|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
, On juz wie jak boli depilacja woskiem (lezki mu polecialy i jęknął ałć boolii) to bedzie mogl porownac wrazenia i mi opowie
|
|
|
|
|
#11702 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
AMORCIO masz racje to poważna decyzja w zyciu i trzeba sie przygotować zwłaszcza psychicznie no i bardzo tego pragnąć
![]() A co do olejowania to mam rozumiec że nie służy tobie? J a jestem zadowolona chociażnie wiem czy dobrze robię
|
#11703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapisałam go nawet ostatnio na oczyszczanie twarzy-jestem ciekawa jak to przeżyje Oczywiscie powie jak zawsze niewzruszony "nic nie bolało"![]() uh...twardziel![]() Ja spadam już do wyrka,bo jeszcze nie doleczona jestem...buziam Was,dobrej nocki!! |
|
|
|
|
#11704 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o czas to ja chciałabym go zatrzymać bo normalnie przelatuje mi przez palce
|
#11705 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczynki. Ja właśnie wróciłam z filmu Sęp i faktycznie tak jak wcześniej pisałyście Ania Przybylska musi też mieć zrobione piersi , bo są zbyt idealne.
A i przed filmem zamówiłam bańki chińskie - mam nadzieje , że będę potrafiła ich używać . A teraz się żegnam do jutra i lecę spać , bo rano pobudka przez dzieciaki o 6.00 murowana.
|
#11706 |
|
Raczkowanie
|
ILONKO
Tak i netem tak bywa jak masz czas to dupa aby pogadac tzn popisać Zdrówka życzę
|
#11707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rodzyneczku, juz po pierwszym razie bylam zadowolona z olejowania, wlasnie z powodow ktore napisalam, pozostaje czekac na efekty ktore maja byc po dluzszym dzialaniu. No i moj olej tzn mieszanka olejow ma calkiem fajny zapach.
A co do cierpliwosci....wyjscia nie mialam, taka praca a maz wart czekania. Na szczescie po tylu latach chcial zmienic prace zeby byc w domu z nami, pomimo tego, ze stracilismy spora czesc dochodow i nie zaluje tego Ania P. ma te cycuszki na pewno robione bo to widac gdy chodzi latem w koszulkach na ramiaczkach lub w stroju na plazy, w koncu karmila trojke dzieciaczkow. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-02 o 22:57 |
|
|
|
|
#11708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale napewno mniejzy bol jak po op
|
|
#11709 |
|
Raczkowanie
|
AMORCIO napisała sie ale mi wcięło
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- AMORCIO teraz krótko najważniejsze że teraz jesteście razem a mąż powinien po stopach cie całowąc że tyle lat czekałaś cierpliwie A pieniądze to nie wszystko....
|
#11710 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, ja ostatnio powiedzialam TZowi-ile trzeba sie nacierpiec zeby dupa sie podobala bo smaruje sie takim zelem antycellulitowym co daje wrazenie ploniecia i on juz wie co go czeka jak wroci
|
|
|
|
#11711 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, zgadzam sie z Tobą!!! Lauren ma śliczne cycuchy i ta odległość to zadna autostrada. Ja bym sie z takich cieszyła!!!
![]() ![]() i nie trzeba robić rezonansu. Poza tym umiejscowienie implantu ułatwia lekarzowi badanie ponieważ oddziela implantem strukturę gruczołu od mięśni i dalszych tkanek...[/QUOTE]Ja nie pisałam że mam autostradę, tylko że rowka brak i są w tej samej odległości od siebie jak były przed. Ktos kiedyś pisał tutaj, że jak gruczoły sa umiejscowione daleko od siebie albo patrza na boki to chirurg ma związane rece...
|
#11712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :p rosi: bo ja coraz szybciej tyje staram sie nie jeść po 18stej a i tak od jesieni 2kg.ogólnie od operacji to 4-5 kg.więcej i mam strach że tak juz mi zostanieWie jak bys była tak miła to prosze ![]() ![]() :pro si:
|
|
#11713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rodzyneczku, on to docenia i okazuje choc do romantykow nie nalezy, jak go poprosze to duzo zrobi tylko dla mnie. Wraca z pracy przed 18 i od drzwi dzieci sa jego i domek
Kiedys wrocil z pracy i powiedzial, ze jak facet ma w domu tak jak on to mu nie w glowie szukanie atrakcji i ze moja praca w domu jest najwazniejsza i nie do zaplacenia bo wychowuje nasze dzieci---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Ja nie pisałam że mam autostradę, tylko że rowka brak i są w tej samej odległości od siebie jak były przed. Ktos kiedyś pisał tutaj, że jak gruczoły sa umiejscowione daleko od siebie albo patrza na boki to chirurg ma związane rece...[/QUOTE] Dla mnie masz sliczny rowek, roweczek Bo jak sie naczytalam to juz sama nie wiem co mam.---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Rodzyneczku fajny jest ten jadlospis, trzeba poznac zasady i nie jest to nic trudnego, nie trzeba patrzec na kalorie i dokladna wage produktow, wazne co z czym sie je I nie bedzie problemu zeby pozniej jadac na tych zasadach |
|
|
|
|
#11714 |
|
Raczkowanie
|
AMORCIO to sie chwali
ze mąż tak podchodzi to rodziny ,zupełnie jak bym swojego czytała więc sie cieszmy że dobrego wyboru dokonałysmyAjadłospis jak dostane od Celinki to napewno wdrożę w zycie
|
#11715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11716 |
|
Raczkowanie
|
AMORCIO jeśli jest wzajemna miłość i szacunek to można duzo zwłaszcza że w domach rodzinnych daleko do ideału było
Moja tesciowa mnie nie kocha bo jej zabrałam synka tylko ze mój tż zawsze mi powtarza że matka kochała jego rodzeństwa - go nigdy i gdy on znalazł kogoś kto go pokochał i potrzebuje to ddał sie bezgranicznie i teściówke to zabolało No to mężusia masz na drugim końcu świata dobrze że jest internet i można sie komunikować niemalże na bieżąćo Ja juz chyba zmykam bo zaraz sie kończy film i idziemy spać Całuję pa pa
|
#11717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- To ja tez sie pozegnam
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-03 o 00:17 |
|
|
|
|
#11718 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc aniołki na noc
p.s. jak nas podglądna jak nie sa zaproszeni ja taka nie kumata troche ?
|
#11719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja bym chyba oszalała nie jedząc 8h. i tu już nawet o głód nie chodzi tylko o to, że organizm ma sygnał "MAŁO PALIWA" i zaczyna spowalniać metabolizm i magazynować energie (czytaj- odkładać tłuszczyk) na wypadek gdyby brakło tej energii z zewnątrz (czytaj- jedzenia). dlatego powinno się jeść co 2-3h coś małego (owoc, warzywo czy nawet jogurt) żeby ten metabolizm ruszyć. już nie mówię o podstawowych posiłkach dnia ![]() to tak w skrócie
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2013-02-03 o 02:56 |
|
|
|
|
#11720 |
|
Zadomowienie
|
A tak odnośnie diet...
ja przez to karmienie zaczęłam odzywiać sie bardzo zdrowo wprawdzie nie jest to u mnie 4-5 posiłków, lecz więcej ... jem co 2,5-3 godziny, ale nieduze porcje, bo zwyczajnie po takim czasie nie jestem strasznie głodna... poza tym pomiędzy zawsze wskocza jakieś slodycze, ale w umiarkowanych ilościach czy orzeczy, rodzynki, owoce (calkowicie zrezygnowalam z chipsów i tym podobnych świństw, nie jem fast foodów).No i nie mam jakieś szczególnej pory na ostatni posiłek zapomniałam się przywitac
|
|
#11721 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana i milej niedzieli zycze
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
do tego jakis sport koniecznie---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#11722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze na zakupy ciągnę całą zgraję... napakujemy wszystkiego do wózka, bo... oczy jedzą a potem dzielę... to dla kotków na osiedlu, to dla ptaszków, to dla koleżanki pieska.... schronisko mogłabym otworzyć a teraz jestem na etapie zjadania kaszki po małej
|
|
|
#11723 |
|
Wtajemniczenie
|
Hi hi jaj ja po moim bablu miala bym cos dojesc to bym z glodu umarla
To raczej ona zje swoje i zabiera sie za nasze. Co innego starsza, ta ma problem ze zjedzeniem jednego jajka |
|
|
|
#11724 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana.
Ja 10 dni PO ![]() Miałam dziś koszmarny sen. Przyśniło mi się, że wstaję, a tam prawusek na szyję przesunięty Aż się cała mokra obudziłam ![]() Miłego dnia życzę.
|
#11725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale zaczęłam pić szałwię, mniej ją przystawiam , więc mam nadzieję, ze pokarm sam w miarę szybko zniknie i mała sama się przestawi Cytat:
ja często mialąm takie sny... ... budziłam się z rękoma na cycuchach i ze łzami w oczach
|
|
|
#11726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Az muszę, ten "gorset" doktorowy uprać znowu, bo oblałam się potem cała
|
|
#11727 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo uwazaj z szalwia ona ma jakies skutki uboczne w aptece mi tlumaczyli i zeby raczej jej nie pic, jest bardziej do stosowania zewnetrznego, plukania
|
|
|
|
#11728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj napisałam ze o 6.00 pobudka , a dziś jak nigdy do 9.00 pospałam, bo mąż dziećmi się zajął. Aż mi z tego przespania głowa zaczęła boleć, bo o tej porze dawno już po kawce. Chyba częściej tak będę pisać. Zapomniałam dzień dobry
|
|
#11729 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
Nie było mnie przez sobotę i miałam sporą lekturę do nadrobienia ![]() Jak tak czytam o tym , że chcecie schudnąć to troszku Wam zazdroszczę . Ja bym chciała w przeciwną strone i choć 3 kg przytyć , ale mam taka przemianę materii ze chyba nigdy nie przybiore na wadze ( a zaokrąglenia są sexy ) Moja mama na lepsza przemianę materii i przy diecie stosowała czerwoną herbatę , którą jej znajoma poleciła . Podobno usuwa toksyny z organizmu przyspiesza przeminę materii i jest dosc pomocna gdy chce się zrzucić zbędne kilogramy
|
|
|
|
#11730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
horo_2 ja to na weekend wyjeżdżałam z mężem bez dzieci i jak wracałam to już nie karmiłam . Wszystkie tak odstawiłam. Może metoda wstrząsowa , ale skuteczna.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

ja wyzywam zawsze jak jestem, i to podobno normalne, tak mniej wiecej w połowie skóra się mniej więcej przyzwyczaja, ale i tak boli, najbardziej wewnętrzna i zewnetrza strona uda, powodzenia
, On juz wie jak boli depilacja woskiem (lezki mu polecialy i jęknął ałć boolii) to bedzie mogl porownac wrazenia i mi opowie

Oczywiscie powie jak zawsze niewzruszony "nic nie bolało"

ze mąż tak podchodzi to rodziny ,zupełnie jak bym swojego czytała więc sie cieszmy że dobrego wyboru dokonałysmy

Aż się cała mokra obudziłam