|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
nie smutaj się, spotkanie na pewno się odbędzieJa się wymyłam, umalowałam paznokcie u stópek i teraz myślę... o myciu głowy, ale na noc nie lubię nie wyschną mi...
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
bajaderkowa co do tego garbka jeszcze to mi prawie caly zszedł jak schudłam, tobie tez sie straci!
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- 7.02 mam wylot
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzala, na długo?
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Achh... czarownica... |
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
nie, tylko na tydzien ;( wybacz, ze tak skrotowo, ale klawiattura odmawia posłuszeństwa
|
|
#2527 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No lepiej się spotkac później niż wcale, nie ma się co załamywać! Pomyśl, że zawsze to z 200g. mniej i lepsze wrażenie hyhy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Znalazłam właśnie rozpiskę mojej wagi od 21 lipca 2011 do dziś. Ja pierdziele jakbym tylko rok temu nie olała byłabym już tap madl Dokładnie rok temu, nooo prawie bo 10 lutego 2012 moja waga-wyrocznia pokazała 79,8kg . Co prawda to tylko jeden raz, bo następnego dnia wskoczyło na 80kg z groszem, ale trzeba było wtedy myśleć o odchudzaniu a nie motylkach w brzuchu kurde ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Masz włosy do kostek?
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam do łopatek, ale o niskiej porowatości i schną niemiłosiernie długo, rano potrafią być nadal mokre - w sensie wilgotne na potylicy.
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
babcia niestety mało i rzadko zasila, ale liczy się gest
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Tyszka, nie wypluję - dzieciak się nauczy
Gorzala, dobry i tydzień
|
|
|
|
#2531 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale ja to jestem włosowym ignorantem, myje i tyle. Mam superaśne włosy ale nie chce mi się babrać w jakichś odżywkach, maskach itd. Lenistwo :P Wiadomo, wiadomo ![]() Cytat:
![]() Superaśna ta animacja w Twoim podpisie
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lubię to... Nie układają się, robią co chcą, fryzjerki uciekają przed obcinaniem mnie no i siwieję, niestety |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Tyszka, jak to się mówi: nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza... lepiej dmuchać na zimne, bo pójdzie do przedszkola i powie, że mamusia nauczyła
![]() No tak podobno wygląda moje Maleństwo, podpis będzie odliczał czas do porodu
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyszka_ jaka Ty jesteś śliczna... Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2013-01-31 o 19:26 |
|
|
|
|
#2535 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od dłuższego czasu preferuje koczek-kulke na głowie ![]() Też mam dużo siwych włosów, ale właściwie mi to nie przeszkadza ![]() Nie farbujesz włosów? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Aaaa weeeś Dopiero będę za 15 kg
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu tak późno odkryłam to zdjęcie Farbuję, ale wiesz... co 3 tygodnie i włosy są jeszcze bardziej sztywne. I też kokuję się, związuję, w zasadzie zastanawiam się teraz... po co mi długie włosy?
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tego, że dopada mnie zgaga, boli kręgosłup a w szczególności kość ogonowa, męczy zadyszka, nie mieszczę się w kurtkę, przybywają kilogramy, wali mi się cera, spać mi się chce w dzień a w nocy dopada bezsenność i skopałabym chętnie Tż, że ciężko założyć rajstopy, umyć głowę bo się męcze to .... wszystko gra i buczy
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj to widzę, że brutalniej przechodzić błogosławiony stan. Spoko, będzie lepiej
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze pewnie dojdą zatwardzenia, żylaki, opuchnięcie, zmiany nastrojów, ból bebechów jak dzieciak z kopa walnie np. w żołądek... życie jest wspaniałe... smród kupy w pieluszce to już będzie pryszcz |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja trzymam kciuki, by ominęły Ciebie pewne niedogodności ciążowe
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2542 |
|
królikoholiczka
|
Tyszka naprawdę z Ciebie piękna kobieta
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka koniec diety!!! wygladasz 100x lepiej ode mnie!!!! :P masz fajny ksztalt buzi, nie taki pączek jak ja
((
|
|
#2544 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaa dziękuje za miłe słowa i dowartościowanie dziewczyny Cytat:
A tak na poważnie, to ja też Ci życzę jak najmniej uciążliwości
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
tyszka
Cicho, bo ja też się ślinię z Twojego powodu A co mi po 200 g, widział mnie jak miałam kilo więcej niż teraz Uznał, że będzie miał na czym oko zawiesić Jak powiedziałam, że się odchudzam to zostałam ZLINCZOWANA!Niby fajnie, ale z diety to ja nie zrezygnuję )Głupio się zachowuję, bo tęsknię, a nie powinnam. Przynajmniej w moim wykonaniu tęsknota to uczucie nadzwyczaj rzadko spotykane i jak się pojawia zwiastuje problemy Taka Ci ja jestem bestia. BajaderkowaBaba Ja mam króciutkie włosy i też szału nie robią Ale chce mieć długie Nie ścinam od października zeszłego roku i mam ok. 5-9cm długie (zależy gdzie, bo grzywka jest dłuższa) gorzala Tylko z koniem nie przesadzaj przez ten tydzień w Irlandii ![]() Ja muszę dziś przeprowadzić depilację, bo jak jeszcze trochę poczekam, to maszynka nie ujedzie, będzie trzeba kosiarkę uruchamiać ![]() Tak w ogóle, podałam swój nr telefonu przystojnemu Hindusowi. Co za koleś Wydzwania, gada takie pierdoły, że w pale się nie mieści Gdyby nie moja bardzo konserwatywna rodzina, to pewnie bym się skusiła...A oni tego nie skumają, że chciałabym kogoś odwiedzić na Cyprze W każdym razie lubię z nim gadać. Spartoliła mi się kamerka w lapku i nie mogę korzystać ze skype'a. Kupiłabym nową, ale szkoda mi kasy na rzecz właściwie zbędną, bo na skypie rozmawiałam tylko z tym Hindusem. Kumacie, że chciał mi wysyłać pieniądze na webcam, bo on chce mnie widzieć i koniec Ja leję po prostu. Ale ciacho z niego, trza przyznać
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-31 o 20:20 |
|
|
|
#2546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym już wam mówiłam kiedyś, że z buzi to nawet zadowolona jestem, jedynie z buzi Nad resztą trzeba popracować, ale damy radę, nie ? ![]() A Ty nie marudź, bo taką metamorfoze przeszłaś, że szok! I super wyglądasz!
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
nie, bo to było 8kg temu! xD
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- nienawidze swojej buzi... znam osoby, ktore zmagaja się nawet z 30 kg nadwagi, a mają ładne dziubki, szczuplutkie, bez trzech dodatkowych podbródków :/ jakbyś zrobila im zdjęcie tylko trwarzy to bys im w zyciu nie dała tyle kg, a mi.. nawet jak 62 wazylam to po twarzy bys mi dala z 70 :/ i cwiczen na trzy podbródki nie ma skutecznych :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
Zmęczona jestem, poszłam piechota z matką do biedronki ok.6km no i z powrotem oczywiście obładowana zakupami, tak więc siłowe sobię dziś odpuszczam
Dziś mi wymieniali stary modem na nowy z wbudowanym WiFi no i oczywiście szybszy net do tego ![]() Ogolnie Ty lepiej uważaj na tego hindusa, z nimi nie ma żartów, jak już bilety ci chce wysyłać, to napewno traktuję to bardzo poważnie i jak się zgodzisz, to się równa z ślubem ![]() A wiem co mówię, parę lat temu jak byłam w UK poznałam pewnego hindusa(nawet mam go w znajomych na fb
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha ja mam pewne uprzedzenia rasowe do wszystkich panów po wschodniej stronie mapy swiata :P
|
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
Porąbało Was?????
W jeden dzień 4 strony? ![]() :brzyda l:Czarownica.....mnie pod koniec ciąży mąż podmywać musiał bo ręka za krótka była , a buciki to jużxod połowy ciąży pomagał ubierać .Dzis na lodowisku byłam. Młody miał pierwszy raz łyżwy na nogach. Cały czas zgięta w pół jeździłam co by go utrzymać. Teraz mi kręgosłup nawala. Ale fajnie było. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

nie smutaj się, spotkanie na pewno się odbędzie
nie wyschną mi...

żyję.. wrocilam od babci wlasnie, nic u niej nie zjadlam, a glodna w sumie bylam, w domku nadrobilam gloda :P no i babci troche sie zasiliło moje euro na wyjazd, wiec zadowolona wyszłam haha :P

Dopiero będę za 15 kg
Jak powiedziałam, że się odchudzam to zostałam ZLINCZOWANA!
Gdyby nie moja bardzo konserwatywna rodzina, to pewnie bym się skusiła...A oni tego nie skumają, że chciałabym kogoś odwiedzić na Cyprze