteś proporcjonalna ![]() ![]() ![]() Serio. ![]() W takim razie ja dziś też foty sobie porobię całej sylwetki, a nie tylko buźki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Jadee do siostry do nowego dooomu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Milenka nie będę od razu tak ostro startować bo jutro się nie ruszę, zrobię dziś 20 min na stepperku ![]() ![]()
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Po bólu, bo naprawa dalej trwa
![]() Ale się najadłam obiadu...No tak ból minął to apetyt wrócił ![]() A teraz idę porobić ćwiczenia McKenziego, bo od 4 dni powinnam sama ćwiczyć, a leżę z tym przez te zęby ![]() A jutro do pani neurolog i pochwalę się swoimi osiągnięciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
ogolnie matko, te Twoje opowieści dentystyczne mrożą krew w żyłach
![]() ![]() milenka a to Ty wychodzisz za mąż? ![]() ![]() anuszka to co powiedział Twój mąż jest dla mnie nie do ogarnięcia ![]() ![]() ![]() Bosz, dziewczyny, jakie mam zaparcia teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
milenka
Troski i żale też tutaj ![]() marysia Mamie opowiadałam jak było dziś u dentysty, to się przeraziła "Ojej, co by było, gdybyś nie chodziła do dentysty?! Bakterie by cię zeżarły!" ![]() No trochę przerażające są, trzeba przyznać, ale w życiu różne rzeczy trzeba przejść ![]() ![]() ja mam ostatnio zaparcia często, chociaż to nic w porównaniu z tym, jak po pobycie w szpitalu dwa tygodnie nie mogłam nic z siebie wydusić. Kupiłam Xenne Extra herbatkę, ale pije tylko wtedy, gdy naprawde jest sytuacja alarmowa, bo to senes ![]() Swoją drogą, ciekawa jestem skąd zaparcia. ja nigdy nie miałam, dopiero od czasu jak na diecie jestem i po tym grudniowym pobycie w szpitalu. To ja polecę jabłko, może dwa jabłka? ![]() A i mam jeszcze syrop Lactulosum, ale na mnie nie działał wcale ![]() ![]() anuszka Odgryzasz się mężowi jakoś? Kurcze, jego zachowanie jest masakryczne. Przepraszam chociaż mówi? ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-31 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To cola light z biedrony? ![]() Dodalam zdjecia mnie i moich spodni, w ktorych zaczynalam diete ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2424 |
Rozeznanie
|
ogólnie ...........o matko właśnie jadłam obiad jak cię czytalam ............i sorry ale nie dobrze mi się zrobiło
![]() dobrze że już jesteś po ![]() ![]()
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy przesrane z tym @! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Rozeznanie
|
anuszka co do męża to myslę ze mówi ci tak, dlatego bo wie że ten temat jest dla ciebie delikatny i że się przejmiesz
![]() nie przejmuj się .............. ![]()
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No powiedział. Te bakterie przelazły z innego zęba, chorego. Prawdopodobnie tego zajętego zgorzelą. Antybiotyk powinien zadziałać na oba zęby, także żadne bakterie nie mają już prawa nigdzie być. Ząbki oba dobrze oczyszczone są, no ale z tego po tych bakteriach nadal trochę jedzie smrodzik, bo musi się "wywietrzyć" ![]() Dziewuszki, chodźcie do dentysty regularnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Jabłka jadłam
![]() ![]() milenka no widzisz, ja też się tematem interesuję, bo chociaż jeszcze pierścionka na palcu nie mam, to w tym roku będę mieć i już się z Tż umówiliśmy na wrzesień 2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że jesteście piękne kobitki
![]() milenka śliczna buziulka, taaaaka delikatna ![]() JoannaXL no pupę to Ty masz...! Za☠☠☠istą ![]() CARLA w Tobie to się po prostu zakochałam ![]() ![]() Beata ładne nóżki ![]() marysia pupa świetna! ![]() kwiatuszek awww, ładny biuścik ![]() kasiunia dla Ciebie w ogóle szacun za samo zrzucenie takiej ilości kg ![]() sunshine no Ty to w ogóle masz te nogi! ![]() Niunia Śliczne oczka ![]() ![]() mon_cheri włosy! ![]() anuszka image na ślubie...powalający! SSS7 Ciebie bym chętnie wzięła na sesję fotograficzną ![]() ![]() No to napisałam chyba o wszystkich, które wstawiły zdjęcia ![]() CARLA cholera jasna, będziesz mi się śnić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- A ja mam jeszcze jedną propozycję... Może byśmy się tak oświeciły w kwestii imion? ![]() ![]() No chyba, że którejś z nicku imię wynika ![]() A ja ogólnie jestem Monika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() No uzgadniajcie te daty ślubu, uzgadniajcie! ![]() Ja jedyne co będę w życiu uzgadniać z jakimkolwiek facetem, to chyba termin wizyty z dentystą ![]() Ale mam ochotę na słodkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moniko miło mi ja jestem Izabela hehe Iza ![]() ![]() Co do uzgadniania z facetami to naprawdę jestem przekonana, że świetnie będziesz bawić się na własnym weselu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.