|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
Cytat:
Ale doczytałam, że jednak zwykle jesz więcej.Coraz bliżej końca LEVEL 1 Ja dziś wreszcie czuję zakwasy na pośladkach po wczorajszej Tiff Cytat:
|
||
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zostały jeszcze 4 dni do konca L1, ale aż się boje co się będzie działo na L2
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2013-02-01 o 10:58 |
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ktoras z was ma porownanie tamtych cw. z gazet itp do tych nowych co wyszly? Chcialanbym zaczac cw, i nie wiem co dokladnie zrobic. czy polowac na plyty ze skalpelem shepowym na allegro czy moze kupic te najnowsze cw Ewy za chyba ok 25 zł????
|
#544 |
|
Adwokat diabła
|
To mnie uspokoiłyście, bo myślałam że jestem jakaś dziwna..
![]() ogólnie ja muszę popracować nad udkami i moimi niegdyś zgrabnymi 4 literami ![]() mam nadzieję, że się uda! bo na brzuch nie mam co narzekać, ale ćwiczyć go warto
|
|
#545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ah Ty niedobra nie kuś, nie kuś! Dzisiaj byłam o 8 rano na badaniu krwi, bo mój gino stwierdził, że mam jakieś złe wyniki i wysłał mnie na badanie hormonów tarczycy i morfologię, poprzednio robili mi jakieś LH i jeszcze coś tam. a od razu mu mówiłam że coś jest ze mną nie tak i niech od razu zleci tarczycę b ktoś u mnie w rodzinie miał z tym problem, ale oczywiście mnie olał dziad jeden... A pielęgniara tak mi się wbiła w żyłę, że będę miała siniaka i nie wiem jak będę ćwiczyła dzisiaj pipa jedna
Edytowane przez neroza Czas edycji: 2013-02-01 o 11:19 |
||
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponoć L3 jest nudny i słaby, w porównaniu do L2, możemy się zawieść. Z uwagi, że mam ferie, nie wiem co zrobić z czasem wolnym, to wyszukuję kolejne zestawy, czytam fitnessblogi. SZOK! Ja?! Kanapowiec? Chcę wkręcić do mojego standardu brzuch z Mel B. Póki co nie chcę włączać więcej nic nowego, bo boję się, że szybko się znudzę, albo uzyskam szybki efekt a później już nic mnie nie ruszy i będę miała problem
|
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#548 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, ja się ciężko uczę do egzaminu, i to w kuchni, więc lodówka mnie co chwilę woła
![]() Chyba muszę ją zabić Killerem, ale robiłam wczoraj wieczorem - myślicie, że mogę dziś też zrobić? Podobno nie powinno się killera robić codziennie... |
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mnie wczoraj glod dopadl wieczorem, zjadlam dwie kanapeczki z serem i szynka i keczupem
a pozniej dwa pieczywa chrupkie z pasta z tunczyka i zjadlam ja cala nie moge sie jej oprzec a dzis sie szykuje posiadowa z fumfelami przy drinkach wiec robie dietetyczna salatke
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Jakoś od roku już nie biorę, strasznie po nich przytyłam
![]() Cytat:
Po tym wczorajszym skalpelu 2 mam takie zakwasy w nogach, że chyba odpuszczę dzisiaj sobie. Spróbuję zrobić te Tiffoczki, co je tak zachwalacie Widzicie już jakieś efekty?
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie po samych Tiffoczkach, ale po miesięcznym hasaniu i poceniu się- owszem.
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jestem jakaś dziwna, ale ja lubię taki efekt po ćwiczeniach bo wtedy wiem, że to działa
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Konto usunięte
|
Takie filmiki mnie cholernie motywują:
http://www.youtube.com/watch?v=Ybvpx...endscreen&NR=1 Tylko, ja nie chciałabym, żeby mi tak biust zniknął ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
, zależy co przed tym snem wyprawia |
|
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
||
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce cały czas iść do przodu więc robię treningi dzień po dniu ;-)
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38981850]Takie filmiki mnie cholernie motywują:
http://www.youtube.com/watch?v=Ybvpx...endscreen&NR=1 Tylko, ja nie chciałabym, żeby mi tak biust zniknął ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Eeee no głośna to chyba może , zależy co przed tym snem wyprawiaHehe miało być głodna autokorekta wrrr
|
#560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38982013]Wiem, wiem, literówka... tylko, że ja teraz jestem w trakcie czytania "50 twarzy Greya" i wszystko mi się jednoznacznie kojarzy
ooo hehe i jak wrażenia? ![]() (po polsku jest masakryczna, juz radze wszystkim czytać wersję anglojęzyczną, po to co nam po polsku serwują to jakaś farsa > wiem, bo Tż czytał polską, ja tą drugą)
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38981850]Takie filmiki mnie cholernie motywują:
http://www.youtube.com/watch?v=Ybvpx...endscreen&NR=1 Tylko, ja nie chciałabym, żeby mi tak biust zniknął [/QUOTE] Dla mnie 50 Twarzy Greya to chała. Dostałam na urodziny, zaczęłąm czytać- początek wciągający ale z czasem zaczęło mnie nużyć. Nie skończyłam tego czytać, nie mogę się zmusić ;-p Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-02-01 o 12:24 |
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do zrzucania z ud to mam ten sam problem są strasznie wielkie i źle wyglądają przy mojej sylwetce. Moja znajoma też miała taki i problem i zaczęła chodzić na vacuactiv taką kapsułę z bieżnią pod ciśnieniem. Chodziłą codziennie przez 30 dni kupiła 3 karnety po 10 wejść na gruponie i twierdzi że jej to pomogło. Mówiła,że bardzo zmiejszył jej się cellulit na udach i pośladkach i straciła kilka cm. Ja niestety nie wiem czy to prawda bo nie widziałam jej przed, no ale ona tak twierdzi i nogi ma rzeczywiście szczuplutkie
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przeczytalam po angielsku i co jak co, ale zrobiła na mnie duże wrażenie podczas czytania Otwiera nieco oczy, szczególnie mężczyznom, takze ciesze sie, ze Tż jest w trakcie 2 części
|
|
|
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz zabieram się za Jillian i day 6
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje szok trening.
Za godzin jade na dwudniowe szkolenie, nie spamujcie prosze! ![]() Cwiczcie dzielnie! |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
A ja melduję wczorajszego Killera, tiffoczki i twisterek
![]() Oraz dzisiejszego Killera jak na razie ![]() Muszę dodać, że dziś mam swoją pierwszą miesięcznicę z Ewką dokładnie 31dzień ćwiczeń
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam pojęcia musiałabym o tym poczytać. Ja zaraz lecę na siłkę ale przez tą rękę tylko nogi będę robiła i brzuch a jak wrócę to może spróbuję pupę z mel B albo może chociaż ćwiczenia na równowagę z TzG Ewy
|
#569 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38981850]Takie filmiki mnie cholernie motywują: http://www.youtube.com/watch?v=Ybvpx...endscreen&NR=1 Tylko, ja nie chciałabym, żeby mi tak biust zniknął ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Eeee no głośna to chyba może , zależy co przed tym snem wyprawiano zniknął, ale to nie problem w dzisiejszych czasach Cytat:
|
||
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
No ja licze, że u mnie po ćwiczeniach niewiele zniknie z biustu. Poświęcić mogę najwyżej 2cm z moich 86 cm w biuście (mam małe B), jeśli okaże się, że spadło mi więcej, zakończę odchudzanie i jednak zajmę się ujędrnianiem i pożegnam się z umięśnionym brzuszkiem. Wolę mieć płaski brzuch bez mocno zarysowanych mięśni i jakiś ślad biustu, niż super figurę, ale mieć jeszcze większe kompleksy.
Szkoda, że z biustu zawsze musi leciec. Jeszcze liczę na to, że skoro mam tam niewiele tłuszczu, to i nie będzie miało z czego lecieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Ale doczytałam, że jednak zwykle jesz więcej.