|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
No to od jutra przygotowuje moje seksi siedzenie na tłusty czwartek
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sciagam sobie filmiki z ewka z PNŚ i sobie ułoze co cwiczyc
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, ale dzisiaj zdecydowanie nie mam dnia na optymistyczne myślenie... W ogóle zawsze myślałam, że na pigułkach raczej omija mnie pms, ale dzisiaj nie umiem inaczej wytłumaczyć mojego okropnego nastroju, na dodatek wszystko i wszyscy tak mnie strasznie wkurzają, że mam ochotę coś rozwalić.
Ja dziś melduję tylko Lean legs for short Halloween skirts routine od Cassey, zrobiłam też 1/3 Fabulous Flat Abs, po czym nie miałam miejsca na następne ćwiczenie, wkurzyłam się, a potem rozpłakałam (no właśnie, dlatego to jednak musi być pms) i dałam sobie na dzisiaj spokój. Swoją drogą, rzeczywiście fajne te ćwiczenia od Cassey.
|
#844 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie kobietki. Mam pytanie. Nie wiem czy dobrze trafiłam ale mam nadzieję, że tak. Czy jest jakieś ograniczenie co do ilości treningów TURBO?(np. na tydzien) Mam wypracowany plan. Poniedzialek- aerobik Wtorek- TURBO Środa-Aerobik Czwartek-Turbo Piątek-wolne Sobota-TURBO Niedziela-wolne. Co o tym sądzicie? Za dużo ? Za mało? Pozdrawiam.
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecicie coś na rano, cwiczenia mocno pobudzające umysł i ciało przed egzaminem? Nie za długie...
Tiffoczki wydają się ok, ale chciałam coś bardziej rzeźbiąco - męczącego. |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
kurde zastanawiam się nad wieczornym treningiem.. czy zrobić skalpel czy kilka programów krótszych..
skalpel po tylu razach zaczyna mnie nudzić, ciężko mi się do niego zmusić. na tzg nie mam miejsca w domu, a na turbo za późno (ostatnio sąsiad sie skarżył że mama robi za głośno pranie-podczas gdy to ja skakałam). jak myślicie?? ![]()
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc wybieram za Ciebie pare krótszych
|
||
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)...Cytat:
|
||
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39023180]
nic nie szkodzi, ruszyłam tyłek na narty i nie żałuję, jestem szczęśliwa i wykończona, bolą mnie mięśnie nad kolanami, jestem głodna jak wilk, muszę wsunąć coś ciepłego , za tydzień chyba znowu się wybiorę, żeby tylko pogoda dopisała![]() [/QUOTE] I bardzo dobrze fajne urozmaicenie treningów. A co do pogody no cóż ja już nie ogarniam tego co się z nią dzieje, jedno jest pewne kalosze mam zawsze pod ręką. No i tak jak myślałam leniłam się dziś cały dzień i nie poćwiczyłam to już drugi dzień lenistwa Byłam z TŻ na zakupach i później nie miałam już na nic siły, tym bardziej,że dopiero przed chwilą zakończyłam gotowańsko. Wzięłam sobie do serca fakt że powinno się jeść 5 razy dziennie nie wiem jak ja się do tego przyzwyczaję zazwyczaj jadłam 3 razy czasem 2 dziennie no i jutro zjem na śniadanie moją pierwszą w życiu owsiankę! Brzmi dziwacznie? taktak nigdy nie jadłam owsianki źle mi się kojarzyła i chyba mam tremę, że się nie polubimy
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro spróbuję tą sześciominutóweczkę Ewki
Oglądałam dzisiaj Turbo, i chyba muszę dorwać Shape z tą płytą..Tak się zastanawiam nad tym co Ewa powiedziała w filmiku/mówi na fejsie. Że w zupełności wystarczy 30/45 minut treningu, a efekty będę widoczne po miesiącu ( w przypadku półgodzinnych po ok. 10 treningach) Wydaje mi się to mało realne ![]() I jeśli np. czasami dobijam do 1,5h to przeginam ? Efekty nie będą widoczne/będą wolniej widoczne/nie schudnę ?? Nie ogarniam tego. |
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do malego naczynia wsypujemy: -3 lyzki musli -1 lyzke zurawiny -1lyzke slonecznika -1lyzke lnu brazowego(siemie lniane) -pol banana pokrojonego w cieniutkie plasterki Wszysko zalewamy do przykrycia goraca woda i odstawiamy na 10min az wszystko napecznieje nastepnie dolewamy troche MLEKA SOJOWEGO (kilka lyzek) i zagotowujemy !Wrzucamy kostke gorzkiej pycha czekolady I MAGICZNE SNIADANKO GOTOWE!!! tylko zamiast sojowego mleka to krowie no i nie wiem jak z tym siemieniem mam te ziarna jeść|/ cholercia nie mam młynka zeby to zmielić
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Które będzie dawało lepsze efekty? Krótsze, niełączone ![]() No nie łapię tego
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak więc zamiast Ewki dzisiaj było:
POP Pilates: Bikini Booty Thong Workout - ćwiczenia z hantlem tylko zrobiłam bo umarłam 10 min. ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud Lift & Tone Booty Routine With Katrina | Tone It Up Tuesdays 10 minut ćwiczen na brzuch (moje kombo) 10 min hantelki na bica ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
a i miejsca na niego nie mam i krzesła odpowiedniego.. ewentualnie w akademiku będę go robic jak już dorwę płytkę w swoje łapy ![]() ale jutro zrobię turbo w normalnych godzinach, żeby sąsiad się nie spinał (tak btw. naprrrrawdę jest tam tak dużo skakania, że nie może biedny wytrzymać ;] )
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja robie albo na taborecie albo takim okraglym metalowym krzesle z miekkim siedzeniem jak mi w kuchni stoi
|
|
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
witam się
![]() mam 173 cm i ważę 74 kg ![]() od tygodnia zaczęłam ćwiczyć z Ewką + orbitrek.. plan jest taki rano, po lekkim śniadaniu ćwiczę ok 50 minut na orbim a wieczorem ćwiczę skalpel i tak od pn do pt sobota i niedziela wolne tylko, wieczorne ćwiczenia wypadają mi około 22.00 więc już nic po nich nie jem - tylko woda to źle? wyczytałam, że na początek dobry jest skalpel, dlatego dopiero po miesiącu mam zamiar spróbować killera... kondycja u mnie nieciekawa, podczas skalpela leje się ze mnie okropnie ![]() jesli macie dla mnie jakieś rady, to bardzo proszę o każdą!!! aaa i jak efekty - pochwalcie się proszę!!
Edytowane przez Tuya Czas edycji: 2013-02-04 o 00:44 |
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co czekać miesiąc włączaj jutro turbo wieczorem i zrób tyle ile dasz radę
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Hm melduje skalpel II połówkę szok treningu iii tiffoczki, sexy back, bikini abs i na tyłeczek tiffany oraz fitappy na wewnętrzną stronę ud
Z uwagi na weekendowe obrzarstwo jutro (dzisiaj) obowiązkowo killer ![]() Dobranoc
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy macie do polecenia jakieś ćwiczenia na rozciąganie? Bo w skalpelu są potraktowane trochę po macoszemu, a to dość ważne ;p
|
|
#861 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzam się do nich Mnie w Cassey rozbraja to że ona skacze, ostro ćwiczy i gada kompletnie bez zadyszki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maybelline Volum expres Cytat:
Czasami się nie da ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
witam się cieplutko
kochane, czy otręby owsiane są dobrym dodatkiem do czegokolwiek? kupiłam i tak mi przypadły do gustu, ze dodaję praktycznie do każdego jogurtu
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zjadłam obfity obiad, polowę kawałka od torta z kremem, colę i wodeczkę i na kolacje resztki lazanii, to nie czulam sie obzarta i nie czuje sie z tego powodu źle, ale tez mi pasuje dzis Killerka zaliczyc o! w sobote zaliczylam swoje pierwsze Tiffoczki i je polubilam moja talia i boki obolałe, a i tak staralam sie nie wyginac zbytnio na 1 raz...nie udalo sie
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2013-02-04 o 08:46 |
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Co do kondycji to spory czas cwicze na orbitreku 60 minut dziennie przy zmiennym obciążeniu... Nie wiem czy moją kondycję można nazwać kondycją
Wczoraj zrobiłam skalpel od początku do końca, trochę mi się nóżki trzęsły ale nie było źle po nim zaraz wskoczyłam na orbitrek i pobiegałam jeszcze 30 minut chyba udzielił mi się nastrój ćwiczeń, zaraz po śniadanku zabiream się za trening!!
♥ I am speedway fan! KS SG ! ♥ Edytowane przez stalovka Czas edycji: 2013-02-04 o 09:01 |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam się i uciekam do pracy ![]() Jeszcze tylko ten tydzień i wracam do ćwiczeń
|
#867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Jeszcze zanim zaczęłam cwiczenia z Ewką to raz na jakiś czas wskakiwałam na niego i cwiczyłam, ale max 30 minut. Nudzi mi się szybko i nie wiem czy dałabym radę godzinę .
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym tygodniu będę się bardziej pilnować z jedzeniem. Owsiankę zacznę jeść, ale na kolację, bo śniadanie mam bardziej obiadowe
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39026626]Szczerze podziwiam za godzinne cwiczenie na orbitreku. Mój orbi stoi i zbiera kurz
. Jeszcze zanim zaczęłam cwiczenia z Ewką to raz na jakiś czas wskakiwałam na niego i cwiczyłam, ale max 30 minut. Nudzi mi się szybko i nie wiem czy dałabym radę godzinę .[/QUOTE]Mi się też nudziło i dłużyło, moj poziom wnerwienia osiągał max i zaczęłam ćwiczyć przy swoich ulubionych teledyskach a teraz? ludzie, ja nie wiem nawet kiedy ta godzina mi mija
|
#870 |
|
Adwokat diabła
|
ewwa, ćwiczenia są super
![]() z pewnością do nich dziś wrócę. dzin dybry!
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

może dzisiaj spróbuję 

.