|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
co Ci szkodzi ![]() Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
ja biore tabletki anty i strasznie boli mnie lewa strona brzucha... czesto jak sie zmecze itp. nie wiem czym to jest spowodowane ;/
musze sie chyba przejsc do lekarza |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, super
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję! jak jutro dorwę tv to nadrobię wszystko ![]() rom4ntyczk4 dziękuję
|
|
|
|
|
#4205 |
|
BAN stały
|
Nie robię ze względów finansowych, a tak to nawet bym chciała
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() A podobno mówi się, że nie powinno się brać pary na świadków, bo każda para powinna przed ołtarzem stanąć tylko raz - na swoim własnym ślubie - ot, taki zabobon ![]() Cytat:
![]() Jeeej, ale jesteście miłe też mi się wydaje, że w takich bogatszych mi lepiej I co najważniejsze, bardzo dobrze się w niej czułam
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też mam te objawy co Ty |
|
|
|
|
#4209 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świadkową będzie moją najlepsza przyjaciółka, Przyjaźnimy się od przedszkola, była ze mną od początku mojego związku z Tżtem- nawet wtedy razem pokój wynajmowałyśmy i nie wyobrażam sobie inaczej Niestety wiem, że zrobiłam tym przykrość mojej siostrze...muszę coś wymyślić, żeby i ją jakoś wyróżnić..A co do świadka, to będzie nim brat Tżta i już![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Gratuluje Mogłabyś mi na pw linka podesłac My już mamy salę, ale chętnie zobaczę![]() Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
czworka dobra rzecz![]() Cytat:
Będzie dobrze![]() KaEs cudowne włosy!!
|
|
#4210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() docik10 cudowny pomysł i cudowny wiersz na podziękowania dla rodziców ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
i już się doczekać nie mogę właśnie też słyszałam o tym zabobonie... hm pomyślimy jeszcze ![]() Cytat:
te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc
|
|
#4211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No dobra dziewczyny, piszę jeszcze raz do tej restauracji.. |
|
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jesteś na tym samym etapie co ja sala kościol zespół fotograf, a i ja jeszcze mam kamerzystę Godzina 11 - bardzo wcześnie, jesteś ze śląska może? U nas się robi od 15 wzwyż będziesz mieć malutko czasu na przygotowania ale lepiej, bo się będziesz krócej denerwować/stresować hehe mam nadzieję, że sierpień będzie łaskawy i bardzo słoneczny temperatura nie koniecznie jakaś wysoka, żeby make up nie spłynął
|
|
|
|
|
#4213 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Agu, już Ci tu dziewczyny dużo napisały..to będzie na pewno ciężkie przeżycie dla Ciebie..ale ja bym chyba jednak poszła.. Mojej hostki mama była skremowana i choć minęło już 20 lat od tego wydarzenia, hostka ciągle wspomina to jak traume... ![]() Ale jak potraktujesz to jak osobiste pożegnanie z ciocią to może będzie ok...Ja w gimnazjum byłam na pogrzebie kolegi, którego prąd zabił..był wystawiony w trumnie i wyglądał strasznie... Nie będę Wam tu opisywać, bo po co takie rzeczy sobie wyobrażać ![]() Cytat:
![]() My robimy z poprawinami, tak już też płacimy na sali 190zł/os za dwa dni ![]() Mi się marzył gril poprawinowy u mnie w ogrodzie...ale mamie się pomysł nie spodobał bo wiadomo, że pracy przy tym więcej...a chyba nie chce wtedy niczym myśli zakłócać![]() Cytat:
![]() Wszystko zależy od regionu![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheno pójde bo zupełnie nie wiem co to jest, nasila sie jak się zmęcze albo podniose cos cięzkiego. Stres napewno, ale to chyba wogole tak działa bo mój TŻ ma poddasze i jestesmy tam sami a mam te same objawy. Jem osłonowe ale nic nie daja xd |
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Tżta![]() ![]() : oklaski:No w końcu udało mi się wszystkie ostatnie strony nadrobić! nie było mnie od sb i było mi ciężko Was podgonić! Później tylko cytowałam i pisalam aż mi sesja wygasła![]() lol![]() My w sb bylismy z Tżtem na zakupach, w niedziele z dzieciakami na balu przebierańców Sami się też przebraliśmy A wczoraj pierwsza lekcja kursu tańca fajnie było![]() ![]() Cytat:
![]() Nati ta pierwsza śliczna!! Tzn ślicznie Ci w niej! Ten gorset inny i bajka![]() Ja będę suknię raczej kupować..nie mam dobrej krawcowej
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
też mysle, żeby się zapisać na kurs. Ale chodzicie na taki ogolny czy lekcje indywidualne??
|
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szybko odrosną, już widać mi odrosty, a tydzień temu farbowałam... ![]() ![]() ![]() ![]() Też mam wybranych świadków i oni wiedzieli od dawna, że będą u Nas świadkować. Z przyjaciółką już w dzieciństwie to ustaliłyśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Ze względu na to, że TŻ nie chce nie idziemy na kurs tańca może to i leiej nie będę się stresować że kroki pomylę na spontanie zatańczymy oczywiście do szybkiej piosenki, bo jesteśmy żywiołowi i nie lubimy wolnych na pierwszy taniec, bo i my się zanudzimy i Goście też... a chcemy, żeby pierwszy taniec dał nam wiele radości:P
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
na jakie chodzicie?
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ tanczy super lepiej niż ja hehe ;p
ale pójdziemy tylko nie wiem kiedy ;da TŻ chce zatanczyc do dirty dancing pierwszy taniec |
|
|
|
#4220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też właśnie nie mam więc na bank w salonie zamawiam o Chryste jak wcześnie ja o tej godzinie będę w dresie po sali dymać i ustawiać ostatnie wazony ![]() ale gratuluję oczywiście! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) to też się zapiszemy ![]() nie mogę się doczekać ![]() nadrobiłam was w końcu ![]() jutro znów mam megaważny i ciężki egzamina ale jak to zdam to już będę jedną nogą na feriach (mam 3 dni ferii w tym roku) ....
|
|
|
#4221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, też muszę spróbować a tak serio to myślę, że to głównie przez te ostatnie nerwy, stres. Mam nadzieję, że wreszcie wszystko się ułoży a acecurelle brałam przez miesiąc i nic nie pomogła ![]() Pisz, pisz i daj znać jak odp. ![]() Cytat:
hm, to może faktycznie te tabletki są tego powodem masakra, mnie to strasznie męczy Cytat:
my na kurs tańca idziemy bliżej ślubu, już nie mogę się doczekać uwielbiam tańczyć z TŻ ![]() mala_czarna_21 super długie ferie
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-02-05 o 14:58 |
|||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliova mysle ze tabletki. ale wystarczy żel i jest ok
)
|
|
|
|
#4223 |
|
BAN stały
|
Zamówiłam próbne buty
Tzn. z tej strony co chcę zamówić kiedyś na ślub, jeśli okażą się wygodne to zamówię do ślubu od nich Tym razem z beżowej skóry naturalnej, na ślub będą o 20 zł tańsze bo z satyny
|
|
|
|
#4224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jak tak czytam o tym zabobonie.... ja właśnie z moim eks mężem byliśmy ok. 4 m-ce po ślubie jak świadkowaliśmy razem naszym znajomym. Ja mówię że moja mama, ciocia i świętej pamięci babcia to czarownice
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- ja biorę anty już długi czas i ja mam zaś problem z nadmiarem libido chyba coś ze mną nie ten teges
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
który model zamówiłaś?Dzięki dziewczyny wielkie
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
nie martw się
ja nawet sali nie mam zaklepanej na bank ![]() Kasiulenkowo gratuluję ! im wcześniej tym lepiej - będziecie mieli mnóstwo czasu na zabawę ![]() ja tabletek anty nie mogę brać w ogóle, czasami strasznie żałuję bo trzeba się hamować w pewnych sytuacjach a jak się nie pohamowało to stres pisałyście o spinkach do mankietów - świetne są kupie mojemu Tz i po kościele mu sprezentuje bo ma urodziny w dniu ślubu Jeden problem z głowy
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-05 o 15:33 |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was takie osobiste pytanie bo ja zaproponowałam mojemu TŻ wstrzemięźliwość przez ślubem, myślę o miesiącu żeby ta noc poślubna była taka wyczekana tym bardziej że chcemy się od razu po ślubie starać o małego glutka
więc chciałam trochę organizm oczyścić a jakoś tak w gumce to nie to samo Mój tż nie był zachwycony powiedział że chce mu zabrać coś do czego go przyzwyczaiłam i bądź tu człowieku dobry. Jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardy tyłek może go jeszcze przekonam ale zostawać na noc nie będę miesiąc przed żeby się stęsknił Myślałam że poskutkuje szantaż w stylu jak miesiąc przed ślubem nie będzie wstrzemięźliwości to w ten miesiąc przed złapie Cię na dziecko i bedziesz musiał się ze mną hajtać to tylko zaczął się śmiać Co do godzin na ślub to u nas na śląsku ślub zaczyna się między ok. 11-14 to tez zależy od księdza jak się zgodzi bo często godzina 13 to najpóźniejsza godzina którą ksiądz bierze pod uwagę. Mi może uda się później bo tylko cywilny. Mi osobiście bardziej się podoba zwyczaj wesel na 15 lub 16 po pierwsze goście mają czas dojechać, Pani Młoda na spokojnie się uszykuje i też potem na oczepinach ludzie sa bardziej wypoczęci a nie że wesele np. 12 i oczepiny o 24 a ludzie wypompowani i często przez to czekają tylko do oczepin a po oczepinach kulka par ucieka do domu :/ i też na oczepinach większość już na niezłej fazie
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-05 o 15:43 |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo gratuluje
|
|
|
|
#4230 |
|
BAN stały
|
Takie (muszę mieć pasek niestety) tylko z naturalnej skórki cielistej i dopłacałam 20 zł. Za 10 dni powinny przyjść. Najpierw chciałam czarne, ale stwierdziłam, że już dwa razy nie kupiłam sukienki ze względu na to, że nie miałam jasnych butów, to tym razem będą jasne.
http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/NIS...-7%2C5-cm/3283 Jestem nienormalna, że zamawiam próbne buty?? ![]() Przyjdą za max. 10 dni, mam 10 dni na zwrot jeśli nie będą mi się podobały albo będą niewygodne, uff... Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-05 o 15:51 Powód: zapomnialam o linku:D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

co Ci szkodzi 

Ale po przebadaniu mnie stwierdził, że najprawdopodobniej jestem właśnie w trakcie owulacji także nie mam się czym martwić i kazał mi być dobrej myśli 
myślałam o takim teledysku, tylko z inną piosenką w tle 

nie ma nikogo odpowiedniego do tej roli ani u mnie ani u Tz.. albo za młodzi, albo po ślubie.. Myśleliśmy nad znajomymi, ale szybko wybiłam sobie ten pomysł z głowy, bo potencjalny świadek jest strasznie nieodpowiedzialny.. bałabym się że coś odwali 

właśnie też słyszałam o tym zabobonie... hm pomyślimy jeszcze 

ja o tej godzinie będę w dresie po sali dymać i ustawiać ostatnie wazony
) to też się zapiszemy

masakra, mnie to strasznie męczy