Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 13:23   #4201
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zastanawiam się co robić. Oglądaliśmy w sobotę restaurację, właścicielka powiedziała, żeby wysłać email i w niedzielę wyśle nam dokładną ofertę. Do tej pory nic nie dostałam. Pisać jeszcze raz czy czekać? Nie lubię takich sytuacji.
Pisać co Ci szkodzi

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dziewczyny... a może jednak zrobić Poltra? Co sądzicie, wiem, że się zarzekałam, że nie, ale nie chcę żeby wszyscy się na mnie obrazili...
Zróbcie tak jak chcecie, a nie żeby się nie poobrażali. To Wasza decyzja
Stary 2013-02-05, 13:24   #4202
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

ja biore tabletki anty i strasznie boli mnie lewa strona brzucha... czesto jak sie zmecze itp. nie wiem czym to jest spowodowane ;/
musze sie chyba przejsc do lekarza

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:26   #4203
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam od gina i wygląda na to, że jest wszystko ok Dostałam jeszcze skierowanie na badania hormonalne i najprawdopodobniej będę mieć cykle regulowane tabletkami co mi się wcale nie podoba Ale po przebadaniu mnie stwierdził, że najprawdopodobniej jestem właśnie w trakcie owulacji także nie mam się czym martwić i kazał mi być dobrej myśli
Super, cieszę się razem z Tobą a czemu tabletki Ci się nie podobają?

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Nie myślałam o takim teledysku, tylko z inną piosenką w tle
A, super
Stary 2013-02-05, 13:27   #4204
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
widać, że dobrze się przy tym bawili

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ogłaszam wszem i wobec

09.08.2014 godz. 11:00

gratuluję!

Cytat:

Panny Młode z Piekła rodem na TLC!! Co za wariatki...
[/B]
jak jutro dorwę tv to nadrobię wszystko

rom4ntyczk4 dziękuję
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:27   #4205
misiadelko
BAN stały

Nie robię ze względów finansowych, a tak to nawet bym chciała
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:27   #4206
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja biore tabletki anty i strasznie boli mnie lewa strona brzucha... czesto jak sie zmecze itp. nie wiem czym to jest spowodowane ;/
musze sie chyba przejsc do lekarza
Ja biore tabletki anty od 2,5 roku i oprócz suchości i strasznie niskiego libido () nic więcej mi nie dolega
Stary 2013-02-05, 13:29   #4207
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Moim zdaniem z osobą towarzyszącą a jak będą chcieli przyjść sami to Wam powiedzą o tym

Po części mamy, ale to nie jest jeszcze pewne albo świadkami będzie para - nasi przyjaciele, albo świadkową moja przyjaciółka, a świadkiem przyjaciel TŻ

Ojej kochana, ale pięknie w nich wyglądasz sama nie wiem w której lepiej ślicznota!

Dziękuję Pamiętaj, że z Tobą i Tycikatą też wybieram się na mierzenie

A podobno mówi się, że nie powinno się brać pary na świadków, bo każda para powinna przed ołtarzem stanąć tylko raz - na swoim własnym ślubie - ot, taki zabobon

Cytat:
No wieem, ale czasem lepiej ustąpić, tu nie chodzi o rodzinę, chodzi o całą wioskę Ale z drugiej strony, ja już od dawna tam nie mieszkam, to nie powinni się obrazić

Nati rozumiem, że tylko poglądowo Ale uważam, że właśnie w takie bogatsze powinnaś celować, wyglądasz jak księżniczka
To tym bardziej bym nie ustępowała

Jeeej, ale jesteście miłe też mi się wydaje, że w takich bogatszych mi lepiej I co najważniejsze, bardzo dobrze się w niej czułam

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 13:32   #4208
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biore tabletki anty od 2,5 roku i oprócz suchości i strasznie niskiego libido () nic więcej mi nie dolega
ja biore od tamtych wakacji ,ale ten ból mam dopiero od jakis 2 miesięcy ;/ dlatego się troche martwię.

ale też mam te objawy co Ty a jakie bierzesz?

Stary 2013-02-05, 13:34   #4209
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość

tak na marginesie - macie już świadków ? ja mam okropny dylemat nie ma nikogo odpowiedniego do tej roli ani u mnie ani u Tz.. albo za młodzi, albo po ślubie.. Myśleliśmy nad znajomymi, ale szybko wybiłam sobie ten pomysł z głowy, bo potencjalny świadek jest strasznie nieodpowiedzialny.. bałabym się że coś odwali
My już mamy Świadkową będzie moją najlepsza przyjaciółka, Przyjaźnimy się od przedszkola, była ze mną od początku mojego związku z Tżtem- nawet wtedy razem pokój wynajmowałyśmy i nie wyobrażam sobie inaczej Niestety wiem, że zrobiłam tym przykrość mojej siostrze...muszę coś wymyślić, żeby i ją jakoś wyróżnić..
A co do świadka, to będzie nim brat Tżta i już

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Dziewczyny kolejna 4 z egzaminu wadła!!!!!! Jeszcze tylko dwa i koniec sesji!!!!
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość

A ja już znalazłam salę, aż dziw że tak szybko Wydaje się idealna, 170zł za talerzyk, w cenie wszystko począwszy od jedzenia, po ciasta, tort weselny, pokój dla młodych, wesele bez ograniczeń czasowych, wystrój, napoje do woli, nawet agregat na wypadek braku prądy Jedyne co tzreba zapłacić na własną rękę to alkohol i muzyka - ale mi to odpowiada, bo zespół chciałam wybrać własny a nie mieć narzucony, a wódka wiadomo, że taniej wyjdzie jak samemu się załatwi Jutro jadę podpisywać umowę
Super to brzmi Gratuluje Mogłabyś mi na pw linka podesłac My już mamy salę, ale chętnie zobaczę

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Idę na 10 do tej nowej pracy już jako pracownik, wcześniej byłam tam 3 razy popracować i się tak nie stresowalam jak teraz, że zaraz chyba
Na spokojnie Painkka Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

Dziewczyny - zdałam! Wprawdzie na 4, bo oczywiście wylosowałam jedno pytanie z tematu, który miał nie obowiązywać do egzaminu ale najważniejsze, że zdałam
Gratuluje!! czworka dobra rzecz

Cytat:
Gratuluję

Jutro wybieram się wreszcie do ginekologa i aż się boję czego się dowiem w związku z tymi moimi jakże ''regularnymi'' miesiączkami i brakiem owulacji od jakiegoś czasu
Daj znać co tam gin wymyslił Będzie dobrze

KaEs cudowne włosy!! i co do fryzur, które wkleiłaś myślę o podobnych

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:40   #4210
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ja byłam na nocy lampionów w krakowie było ich pareset, wrzuce zdjęcia
Ekstra

docik10 cudowny pomysł i cudowny wiersz na podziękowania dla rodziców może też uda mi się coś równie pięknego napisać

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Dziękuję Pamiętaj, że z Tobą i Tycikatą też wybieram się na mierzenie

A podobno mówi się, że nie powinno się brać pary na świadków, bo każda para powinna przed ołtarzem stanąć tylko raz - na swoim własnym ślubie - ot, taki zabobon

To tym bardziej bym nie ustępowała

Jeeej, ale jesteście miłe też mi się wydaje, że w takich bogatszych mi lepiej I co najważniejsze, bardzo dobrze się w niej czułam
Pamiętam, pamiętam i już się doczekać nie mogę właśnie też słyszałam o tym zabobonie... hm pomyślimy jeszcze

Cytat:
ja biore od tamtych wakacji ,ale ten ból mam dopiero od jakis 2 miesięcy ;/ dlatego się troche martwię.

ale też mam te objawy co Ty a jakie bierzesz?
Jak najszybciej idź do ginekologa, nie ma co zwlekać. Novynette a Ty? te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc nieraz jest ok, ale to naprawdę tylko nieraz... chociaż wpływ na to mają też na pewno nerwy, sprzeczki i brak wolnej chaty
Stary 2013-02-05, 13:40   #4211
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Ostatnio mieliśmy z tż poważną rozmowę o moim libido po tabletkach. Zastanawiałam sie nad asecurella i odstawieniem, ale po rozmowie wszystko wróciło do normy jak za dotknięciem magicznej różdżki

No dobra dziewczyny, piszę jeszcze raz do tej restauracji..
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 13:40   #4212
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ogłaszam wszem i wobec

Cytat:
wczoraj godz w kościele zarezerwowaliśmy

mamy:

sale
foto
kościół
zespół

i jeszcze tyyyyyle zostało
Suuuuper! Piękna data - GRATULUJĘ

To jesteś na tym samym etapie co ja sala kościol zespół fotograf, a i ja jeszcze mam kamerzystę

Godzina 11 - bardzo wcześnie, jesteś ze śląska może? U nas się robi od 15 wzwyż będziesz mieć malutko czasu na przygotowania ale lepiej, bo się będziesz krócej denerwować/stresować hehe mam nadzieję, że sierpień będzie łaskawy i bardzo słoneczny temperatura nie koniecznie jakaś wysoka, żeby make up nie spłynął

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:41   #4213
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość

kurde wiem, że to jest wątek ślubny, a ja Wam ciagle o tej cioci piszę.. ale moja ciocia będzie skremowana... kremacja jest w czwartek, pogrzeb urny z prochami w piątek... z racji tego, że ciocia to bliska rodzina jest miejsce w kaplicy tez dla mnie, na ostatnie pożegnanie, ale kurde nie wiem czy isć... dziwne mam mysli, chyba przez to, że to kremacja...

Agu, już Ci tu dziewczyny dużo napisały..to będzie na pewno ciężkie przeżycie dla Ciebie..ale ja bym chyba jednak poszła..
Mojej hostki mama była skremowana i choć minęło już 20 lat od tego wydarzenia, hostka ciągle wspomina to jak traume...
Ale jak potraktujesz to jak osobiste pożegnanie z ciocią to może będzie ok...Ja w gimnazjum byłam na pogrzebie kolegi, którego prąd zabił..był wystawiony w trumnie i wyglądał strasznie... Nie będę Wam tu opisywać, bo po co takie rzeczy sobie wyobrażać

Cytat:
Ale z Was kochane dziewczyny
Co by tu tak krótko opowiedzieć.. jesteśmy razem od 4 lat, wciąż zakochani jak dzieciaki mój Tz zaręczyny zaplanował w kompletnym ukryciu, zupełnie się nie spodziewałam.. zabrał mnie do małej miejscowości gdzie się poznaliśmy (oczywiście nie obyło się bez wielkich protestów z mojej strony - bolała mnie głowa i padał okropny deszcz) włamaliśmy się wręcz na ośrodek, poszliśmy na pomost nazywany przez nas molo zobaczyłam jakichś ludzi i zaczęłam uciekać bo bałam się, że nas zgarną za wejście na zamknięty teren prywatny, a za dwa dni miałam mieć chrzciny (chrzestna) i bałam się zatargów z policją :P No i jak tak uciekałam Tż mnie zawołał, żebym poczekała bo coś ma dla mnie i taki trzęsący się i blady uklęk i właściwie w krzakach przy pomoście poprosił mnie o rękę
Poza stresem z salą to siostra Tzta gdy dowiedziała się, ze będziemy brać ślub oznajmiła, że ona tez wychodzi za mąż w tym roku.. Czego bym nie wymyśliła to ona podłapie i też chce mieć coś takiego na weselu, więc konsekwentnie zamknęłam dziobek i nic jej nie mówię i Tztowi też zabroniłam
Ogrom tego wszystkiego mnie przeraża, ale się nie poddaję
Zmuszeni byliśmy zarezerwować inną salę, niż tą którą sobie upatrzyliśmy, gdyż ktoś nas ubiegł z terminem.. ale nie ma tego złego...
ale się rozpisałam :O
Kochane, jak jest u Was z poprawinami ? robicie czy odpuszczacie ?
To miałaś przeżycia
My robimy z poprawinami, tak już też płacimy na sali 190zł/os za dwa dni

Mi się marzył gril poprawinowy u mnie w ogrodzie...ale mamie się pomysł nie spodobał bo wiadomo, że pracy przy tym więcej...a chyba nie chce wtedy niczym myśli zakłócać

Cytat:
Cześć dziewczyny !
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i nie chciałam pisać dopóki nie nadrobię trochę info na wątku, jednak chyba nie nastąpi to tak szybko jak myślałam, więc postanowiłam się przywitać
Przeraża mnie to, że większość z Was ma już zamówione/upatrzone sale, orkiestrę, fotografów, kościół :O Ja jestem mocno w tyle i zaczynam się bać Mam dopiero jedynie rezerwacje sali..
pozdrawiam i zmykam dalej nadrabiać )
Hej!! Dacie rade Wszystko zależy od regionu

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Teściowa nas dzisiaj nawiedziła. Ja byłam w pracy (),tż był w domu bo ma na noc. Powiedzcie mi jak to jest,że zawsze jak człowiek nie posprząta, nie jest przygotowany to teściowa wpada? One to jakoś wyczuwają?
Monia, to ich 6sty zmysł
Cytat:

Ja ogólnie też nic nie mam do tego, że bierze ślub.. ale widzę, ze strasznie to wymuszone, aby tylko wcześniej niż młodszy brat. Nie było u nich nawet zaręczyn..

edziia13 - u mnie jest podobnie powiedziałam mamie Tzta, że nie chcę mieć zwykłego tortu tylko taki babeczkowy - to mnie wyśmiała... no ale zastrzegłam też (w zartach) żeby nie mówiła siostrze Tzta bo mi podłapie pomysł, to w odpowiedzi usłyszałam jeszcze głośniejszy śmiech. No a co teraz ? Tz przyjezdza do mnie i mi mówi, ze ma złe wiadomości : jego siostra będzie miala tort babeczkowy bo jej mama podsunęła pomysł

O ludzie! Dziewczyny wspolczuje z calego serca!!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-02-05, 13:42   #4214
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Ekstra

docik10 cudowny pomysł i cudowny wiersz na podziękowania dla rodziców może też uda mi się coś równie pięknego napisać

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Pamiętam, pamiętam i już się doczekać nie mogę właśnie też słyszałam o tym zabobonie... hm pomyślimy jeszcze

Jak najszybciej idź do ginekologa, nie ma co zwlekać. Novynette a Ty? te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc nieraz jest ok, ale to naprawdę tylko nieraz... chociaż wpływ na to mają też na pewno nerwy, sprzeczki i brak wolnej chaty
Te same co Ty hehe
no pójde bo zupełnie nie wiem co to jest, nasila sie jak się zmęcze albo podniose cos cięzkiego.
Stres napewno, ale to chyba wogole tak działa bo mój TŻ ma poddasze i jestesmy tam sami a mam te same objawy. Jem osłonowe ale nic nie daja xd

Stary 2013-02-05, 13:42   #4215
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
o

chwalę się!

Mój TZ dzisiaj obrnił inżyniera!!! I jest inzynierem budowy maszyn!
No to imprezka Gratulacje dla Tżta: oklaski:

No w końcu udało mi się wszystkie ostatnie strony nadrobić! nie było mnie od sb i było mi ciężko Was podgonić! Później tylko cytowałam i pisalam aż mi sesja wygasła lol

My w sb bylismy z Tżtem na zakupach, w niedziele z dzieciakami na balu przebierańców Sami się też przebraliśmy A wczoraj pierwsza lekcja kursu tańca fajnie było

Cytat:

Niedawno wróciłam od gina i wygląda na to, że jest wszystko ok Dostałam jeszcze skierowanie na badania hormonalne i najprawdopodobniej będę mieć cykle regulowane tabletkami co mi się wcale nie podoba Ale po przebadaniu mnie stwierdził, że najprawdopodobniej jestem właśnie w trakcie owulacji także nie mam się czym martwić i kazał mi być dobrej myśli
super, że wszystko dobrze! Już się nie musisz martwić

Nati ta pierwsza śliczna!! Tzn ślicznie Ci w niej! Ten gorset inny i bajka

Ja będę suknię raczej kupować..nie mam dobrej krawcowej

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 13:45   #4216
misia880
Zakorzenienie

też mysle, żeby się zapisać na kurs. Ale chodzicie na taki ogolny czy lekcje indywidualne??

Stary 2013-02-05, 13:48   #4217
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
My już mamy Świadkową będzie moją najlepsza przyjaciółka, Przyjaźnimy się od przedszkola, była ze mną od początku mojego związku z Tżtem- nawet wtedy razem pokój wynajmowałyśmy i nie wyobrażam sobie inaczej Niestety wiem, że zrobiłam tym przykrość mojej siostrze...muszę coś wymyślić, żeby i ją jakoś wyróżnić..
A co do świadka, to będzie nim brat Tżta i już

KaEs cudowne włosy!! i co do fryzur, które wkleiłaś myślę o podobnych
Dziękuję Kochana, ale tydzień temu je ścięłam szybko odrosną, już widać mi odrosty, a tydzień temu farbowałam...

Też mam wybranych świadków i oni wiedzieli od dawna, że będą u Nas świadkować. Z przyjaciółką już w dzieciństwie to ustaliłyśmy

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Ze względu na to, że TŻ nie chce nie idziemy na kurs tańca może to i leiej nie będę się stresować że kroki pomylę na spontanie zatańczymy oczywiście do szybkiej piosenki, bo jesteśmy żywiołowi i nie lubimy wolnych na pierwszy taniec, bo i my się zanudzimy i Goście też... a chcemy, żeby pierwszy taniec dał nam wiele radości:P

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:48   #4218
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
A wczoraj pierwsza lekcja kursu tańca fajnie było
na jakie chodzicie?

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:52   #4219
misia880
Zakorzenienie

mój TŻ tanczy super lepiej niż ja hehe ;p
ale pójdziemy tylko nie wiem kiedy ;d

a TŻ chce zatanczyc do dirty dancing pierwszy taniec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 13:53   #4220
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

Byłyśmy dzisiaj z koleżanką mierzyć te suknie - śmiesznie było

Wrzucam Wam jedną w której się bardzo dobrze czułam, tylko bym wyrzuciła te pióra z gorsetu i na coś innego zamieniła
I jedna, której całkowicie nie planowałam mierzyć bo była taka długa i prosta, ale też mi się podobała bardzo
Ogólnie dało mi to tyle, że wiem w czym mi będzie dobrze i wiem, że NA PEWNO nie będę miała śnieżnobiałej sukni, bo nie jest mi w tym odcieniu dobrze. Pasuje mi ecru, albo taka lekko przełamana biel
ta pierwsza nie mój typ ale Ty wyglądasz ślicznie!

Cytat:
w pierwszej wygladasz super

Dziewczyny kolejna 4 z egzaminu wadła!!!!!! Jeszcze tylko dwa i koniec sesji!!!!
gratulacje

Cytat:
Kupię chyba, bo nie znam żadnej dobrej, sprawdzonej krawcowej...
ja też właśnie nie mam więc na bank w salonie zamawiam

Cytat:
ogłaszam wszem i wobec

o Chryste jak wcześnie ja o tej godzinie będę w dresie po sali dymać i ustawiać ostatnie wazony

ale gratuluję oczywiście!

Cytat:
Dziewczyny, zastanawiam się co robić. Oglądaliśmy w sobotę restaurację, właścicielka powiedziała, żeby wysłać email i w niedzielę wyśle nam dokładną ofertę. Do tej pory nic nie dostałam. Pisać jeszcze raz czy czekać? Nie lubię takich sytuacji.
napisz i poczekaj kilka dni, może mają sporo maili

Cytat:
też mysle, żeby się zapisać na kurs. Ale chodzicie na taki ogolny czy lekcje indywidualne??
my ogólnie lubimy tańczyć i chodziliśmy razem na kursy, teraz mam bardzo ciężki semestr ale jak tylko skończę sesję (mam nadzieję że w przyszły czwartek ) to też się zapiszemy

nie mogę się doczekać

nadrobiłam was w końcu
jutro znów mam megaważny i ciężki egzamina ale jak to zdam to już będę jedną nogą na feriach (mam 3 dni ferii w tym roku) ....

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:56   #4221
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio mieliśmy z tż poważną rozmowę o moim libido po tabletkach. Zastanawiałam sie nad asecurella i odstawieniem, ale po rozmowie wszystko wróciło do normy jak za dotknięciem magicznej różdżki

No dobra dziewczyny, piszę jeszcze raz do tej restauracji..
O kurcze, rozmowa aż tak pomogła? super, też muszę spróbować a tak serio to myślę, że to głównie przez te ostatnie nerwy, stres. Mam nadzieję, że wreszcie wszystko się ułoży a acecurelle brałam przez miesiąc i nic nie pomogła

Pisz, pisz i daj znać jak odp.

Cytat:
Te same co Ty hehe
no pójde bo zupełnie nie wiem co to jest, nasila sie jak się zmęcze albo podniose cos cięzkiego.
Stres napewno, ale to chyba wogole tak działa bo mój TŻ ma poddasze i jestesmy tam sami a mam te same objawy. Jem osłonowe ale nic nie daja xd
O, te tabletki mają dość mało hormonów hm, to może faktycznie te tabletki są tego powodem masakra, mnie to strasznie męczy

Cytat:
My w sb bylismy z Tżtem na zakupach, w niedziele z dzieciakami na balu przebierańców Sami się też przebraliśmy A wczoraj pierwsza lekcja kursu tańca fajnie było
Ale fajnie my na kurs tańca idziemy bliżej ślubu, już nie mogę się doczekać uwielbiam tańczyć z TŻ

mala_czarna_21 super długie ferie powodzenia na egzaminie

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2013-02-05 o 13:58
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:01   #4222
misia880
Zakorzenienie

Waniliova mysle ze tabletki. ale wystarczy żel i jest ok )

Stary 2013-02-05, 14:01   #4223
misiadelko
BAN stały

Zamówiłam próbne buty Tzn. z tej strony co chcę zamówić kiedyś na ślub, jeśli okażą się wygodne to zamówię do ślubu od nich Tym razem z beżowej skóry naturalnej, na ślub będą o 20 zł tańsze bo z satyny
Stary 2013-02-05, 14:04   #4224
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
O kurcze, rozmowa aż tak pomogła? super, też muszę spróbować a tak serio to myślę, że to głównie przez te ostatnie nerwy, stres. Mam nadzieję, że wreszcie wszystko się ułoży a acecurelle brałam przez miesiąc i nic nie pomogła

Pisz, pisz i daj znać jak odp.
Próbuj rozmowy, to nic nie kosztuje, a ile później radości
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:20   #4225
docik10
Zakorzenienie

Wiecie co jak tak czytam o tym zabobonie.... ja właśnie z moim eks mężem byliśmy ok. 4 m-ce po ślubie jak świadkowaliśmy razem naszym znajomym. Ja mówię że moja mama, ciocia i świętej pamięci babcia to czarownice one wierzą w te zabobony ja jestem sceptykiem w takich sprawach ale mama mnie prosi żebym już na swój drugi ślub nie zakładała białych perełek na szyje bo to ponoć źle wróży i moja mama w to wierzy. Ja tam jestem tego zdania jeśli wyszłam za dupka to perły na pewno nie miały z tym nic wspólnego

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

ja biorę anty już długi czas i ja mam zaś problem z nadmiarem libido chyba coś ze mną nie ten teges
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:21   #4226
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam próbne buty Tzn. z tej strony co chcę zamówić kiedyś na ślub, jeśli okażą się wygodne to zamówię do ślubu od nich Tym razem z beżowej skóry naturalnej, na ślub będą o 20 zł tańsze bo z satyny
Kiedy Ci przyjdą? który model zamówiłaś?

Dzięki dziewczyny wielkie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:24   #4227
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
ja mam tylko sale ;(((
nie martw się ja nawet sali nie mam zaklepanej na bank

Kasiulenkowo gratuluję ! im wcześniej tym lepiej - będziecie mieli mnóstwo czasu na zabawę

ja tabletek anty nie mogę brać w ogóle, czasami strasznie żałuję bo trzeba się hamować w pewnych sytuacjach a jak się nie pohamowało to stres

pisałyście o spinkach do mankietów - świetne są kupie mojemu Tz i po kościele mu sprezentuje bo ma urodziny w dniu ślubu Jeden problem z głowy

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-05 o 14:33
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:31   #4228
docik10
Zakorzenienie

Mam do was takie osobiste pytanie bo ja zaproponowałam mojemu TŻ wstrzemięźliwość przez ślubem, myślę o miesiącu żeby ta noc poślubna była taka wyczekana tym bardziej że chcemy się od razu po ślubie starać o małego glutka więc chciałam trochę organizm oczyścić a jakoś tak w gumce to nie to samo Mój tż nie był zachwycony powiedział że chce mu zabrać coś do czego go przyzwyczaiłam i bądź tu człowieku dobry. Jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardy tyłek może go jeszcze przekonam ale zostawać na noc nie będę miesiąc przed żeby się stęsknił Myślałam że poskutkuje szantaż w stylu jak miesiąc przed ślubem nie będzie wstrzemięźliwości to w ten miesiąc przed złapie Cię na dziecko i bedziesz musiał się ze mną hajtać to tylko zaczął się śmiać

Co do godzin na ślub to u nas na śląsku ślub zaczyna się między ok. 11-14 to tez zależy od księdza jak się zgodzi bo często godzina 13 to najpóźniejsza godzina którą ksiądz bierze pod uwagę. Mi może uda się później bo tylko cywilny. Mi osobiście bardziej się podoba zwyczaj wesel na 15 lub 16 po pierwsze goście mają czas dojechać, Pani Młoda na spokojnie się uszykuje i też potem na oczepinach ludzie sa bardziej wypoczęci a nie że wesele np. 12 i oczepiny o 24 a ludzie wypompowani i często przez to czekają tylko do oczepin a po oczepinach kulka par ucieka do domu :/ i też na oczepinach większość już na niezłej fazie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-05 o 14:43
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:37   #4229
myboyismine
Zakorzenienie

Kasiulenkowo gratuluje
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:49   #4230
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Kiedy Ci przyjdą? który model zamówiłaś?

Dzięki dziewczyny wielkie
Takie (muszę mieć pasek niestety) tylko z naturalnej skórki cielistej i dopłacałam 20 zł. Za 10 dni powinny przyjść. Najpierw chciałam czarne, ale stwierdziłam, że już dwa razy nie kupiłam sukienki ze względu na to, że nie miałam jasnych butów, to tym razem będą jasne.
http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/NIS...-7%2C5-cm/3283

Jestem nienormalna, że zamawiam próbne buty??

Przyjdą za max. 10 dni, mam 10 dni na zwrot jeśli nie będą mi się podobały albo będą niewygodne, uff...

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-05 o 14:51 Powód: zapomnialam o linku:D
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości