|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Z góry dzięki Anoxee powiedz, jak tam dzidziol i jak Ty się czujesz?
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
iza243 obyy implantacja, trzymam kciuki !
magbes dobrze, że czujesz się ok i oby tak zostało ! colorblue o matkoo ... toż to tragiczne warunki ! bardzo współczuje wam, no ale kurka, wyjścia nie było.. obyście mieli wreszcie z górki.. Kejthx ja też rzucam palenie ale żeby nie być 'pączusiem' jestem na lekkiej diecie - pożeram warzywa owoce itp. ![]() MarudexuS jest nadzieja ![]() Niestabilna dobrze, że samopoczucie u Ciebie lepsze i czujesz się lżej, oby tak zostało! ![]() IsiaG Pewnie, też bym wolała 30km dalej a mieć spokojny poród i przede wszystkim czuć się bardziej komfortowo. Linka1984 ![]() bajka1807 ło matko no to skandal jakiś! echh zdrowiej wreszcie A ja właśnie wróciłam z ploteczek matkoo jak mi brakowało takich luźnych dni!
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
iza 243 ja mam przeczucia ze to fasolka. i te palace policzki... moja znajoma tak miala a za niedlugo okazalo sie ze to fasolka
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3mam kciuki za wszystkie. ![]() U nas powoli się toczy, z akcentem na toczy. Mnie na szczęście te przykrości omijają szerokim łukiem. Na razie 3,5kg na plus, ale startowałam z konkretnej wagi. No a młode... młode to na razie kinder niespodzianka, bo na 100% wciąż nie wiemy kto tam mieszka. W 15 tc ujawnił się chłopak, ale bez gwarancji. Byliśmy ostatnio na wizycie, ale młode przytulone do kręgosłupa buźką i jedynie czym nam pomachało, to nogami i pupką. Mamy nadzieję, że zrobi rodzicom walentynkowy prezent i się w końcu ujawni tak na 100%. Czasem sobie wywija, szczególnie po jakimś dobrym szamanku. Dziękuję, że pytasz. |
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym cyklu..miedzy 22 a 26 dc
|
|
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Linka 1984 no moze to byc falszywy objaw no ale akurat moja znajoma to to zauwazyla przez pare dni palace i piekace i czerwone poliki
![]()
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!!
zrobiłam tak jak radziła mi Lunka zjadłam obiadek, słodkiego michałka, połozyłam sie na lewym boku a pozniej na plecach i poł godziny rybka pływała w brzuchu To muis być TO!!!!!!!! Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-01-31 o 17:12 |
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
![]() dziewczyny nadrabiam bo łebkach bo nie mam czasu, piore i prasuje dalej ![]() no i z mieszkaniem to jednak sama podpisze umowe bo jutro wlasciciele maja pogrzeb a nie przyjadą juz w tym tyg bo sa z innego miasta więc jednak najpierw do mamy ale wiekszość mebli, lodowki pralki itp dajemy do siostry piwnicy (klatke obok) bo pozniej będziemy mieli blisko to przenieść do nowego mieszkania (dwa bloki dalej) ![]() Także źle nie będzie ale popakować musze.. Właściciel kombinuje jak może.. teraz z gazem coś wymyśla ale ja mu nie popuszcze najpierw powiedział że najlepiej żebyśmy płacili prognozy poprzedników, napewno większe niżbyśmy zużyli, więc płaciliśmy i nie oszczędzaliśmy. A teraz wymyślił że sparwdzi czy nie wykorzystaliśmy więcej ![]() Chcialam wstawić zdjecia ale nie dzialają
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-01-31 o 17:02 |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie boisz się leżeć na brzuchu?? Ja mam jakieś takie dziwne obawy ![]()
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam na myśli oczywiście na plecach |
|
|
|
|
#522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wiesz już jak jest w tym szpitalu... ja mimo że w moim wiem że jest poprostu koszmar to i tak nie mam wyjścia ![]() Jesteś na jakiś lekach czy tylko Cie doładowali? Mówili coś konkretnego? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Domyśliłam się już to widze jak Kocurek leży na brzuchu i "zgniata" swoje maleństwo
|
|||
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najfajniejsze uczucie z tym zwiazane jakie wspominam to jak mloda w dole brzucha przeciagnela reka czy tez noga, to bylo jedno z tych pierwszych wyraznych oznak ze jest
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
a już myślałam, że jesteś hardcore
![]() już jutro połówkowe u mojego gina a za tydzien 3D
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takie smyrniecia właśnie a teraz to trwało dłuuugggoooo Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-01-31 o 17:22 |
||
|
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#527 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pojęcia nie mam kiedy mogłaś mieć owulkę. teoria wskazywałaby na 26 dc, ale ona z praktyką to czasem nie idą w parze. Poczekaj na termin @ i testuj. Trzymam kciuki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do snu to Jeżeli chodzi o allego, to sprzedwaca może zgłosic sprawę do adminów o zwrot kosztów aukcji, a oni zapytają też Ciebie jaki był powód niedopełnienia transakcji. Bo chyba mogą obciążyć tymi kosztami Ciebie. Ja bym zresztą kupiła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba? czemu chyba, lekarz Ci powiedział, że chyba? Coś przeoczyłam?Cytat:
Nie biję ciężarnych ![]() Nadrabiam dalej.
|
|
#528 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Niestabilna cieszę, się, że humor i nastawienie lepsze
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeżeli możesz skorzystać z pomocy mamy to nie czekaj na nic, na nic się nie oglądaj. Będziesz mogła się położyć, wyspać, wygrzać, może ( ) obędzie się bez szpitala. Zdrówka Kochana życzę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
O jak fajnie Witam się i ja. Nadrobiłam 4 strony... łoł. U mnie bez zmian, no może nie tak całkiem jedna jest - zaparcie (przepraszam )A i jak ktoś mi powie, że to baby rozpowiadają wszystko na lewo i prawo to nie wiem co mu zrobię. Chodzi o mojego tż. Ja nie mówiłam prawie nikomu (powiedziałam szefostwu i rodzicom + rodzeństwo), a mój tz powiedział już chyba wszystkim na około I tak mnie tym wkurzył, że myślałam, że z siebie wyjdę. Powiedziałam, że to nie jest dlatego, że ja chcę robić z tego jakąś tajemnicę, ale (nie daj Boże) coś pójdzie nie tak, to potem tym wszystkim osobom też trzeba będzie powiedzieć, bo się będą dopytywały. Ale już mu o tym mówiłam nie raz!!! I ja wiem, że on się cieszy, że zostanie tatą i, że to ogrooooomna sprawa, ale na miłość boską - tak trudno poczekać te 3 tyg.... Teraz to już tylko tydzień...Wyżaliłam się.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-01-31 o 18:07 |
||||||
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że znowu nie nadrabiam, ale wróciłam z pracy, jedną ręką jem, jedną piszę i jedziemy na zakupy do Biedry na wyjazd TŻ.
Obrączka się znalazła ![]()
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż mnie wkurza,mówi że mam humorki @
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#532 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zacisnęłam kciuki i nie puszczam.
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, czy były spisane liczniki przed wprowadzeniem? Zresztą możesz sama sprawdzić, jeśli masz faktyry za gaz to tam jest napisane ile miesięcznie wynosi prognoza, sprawdż w umowie jakie były stany liczników i policz ile zużyliście i ile jest na fakturach.
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-01-31 o 19:09 |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Super!!
Cytat:
gościu nie spisywał nic.. no bo stwierdzil że te prognozy będziemy płacić ![]() Jak mam policzyć? Jest jakaś określona kwota za ilość gazu? Bo ja jestem naprawde zielona i wszystkie rachunki oddawaliśmy jemu więc nie wiem ile płaciliśmy sumując.. około 160zł na dwa miesiące ![]() a ten rachunek z teraz jak za 460 zł Iza trzyma kciuki ja bym test zrobiła dopiero tydzień, albo dwa tygodnie po implantacji
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, to co mówił to jedno, ważne co jest napisane w umowie. Jeśli tam stoi, że płacicie za zużyte to niestety tak musicie zapłacić. Tak na przyszłość, wszystko czytajcie dokładnie i nie umawiajcie się na nic poza umową, tzn jeśli cokolwiek dodatkowo wychodzi to wszystko na piśmie, bo potem są takie właśnie problemy. Znajdź umowę i spis liczników, to będziemy coś radzić. Najlepiej zeskanuj to rzucę okiem. I ten rachunek co masz też. Ale z drugiej strony, jeśli on nie spisał liczników to też g.. może Wam zrobić, bo skoro on nie wie ile było to jak udowodni ile zużyliście? A i co macie na gaz? Kuchenkę i junkers? Ogrzewanie centralne? Bo to w sumie dość dużo za ten gaz, ja mam tylko kuchenkę i na 2 miesiące pewnie kilkadziesiąt złotych wyjdzie (nie wiem jeszcze ile, bo od niedawna mam na gaz) Iza, Twój wykres nadal mi wygląda jakbyś miała owulkę ok 8-9dc .. więc może to jednak TO ??
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-01-31 o 19:37 |
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia nie chcą się wkleić chyba musze je zmniejszyć, ale to już jutro
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
Maru nasza wątkowa księgowa
Ja w obliczeniach kiepska jestem, maż oblicza, ja robię przelewy
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrobiła tak troszku po łebkach wybaczcie mi ![]() Color mam nadzieję że u Was wszytsko wyjdzie na prostą trzymam mocno kciuki Isia witaj Koocurek fajnie że już czujesz swoje maleństwo ![]() Iza Maru ja za Wwas mocno trzymam kciuki cały czas Anoxe już 20 tydzień łał Wpadnę później jak co musze małaża wykorzystać
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem...Ale wszystko będzie dobrze
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-31 o 20:21 |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 23:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

ale żeby nie być 'pączusiem' jestem na lekkiej diecie - pożeram warzywa owoce itp. 

Mamy nadzieję, że zrobi rodzicom walentynkowy prezent i się w końcu ujawni tak na 100%. Czasem sobie wywija, szczególnie po jakimś dobrym szamanku. 

ale wiekszość mebli, lodowki pralki itp dajemy do siostry piwnicy (klatke obok) bo pozniej będziemy mieli blisko to przenieść do nowego mieszkania (dwa bloki dalej) 

Brzuch wogóle nie boli.Wiec pozostają dwie opcje że to owulka albo implantacja.
chyba? czemu chyba, lekarz Ci powiedział, że chyba? Coś przeoczyłam?
nie ruszylo jej nawet to ze jestem w ciazy i wygladam jak z krzyza zdjeta. podziekowalam jej pieknie za wspaniala opieke, powiedzialam ze jej profesjonalizm mnie powala, wyszlam i ☠☠☠*nelam drzwiami. czas zmienic przychodznie
i wszystkie rachunki oddawaliśmy jemu więc nie wiem ile płaciliśmy sumując.. około 160zł na dwa miesiące