|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
|
|||
| Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. |
|
5 | 10,64% |
| Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. |
|
1 | 2,13% |
| Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. |
|
1 | 2,13% |
| Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam |
|
7 | 14,89% |
| Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. |
|
0 | 0% |
| My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. |
|
0 | 0% |
| Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" |
|
0 | 0% |
| Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy |
|
26 | 55,32% |
| Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one |
|
1 | 2,13% |
| Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
|
6 | 12,77% |
| Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Mme_Audrey, o matko współczuje- zdrówka dla Heli.
Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie...Marina, miałam gulę w gardle czytając Twój post, nie macie lekko. Musisz być silna dla Igorka, los musi się wreszcie do Was uśmiechnąć..Iwa, kapitalne rzeczy potrafisz stworzyć, jestem pod wrażeniem. ![]() Żaneta, pięknie Ci wyszedł księżyc. ![]() Myha, a mi się wydaje, że w Twoim brzuszku mieszka braciszek Martyny. Eve, ale długo się utrzymują nieprzyjemne ciążowe dolegliwości- oby nie tak jak u Brumka do końce. Jestem strasznie ciekawa czy Marysia będzie miała drugą siostrzyczkę czy brata.![]() Nadrabiałam przez telefon i już więcej nie pamiętam...
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102...wlat____i.html niezle, co?
klikacie?
|
|
|
|
#2493 | ||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuniaste Stworki
masakra i po godzinie huśtania ja mam ochotę puścić pawia a ten mi się błogo chichocze Cytat:
![]() zdrówka kochaniu dużo zdrówka!!!! Cytat:
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
koszmar-szybkiego powrotu do zdrowiaCytat:
![]() Hej. U nas też noc byle jaka z Julą oczywiście- wstała o 2 z płaczem i do rana spała u nas bo i ja usnęłam
|
|||
|
|
|
#2495 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam!
Cytat:
i za odbutelkowanieCytat:
Cytat:
![]() Jaki depozyt???Marzenko oszalałas To jest powod do kolejnego spotkania![]() I masz racje-ta telikowa bajkolandia bardzo fajna -akurat dla naszych maluszkow.Zdjecia cudne-widac,ze wypoczeliscie-sople niesamowite!!! A Jasio z Hania tak urosli Duzo zdrowka-szybko wychodzcie bidulki BrumekJak to nie spaliscie?Mam nadzieje, ze tak nie zostanie ![]() Ewcia dalej chorutka...byłysmy chwile na spacerze ale oczka łzawia, z nosa sie leje ![]() Jedyny plus taki,ze dzieki chorobie odstawilismy nocne picie mleka ![]() I mamy nowe sukcesy w robieniu "biby"na nocnik
|
|||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Na szybko:
Audrey - zdrówka Marzenka, Telik - zdjęcia, dzieciaczki i Wy cudni Marzenko, aż mi się zachcialo zimowych wakacji Shirka - no ja mam ochotę z mostu skoczyć, a dzidziusia chuligani
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jeszcze nie było ,,biby" na nocnik![]() \dziewczyny- a jak myślicie- czy zakup łóżka dla Julci rozwiązł by problem nie spania nocnego? Mamy wrażenie, że jak dotknie siatki( mamy turystyczne) to sie budzi- Ona się tam nie mieści na szerokość... |
|
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
cześć
właśnie odkryłam że mam na zbyciu nowa, nie otwieraną kaszkę holle wazną do 25.kwietnia.2013 może ktoś potrzebuje na już? taką jak ta http://www.sklepdietetyczny.pl/dla-n...50g-holle.html
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
no dobrze, że nie mam mostu po blisku
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane, w końcu mam internet... po 2 miesiącach abstynencji założyliśmy w końcu tu w pokoju net... nawet nie wiecie jak się cieszę.
przepraszam za moje smęty. Postaram się już aż tak nie narzekać. Przepraszam Was. Byłam dziś z małym już 3 raz u lekarza, już ma oskrzela 3 tygodnie... miał klacid czy jakoś tak, potem sumamed a teraz bactrim i coś jeszcze. Normalnie kaszle dalej i dalej mu rzęsi. Na dodatek babka jest tak chora i nie rozumie, że zaraża. Ajajajaj... Postaram się być na bieżąco od dziś. Całuję Was bardzo bardzo bardzo
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki shirka, idę obczaić do klubu, byłam kiedyś, ale nie dałam rady przeczytać wiele. O ile dam radę, bo młody dokuczliwy
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2503 |
|
Wtajemniczenie
|
marina super, że jesteś!!!
|
|
#2504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oliweczko u mnie juz 2 razy tak bylo, ze dorosle lozko przelozylo sie na lepszy sen dziewczyn, mam nadzieje, ze z Antkiem tez tak bedzie. I Tobie tego zycze. Zdrowka dla chorowitkow! |
|
|
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
Marina
I Widziałam Igorka!Zywa reklama "pij mleko, bedziesz wielki"!!!!!!! |
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Marina, to najlepsza wiadomosc tygodnia, ze wracasz
I smec ile chcesz - to najlepsza terapia
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam dzisiaj weny na pisanie, ale Marina muszę powiedzieć że się cieszę że macie neta w pokoju i będziesz z nami na bieżąco
Smęc ile potrzebujesz, z nami będzie ci łatwiej Aaaa Marzena cudne fotki, Johny i Hanka jak rodzeństwo. I góry
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenka, zazdroszę i wyjazdu i spotkania, prześliczne zdjecia. Hania i Jaś faktycznie podobne fryzury mają.
isiaok to ze Ewcia teraz nie je w nocy, nie znaczy że jak wyzdrowieje też tak będzie, teraz ma spadek apetytu. Być może sie oduczy, ale różnie to bywa. Oliweczka, te łóżeczka sa podobne wielkoscią, chyba że już kupisz typowo duże łózeczko drewniane. Ale to chyba lepiej zainwestowac juz w dorosłe łózeczko Ja mam drewniane i turystyczne, i nie ma dla Karola różnicy czy dotyka szczebelka czy siatki. Po prostu na sam dotyk coś mu nie pasuje.Marina zdrówka, nie dobrze ze małemu się tak trzyma, moze powinniście zbadac co to za bakteria, zeby dostosowac leczenie. Ważne też ze nie idzie dalej. |
|
|
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Marina cieszę się, że macie w końcu neta! Zawsze to jakiś odskok od codzienności
I smęć, ile tylko chcesz i potrzebujesz.Marzena super zdjęcia! Ja miałam rzut beretem w góry, ale ani ich nie znam, ani na nartach nie jeździłam Jakoś tak wystarczało mi to, że stoją A teraz trochę tęsknię...Zaneta może masz rację. Własnie sama się nad tym zastanawiałam, jakby to było (ale nie za bardzo, bo potem tym bardziej mi smutno) |
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Oliweczka u mnie "NIE, NIE WOLNO" działa jak płachta na byka, więc staram się tak nie mowić tylko inaczej ubierać w słowa.
Marina cieszę się, że jesteś!
|
|
|
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
MARZENA zdjęcia boskie
Johny i Hania wyglądaja jak bliźniaki MARINKO witaj z powrotem-smec ile potrzebujesz-zawsze będzie ci lżej na sercu jak wylejesz swoje smutki chociażby tu Zdrówka dla Igiego EVE jak wizyta? |
|
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc i czołem
![]() Marinko Ciesze sie ze bedziesz znów z nami Marzenko fotki cudne... Ja raz byłam w górach tylko i to tez maj był. Brumku Oliweczko Moze dorosłe łóżeczko rozwiąże sprawę Eveewe biedaku Gdzies nam dziewczyny poginely. Piwnooka i ela_86 A pro po ukazywania płci dziecka. Mam znajoma która jest teraz w 12 tyg ciazy. Była dzis pierwszy raz na wizycie i powiedziano jej ze u nich nie informują jakiej płci jest dziecko. Jesli chce to Moze iść prywatnie, ale to koszt 90 f |
|
|
|
#2513 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mimo,że budzi sie jeszcze czesciej a spanie konczy sie w okolicach 4 nie poddam sieCytat:
![]() A wizyty dziwne...przeciez kazdy ma prawo wiedziec kto mu rośnie w jego własnym brzuchu
|
||
|
|
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo mamolinki
Marzenko zdjęcia z gór śliczne, zawsze macie cudne zdjęcia ale w tych z gór jest tyle magii... Uwielbiam wasze zdjęcia i nigdy mi dość Nasze bajkolandowe zdjęcia tez fajne, to pierwsze z Hanią macie urocze, śliczne wyszłyście. Dziś pokazywalam fotki mamie i mówię tu jest Hania a mama" córeczko przecież Ty mi Jasia pokazujesz" hihi faktycznie maja jakieś wspólne cechy ![]() Marinko uwielbiam fakt ze będziesz u nas częściej
Edytowane przez telik Czas edycji: 2013-02-05 o 22:10 Powód: :) |
|
|
|
#2515 |
|
Rozeznanie
|
TelikGejów Teliczku
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Wchodzcie na zubry-sa sarenki!!! ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Dałam Ewce poduszke do łozeczka zeby jej sie lepiej oddychało-a ze nigdy nie spała na poduszce strasznie ja to rozbawiło...wyrzuciła poduszke, fala smiechu ale pospiewałam i sie wyciszyła. Podłozyłam pod łozeczko ksiazki z jedenj strony-a ona zdziwiona przeturlała sie na druga polowe i zaczela sie dusic splywajacym klatarem
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Gejów teliczku
oplułam sie i posikałam jednocześnie Sarenka spi! ;0 daj linka na żubry. |
|
|
|
#2517 |
|
Rozeznanie
|
http://www.lasy.gov.pl/zubr[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- |
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Telik pewnie miało byc hejo co?
i komorka Ci wklepala gejów
|
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
A Telik znowu nas obraża
.
|
|
#2520 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

zapraszam
Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie...
Musisz być silna dla Igorka, los musi się wreszcie do Was uśmiechnąć..

Jestem strasznie ciekawa czy Marysia będzie miała drugą siostrzyczkę czy brata.

I to chyba nie całe. 2 razy po 2
koszmar-szybkiego powrotu do zdrowia

zębole