![]() |
#2581 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2582 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamiast narzekać, że dietujemy i zaliczamy spadki bierz się za siebie ![]() Ja może najlepszym przykładem tutaj nie jestem, ale chociaż się staram i czasami jest całkiem nieźle ![]() P.S Podniecam się Twoim zdjęciem z okresu 68 kg ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-02 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Rozeznanie
|
ja wczoraj coś nie mogłam się dostać do internetu- totalnie zmulił mi się komputer
sss7 byłaś bardzo blisko mam 29 lat coś dzisiaj brzuch mnie boli ![]() ![]() chyba za mało jem na kolację bo wczoraj o 21 byłam okropnie głodna......... jest weekend więc będę się mniej odzywać...........ale za o cieplutko o was myślę............ ![]()
#2585 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wracasz do formy ![]() No i wypraszam sobie ja nigdy nie ściemniam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Sunshine gratuluję zdanego egzaminu ![]() Furry Sue wrzucaj zdjęcia ![]() Kwiatuszku zrobiłam dzisiaj na obiad pierś w sosie jogurtowym za Twoją radą i jest pyyyszny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Kwiatuszku masz dopiero 29 lat i trójkę dzieci już. Choć jest mi dobrze tak jak jest to chyba w głębi duszy Ci zazdroszczę. Nie wiem czy to za sprawą tej pogody paskudnej czy dlatego że młodsza już nie będę... ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Wracając jeszcze do wczorajszego dnia. Z planowanego łososia na kolację nic nie wyszło bo B odmówił spożycia ryby w piątkowy wieczór ![]() Tak więc o 20.00 zjadłam kromkę razowca z żółtym serem i pomidorem a o 21.00 naleśnika z serkim homo ![]() Mój plan nie został zrealizowany, ale nie tknęłam wczoraj alko ( choć B kusił Margaritą) i nie zjadłam chipsów które B przemycił do domu ( chyba sama muszę zacząć zakupy robić żeby ich nie kupował ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() Za zgubione już kg ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Nie mam ochoty ruszyć tyłka z kanapy ![]() Niuunia mnie też chyba jakaś depresja dopada choć trochę późno bo zawsze to listopadowe ciemności nasilały mój podły humor... Idę do łóżka nakryć się kołdrą proszę mnie obudzić jak już będzie wiosna!!! ![]()
![]() |
#2586 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, jak zmniejszyć zdjęcia? wszystkie, które chcę wrzucić mają powyżej 1mb... kiedyś zmniejszałam je "roboczo" podczas wysyłania mailem.. kurde zielona jestem.
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- oho, moze da radę w paincie... ![]()
#2587 |
Zadomowienie
|
Hej! Już po śniadanku - kanapki z chleba razowego z sałatą, szynką, rzodkiewką i szczypiorkiem.
![]() U mnie dzisiaj znowu mglisto i szaro, dobija mnie już ta pogoda ![]() Carla ![]() ![]() sunshine gratuluję zdania egzaminu ![]() Fragolka witaj! ![]() Ogolnie ![]() ![]() Furry Sue urlop się udał? ![]() ![]() sss7 nie poddawaj się! Nie pamiętam ile razy sama zabierałam się za dietę i ile razy to kończyło się niepowodzeniem. Ale żeby schudnąć trzeba to trzeba się za siebie zabrać a nie użalać nad sobą. Bo wtedy nic nie wyjdzie. No i trzeba tego naprawdę chcieć, a nie myśleć że muszę schudnąć bo cośtam. A więc do roboty, bo jak nie to ![]() A dzisiaj wezmę się w końcu za ćwiczenia i naukę, koniec tego lenistwa. ![]()
![]() |
#2588 |
Zadomowienie
|
Co do orbi to zobacz na ile możesz... ale nie przeforsuj sie. Mysle, ze na poczatek 15/20 min to jest max, ja zaczynalam od 30/40 bo wczesniej biegalam. Metoda malych kroczkow jest idealna. No i zasadnicza sprawa jezeli chcesz spalic tluszcz musisz cwiczyc na wysokim tetnie, czyli najlepiej miec pulsometr. Moze byc tak, ze przy 24 km/h bedziesz miala wysokie tetno, ale za 2 tyg juz na tej predkosci twoje tetno bedzie srednie. Ja obecnie jezdze 1,5h na srednim tepie w celu spalenia miesni. No i pamietaj o nawadnaniu, bo duuuuuzo, oj duzo wody w czasie dobrego treningu tracimy
![]()
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Furry Sue, ja własnie takie operacje w paincie robie ![]() Jeju co ten wizaz robi z czlowiekiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
sunshine
mam osłonowe, ale one chyba na mnie nie działają ![]() Mnie drożdżaki atakują w pisi ![]() CARLA No dobrze, dobrze ![]() ![]() Poprawię się ![]() Jedzeniowo też się dziś poprawiłam. Śniadanko zjadłam, dwie kanapki razowca z szynką i z żółtym serkiem oraz pół pomidora. Potem zjadłam w biegu wafla ryżowego i teraz czekam na obiadek, dziś rosołek ![]() Od poniedziałku wezmę się za ćwiczenia powolutku. Nie kupiłam sobie nic na dupę, bo nie było nic ciekawego, a jak było to małe ![]() ![]() Czuję, że będzie ciężko. Ogółem zakupy oszczędnie dziś robiłam, nawet poszłam do fryzjera! Grzywkę podciąć ![]() ![]() Czasami ![]() No dobra, ja lecę, bo muszę jeszcze na jutro rodzince ciasto upiec, a dla siebie mam zamiar zrobić deser z mandarynki, kiwi i banana. Ale to jutro na kawę, na świeżo ![]() Do zobaczyska potem ![]() A co do zmniejszania zdjęć, ja mam biliardy programów, jak to na architekta przystało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zadomowienie
|
Udało się, możecie już podziwiać moje bujne kształty
![]() ![]()
#2592 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
![]() JoannaXL, nie jestem fanką włoskiego, ale nie mogłam wymyślić sobie nicku, więc wzięłam pierwszy lepszy słownik jaki miałam pod ręką i wylosowałam akurat fragolę ![]() Wróciłam właśnie z indoor walkingu i ledwo żyję ![]() A tak na boku, wiecie może czy torebkę liczą jako bagaż podręczny na lotnisku? Bo zazwyczaj pamiętam, że oprócz podręcznej torby/plecaka miałam zwykłą swoją torebkę i nikt się nie czepiał, nie chciał jej ważyć ani nic, ale teraz na karcie pokładowej mam informację o wymiarach i wadze podręcznego,a także adnotację "torebka, teczka, komputer przenośny, zakupy, aparaty fotograficzne itd. muszą być przewożone w jednej sztuce bagażu podręcznego" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Carla fakt rozumiemy się bez słów - i to nie tylko w kwestiach odchudzania
![]() ![]() ![]() Ale nie wymawiaj przy mnie nazwy "margarita" ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- fragolka no to nick fajny ![]() ![]() Niestety 2 lata temu poleciałam na tydzień do Włoch (też wizzair) z mała torbą(mieszczącą się w wymiarach) i mała (taką serio malutka powiedzmy wielkości ksiazki normalnej) torebką ... W jedną strone spoko - ale jak wracałam Włoszka stwierdziłą że nie ma i jedna sztuka ma być ... Musiałam rzeczy upychać pod ubranie warstwowo żeby przejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam lubie sie co drugi dzeń zważyć ![]() ![]() ![]() ![]() Anuszka Jakie to przykre że mąż potrafi żone tak traktować ![]() MAM pytanie odnośnie omletów jak je robicie ???????? Fragolka witaj ![]() u mnie dziś na śniadanie owsianka 3łyżki 1szklanka mleka 0,5 i mandarynka Ja jak na razie mam mało czasu na forum od 2dni stres w związku.... ![]() zresztą maż w pracy od miesiąca od 6 do 18... i dzś sobota i pewnie do późna też a jutro ma wyjazd do Warszawy na 3tyg mam nadzieje że nie dłużej.. bo jak mała zniesie taką rozłąke ![]() ![]() musze sie w garść wziąść u mnie dietowo ok nawet jak na stres to jeść za bardzo nie mogę.... musze sie brać za jaki obiadek..mała mi śpi
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Rozeznanie
|
FurrySue gitara
![]() Witaj ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Raczkowanie
|
na obiadek wymyśliłam warzywa na patelnie małą porcje i rozbiłam na to 2 jaja i 1kromke razowca... nie mam weny na posiłki zwłaszcza obiadowe
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
Fragolka
Hej ![]() sagapao Ja omleta robię z dwóch jajek i 1-2 łyżeczki mleka. Jak dasz za dużo mleka to omlet się rozdupcy na patelni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zadomowienie
|
Dla tych, które jeszcze tego nie czytały (ja dorwałam np. dopiero dziś), może coś to komuś pomoże
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=666690
#2600 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcie w stroju na rower świetne ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Taki w proszku z paczki. Trochę oszukuję bo mieszam go z mlekiem a na opakowaniu jest przepis z wodą, ale smak ma paskudny wtedy.Mam go tylko dlatego że często nie mam czasu na jedzenie w pracy i wolę wypić taki koktajl niż przez pół dnia nic nie jeść. Nie jest to najlepszy sposób na posiłek ale lepiej taki niż żaden ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Będziemy trzymać tylko napisz o której ![]()
![]() |
#2601 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Jestem tu nowa i szukam porad
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie dla mnie trening interwałowy
![]() ![]() I może jeszcze znajdę coś ciekawego. A na wiosnę na rower! ![]() ![]() ![]() Ja właśnie piję kawkę z mleczkiem, do tego mam dwa wafle ryżowe i pomarańczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Musze sie za siebie wziac. Dzien zaczelam od kanapek z szynka i kiszonym na razowcu, a na drugie zaraz robie owsianke. Zaraz ide do centrum na zakupy, a potem czeka mnie duzo sprzatania, bo ten dom sie okropnie zasyfil ostatnio.
Joanno w kwestii chodzenia, to akurat nie mam sobie niec do zarzucenia. Jak tylko mam muzyczke to moge isc na koniec swiata. W ogole nie korzystam z transportu publicznego, ani nie posiadamy samochodu. Wszedzie chodze pieszo. Na zakupy 20minut w jedna strone, powrot z centrum caly czas pod gore. Do pracy oklo 25minut szybkim marszem, z powrotem znowu pod gore. Moj organizm juz chyba poprostu malo reaguje na tego rodzaju ruch ![]() Swoja doga jak mowie Anglikom, ze nie dojrzezdzam tylko ide z buta 25minut to sie za glowe lapia... ![]() Ogolnie jak zacznie swedziec po antybiotyku, to od razu do apteki i clotrimazolum masc sobie kup. Dopiero jak nie bedzie przechodzic to do ginekologa. Fargolko, witaj na watku. Joanna ma racje - mozna miec tylko jedna sztuke bagazu podrecznego w ryanairze i torebka liczy sie juz jako sztuka. Sprawdz tez wymiary swojej walizki i czy mieszcza sie w gabarytach dopuszczalnych przez ryan, bo bardzo czesto przed wejsciem na poklad beda prosic o wlozenie bagazu do takiego metalowego stelarza i jesli nie zdolasz go wcisnac w stelaz, to bedziesz musiala placic. Wizzair teraz jeszcze bardziej sie wycwanil, bo jako bezplatny bagaz podreczny dopuszcza tak malutkie gabaryty, ze conajwyzej portfel, telefon i kosmetyczne tam wlozyc. Normalnej wielkosci bagaz podreczny tez jest platny, ale nieco mniej niz taki normalny bagaz do nadania do luku bagazowego. Takie cyrki tylko w tanich liniach lotniczych. W normalnych liniach wszystko jest... normalnie. ![]() Alusia powiedz cos wiecej o sobie - ile masz lat i z jakich gabarytow startujesz. Napisz swoj przykladowy jadlospis, bo Twoj plan na pierwszy rzut oka nie wyglada za dobrze. Trzeba jesc 4-5 zdrowych posilkow i koniecznie jesc kolacje. Kawalek chrupkiego pieczywa to nie jest posilek. Jak napiszesz cos wiecej o swoim menu, postaramy sie pomoc.
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2013-02-02 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Wtajemniczenie
|
Wstałam z łóżka bo książka zaczęła mnie usypiać
![]() Jestem "dumna" z siebie bo do łózka zabrałam batonik musli, 4 kostki czekolady, kilka cukierków werthers original i wszystko zjadłam ![]() ![]()
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sss7 Mam w domku clotrimazolum i zapobiegawczo już zaczęłam smarować ![]() Ja mam tak zajefajną panią ginekolog, że jak daję receptę w aptece od niej, to z drżącą ręką, bo leki zapisuje naprawdę drogie. Kiedyś miałam jakiś stan zapalny/drożdżaki to w aptece wybuliłam 160 zł za leki ![]() Ostatnio zapisała mi taki cudowny KREMIK, bo wg niej był delikatny stan zapalny, to za jednorazowy kremik zapłaciłam równe 52 złote! Kremik do wstrzyknięcia w pisię ![]() Masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do wyjazdów ja też ich nienawidzę jak K. rok temu wyjechał na 3 miesiące masakra co to było... Mi w głowie głupie myśli chodziły, on się odwzajemniał tylko się żarliśmy przez tel... Z resztą jak wyjeżdżał chociaż na tydzień to ja już świrowałam... Eh ale trzymaj się oby szybko zleciało ![]() O 10 ![]()
![]() |
#2607 |
Przyczajenie
|
Sss7 - Mam 23 lata, startuje z 75 kg przy wzroście 167 cm. Studiuję. A co jem? Na śniadanie często płatki musli, drugiego śniadania niestety nie zawsze mam czas by zjeść a gdy jem to jest to np. kromeczka chleba z szynką, na obiad wczoraj jadłam rybę gotowaną z małą ilością ziemniaków, kolacji wczoraj nie jadłam ale jak jem to właśnie jest to chleb chrupki np. z pastą jajeczną i odpowiednio wcześnie. Potem dużo ćwiczę. No i odmówiłam sobie całkowicie słodyczy. I ćwiczę. Bardzo bym była wdzięczna za jakąś pomoc w diecie, bo tak nie bardzo wiem co najlepiej jeść a czego nie, ciągle się zastanawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Rozeznanie
|
Moniko znam ten ból i nikomu nie polecam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() Kurczę ja jednak polecam 4-5 małych posiłków żeby nie zwalniać metabolizmu a go podkręcić ![]() ![]()
![]() |
#2609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gapią się, ale to chyba przez tę czapę ![]() ![]() A uda to wiesz - pomijając, że mam jakieś 10kg nadwagi - to tak, głównie od roweru, chociaż i tak mam predyspozycje.. Znalazłam fotę w bieliźnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2610 | |
Rozeznanie
|
Sss7 jak samopoczucie? Mam nadzieję, że dziś lepiej
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.