Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 387 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 08:28   #11581
rodzynki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzień dobry
Mamy już lutycoraz bliżej wiosny
zrobiłam sobie kawke bo boli mnie głowa
Stary 2013-02-01, 08:28   #11582
ania2003
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witam z samego rana. Wlasnie pije kawke, bo w nocy nie moglam spac i ledwo zyje, a to wszystko przez pekanie tych implantow, torebek. Nawet prawa piers zaczela mnie mocnuej pobolewac i zaraz mylii ze te torebki ...... itp. Czarne wizje i choc rozsadek dyktuje co innego to jednak te glupie mysli po glowie sie kreca. Nawet seksu mi sie przez to rano nie chcialo.
Pomarudzilam wiec ide poczytam zaleglosci co napisalyscie
Stary 2013-02-01, 08:31   #11583
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak się robi mammografię takich małych cycków? jakoś sobie nie wyobrażam żeby przy moim 0 dało radę
oglądałam kiedyś jakiś program, w którym było powiedziane, że kobietom z maleńkim biustem nie da się zrobić mammografii, bo niby jak? Maszyna cyca nie będzie w stanie rozpłaszczyć, bo go nie ma
Dla maleńkobiuściastych zalecali usg .

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
O KLAUDEK no to jeszcze ja swoje 3grosze baw sie wybornie,usmiechaj na każdym rogu i do każdego... a jakby tż zazdrosny to powiedz ze kol. kazały tzn. prosiły skoro nie nie moga jechac osobiście to ty masz sie do przystojniaków szczerzyć ot tyle
Dzień przytulania i nie tylko ja dzis obchodze 2latka jak to czego wiadomo
Tak wiec KLAUDEK wszystkiego naj i wracaj pełna pozytywnej energi
Sto latek dla cycuchów .
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!!

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
A na moim mężu nowe cycuchu nie zrobiły żadnego wrażenia Nawet ich dobrze nie obejrzał, a minęły już dwa miesiące.. Już wcześniej jakoś za mną przestał szaleć i myślałam, że taka zmiana nawet jego zainteresuje. Niestety Najpierw mówił, że nie rzuca się na nie bo się musi oswoić, a teraz to już nawet nie ma tematu.
Zawsze gdy czytam, jak się wasi mężczyźni ślinią na te Wasze cudeńka to mi się smutno robi...
Skoro problem był już wcześniej to raczej nie powinnaś zrzucać winy na cycuchy, a poszukać prawdziwej przyczyny , czyli szczera rozmowa Cię czeka .

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Mamy już lutycoraz bliżej wiosny
zrobiłam sobie kawke bo boli mnie głowa
Ty tu Rodzyneczku nie kawkuj, tylko leć zdjęcia robić .
A głowa mnie wczoraj też bolała, cały dzień
Stary 2013-02-01, 08:35   #11584
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tez slyszalam ze mmamografi nie mozna robic z implanatami ale jak jest nie wiem
Ja tez tak słyszałam tzn.można ale to musi zrobić bardzo doświadczony radiolog i koniecznie!! trzeba powiedziec o implantach, ale ja sobie nie wyobrażam bo jak zcisnie implant to klapa.Więc pozostaje tylko to droższe badanie -znacznie

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

ANICZKO zrobie napewno ale nie teraz bo zaraz do pracy śmigam,a łep wczoraj tez mnie bolał
Stary 2013-02-01, 08:39   #11585
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez tak słyszałam tzn.można ale to musi zrobić bardzo doświadczony radiolog i koniecznie!! trzeba powiedziec o implantach, ale ja sobie nie wyobrażam bo jak zcisnie implant to klapa.Więc pozostaje tylko to droższe badanie -znacznie

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

ANICZKO zrobie napewno ale nie teraz bo zaraz do pracy śmigam,a łep wczoraj tez mnie bolał
Ja też sobie nie wyobrażam, jak mi cycki zgniatają, ale oni chyba robią to tak, żeby objąć mammografem tylko pierś, bez implantu, ale jak to zrobić, to nie mam pojęcia
Rodzynku, to my pewnie jakieś meteoropatki (meteopatki?) jesteśmy
Stary 2013-02-01, 08:51   #11586
rodzynki
Raczkowanie

MYUSIUsłicznie dziękuję ,tak tak zleciało jak z bata te dwa lata nawet nie wiem kiedy a ciesze się jak dziecko każdego dnia że je mam i nie wyobrażam sobie zycia bez nich, pomimo ze wcale a wcale ich nie eksponuje nawet na imprezach Raz tylko i tak sie dziwnie czułam że wszyscy mi w dekolt zaglądali chyba za stara jestemAle psychicznie podbudowana jak ...no nie wiem kto Jest cudnie .A zdjecia zrobię bo tak nie ładnie do waszych albumów zaglądać a samemu nic...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

ANICZKO ciężko objąć samą pierś-gruczoł na badaniu zwłaszcza że się jej nie ma
Zmykam do pracy
Stary 2013-02-01, 08:51   #11587
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

moja mama ma malusie cycki i jak poszła na to badanie jak jej baba splaszczyła cycka tą maszyną to myslała że zemdleje tak bolało i powiedziała, że już nigdy nie zrobi badania piersi jak cos to tylko usg hehe u mnie to nawet nie ma co wsadzić a jak będe miała inplanty to nie wiem też chyba usg tylko po co maja mi tam coś przy cycuniach robić

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-02-01 o 08:58
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:53   #11588
LittleButterfly
Raczkowanie

Witam się i od razu żegnam, bo cały weekend z tż to nie będę miała kiedy wejść do Was ;( MIŁEGO WEEKENDU kochane życzę !

buziol04,
mi też to samo rodzice mówią, że po ciąży urosną ..... jasne jasne u mnie ten mały biust to akurat rodzinne :/ fajnie że sama możesz o tym zdecydować, i w dodatku jeszcze Ci pomogą zadowolona jestem z konsultacji u niego. Jak chcesz to weź sobie kogoś, będziesz się mniej stresować, mama pomoże Ci w zadawaniu pytań także o niczym nie zapomnisz jeżeli Twoja mama też przekona się do pana dr. i on wzbudzi jej zaufanie to może będzie jej później łatwiej jak będziesz robić op.
Stary 2013-02-01, 08:53   #11589
rodzynki
Raczkowanie

SABUŚ:c mok: ślicznie dziękuję i mam nadzieje że jedrne będą do starości
Stary 2013-02-01, 09:06   #11590
Amorcio
Wtajemniczenie

Witam sie przy porannej kawce
Rodzyneczku, super miec juz takie 2latki Usciskaj je ode mnie niech Ci sluza zdrowe
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 09:10   #11591
ania2003
Raczkowanie

Angry Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

buziol04,
mi też to samo rodzice mówią, że po ciąży urosną ..... jasne jasne u mnie ten mały biust to akurat rodzinne :/ fajnie że sama możesz o tym zdecydować, i w dodatku jeszcze Ci pomogą zadowolona jestem z konsultacji u niego. Jak chcesz to weź sobie kogoś, będziesz się mniej stresować, mama pomoże Ci w zadawaniu pytań także o niczym nie zapomnisz jeżeli Twoja mama też przekona się do pana dr. i on wzbudzi jej zaufanie to może będzie jej później łatwiej jak będziesz robić op.[/QUOTE]

Moja mama tez mi mowila ze urosna bo jak ona byla mloda to miala niewielkie a teraz ma bardzo duze, ale mi po ciazach i karmieniach to znikly
A dzis to nawet moj tata o dziwo cieszy sie ze zrobilam, ze jestem proporcjonalna
Stary 2013-02-01, 09:25   #11592
tomatti
Raczkowanie

I ja się witam z kawką w łapce
u mnie kawka obowiązkowo po otwarciu oczu hyhy niezależnie od aury
klaudeczka, w Sosnowcu mieszka moja dobra przyjaciółka jeszcze z czasów studenckich!! Na Sielcu (?) bodajże Nawet byłam kilka razy
A ja z Rudy Śląskiej jestem kurka, kurka, to może kiedyś gdzieś jakąś kawkę wspólnie wypijemy? I na żywo bym Twoje cudne panienki zobaczyła bo na nich bym sie wzorowała wybierając implant dla siebie Ale póki co życzę wspaniałego wypoczynku!

krisy, domyślam się, że zachowanie meża sprawia Ci wiele przykrości ja nie wiem, czy tu w ogóle można mówić o jakimś dystansie z powodu nowych, PIĘKNYCH piersi.. Szczególnie, jeśli problem istniał jeszcze przed op. Szczera rozmowa, li i jedynie

Rodzynki, wszystkiego naj dla Ciebie i Twoich dwuletnich pań
po takim czasie to już chyba ciężko sobie uzmysłowić, że kiedyś było inaczej, co?

buziolo, sraty taty po ciąży i karmieniu to z reguły jest masakra, że nic tylko się pochlastać noo, może jeszcze zależy, jak długo trwa takie kamienie; nie wiem, może jesli krótko to jest lepiej? Jeśli ja bym posumowała okres karmienia syna nr 1 i syna nr 2 to.... nic dziwnego, że wyglądam, jak wyglądam hyhy; będzie tego 2lata i 5mcy

zmykam ogarnąć hacjende
Stary 2013-02-01, 10:11   #11593
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
I ja się witam z kawką w łapce
u mnie kawka obowiązkowo po otwarciu oczu hyhy niezależnie od aury
klaudeczka, w Sosnowcu mieszka moja dobra przyjaciółka jeszcze z czasów studenckich!! Na Sielcu (?) bodajże Nawet byłam kilka razy
A ja z Rudy Śląskiej jestem kurka, kurka, to może kiedyś gdzieś jakąś kawkę wspólnie wypijemy? I na żywo bym Twoje cudne panienki zobaczyła bo na nich bym sie wzorowała wybierając implant dla siebie Ale póki co życzę wspaniałego wypoczynku!

krisy, domyślam się, że zachowanie meża sprawia Ci wiele przykrości ja nie wiem, czy tu w ogóle można mówić o jakimś dystansie z powodu nowych, PIĘKNYCH piersi.. Szczególnie, jeśli problem istniał jeszcze przed op. Szczera rozmowa, li i jedynie

Rodzynki, wszystkiego naj dla Ciebie i Twoich dwuletnich pań
po takim czasie to już chyba ciężko sobie uzmysłowić, że kiedyś było inaczej, co?

buziolo, sraty taty po ciąży i karmieniu to z reguły jest masakra, że nic tylko się pochlastać noo, może jeszcze zależy, jak długo trwa takie kamienie; nie wiem, może jesli krótko to jest lepiej? Jeśli ja bym posumowała okres karmienia syna nr 1 i syna nr 2 to.... nic dziwnego, że wyglądam, jak wyglądam hyhy; będzie tego 2lata i 5mcy

zmykam ogarnąć hacjende
hejka..ooo sielec!!!mam 5 krokówa w Rudzie Śląskiej rodziłam syncia,córcie w Katowicach!!!i dtś-ką do Ciebie mam 10min..kawa jak najbardziej..zapraszam do mnie do knajpy..jak wrócę!!!a cycochy Ci pokażę...to już teraz norma!!!pomacaszocenisz i może to Ci w czymś pomoże!!!zgadaamy się!!!!!!!!

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

tak w ogóle to witam się z kawkąsp akowana prawieeeee w całości!!!:ju pi:mój chłop ma dzień dobroci dla zwierząt,jaki miły..to ho ho...chociaz chwilę da odetchnąć
i muszę do knajpy jeszcze jechać...na chwilę....i do przedszkola zapłacić za córcię...i do sklepu...także zbieram się...ale jeszcze powiem papa..przed wyjściem..o 14 30 ma być pan po nas z biura podróży by nas zawieź na lotnisko!!!mamy to w cenie
Stary 2013-02-01, 11:04   #11594
przedpo
Raczkowanie

Witam się i ja

Klaudek udanego urlopu - odpoczywaj Kochana ile wlezie

Załadowałam parę zdjęć, więc zapraszam, jak ktoś ciekaw

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Dziękuję Myaale myślałam, że ten rezonans kosztuje około 600 zł, no to nieźle się pomyliłam. Nie wyobrażam sobie, żeby tyle co 2 lata wydawać na badanie cholera tego nie wiedziałam przed op

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Wiesz, patrzę teraz i gdzieś w Warszawie (nie będę wrzucać nazwy, ani linka) mammografia MR kosztuje 770zł
No ja też takie kwoty znalazłam.
Zastanawiam się, czy jeżeli ma się dobry kontakt ze swoim lekarzem rodzinnym na przykład, bądź ginekologiem jakimś, który pracuje też w publicznych placówkach, to czy jeżeli to badanie jest w ogóle refundowane udałoby się zdobyć skierowanie?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

[QUOTE=ania2003;38973910]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mi pękła torebka łącznotkankowa, ta która obrasta implant -to ta tkanka się rozerwała .
A w implancie była dziurka, pod spodem implantu, opisana na badaniu jako niespójność czy przerwanie (nie pamiętam dokładnie) powłoki o długości 4

Mya a to pekniecie to bylo uszkodzenie mechaniczne czy po prostu komplikacja zdrowotna i ile po zabiegu to nastapilo?
Mya, właśnie, ja już kiedyś miałam o to zapytać, ale sama nie wiem, czy powinnam - to, że jesteś "po przejściach" chyba nie jest tajemnicą - czy gdzieś na tym forum można przeczytać o Twojej historii bardziej całościowo? Jeżeli tak, to może podpowiedzieć gdzie? Mam nadzieję, że nie jest to zbyt hmmm natrętna prośba i nie kieruję mną chora ciekawość, ale chyba warto mieć teoretyczną wiedzę w kwestiach, w których Ty niestety też masz wiedzę

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Witam z samego rana. Wlasnie pije kawke, bo w nocy nie moglam spac i ledwo zyje, a to wszystko przez pekanie tych implantow, torebek. Nawet prawa piers zaczela mnie mocnuej pobolewac i zaraz mylii ze te torebki ...... itp. Czarne wizje i choc rozsadek dyktuje co innego to jednak te glupie mysli po glowie sie kreca. Nawet seksu mi sie przez to rano nie chcialo.
Pomarudzilam wiec ide poczytam zaleglosci co napisalyscie
No ja też jakiś kryzys emocjonalny przechodzę od wczoraj. Wczoraj trochę chyba z ruchem przesadziłam i potem mnie bolała klata i pod pachami i miałam już wizję, że zaraz sama siebie ładnie urządzę i co by to było jakby jakieś komplikację były itp. Dodatkowo wczoraj byłam na zdjęciu szwów i dostałam takiej pomroczności, że miałam zapytać o chyba 10 różnych rzeczy, a nie zapytałam o nic
Chyba muszę usiąść i nasmarować maila do dr

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny!! )
przedpo: jak sie czujesz?
miki: Ty juz powinnas byc zaraz po operacji WITAMY!!
korolowa: dziekuje za mile slowa

i wszystkim Wam dziewczyny buziale popoludniowe
Kochana, różnie, ale raczej dobrze, niż źle. Na pewno okres po op mnie zaskoczył, tzn nigdy bym się nie spodziewała, że fizycznie będzie tak lightowo patrząc na to jaka to operacja. A jak Ty?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 11:05   #11595
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

przedop byłam oglądać zdjęcia fajniusie są tak wrzucacie zdjęcia a ja kurcze nie moge się na nie napatrzeć a czas do op tak mi się dłuży, że masakra w połowie lutego zrobię badania może mi się termin przyśpieszy i wskoczę na czyjeś miejsce ahhhh zwariuję do tego czasu to czekanie najgorsze
Stary 2013-02-01, 11:11   #11596
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
przedop byłam oglądać zdjęcia fajniusie są tak wrzucacie zdjęcia a ja kurcze nie moge się na nie napatrzeć a czas do op tak mi się dłuży, że masakra w połowie lutego zrobię badania może mi się termin przyśpieszy i wskoczę na czyjeś miejsce ahhhh zwariuję do tego czasu to czekanie najgorsze
Tak się dłuży tylko do pewnego momentu, potem, jak z bicza strzelił.
Umil sobie ten czas i porób rzeczy, których nie będzie mogła robić po operacjijakiś fitness, poprzeciągaj się na zapas (ja co rano rozkładam ręce po otwarciu oczu i już mam zacząć się przeciągać, kiedy sobie przypominam,że chyba nie bardzo), naprzytulaj się z tż, bo przynajmniej u mnie trudno mówić teraz o przytulaniu, jak ja tylko na plecach, rękami ruszyć nie bardzo eeehhh
Spożytkuj ten czas...

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 11:39   #11597
dariac31
Raczkowanie

Klaudeczka-Życzę udanej podróży,oby przyniosła dużo pięknych wrażeń

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-04-12 o 15:57
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 11:40   #11598
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a ja już 2 tydzień nie widzę się ze swoim chłopakiem najpierw tydzień chora u rodziców byłam teraz zaś kuzynka na weekend z dziećmi a tak mi tęskno za nim kurde no jak sie z nim zobaczę to gwałt od razu będzie
Stary 2013-02-01, 13:48   #11599
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
a ja już 2 tydzień nie widzę się ze swoim chłopakiem najpierw tydzień chora u rodziców byłam teraz zaś kuzynka na weekend z dziećmi a tak mi tęskno za nim kurde no jak sie z nim zobaczę to gwałt od razu będzie
Mój mąż też czasami musi na kilka dni wyjeżdżać służbowo ..... Nie lubię. Wtedy śpię z synkiem, choć mogłabym z córeczkami. Śmieję się , że nie potrafię spać bez mężczyzny
Stary 2013-02-01, 14:01   #11600
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Mój mąż też czasami musi na kilka dni wyjeżdżać służbowo ..... Nie lubię. Wtedy śpię z synkiem, choć mogłabym z córeczkami. Śmieję się , że nie potrafię spać bez mężczyzny
ja też czasami z synkiem śpię on to jakby mógł to by na mnie spał haha tak lubi moja bliskość

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Dziewczyny czy któraś ma jakieś rozeznania odnośnie wynajecia mieszkania??? chcę wynająć mieszkanie ale nie mam pojęcia jak się tym zająć co ma być w umowie bym się nie wpakowała w nic... troche się boje tego, że zniszczą mi mieszkanie a mam w nim wszsytko porobione zostawiam mieszkanie wyposażone wyremontowane zadbane kurdę ja czyszczę kabine szczoteczką a przyjdzie mi jakiś brudas i mi ja jedzie że potem będzie do wymiany bo obrzydzenie będzie się w niej kompać wiadomo z wyglądu może być jakaś paniusia a w żeczywistości brudaska i syfiara ..... mam mętlik w głowie z jednej strony to by mi sie kredyt sam spłacał i mieszkanie nie stałoby puste a z 2 strony to ze moga poniszczyć

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-02-01 o 14:10
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:12   #11601
ania2003
Raczkowanie

Jusi84 To bardziej problem wynajmującego co ma być w umowie , bo raczej Ty jesteś w większości przypadków w prawie. Zazwyczaj wynajmujący nie zgłaszają tego do opodatkowania. Ważne jest określić wysokość opłaty (czyli składowe : zazwyczaj jest opłata + licznik i tu trzeba dokładnie określić jakie liczniki czyli prąd, gaz, woda, TV + internet itd. czasami też opłata stała za czynsz, ale to kwestia Twoich negocjacji). Jak pewna jesteś, ze nie zniszczysz to zrób zdjęcia i dołącz do umowy i spisz elementy stałe wyposażenia szczegółowo. Możesz zapłacić 1 czynsz zaliczkowo, który będzie zwrotny po wyprowadzce. Termin wypowiedzenia umowy dla obu stron. To chyba wszystko.... a ważne każdą płatność niech Ci pokwituje i za co jest i np do jakiego stanu liczników i na jaki dzień. UFFFF
Stary 2013-02-01, 14:12   #11602
Amorcio
Wtajemniczenie

Jusi wyslalam Ci priva
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:24   #11603
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
ja też czasami z synkiem śpię on to jakby mógł to by na mnie spał haha tak lubi moja bliskość

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Dziewczyny czy któraś ma jakieś rozeznania odnośnie wynajecia mieszkania??? chcę wynająć mieszkanie ale nie mam pojęcia jak się tym zająć co ma być w umowie bym się nie wpakowała w nic... troche się boje tego, że zniszczą mi mieszkanie a mam w nim wszsytko porobione zostawiam mieszkanie wyposażone wyremontowane zadbane kurdę ja czyszczę kabine szczoteczką a przyjdzie mi jakiś brudas i mi ja jedzie że potem będzie do wymiany bo obrzydzenie będzie się w niej kompać wiadomo z wyglądu może być jakaś paniusia a w żeczywistości brudaska i syfiara ..... mam mętlik w głowie z jednej strony to by mi sie kredyt sam spłacał i mieszkanie nie stałoby puste a z 2 strony to ze moga poniszczyć

Jak coś wyślij mi adres mail. to prześlę Ci umowę , bo sama wynajmuje. Myślałam na początku że to ty chcesz od kogoś wynająć. W takim razie musisz mieć dobrą umowę żeby nie mieć później problemów. A co do wanny to się nie przejmuj... przecież już na zawsze będziesz z Twoim TZ
Stary 2013-02-01, 14:25   #11604
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

dzięki Amorcio ja chcę wynająć mieszkanie komuś obcemu .. ale najlepiej chciałabym wynając mieszkanie komuś kogo znam i wiem że nie jest "brudasem" i bedzie dbał o mieszkanie ... muszę dokładnie poczytć w necie by się nie wpakować w jakieś bagno
Stary 2013-02-01, 14:26   #11605
Amanina
Raczkowanie

dzien dobry dziewczyny ))
wrzucilam wlasnie zdjecia KOSTIUMU ktory zamawialam przez net i 3 miesieczniakow
i lece zrobic sobie kawe i Was nadrabiac
Stary 2013-02-01, 14:47   #11606
kasikkk87
Zadomowienie

amanina super strroj i cycucchypowiedz mi stanik masz rozmiar l a majty normalne ,male dalo rade tak zamowic??
klaudek baw sie dobrez wypoczywaj
jusi zaraz Ci cos napisze na priv
przedpo jasne ze my ciekawe beda sliczne ,niech tylko sie rozluznia
widez same kawoszki tu to ja dla odmiany herbate strzele
buziaki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:58   #11607
margo50100
Raczkowanie

dzień dobry, w wolnej chwili zagladam tu i podczytuję Was ale generlanie nie jest dla mnie do nadrobienia co piszecie...!!!!

Klauduś! wypoczywaj, szalej, baw się dobrze! czekam na foty

Jusi generalnie to Ci powiem, ze zazdroszczę Ci tego zaufania do Twojego doktorka i tej pewnosci ze cycuchy wyjdą super, ja żyje chyba w strachu co z tego wyjdzie... ale to zaraz napiszę

Amanina, cycuszki piękne, czy one nie są jeszcze większe niż na poprzednich zdjęciach? w stroju wyglądają perfekcyjne! bez stroju jeszcze lepiej!!!

Przedpo, piękne cycuszki! Gratuluję i zadroszczę Ci! myślę że Amanina ma racje, one się jesczze wybiją! allergan-czyli natrelle?

nkolodii co u Ciebie?

Rodzynki witaj Twoje panienki mają już 2 lata? łał, i jak siec zuejcie razem?
Stary 2013-02-01, 14:59   #11608
tomatti
Raczkowanie

Amanina, wracam z Twojego albumu, i powiem tylko tyle: WOW!
kurcze, jak to jest, implant zdawałoby się nie za duży (chyba jeden z mniejszych tutaj?), a tu całkiem niezły kawał cycka widzę Drobinka z Ciebie, to pewnie też ma znaczenie?

Jusi, z wynajmem to nigdy nic pewnego, ot loteria, tak myślę.. No nie wiesz, na kogo trafisz, i czy Ci mieszkania nie zapuści; ja też bym się obawiała, bo staram się dbać o czystość domu, rzeczy etc., i przeraża mnie,jak np. ludzie potrafią sprzedać rzecz używaną, pisząc, że w super stanie itd., a w rzeczywistości jeden wielki syf...
Ale trzymam kciuki, że dobrze trafisz

przedpo, to nic, tylko pozazdrościć odporności na ból
Stary 2013-02-01, 15:00   #11609
dreamer365
Raczkowanie

Witajcie

wczoraj odebrałam resztę wyników i z tego co wyczytałam wprost z zapisów, mieszczę się właściwie przy każdym parametrze w granicach normy.

Dziewczyny, wiecie może jak to jest z tymi badaniami, czy mając już komplet powinnam dostarczyć je na jakiś czas przed operacją czy wystarczy, że wezmę je ze sobą w dniu operacji? Czy może zależy to po prostu indywidualnie od lekarza/kliniki, w której wykonuje sie zabieg?
Na wszelki wypadek zrobiłam zdjęcia i wysłałam do doktora e-mailem, żeby mógł im się już teraz przyjrzeć.

Dziewczyny przed op:
jakiś miesiąc temu zastosowałam antykoncepcję "po" i mam trochę rozregulowany cykl, w związku z czym kilka dni temu napisałam do doktora wiadomość z obawy, że może być tak, że miesiączka wypadnie na operację:/, zastanawiając się co wtedy i czy będę musiała przesunąć termin?
Wczoraj dostałam e-maila zwrotnego od doktora w tej sprawie, w którym rozwiewa tego rodzaju wątpliwości

Oto jego fragment (gdybyście miały podobny kłopot i związaną z nim niepewność):
"Jeśli chodzi o miesiączkę - nie jest to najważniejsza sprawa - staramy się unikać operacji tuż przed i w pierwszych dniach miesiączki (fizjologiczne wahania krzepiliwości krwi zwiększają wtedy po prostu ryzyko większego krwawienia okołooperacyjnego). Wahania te zdarzają się jednak u stosunkowo nielicznych kobiet i zawsze można podać leki poprawiające krzepliwość, które zniwelują ich działanie. Miesiączka nie jest więc bezwzględnym przeciwwskazaniem do operacji, nie ma więc problemu nawet jeżeli będzie Pani miała miesiączkę w tym czasie."

Edytowane przez dreamer365
Czas edycji: 2013-02-01 o 15:25
dreamer365 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:04   #11610
Amanina
Raczkowanie

kasikk! nie! caly stroj jest L - majtki sa super (na biodra 90-96) wygodne, gora ma za duzy obwod wiec dam do zmniejszenia

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości