Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 12:55   #841
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

P.S:Linka, ja odkąd pamiętam krwawie po 5-7 dni.
Ja kiedyś krócej krwawiłam ale dziś już 7dc a to jest nadal zywa krew..to nie jest koncówka
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:31   #842
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
laski co mogą oznaczać długie @ ?
Hmm w sumie sama się nad tym zastanawiam, ale z odwrotnego powodu .. tzn kiedyś miałam min 7 dniowe @ i dosyć obfite, a teraz max 3 dni, potem może 2 brudzenia i koniec. I kiedyś miałam faktycznie ładne endometrium, ale chyba nie przerośnięte? A ostatnio miałam z nim problem (Clo)
Więc może coś w tym jest ...
Zobaczę jaka @ będzie teraz, po ziółkach chyba mi się estrogeny wyrównały (tempka ładna w 1 fazie, nie rozchwiana, spada przed albo w dniu @ a nie jak kiedyś dopiero po kilku dniach).

Ale w sumie może to po laparo? Bo włąściwie od laparo mam krótsze @ ...
Może długie były przez endometroizę? Chgw ...
Linka, ja bym Cię na laparo wysłała, pisałam już, co nie? ale ja nie gin

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

MARU na serio nie ma nadziei...?
No niestety, nie po takim spadku
jutro @ przyjdzie na bank.
Stary 2013-02-05, 13:32   #843
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Hmm w sumie sama się nad tym zastanawiam, ale z odwrotnego powodu .. tzn kiedyś miałam min 7 dniowe @ i dosyć obfite, a teraz max 3 dni, potem może 2 brudzenia i koniec. I kiedyś miałam faktycznie ładne endometrium, ale chyba nie przerośnięte? A ostatnio miałam z nim problem (Clo)
Więc może coś w tym jest ...
Zobaczę jaka @ będzie teraz, po ziółkach chyba mi się estrogeny wyrównały (tempka ładna w 1 fazie, nie rozchwiana, spada przed albo w dniu @ a nie jak kiedyś dopiero po kilku dniach).

Ale w sumie może to po laparo? Bo włąściwie od laparo mam krótsze @ ...
Może długie były przez endometroizę? Chgw ...
Linka, ja bym Cię na laparo wysłała, pisałam już, co nie? ale ja nie gin
ja myślę ze ja mam takie ładne endometrium po takich dawkach dupka jakie biorę..aby sie lepiej zagnieździło co miało się zanieździć..taką mam teorię
Ja namówię lekarza na laparo..prędzej czy później..jeśli nie teraz z biegu to za nastęony cykl. Dziś powiedzialam męzowi ze od razu jak wychodze z oddziału to sie pukamy dzien i noc. I mam to gdzies. W tym miesiącu mam zamiar być w ciązy i koniec. A on bedzie latał po lody. Powiedział ze idzie na taki układ. Wiec ..nie ma wyboru. po zabiegu musze być w ciązy i h*j.
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 13:55   #844
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę ze ja mam takie ładne endometrium po takich dawkach dupka jakie biorę..aby sie lepiej zagnieździło co miało się zanieździć..taką mam teorię
Ja namówię lekarza na laparo..prędzej czy później..jeśli nie teraz z biegu to za nastęony cykl. Dziś powiedzialam męzowi ze od razu jak wychodze z oddziału to sie pukamy dzien i noc. I mam to gdzies. W tym miesiącu mam zamiar być w ciązy i koniec. A on bedzie latał po lody. Powiedział ze idzie na taki układ. Wiec ..nie ma wyboru. po zabiegu musze być w ciązy i h*j.
przepraszam. Nie mogłam się powstrzymać. Trzymam kciuki.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:03   #845
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
ale ja nie pytam o długie cykle a o długie @ Kiedyś miałam 4-5 dni a teraz mam 7dc za dwa dni badanie a ja dalej krwawie...
o matko, ale ja czytam. Wstyd mi, przepraszam. A jezeli chodzi o dlugie @ to ja nigdy nie mialam takiego problemu, ale moja kolezanka miewa i u niej jest problem z tym ze endometrium narasta czasem za grube i bardzo dlugo sie zluszcza. Ale w takich miesiacach jej cykl jest wydluzony. Nie wiem czy cokolwiek pomoglam....

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:25   #846
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, albo smutny
Do powrotu tż szybko zleci
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
dzien dobry
po wizycie wszystko dobrze gin powiedziala, ze wszystko wyglada pieknie. pecherzyk ma 35mm a dzidziol 12mm. WG OM wczoraj byl to 8t2d a wg usg 7t3d. Serduszko pieknie pika

Cytat:
Dobry!
Ja na momencik z rana (nawał pracy mam ostatnio)
Możecie puścić kciuki, tempka spadła do 36,2, więc noł łej
Trza pomyśleć co dalej ...
Przykro mi
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Dziewczyny mogę iść na wesele w czarnej sukience? To jest wesele mojego brata.. żadnych ładnych nie ma, a bardzo mi sie podobe jedena czarna.
Mi się wydaje że nie bardzo...
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Wizyta o 18.40 także trzymać kciuki
Zaciśniete
Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Czesc.
Ja juz po wizycie u gina, moj drugi powiedzial cos zupelnie innego niz lekarz robiacy operacje. Dal mi max 2 cykle na zajscie w ciaze, jak nie, to hormony, ale nie tabletki anty tylko te wprowadzajace w menopauze, dokladnie tak jak mowila Lady Malgo, one sa bez sensu w moim przypadku, nie rozumiem tych lekarzy....
mam chodzic na monitoring i dostane zastrzyk, zeby pobudzic akcje.. eh.
Teraz biore luteine.
To dobra wiadomosć.Trzymam kciuki żeby sie udało
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
no estem
w klinice zrobiłam porządek aż mój gin się zainteresował o co ho (on jest tam capo di tutti capi ) no i niby ma już być ok - się zobaczy
wynik AMH... hmmm trochę lepszy niż w diagnostyce, bo 0,19 ale i tak jest do dooopy!!! FSH też za wysokie (tożsame z amh). Jednak gin nie odebrał mi nadziei, czego się najbardziej bałam i powiedział, że nie daje gwarancji ale można stymulować. Suma sumarum wyszło na to, że teraz od 16dc do 26dc biorę dupka, potem od 2dc gonal i zobaczymy co wychodzi.
Wyszłam z gabinetu w dobrym nastroju, bo obawiałam się, że zostało tylko dawstwo komórek.
To super wieściCiesze się że lekarz cię uspokoił
Cytat:

Dziekuje za wsparcie, dzis juz nie plamie. Ale podbrzusze mnie pobolewa co jakis czas. Pocieszyla mnie jednak MOKKA piszac, ze w 13 tc sie uspokoilo. Ja dzis koncze 7 tc, jutro zaczynamy 8 i pierwsza wizyta u lekarza
Kochana poproś lekarza o dupka,przy plamieniach lepiej dmuchać na zimne..
Cytat:
U mnie 14dc więc cały czas działamy.
Wczoraj miałam wizytę u giny,tak jak Wam pisałam poszłam do jakiejś nowej na NFZ... no się zawiodłam, kompletna klapa...
Po pierwsze pokazałam jej wyniki Tż; kompletnie zielona w tym temacie, "ona się nie zajmuje wynikami nasienia", coś tam mamrotała ale i tak się nic nie dowiedziałam...
Pokazałam jej wyniki hormonów; prolaktyna już w normie od października,a ona z tekstem" Państwo jak gdyby dopiero zaczynają od nowa bo Pani dopiero co podleczyła prolaktynę", nawet nie wiedziała czy Bromka mi zapisać, pytała się co poprzednia Pani dr mówiła na ten temat...
-nawet USG mi nie zrobiła, nie zapytała czy mam regularne cykle... no nic, powiedziała mi to wszystko co już wiedziałam...
Na koniec wypisała receptę na Bromka i powiedziała,że mam pod koniec roku przyjść jak nic nie wyjdzie...i to wszystko z jej strony, więc możecie sobie wyobrazić jaka zażenowana stamtąd wyszłam...
Tż był z mną i od razu widział moją minę "niezadowolenia"...
Pierwsze co przyszłam do domu to chwyciłam za tel i umówiłam się prywatnie do mojej poprzedniej gin.... wizyta dopiero w wtorek za tydzień...
Tacy są lekarze na nfz
Cytat:
Dziś powiedzialam męzowi ze od razu jak wychodze z oddziału to sie pukamy dzien i noc. I mam to gdzies. W tym miesiącu mam zamiar być w ciązy i koniec. A on bedzie latał po lody. Powiedział ze idzie na taki układ. Wiec ..nie ma wyboru. po zabiegu musze być w ciązy i h*j.
za nastawienie.

Dziś tempka spadła,ale dalej tylko plamienie.@ chyba zapomniała że ma do mnie przyjśćAlbo tej owu nie było...

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 14:37   #847
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
.

Dziś tempka spadła,ale dalej tylko plamienie.@ chyba zapomniała że ma do mnie przyjśćAlbo tej owu nie było...
A robilas jakis test albo bete?? ja juz na twoim miejscu bym zwariowala z niewiedzy co jest...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 14:43   #848
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
A robilas jakis test albo bete?? ja juz na twoim miejscu bym zwariowala z niewiedzy co jest...
Robiłam bete w piątek i wynik 0,100 czyli negatywny

Stary 2013-02-05, 14:49   #849
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Robiłam bete w piątek i wynik 0,100 czyli negatywny
dzisiaj mamy wtorek a ty nadal nie masz normalnej @
moze owu mialas bardzo pozno i moze warto powtorzyc bete albo test... czy wolisz poprostu przeczekac??
Oj mam tylko nadzieje ze to nic powaznego
Stary 2013-02-05, 14:54   #850
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
One nie są bez sensu. Właśnie bez sensu jest branie antyków po laparoskopii. Bo one g.. dadzą.
Nie, nie, moze niejsno napisalam, chodzilo mi wlasnie, ze antyki sa bez sensu, tak jak Malgo mowila, ale mi chcial je zaaplikowac lekarz z operacji! Dzis drugi mowi, ze absolutnie nie antyki, tylko hormony wprowadzajace w sztuczna meno. Bede brac ten drugi schemat.
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Czyli, że vissane będziesz musiałą brać?? A dużą masz tą torbiel??

A ta spasmolina jest na receptę?? Muszę sprawdzić w mądrej książce mojej mamy (ma spis wszystkich leków itp. książka specjalistyczna dla lekarzy ) z czym to się je i czy uczulona nie jestem na coś tam w składnikach.
Dziękuję za otuchę
Spasmolina na recepte. Polecam, moze u Ciebie rowniez przyniesie jakas ulge? U mnie nospa wcale nie dziala, ale spasmo ladnie wycisza bol, gin mowi, zeby brac pare dni juz przed @. A na bol biore Dafalgan.

Teraz mi odkryl torbiel czynnosciowa 7 cm! Myslalam, ze spadne z fotela normalnie. Na szczescie po torbielach endo nie ma (chwilowo ) sladu - wyciete.
Chyba visanne bede brac, zapomnialam spytac, ja tępa cos w kazdym razie wprowadzajace w menopauze sztuczna. Ale najpierw mam 2 cykle sie starac i dostane zastrzyk. Ulala...
Cytat:

To dobra wiadomosć.Trzymam kciuki żeby sie udało

Dzieki

U mnie @ tez nie ma, biore lutkę ((( 30 dc, nie wiadomo, czy byla owu, bo plyn jakis jest, ale moze byc po laparoskopii, nic nie bylo widac na usg, wrrrr.
Nic nie wiadomo, nic nie widac, nic nie slychac, idzie oszalec normalnie!
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 15:23   #851
iza243
Zakorzenienie

Niestabilna zrobie test jutro lub w czwartek zależy jak będzie sytuacja wyglądać.Owulki nie mogłam mieć bardzo pózno bo progesteron w 20 dc miałam 12,76.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 15:53   #852
IsiaG
Zadomowienie

Oj, dziewczyny, ja Wam współczuje takich cykli. Mimo, że za młodych lat brałam tab. anty, to potem przeszłam na spiralkę i tak miałam ją zmienioną po 4,5 roku na nową. W sumie to 7 lat tak się zabezpieczaliśmy. Nigdy nie miałam takich rzeczy jak Wy. Serio współczuje.

Luna - ja się spakowałam do takiego jamnika. Myślałam o 2 mniejszych torbach, jedna na moje rzeczy druga dla małej, ale po namyśle zostałam przy jednej. Jak się zapakujesz do walizki na kółkach to o tyle dobrze, że łatwo się przemieścić z taka walizką. Ja nie posiadam, więc muszę zostać przy torbie.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:08   #853
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kiedyś krócej krwawiłam ale dziś już 7dc a to jest nadal zywa krew..to nie jest koncówka
No u mnie 7dc to już zawsze plamienia były więc nie pomogę...

Cytat:
Ja jak miałam ostatnio USG robione to też endometrium jak ta lala wiec nie wiem od czego to zależy.
-za nastawienie, to mi się podoba!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:33   #854
Sophia_1
Zadomowienie

LINLA nastawienie super. Tak trzymaj, a ja trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli.

IZA ja oczywiscie powiem dla lekarza o wszystkim. Powiem tez ze czasem mam takie skurcze, jakby ktos mi sciskal tam wszystko i puszczal.

I teraz sie zastanawiam czy nie isc na l4.... Bo w weekendy jak duzo odpoczywam jest ok, brzuch nawet nie boli, a jak pochodze do pracy to prawie codziennie....Tylko boje sie, ze po ciazy i po macierzynskim nie bede miala tam czego szukac.... ale jezeli lekarz zaleci lezakowanie to oczywiscie ja nie bede sie sprzeciwiala....

Stary 2013-02-05, 16:47   #855
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 16:53   #856
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

I teraz sie zastanawiam czy nie isc na l4.... Bo w weekendy jak duzo odpoczywam jest ok, brzuch nawet nie boli, a jak pochodze do pracy to prawie codziennie....Tylko boje sie, ze po ciazy i po macierzynskim nie bede miala tam czego szukac.... ale jezeli lekarz zaleci lezakowanie to oczywiscie ja nie bede sie sprzeciwiala....
Jak masz już 2 raz plamienia to ja bym na twoim miejscu bez wahanie poszła na l4...

Stary 2013-02-05, 17:25   #857
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Jak masz już 2 raz plamienia to ja bym na twoim miejscu bez wahanie poszła na l4...
tez wlasnie sie obawiam, ze sytuacja moze sie powtarzac. A tego bym nie chciala, tak dlugo czekalismy na tego malucha....

Stary 2013-02-05, 17:33   #858
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
tez wlasnie sie obawiam, ze sytuacja moze sie powtarzac. A tego bym nie chciala, tak dlugo czekalismy na tego malucha....

Kochan prosze Cie idz na zwolnienie i leż......to njlepsze lekarstwo!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 18:11   #859
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć
tęsknił ktoś?
Wróciłam z Dziczyzny wchodzę sobie wczoraj po 19 do domu, nie ma internetu. Płaczę. I tak sobie rozpaczam, rozpaczam, po 21 wyłączyli prąd

Padła mi bateria w telefonie, nie miałam czym poświecić żeby isć siku albo znaleźć zapalniczkę do świeczki - najpierw obiłam nogi o pufę, potem o zgrzewkę wody z colą. Ale żyję i ajm bek

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 18:32   #860
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość

Spasmolina na recepte. Polecam, moze u Ciebie rowniez przyniesie jakas ulge? U mnie nospa wcale nie dziala, ale spasmo ladnie wycisza bol, gin mowi, zeby brac pare dni juz przed @. A na bol biore Dafalgan.

Teraz mi odkryl torbiel czynnosciowa 7 cm! Myslalam, ze spadne z fotela normalnie. Na szczescie po torbielach endo nie ma (chwilowo ) sladu - wyciete.
Chyba visanne bede brac, zapomnialam spytac, ja tępa cos w kazdym razie wprowadzajace w menopauze sztuczna. Ale najpierw mam 2 cykle sie starac i dostane zastrzyk. Ulala...

Ty, ale ta czynnościowa to powinna ci sama zejść z okresem, chyba że ja coś mylę... Ja w sumie trochę żałuję że zaraz po laparo zaczęłam brać leki. akurat tam wszystko czyściutko było i trzeba było się wtedy starać... bo teraz znów moze być dupa blada. Bo ciąża jest najskuteczniejszą metodą endo więc działąj tam. A ten zastrzyk to pewnie drogi jak cholera!

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ja tęskniłam !

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 18:41   #861
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć
tęsknił ktoś?
Wróciłam z Dziczyzny wchodzę sobie wczoraj po 19 do domu, nie ma internetu. Płaczę. I tak sobie rozpaczam, rozpaczam, po 21 wyłączyli prąd

Padła mi bateria w telefonie, nie miałam czym poświecić żeby isć siku albo znaleźć zapalniczkę do świeczki - najpierw obiłam nogi o pufę, potem o zgrzewkę wody z colą. Ale żyję i ajm bek
Ja tęskniłam

Stary 2013-02-05, 18:56   #862
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Ciekawe czy też będę krzyczeć na całą porodówkę, że już ci więcej chu.j.u nie dam!!!

Kocurku
gratki za 17 tydz

Teorema
my mamy tylko żółte złoto, moja w porządku, TŻ gorzej, ale on zdjął tylko raz - jak zgubił

Cytat:
powiedzialam ze misie nie podoba Nadia bo mi się kojarzy z ukraińską dziw...noooo przegiełam)
mnie też ale córka dalszych znajomych tak ma więc milczę

Niestabilna no to życzę spokojnego bezstresowego 14ego lutego sorry, że pytam, ale Twój ex mąż tak bardzo się zmienił po ślubie czy Ty wcześniej nie zauważałaś z miłości jak się zachowuje?

Dla mnie lipiec 2011 był szczęśliwy pod tym względem

Lunka
łączę się w bólu słomianych wdów

Magbes
za wyniki i serducho

Misia
lepiej w czarnej niż w białej jak moja kuzynka na moim weselu ogólnie czarnych powinno się unikać, ale jak dasz fajne dodatki - czerwone/złote - myślę że nie będzie tragedii.

Kwitka
dobrze, że humorek lepszy, i niech gin tam dobrze działa nad powiększaniem Twojego brzuszka

Dzastin
no to Cię Pani dr zaprosiła na wizytę pod koniec roku a wtedy nie będzie już kontraktu pewnie i by Ci kazała wrócić po nowym roku. Super

Sophia ja bym szła na zwolnienie i miała pracę w poważaniu

Maru

Czesć Lady

Izunia i jeszcze dla Ciebie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-02-05, 19:02   #863
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
no estem
w klinice zrobiłam porządek aż mój gin się zainteresował o co ho (on jest tam capo di tutti capi ) no i niby ma już być ok - się zobaczy
wynik AMH... hmmm trochę lepszy niż w diagnostyce, bo 0,19 ale i tak jest do dooopy!!! FSH też za wysokie (tożsame z amh). Jednak gin nie odebrał mi nadziei, czego się najbardziej bałam i powiedział, że nie daje gwarancji ale można stymulować. Suma sumarum wyszło na to, że teraz od 16dc do 26dc biorę dupka, potem od 2dc gonal i zobaczymy co wychodzi.
Wyszłam z gabinetu w dobrym nastroju, bo obawiałam się, że zostało tylko dawstwo komórek.
No to nie jest źle

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Luna - ja się spakowałam do takiego jamnika. Myślałam o 2 mniejszych torbach, jedna na moje rzeczy druga dla małej, ale po namyśle zostałam przy jednej. Jak się zapakujesz do walizki na kółkach to o tyle dobrze, że łatwo się przemieścić z taka walizką. Ja nie posiadam, więc muszę zostać przy torbie.
Przytargałam przed chwilą tą na kółkach ale wydaje mi się że jest mniejsza niż jamnik więc przytargam jeszcze jamnika i zobacze która większa, bo ta na kółkach to podręczny więc taka malutka

TŻ na miejscu. Byle tylko teraz jakąś prace dołapał, od poniedziałku ma pewną ale fajnie by było jakby te pare dni wcześniej też porobił zamiast siedzieć bezczynnie

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:04   #864
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Niestabilna no to życzę spokojnego bezstresowego 14ego lutego sorry, że pytam, ale Twój ex mąż tak bardzo się zmienił po ślubie czy Ty wcześniej nie zauważałaś z miłości jak się zachowuje?
On byl caly czas taki... arogancki cham z krotkim impotenckim przyrodzeniem, ale jakos zawsze zwalalam na stres w pracy na problemy i takie tam... cos tam do mnie dochodzilo... np jak pracowalam w niemczech 3 miesiace DE i miesiac w PL to prze.pieprzal cala kase... na poczatku mowilam a nigdy nie mielismy to zgupial... ale to zdarzalo sie notorycznie i w koncu zaczelo do mnie docierac... niestety musialam jeszcze wydac na slub zeby sobie uswiadomic ze to zycie z tym c.ujem nie dla mnie./... bylo minelo... mam nadzieje ze na jednej rozprawie sie skonczy bo wyslalam pozem bez orzekania o winie... glupia bylam ale chce miec to szybko za soba i nazwisko tez juz bym najchetniej zminila na panienskie
Stary 2013-02-05, 19:06   #865
misia332
Zakorzenienie

Kupiłam czarną i błękitne dodatki. Torebkę i buty mam śliczne niebieskie, kolczyki też i jestem mega szczęśliwa, że mam to za sobą.

Ela ja tęskniłam. Boże ja bym zabiła jakby ktoś na mój ślub przyszedł w białej.

Iza trzymam nadal kciuki.

Stary 2013-02-05, 19:17   #866
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Misia oprócz tego że ona była w białej sukience to jej TŻ był w białej koszuli, czarnym gajerze i śledziku.Dokładnie jak mój TŻ
ona ma ślub w sierpniu, jak się uda to przerobie moją suknię ślubną i w niej pójdę

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-02-05, 20:10   #867
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć
tęsknił ktoś?
Siemka
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Ty, ale ta czynnościowa to powinna ci sama zejść z okresem, chyba że ja coś mylę... Ja w sumie trochę żałuję że zaraz po laparo zaczęłam brać leki. akurat tam wszystko czyściutko było i trzeba było się wtedy starać... bo teraz znów moze być dupa blada. Bo ciąża jest najskuteczniejszą metodą endo więc działąj tam. A ten zastrzyk to pewnie drogi jak cholera!
No mam nadzieje, ze zejdzie toto.
Zastrzyk, tak, pewnie bedzie drogi. Coz.
Cytat:

Teorema
my mamy tylko żółte złoto, moja w porządku, TŻ gorzej, ale on zdjął tylko raz - jak zgubił
No to jak ja zgubilam swoj pierscionek kiedys, to tez raz zdjelam. I po co, po co
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:25   #868
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Misia oprócz tego że ona była w białej sukience to jej TŻ był w białej koszuli, czarnym gajerze i śledziku.Dokładnie jak mój TŻ
ona ma ślub w sierpniu, jak się uda to przerobie moją suknię ślubną i w niej pójdę
Masz rację, ja jestem panna młoda z piekła rodem, i chyba wszystko musi być na tip top, chociaż wiem, że na niektóre sytuacje nie mam wpływu.

Ale jakby mi taki ktoś numer odpi***** to bym zatukła.

Stary 2013-02-05, 20:32   #869
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

No szlag mnie trafia. O 21 byłam taaakkaaa śpiąca. Ledwo na oczy patrzyłam. I nie mogłam zasnąć. Do teraz!!! Nadal nic. Jutro kupię gumowy młotek. Tak, dla siebie, to będzie humanitarny sposób na uśpienie mnie. No czemu ja nie mogę zasnąć jak ludź?
Isia a chociaż w ciągu dnia próbujesz podsypiac trochę? Wiem, że to średnie rozwiązanie... Ale jednak trochę tego snu w ciąży powinno być... Ja też w nocy max 6 godzin śpię... Ale za to w dzień czasem i 3 godz przekimam
Cytat:
Dzień dobry, albo smutny
TŻ pojechał o 5 rano.. myśleliśmy że będzie łatwiej.. łatwo się mówiło że pojedzie i zarobi a przyszło co do czego to oboje żałujemy że tak wyszło.. Mam nadzieje że szybko zleci

Wczoraj jak na złość miałam cały czas skurcze mały się przewrócił jakoś plecami i ciągle napina mi brzuch więc skurcz mnie łapie i to zaczyna boleć jak na @ więc nie dobrze i wieczorem jeszcze krzyże mnie bolały, ale jak zawsze na drugi dzień już nic nie czuje tak dziś mnie napierdzielają zdrowo mam nadzieje że mały poczeka na Tatusia wczoraj TŻ mu kazał czekać więc miejmy nadzieje że go posłucha zresztą wszystko w pudłach, więc nie wiem gdzie bym go dała jakby się urodził musi poczekać na ładny pokoik

Co do USG to ja miałam w szpitalu i TŻ był tylko na genetycznych a że miałam trzy to się napatrzył n ale gdybym miała możliwość to napewno wzięłabym go i za pierwszym razem

Ja tam nie chce żeby wracała moda na normalne imiona, bo dzięki temu moje dzieci mimo normalnych imion będą się wyróżniać
My chcieliśmy Iza/Kamil więc bardzo normalne a mimo to nie spotykane jakoś bardzo często.. u mnie w mieście króluje Lena i Oliwka- wszystkie dzieci w gazetach, przedszkolach i FB mają tak na imię a Ci ludzie dalej namiętnie je tak nazywają
a chłopcy to chyba Olek najczęściej

Stasiu, Hania, Zosia itp. starsze imiona też teraz bardzo popularne
Nadia ma na imie chrześnica TŻ, właśnie to jedyny powód na który się cieszy że jedzie do Niemiec bo ją zobaczy ładnie to imie do niej pasuje, mówimy jej Nadusia albo Nuna i jest prze kochana. Ale sama bym dziecku tez tak nie dała na imię
Lunka Wiem, że nie jest latwo... Ale zleci szybciutko I co najważniejsze - już możesz odliczać dni do powrotu Tżta
A Nadusia była u mnie na 1szym m-cu gdyby była córcia
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Rabbioooosa shakiry tam jest coś w stylu,, Oye papi, If you like it mocha" i ona to mocha spiewa moka i mi się to z Tobą kojarzy
to miło mi, że akurat ze mna Ci się kojarzy
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Dziewczyny mogę iść na wesele w czarnej sukience? To jest wesele mojego brata.. żadnych ładnych nie ma, a bardzo mi sie podobe jedena czarna.
ja mam mieszane uczucia... ale tak jak pisały dziewczyny - jesli ją ozywisz kolorowymi dodatkami to w sumie może będzie ok... Może jakiś żakiet czy bolerko w innym kolorze narzucisz? Jakąs kolorową dużą broszkę może
Cytat:
no estem
Kwitka... gdyby było beznadziejnie to nie sadze by gin chciał Cię stymulować... Więc wierzę, że jednak jajeczko będzie U mnie gonal przyniósł super skutki
Cytat:
U mnie 14dc więc cały czas działamy.
Wczoraj miałam wizytę u giny,tak jak Wam pisałam poszłam do jakiejś nowej na NFZ... no się zawiodłam, kompletna klapa...
Po pierwsze pokazałam jej wyniki Tż; kompletnie zielona w tym temacie, "ona się nie zajmuje wynikami nasienia", coś tam mamrotała ale i tak się nic nie dowiedziałam...
Pokazałam jej wyniki hormonów; prolaktyna już w normie od października,a ona z tekstem" Państwo jak gdyby dopiero zaczynają od nowa bo Pani dopiero co podleczyła prolaktynę", nawet nie wiedziała czy Bromka mi zapisać, pytała się co poprzednia Pani dr mówiła na ten temat...
-nawet USG mi nie zrobiła, nie zapytała czy mam regularne cykle... no nic, powiedziała mi to wszystko co już wiedziałam...
Na koniec wypisała receptę na Bromka i powiedziała,że mam pod koniec roku przyjść jak nic nie wyjdzie...i to wszystko z jej strony, więc możecie sobie wyobrazić jaka zażenowana stamtąd wyszłam...
Tż był z mną i od razu widział moją minę "niezadowolenia"...
Pierwsze co przyszłam do domu to chwyciłam za tel i umówiłam się prywatnie do mojej poprzedniej gin.... wizyta dopiero w wtorek za tydzień...
pod koniec roku? Co za babsztyl stuknięty
Cytat:
TŻ na miejscu. Byle tylko teraz jakąś prace dołapał, od poniedziałku ma pewną ale fajnie by było jakby te pare dni wcześniej też porobił zamiast siedzieć bezczynnie
No byłoby fajnie gdyby coś szybciej podłapal... skoro już tam jest to mógłby już coś działac... Dzięki temu tez szybciej by mu zleciało ale z tego co rozumiem, to cała rodzinka Tzta tam jest? To chociaż tyle dobrze
Stary 2013-02-05, 20:58   #870
nuna2
Zakorzenienie

uff nadrobiłam. Ja się niestety na cyklach etc nie znam... też miałam bolesne @ ale nigdy do gin nie poszłam jak ta młoda głupia więc nie wiem od czego... a miałam i dłuższe i krótsze

w piatek ide na usg 3D... troche zaplacimy w tym miesiacu za wizyty bo za tydzien do swojego na ogladanie szyjki ale co poradzić...wole mieć pewność, że jest ok i zrezygnować z prezentow walentynkowych i dnia kobiet i zainwestować w badania

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości