![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Hej
![]() U mnie nie obyło się bez Xenny ![]() Ale dzisiaj jeszcze nic i boję się, że może być powtórka ![]() ś: kromka razowca z makrelą, sałatka z sałaty lodowej, ogórka i kurczaka IIś: kromka razowca z pastą jajeczną, serek wiejski ze szczypiorkiem o: zupa warzywna |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
witaminkaabpewnie że zasłużyłaś bodlugo z nami jesteś
![]() Nie chce za szybko dodawać (to do nowych dziewczyn ![]() ![]() ![]() ![]() mariamarysienka tak sobie myślałam o twoich problemach (niezły temat do przemyśleń ![]() ![]() ![]() Bo nie sądzę żeby skalpel pomagał na wypróżnienia... Choc może to lek na całe zło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Joanna XL;38957794]CarlaW sumie to nie wiem
![]() ![]() Też tak miałam kiedyś ![]() ![]()
#2554 |
Rozeznanie
|
Wiecie co? - przez przypadek trafiłam na program w tv "Jeść zdrowo z Ellie Krieger", kobitka jest dietetykiem i serwuje naprawdę fajne przepisy
![]() ![]()
#2555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie jestem zwolenniczką kłótni i niecenzuralnej wymiany zdań, ale tego typu teksty u mnie by nie przeszły nawet gdybym ważyła 200kg. Nie wiem czy taki już z niego typ człowieka czy po prostu jest cholernym dupkiem ![]() A tak na marginesie to mam 168 cm ![]()
![]() |
#2556 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
witaminkab wysłałam ci zaproszenie - musisz je zaakceptować... pojawia sie na górze po prawej stronie ...
a potem możesz wchodzić klikając kluby .. i wybierajac nasz . |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Carla, zastosuję się do Twojej rady
![]() Joanno ja właśnie przed dietą nie miałam żadnych problemów, moja przemiana materii była dość sprawna, bo chodziłam do toalety 2-3 razy dziennie i że tak powiem wszystko ze mnie wychodziło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Monik...Mam jedną w pracy panią manager o tym imieniu i straszna z niej su.. Ale Ty Ogolnie bez wątpienia jesteś moją ulubioną Monią ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
Zostało mi do nadrobienia jeszcze 3 strony. Dobrze że jest weekend to dam radę
![]() Furry Sue już nie możemy się Ciebie doczekać ![]() Oleńko zdjęcia super, córeczki udane( widać że wdały się w mamę ![]() ![]() Milenko Twoje stare spodnie też robią wrażenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Kocham ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Jestem na bieżąco ![]() ![]() Sunshine Również przesyłam urodzinowe życzonka ![]() ![]() Wszystkim dziewczynką które zaliczyły spadki ![]() a tym, które zgrzeszyły( oj Milenka ![]() ![]() U mnie z jedzeniem dzisiaj dobrze: I 2 jajka z kapką majonezu, pumpernikiel z pomidorem II activia do picia, 2 marchewki III kromka razowca z serem żółtym, ogórek IV krem brokułowy, jabłko V ok 20.00 będzie łosoś z warzywkami Podzielacie mój entuzjazm? ![]()
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Jestem pod wrażeniem Waszych wyników, wpadły mi w oko szczególnie Joasi i [/B] i Anuszki ![]() ![]() Ja niestety spodziewam sie wzrostu, ale dam sobie dzień dwa na powrót do normalnego trybu odżywiania i podam wage w poniedziałek, jak pan bóg przykazał ![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Wam mówiłam, ale w czwartek przyszły jadę do dietetyczki poradzić się jej kilku rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie, porcje są takie jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak mówiłam od 1 lutego zwiększam czas na orbim. Od dzisiaj postaram się ćwiczyć po 40 min
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to jesteście paskudy ![]() ![]() ![]() Strzelam focha nara! ![]()
#2568 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym, że jak wchodzisz jest pusto hehehe mam to samo wrażenie ![]() Mój dzisiejszy jadłospis (coś w nim nie tak dziś było, bo czuje się napchana a porcje nie były duże...) I jogurt nat., banan, pestki słonecznika, otręby pszenne II grejpfrut (a właściwie większe pół, resztę dałam K. bo byłam najedzona ![]() III pół woreczka kaszy gryczanej (mówicie, że jaka jest od niej smaczniejsza?) warzywa na patelnię, kawałek piersi i sos z jogurtu nat. coś na wzór czosnkowego - coś tam wyczarowałam ![]() IV sałatka z połowy pomidora, cebuli i ogórka + 1 krążek ryżowy z twarożkiem
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-02-01 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
Cicho tu dzisiaj strasznie
![]() Niuuniiaaa ja też ostatnio mam tak, że nic mi się nie chce, nie wiem może to wona pogody, bo ciągle szaro na dworze jest. mariamarysienka ja z takim najedzeniem miałam problemy na początku diety, miałam mniej rzeczy i zdrowsze, nie umiałam w siebie nic wcisnąć, w końcu samo przeszło. Ale zapytaj dietetyka o powód, bo sama jestem ciekawa. ![]() Carla gratuluję zwiększenia czasu ![]() Mam orbitreka! ![]() ![]() Już u mnie go wszyscy wypróbowali, a korzystać z niego będę głównie ja i mama, zobaczymy jak będzie z wagą. Najpierw miałam kupić rowerek, ale uznałyśmy z mamą, że na rower to sobie tak możemy iść normalnie jak się zrobi cieplej (w zeszłe lato jeździłyśmy prawie codziennie po 20 km ![]() Wracając do diety - dzisiejszy bilans to około 1400 kcal. Na kolacje miałam chlebek razowy z wędzoną makrelą. Miłego wieczoru! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Pustki bo wizzaż cieżko chodzi... mi zajelo sporo czasu że by się załadował
![]() Mam za soba grzeczny piątek ![]() ![]() Jadłam planowo ,pięc posiłków ... Na kolacje pierś z kurczaka z sałatka z pomidorów z jog i kawałek mango ...Normalnie ideał ![]() Aż się sama sobie dziwię ![]() ![]() sposób jest super wygodny i szybki (wrzucasz lekko rozbita pierś w papierek i na teflon bez tłuszczu, po 10 min gotowe) W miare (jak na kure) smaczne ![]() tylko ... skład tego cudu jakiś trefny - jakiś glutaminian coś tam , coś .... Jecie to? Co sądzicie ? Bo ja zjadłam ale mam opory przzed kupowaniem ... Zreszta musze sobie z Pl przywieź ... ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Ok po researchu w necie rezygnuje ![]() Beata gratuluje nowego nabytku ![]() ![]() mariamarysienka to moze dietytyczka poradzi coś na Twoje jelita ... Postraszy je albo co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Ja raz zjadłam kawałeczek i od razu wyplułam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Carla Ty sie wcale nie masz co tak podniecac Ogolnie bo Tobie tez tak samo jak Ogolnie bardzo fajnie sie ten tluszcyzk rozklada. Obydwie wcale nie wygladacie na swoja wage.
Kwiatuszkowi dalabym 28lat. Bardzo mlodo i swierzo wygladajaca mama! ![]() Wszystkie ejstescie piekne w ogole. To zdjecie jak mialam 68kg akurat poprostu dobrze wyszlo, bo zapewniam ze nawet wtedy szczycilam sie nie lada brzuchem. Oczywiscie w porownaniu do obecnej sytuacji, to byl raj na ziemi. Zapewniam jednak ze brzuchol tam zdecydowanie byl. Nie wyszedl on poprostu na zdjeciu. Ja zlapalam dola, bo caly czas nie moge sie zebrac do porzadnej diety i cwiczen. Czekam chyba na oklaski.... Wpieprzam wlasie wieprzowe zeberka pieczone w sosie bbq - zalamka.... Wy tu wszystkie dietujecie i zaliczacie same spadki, a ja nic ![]() Motywacjo?!!! gdzie jestes??!!
#2573 |
Zadomowienie
|
JESTEEEEM!!! Jezu jak cudownie pisać na normalnym sprzęcie
![]() Jutro mam dzień wolny, więc się ustosunkuję do nowości w tym wątku i w klubie ![]() ![]() Będę też miała czas zadbać o jedzonko, strasznie się cieszę, że znów mogę sobie narzucić reżim ![]() ![]() Idę spać, w ogóle dobijam się na wizaż już z kwadrans jak nie więcej, jakiś przestój na serwerze mają, czy co.. Sss7 - nie to, żebym chciała tu jakąś opozycję tworzyć z Tobą, ale ja też jestem póki co w ogonie... wszystkie laski mają coraz ładniejsze wyniki, a ja spadek o kilogram, a potem wzrost i w kółko to samo... ![]() ![]()
![]() |
#2574 |
Rozeznanie
|
Heellooo
![]() Furry Sue dobrze, że już jesteś ![]() Sss no chyba żartujesz o 23:40 żeberka wcinasz ![]() ![]() ![]() Wczoraj coś z wizażem było nie tak serwery się wieszały hehe za to jak tu cichutko było coś niespotykanego - mam nadzieję, że to przez problemy techniczne a nie, że balowałyście pamiętajcie w poniedziałek ważenie ![]() Co do tego kurczaka nie jadłam ale miałam w planach jednak chyba mariamarysienka sprawiłaś, że mi się odechciało ![]() ogolnie gdzie się podziewasz ?? ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() Wczoraj wieczorem Wizaż świrował i zrezygnowałam z pisania po tym, jak mi skasowało długi post ![]() Podsumowałam sobie tydzień dietowy. Dwa słowa: do dupy. Zer względu na ilość jedzenia. Wczoraj totalnie nie miałam czasu na żarełko, więc skończyło się na śniadaniu złożonego z 2 kanapek o 10, a kolejny posiłek zjadłam o 18 - dwie kanapki i 1,5 śledzika z octu ![]() Super, nie ma co. Pani neurolog uznała, że prawie wróciłam do formy, że powinnam zapomnieć o chorobie i po prostu żyć jak dawniej. Zaleciła nadal ćwiczyć McKenziego, PŁYWAĆ (nie lubię wody, poza tym od lat nie mam stroju kąpielowego, bo nie chcę pokazywać się ze swoim wielkim dupskiem na basenie) i nie dźwigać. Całe szczęście, leków nie dostałam, bo mnie już nic nie boli. Za parę dni będę całkiem wolna od leków mam nadzieję, bo został mi tylko antybiotyk na ząbki (po którym pewnie jak zwykle wyląduję u ginekologa z drożdżycą ![]() Z ząbkami też coraz lepiej. Śmierdzi jak cholera lekarstwo z nich, ale co poradzić. Nawet nie wiem czy jakoś można ten zapach zneutralizować. Dziś wieczorem idę na balety się odchamić. O ile kupię sobie coś do ubrania, bo nie mam w co się ubrać ![]() Zaraz zwijam żagle z wyrka, zjem śniadanko i pędzę na zakupy. Mam nadzieję, że wyhaczę jakąś niezłą kieckę albo bluzkę ![]() CARLA Nie wiedziałaś co napisać, wystarczyło napisać "dziękuję", a nie mi ściemniać, że chciałabyś wyglądać jak ja kiedyś tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
ogolnie udanych zakupów i imprezy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2577 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Czy można nieśmiało się do Was dołączyć? Od dłuższego czasu szukam wątku dla siebie,ale zawsze po jakimś czasie (ostatnio coraz krótszym) wątek ucicha. Nie wiem czy to przeze mnie ![]() W każdym razie mam 165 cm wzrostu i na dzień dzisiejszy ważę 81,5 czyli jestem na granicy otyłości i nadwagi ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mnie wczoraj tak głowa bolała ze cały dzien przeleżałam w łóżku i poszłam spać po 20 ![]() Dziś jest juz dobrze więc uwaga - będę ćwiczyć!! ![]() ![]() A i muszę sie pochwalić - mam wyniki jednego egzaminu i zdałam - a to była naprawdę loteria ![]() Wczorajszy dzień jeśli o jedzenie był taki sobie... zjadłam 2 pomarancze i gruszkę bo taką miałam ochotę na coś takiego. A poza tym tylko 2 normalne posiłki ![]() ogolnie, widze ze pod wzgledem jjedzenia wczoraj mialas podobnie jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() Furry Sue, fajnie, ze już do nas wróciłas ![]() Beata, zazroszcze sprzęciku! ![]() ![]() ![]() Carla, dziekuje za zyczenia ![]() ![]() Kurde musze sie ogarnac z tymi cwiczeniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
sunshine to niezłe balety jak dwa dni cię nogi bolały
![]() Zazdroszczę troche studenckiego życia ![]() Ja chyba pojadę na przyszły weekend do domku i też planuje impreze i tańce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ss7 nie strasz swoim odejściem ![]() Wiec nie poddawaj się - bo nawe 4 dni dobre na 7 to i tak lepiej niz 7 złych... Poza tym może pomyśl o większej aktywności - ja wiem ze pracujesz i pewnie nie masz siły na cwiczenia - ale może spacery ? np częsc dystansu z pracy? to powinno coś dać ![]() Swoją drogą ostatnio odchudzanie idzie mi nieco lepiej - ale za to rzuca się na mózg... Spedziłam piatkową noc przeglądając przepisy na kwestii smaku ... i śliniąc się do zdjeć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Witaj fragolka ![]() ![]() ![]() Witaj z powrotem Furry Sue Rozumiem że urlop udany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.