|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
khe khe
proszę o dopisanie mnie do wyliczanki ![]() 14 luty ![]() :brzyda l:
|
#11612 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Witam dziewczyny z kawą w ręce i nowymi nabytkami ![]() ![]() Boli trochę cały czas, ale generalnie czuję sie ardzo dobrze, cycuchy wydają sie malutkie, ale wiem, że jeszcze przed nimi kawał drogi do szczęścia
|
|
#11613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mówisz, że wydają się małe?? z TAKIM implantem? noł łej z pewnością są idealne i tak, jak sama mówisz, trzeba dac im troszkę czasu ależ Ci zazdroszczę
|
|
#11614 |
|
Raczkowanie
|
No więc u mnie tak, sprawy rodzinne "rozwiązały sie same" i... kurcze, zaklepany termin u doktora mam na 14-ego lutego, i jest to na ta chwilę termin aktualny!!! rany, to już za 2 tyg. normalnie nie wiem czy bardziej sie boję czy bardziej się cieszę...?!?!?
Dziewczyny, boję się jak szlag bo chodzi o to że... wiadomo że do końca efektu operacji nie da się przewidzieć ale jak jest się typowym przypadkiem do raczej efekt bedzie typowy (za☠☠☠iste piersi) a u mnie... - piersi trochę niżej osadzone niż normalnie - piersi trochę szerzej ułożone niż normalnie - cienka skóra i akurat w tej cześci ciała mało tłuszczu pierwsza propozycja doktora 275-300, przetrwaiłam to w domu, rozrysowałam, wymierzyłam i wyszła autostrada... na drugiej konsultacji powiedziałam o moich obawach i pan doktor zaproponował większy implant: 350 z mentora lub 335 natrelle... ponownie rozrysowałam w domu, i mniej więcej 7 cm odstęp miedzy piersiami... masakra... co radzicie?
|
#11615 | |
|
Raczkowanie
|
aaaaaaaa!! MARGO, udalo sie!!! super!!!!
))))---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
)kiedy beda zdjecia???
|
|
#11616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Amanina, wysłałam Ci wiad. na priv!
|
|
#11617 |
|
Raczkowanie
|
French_miki, wow, już jesteś po, gratuluję! Najważniejsze, że dobrze się czujesz. A nabytkom daj trochę czasu
Mnie, podobnie jak Tomatti, pozytywna zazdrość po prostu zżera, już się nie mogę doczekać
|
#11618 |
|
Raczkowanie
|
margo ja bym na Twoim miejscu ufała lekarzowi, ja chciałam 350, ale w końcu powiedział, że 305 będą lepsze i w sumie przed operacja mnie przekonał, w końcu wie co robi
Twój dr na pewno zdaje sobie sprawe z tych cech Twoich piersi. Ja mam ardzo mało skóry pod piersiami dlatego na razie sa po prostu wysoko i spiczaste, suty mam takie wielkie, że masakra ;Ptomatti i dreamer tak jak już wczesniej dziewczyny pisały, korzystajcie ze wszystkiego co dobre przed operacją, a później same soie będziecie zazdrościły, ze jestescie już po ![]() Amanina fotki będą jak uwolnie się z bandarzy, w niedzielę, a jak nie będą się nadawały do fot to na pewno po szwach
|
#11619 |
|
Raczkowanie
|
Margo50100, no to jedziemy prawie na tym samym wózku..ja też mam szeroki rozstaw piersi (21 cm od sutka do sutka) i cienką skórę, tkanki trochę mam, ale głównie u podstawy piersi, i doktor dobrał mi 345/365 okrągłe natrelle, i, podobnie jak Ty, obawiam się tej sporej przerwy...
A jaka jest różnica w wymiarach Twoich planowanych wkładek, natrelle 335 mają chyba szerszą podstawę od mentorów 350 czy nie?
JJ Edytowane przez dreamer365 Czas edycji: 2013-02-01 o 15:45 |
|
|
|
#11620 |
|
Raczkowanie
|
ZAMIERZAM SIE POSKARZYC!!
przed chwila sie zmierzylam i mam 3 cm mniej w cyckach niz miesiac temu!! DLACZEGO TAK JEST?>???
|
#11621 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Zazdroszczę co niektórym tej kawki z rana...ja niestety dałam się złapac jakiemuś wirusowi i będe zajadać antybiotyk:-( Frenchmiki, raz jeszcze gratuluję!! przedpo,amanina byłam u Was w albumie-macie obie fajne cycunie, a ten stroik kapielowy to mnie rozwalił!!Też taki chcę!!! Przedpo,Ty jestes supermenka,skoro tak szybko wydobrzałaś ![]() jusi, ten opis usg jest normalny,to co dr opisał z tymi gruczołami, to jest normalne-też ma to w swoi opisie i tez mi mówił,ze wsio ok ![]() A z wynajmem mieszkania to trzeba uważac,bo mnóstwo moich znajomych wynajmuje komuś i rózne historie się słyszało. Nasz sąsiad to niemal casting przeprowadzał na lokatorów ![]() Ale tez wiem,ze pozory moga myslić-znajomej się wydawało,ze jak wynajmnie mieszkanie położnej to będzie utrzymywac czystość,a mieszkanie oddała tak opuszczone ze masakra!!! [QUOTE=Krisy;38974988]iloona79 zapraszam do oglądania Tylko nie przejmuj się moim marudzeniem co do niesfornej prawej piersi - coś nie chce mi się stary fałd podpiersiowy rozprostować i denerwuje się trochę :/ Ale bez napinania jest OK i rozmiar mi baaaaardzo odpowiada ![]() Krisy, musisz mnie kliknąć,ze akceptujesz bo inaczej nic nie zobaczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Margo, gratuluję terminu-chyba już taki mamy w wyliczance? musisz udać się do Jusi w tej sprawie-ona teraz tego pilnuje ![]() A o te wkładki to zapytaj Myę,ale chyba faktycznie jak pisze dreamer,aby zmniejszyć efekt autostrady to lepiej wziąc te z większą podstawą...przynajmniej tak na logikę rzecz biorąc,bo ja się to aż tak nie znam
|
|
|
|
#11622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polskiej firmy Marko http://www.marko.olive.pl/index.php?zobacz=11397 i ma wkladki w srodku pushupowe, wyjmowane ![]() sabcia: zszylam staniki, teraz sa idealne wygpdnie Ci w nich??
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-02-01 o 16:23 |
|
|
|
|
#11623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11625 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
iloona79 zdrówka dużo ![]() no właśnie poruszyłyście temat implantów mam pytanko do dziewczyn które są już po op czym się kierowałyście wybierajac implanty tzn wielkość i rodzaj? czy to była tylko decyzja lekarza w wy zaakceptowałyście bo ja nie mam zielonego pojęcia jakie i jaki rozmiar a dr J.J Gdańsk wielkości mi nie podał bo kazał ten test z ryżem robić ja mam 174cm i 54 kg na poczatku myślałam o okragłych ale doktorek odradził bo jestem szczupła
|
|
|
|
#11626 |
|
Raczkowanie
|
ps.dorzucilam jeszcze dwa zdjecia w topiku ewy bien http://sklep.ewabien.com/Gorsety/Lil...op-365171.html
|
#11627 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podpisz z nim umowę zlecenie - wtedy zaplacisz ubezpieczenie i bedzie przyslugiwal Ci sie szpital, taka umowe mozesz sporzadzic na miesiac ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- latem może być ciężko, stanowczo lepsza jest jesień, ja miałam zimą - styczeń
|
|
#11628 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11629 |
|
Raczkowanie
|
ahahahah a czemu tak sie dzieje??i powtarzam - nie mniej niz tuz PO operacji, tylko mniej niz miesiac temu!!
|
#11630 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#11631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11632 |
|
Raczkowanie
|
mnie pwnie dopiero wymierzy jak wyznaczy mi termin op czyli dopiero w kwietniu, też mi się wydaje że powinnam zdać się na jego opinie
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- a gratulacje french miki
|
|
|
|
#11633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam rację dziewczyny?
|
|
#11634 |
|
Raczkowanie
|
to ja juz zglupialam.. tydzien po operacji bylo 89, potem stopniowo spadlo do 88 i tak bylo 2 miesiace.. dzisiaj sie mierze a tu 85!!! jestem 3 mce po operacji.. to powinny juz chyba ROSNAC a nie malec?
|
#11635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11636 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam kilka pytań (znowu:/):
- kiedy mogłyście spać na boku i chodzi mi tu o to, od kiedy lekarz i ciało Wam na to pozwoliło, bo ja póki co nawet jakbym chciała, to nie mogę, bo boli, jak nawet próbuje - kiedy piersi są w na tyle dobrym stanie, że można w miarę beztrosko uprawiać ee seks? i nie mówię tu o tarmoszeniu i nie wiadomo czym, no ale normalne, że człowiek się trochę nagimnastykuje przy tej czynności - jak długo po op tworzy się nasaz słynna torebka? - kiedy zaczęłyście jeździć autem po op? - czy Wy też czułyście jakby te piersi na bokach, ja jak zdejmę ten stanik (w trakcie noszenie też, ale trochę) nie mogę swobodnie ułożyć rąk hmmm wzdłuż tułowia, bo tam mi się zarysowywyuje implant; może wydziwiam, bo wcześniej mi się nic nigdzie nie zarysowywało:/
Allergan 295 anatomki, KP Warszawa już są ojaaa Edytowane przez przedpo Czas edycji: 2013-02-01 o 17:25 |
|
|
|
#11637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trochę szkoda,ze Ci doktorek nic nie powymierzał,nie podpowiedział co on mysli,ale fakt faktem,ze chyba dla mocno szczupłych lepiej anatomy bo okrągłe mogłyby wyjść jak piłki ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
a z tą torebką to chyba do 3 miesięcy powinna się wytworzyc-tak chyba nawet doktor mi mówiła na pierwszej konsultacji...stąd często się mówi ze te 3 miesiące to taki okres gdzie trzeba trzymać się w ryzach
|
||
|
|
|
#11638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:
|
|
#11639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11640 | |
|
Raczkowanie
|
ja zaczelam spac na boku po miesiacu, ze stresu ze mi sie cycki poprzesuwaja
![]() jezdzilam autem 4 dni po operacji ale troche jak paralityk i nie moglam wstecznego wrzucac ![]() seks tez 4 dni po operacji, ale byl to raczej seks z serii "bede lezec, a Ty mi rob" ![]() czulam piersi po bokach, to samo co Ty, uwieraly mnie w rece mija jak zejdzie opuchlizna![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

najpierw tydzień chora u rodziców byłam teraz zaś kuzynka na weekend z dziećmi a tak mi tęskno za nim 

juz sa
i tak, jak sama mówisz, trzeba dac im troszkę czasu 

tez mam mniej 2, 3 cm