![]() |
#151 |
Lurker ;)
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Maluchna trzymam kciuki!
Measia gratulacje! My dzis idziemy do szpitala, mam nadzieje ze dlugo mnie tam nie beda trzymac i urodze szybko ![]() ![]() Cala noc nie spalismy z TZem, pierwsze takie dlugie rozstanie odkad razem mieszkamy ![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem i ja - dalej w dwupaku i nie zanosi się na zmiany.
Porody NIE istnieją. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowej części... ale naskrobałyście przez weekend, nie wiem czy nadrobię...
Ewulka gratulacje ![]() Marysia śliczna, gratulacje ![]() Black, doczekasz się już niedługo ![]() Mamusie i przyszłe mamusie dziewczynek w sobotę byłam w Pepco i są fajne legginsy za 6.99 - ja swoją Niunię ubrałam i fajnie wyglądała, tylko rozmiar 68 i są troszkę luźne, ale to dobrze bo jej nie gniotą, a dłużej je wykorzysta. Starszej kupiłam świetny komplecik, legginsy blady róż+tunika taka dłuższa po bokach szara z aplikacją w kolorze leginsów za 24.99 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Moje karmienie piersią niestety dobiegło końca pomimo najszczerszych chęci. Mała się nie najadała, złościła, płakała, a ja za cały dzień odciągnęłam około 70 ml ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Porody istnieją
![]() Ja od piątku mam już synusia obok siebie, usg jednak trochę przeklamywalo bo z prognozowanych 4600g okazało się ze mały ważył 4320 przy 60 cm. Ale dziewczyna, która miała cesarke przede mną urodziła chłopakami o wadze prawie 4700 a ona sama malutka i drobniutka. Dzisiaj się dowiemy czy możemy iść do domu bo mały trochę mi zolcieje i trzeba poczekać na wyniki badań. Bardzo żałuje ze nie dane mi było urodzić naturalnie,samo cc jest ok, ale dochodzenie do siebie po nim jest ciężkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba, że to coś w powietrzu albo nasze dzieci się dogadały i stwierdziły, że bunt będzie. Trzeba poszukać na wizażu moze gdzieś wątek założyły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze możliwe porody !! Idę grzać cycę dla małego, stresuję się że go głodzę ![]()
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2013-02-04 o 07:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Black, oczywiscie, nie wbijam sie przed Ciebie w kolejke
![]() Poki co u mnie nic sie nie dzieje...
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki...szybko Was nadrobiłam i lecę na śniadanko...
Black ja cały czas trzymam kciuki...ale na FB widzę że spokoju to Ty nie masz- a jak mówią "tylko spokój nas uratuje"- a weź i bądź spokojna jak każdy d.... truje ![]() a Oliwce chyba się pogoda nie podoba...dlatego się nie pokazuje...ale dziś ładne słoneczko (u mnie)...może się skusi malutka ![]() Measia - GratulacJe ! p.s.Black na poprawę humoru znalazłam dla nas smoczki....znaczy nie do końca dla nas ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-02-04 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Ezzo.
![]() Hehe, Neti, u mnie wręcz przeciwnie - pierwszy raz od kilku dni znów pada śnieg i jest okrooooopnie... Więc to jej raczej nie nakłoni do wyjścia. ![]() A jeśli chodzi o facebooka, to niestety, mam wśród znajomych grupę idiotów. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
no to znaczy że malutka się jeszcze nie namyśliła i tyle...
Moja teściowa (choć mieszka za ścianą...ale na szczęście aż tak często nie przychodzi). dzwoni co dzień wieczorem do tż jak leżymy w łóżku i pyta "Paulina jeszcze nie rodzi"??? do szewskiej pasji mnie to doprowadza... ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-02-04 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
No ale bez przesady, dzisiaj jest nasz najpóźniejszy (z trzech) termin, ile mam jeszcze czekać?
![]() ![]() Jestem zdecydowanie najgorszym i najgłupszym przypadkiem na forum, powinnam już dawno urodzić, jak to w ogóle możliwe, że akcja porodowa się zatrzymała po rozwarciu na 1,5 palca? ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-02-04 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na razie smaruję się tym: http://4.bp.blogspot.com/_yR68B3DPYP...2Bdaktyle2.jpg fajna, miękka skóra jest Cytat:
![]() No i gratuluję wygranej walki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Black, w wątku mamowym przy Agatce była dziewczyna która miała od któegoś tam miesiąca rozwarcie 5cm i cisza... |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Measia, olimpka gratulacje
![]() Maluchna ![]() ![]() Ja miałam rozwarcie na luzny palec od 32 tyg, od conajmniej tygodnia mam na 2 palce i jeszcze sie trzymam w dwupaku... takze roznie to z tym jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() mały sprzedany na dół do babci, a ja miałam niby ogarniać mieszkanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
maluchna30: Leze na sali pooperacyjnej podlaczona do kroplowki.Nie wiem o ktorej beda cieli,ale na pewno dzisiaj.Moja wspollokatorka lezy i buczy,wiec od jutra blagam o pojedyncza sale.Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
maluchna30 Trzymaj się !!!
Dziewczynki co sądzicie o http://allegro.pl/hustawka-hybrydowa...988001462.html
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
O mamo :d ale jak to buczy?
![]() Djerba, wychodź z krzaków ![]() Neti, ja bym nie brała, ona tylko do 11kg, a bywa różnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jak fajnie, będzie dzidziak ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Uuuu, dziewczyny. Moja kluska z wagą wyjściową 3400 i 58 cm. A teraz ponad 4 kg i 63 cm.
![]() ![]() I dzisiaj Pola skończyła miesiąc. ![]() ------------ Gratuluję noworozpakowanym. ![]() ![]() Maluchna, nie pozwól żeby bucząca baba Cię stresowała. ![]() ------------ Black, porody istnieją, Ty też się o tym przekonasz. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-02-04 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Olimpka, Ezzo gratulacje
![]() Maluchna trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaraz idę po Małą i będziemy się karmić. Czy wy macie jakieś specjalne topy, bluzki do karmienia? Bo trochę mnie wkurza, że się ciągle muszę rozbierać ![]() I hm..zewsząd słyszę " a to jednak chcesz karmić? ale wiesz, że to ci zmasakruje piersi?"...na prawdę potem tak źle jest skoro tak mi wszyscy kraczą? |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane! wczoraj mnie nie bylo a tu juz widze 6 stron kolejnej czesci, eh wy szalone
![]() tak jak wam pisalam wczoraj byli dziadkowie (teściowie) i bylo bardzo sympatycznie. dostalam troszke prezentow, slodyczy ![]() ![]() ![]() ![]() jak skoncze kp to poprosze mame to zrobi mi caly sagan flaczkow. tylko dla mnie! cały! ![]() oczywiscie nie obylo sie bez złotej uwagi tesciowej - na dzien dobry "O, widze ze brzuszek jeszcze jest, moze tam juz nastepny wnuczek jest!?" ![]() dzis moze tez zajrzy rodzinka, potem w tyg maja wpasc kolezanki z pracy bo ferie maja wiec zapowiada sie pracowity tydzien ![]() maly wczoraj grzeczniutki, jadl i spal grzecznie w wozeczku ![]() widze ze u niektorych cos tam zaczyna sie dziac albo juz zadzialo ![]() gratuluje i trzymam kciuki za reszte w 2 paku! jutro szczepienie ![]() ![]() widze ze poruszany byl temat ubranek. dajta spokoj! mam wrazenie ze te rozmiarowki to kazda z innej parafi ![]() my powoli wychodzimy z 56 i wkraczamy w 62. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Measia : piękna Mała, gratulacje!
Black: kurdę, trzymam kciuki, żeby coś się w końcu konkretnie podziało.. Ale jestem niewyspana, ziewwww. |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mi ginka też przysięgała, że nie przenoszę, bo główka przyparta, rozwacie i skrócona szyjka i co? ![]() ![]() ezzo Gratuluje! ![]() Maluchna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane,
ni mam nawet czasu nadrobić, Black- kciuki zeby w koncu cos ruszylo ![]() kciuki za maluchną! ![]() kurde wiecie jakiego wczoraj mialam stracha, karmilam wczoraj i dzidzia mi sie zakrztusiła ;oooo masakra, szybko na noge i klepanko, normalnie mi serce prawie wyskoczyło......dobrze ze tzt byl moja dzidzia spi w dzien a w nocy masakra, buszuje ;]
![]() |
#177 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tych tekstów... Gó*no prawda. Faktycznie, spotyka to większość kobiet, ale nie wszystkie. I Ciebie akurat nie musi. Bo mnie to właśnie ominęło. Cytat:
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-02-04 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Pewnie się zastanawiacie co to za "nowa"pisze
![]() Otóż śledzę Wasz wątek mniej więcej od połowy. Też czekam na przyjście na świat mojej Małej. I powiem Wam szczerze, że czytając Wasze wypowiedzi jest mi troszkę lżej. Miałam bardzo ciężką ciążę i tak mnie to wszystko zdołowało. ![]() Ale jakoś nie miałam odwagi napisać wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Termin mam na 27 lutego, ale już schizuję. Mam skurcze, nieregularne co prawda, ale mam. Pewnie panikuję ![]() Jak zabierałam się za pisanie tego posta to miałam do Was milion pytań, a teraz już zapomniałam o wszystkim ![]() Jedyne co pamiętam, co miałam napisać, to kciuki dla Black, biedna tak się męczysz... Gratuluję wszystkim Mamusiom i trzymam kciuki za te, przed którymi wszystko dopiero! |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? zawiesiłam Majusi karuzelkę nad kołyską i tak patrzy i macha rączkami, bo chce dostać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.