|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
hej,
Ja mam w pracy zachrzan...a po sobotniej imprezie jeszcze nie doszłam do siebie ![]() Ciężki poniedziałek. Cytat:
![]() Eh..najgorsze jest u mnie to że "bez metki nie ma podnietki" ![]()
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
miskowa ale pech :/ Aż sama sprawdzałam czy mam w pudełkach płyty bo po zakupie nawet nie zajrzałam, na szczęście u mnie są. Co do ćwiczeń to w lutym znów wróciłam do codziennych treningów, zazwyczaj robię turbo, killera bądź szok trening z najnowszej płyty a następnego dnia lajcikowo skalpel. Przydałoby mi się robić dodatkowo jakieś ćwiczenia typowo na brzuch szczególnie na jego dolną partię bo jest u mnie problematyczna tylko na razie nic mi nie wpadło w oko ![]() Asiuk gratulacje za zakup spodni w rozmiarze M, kotku dla Ciebie również za rozmiar mniejsze spodnie ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ch. jest właśnie strasznie nudna ![]() Cytat:
Wpadło mi w oko "6 weeks 6 pack " Michaels i Tiffany Rothe. Jakbym dała radę to dorzucić Ch.
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-02-04 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego postanowiłam zaczynać pracę o pół godziny póżniej, więc rano mam więcej czasu ![]() Cytat:
![]() Czerwone mi się podobają dokąd zobaczyłam film, chociaż sama bym się pewnie nie odważyła, podziwiać można ![]() Te też fajniutkie, chociaż wyglądają jak gumofilce ![]() Haniu, ja Ci mówię, takie Huntery na wiosnę, na spacery z Manią pasowałyby idealnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Masz tu kanał Tiffany na YT ![]() Jeszcze lubię Boba Harpera (razem z Jillian prowadził program The Biggest Loser)
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-02-04 o 17:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam, widziałam, zarażają energią ![]() A ten 30 day shred to chyba z hantlami, a ja nie mam ![]()
![]() |
#3906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
asiuk, doczytałam, że trening aerobowy (długotrwały) jest niewskazany zarówno przed jak i po treningu siłowym. Więcej info znajdziesz tutaj: http://potreningu.pl/artykuly/1572/t...znac-kontuzji-
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Xzora widzę, ze sypiesz fajnymi linkami ![]() ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2013-02-04 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-02-04 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się czujesz?
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczenia dla kobiet w ciąży: http://www.sfd.pl/-t451674.html a co do biustu to tutaj podstawą jest dobrze podtrzymujący biustonosz. Mogę doradzić z rozmiarem i modelem jakbyś chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, gratuluję!
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az strach pomyslec ze plan cwiczeniowy mam zalozony dlugoterminowy ![]() ![]() WOW!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!! ktory tydzien?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xzora super stronka! jeśli chodzi o biust to strasznie mi rośnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Nie miałam na myśli treningu aerobowego po siłowym lub bezpośrednio przed - umarłabym ![]() Cytat:
![]() U mnie akurat jakoś tak się nie poprzewracało do góry nogami, ale to dlatego, że mieszkamy z teściami - pod tym względem mam raj na ziemi ![]() Moi rodzice mieli tomografię głowy. U taty ok, natomiast u mamy wyniki nie są dobre. Wizytę u neurologa ma 15. lutego. Martwię się, ale staram się nie nakręcać. Tylko w nocy budziłam się kilka razy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
goosia207, 15 tydzień! fajnie
Cytat:
![]() ilość nie przekłada się na efektywność, a do aerobów organizm szybko się przyzwyczaja i nic nie dają. Ba, podobno aeroby w nadmiarze przyczyniają się do zwiększenia kortyzolu i robi się oponka na brzuchu. ja dzisiaj wstałam o 5.30 na bieganie ![]() nie wiem czy wam pisałam, ale jak były mrozy to musiałam ograniczyć wychodzenie na zewnątrz ( w tym zrezygnować z biegania), bo mi palce odmarzały! ta zima to dla mnie masakra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie buty to inwestycja na lata ![]() Cytat:
GRATULACJE. Cytat:
![]() Masz zamiar pracować do końca, czy jak ja pobimbać trochę? Mdłości współczuję. No życie sie zmienia masakrycznie. Ja dlugo łudziłam się że jednak uda mi sie żyć jak dawniej- ale teraz wiem nie ma na to szansy. W sumie dopiero jakoś niedawno sie z tym faktem pogodziłam. Ja , jak ostatnio spojrzałam na biustonosz z czasów karmienia to wyjść z podziwu nie mogłam ![]() Aktualnie mam rozmiar mini. Jeszcze mniejszy jak przed ciążą. W ogóle jestem mini teraz ![]()
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
cześć.
Gosia gratulacje!! xzoraa w którym momencie pojawia się "nadmiar aerobów"? 3 razy w tygodniu jest okej? w sumie zumba to niby interwał, ale to też można przedobrzyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Biia, Turbo Spalanie Chodakowskiej to też interwał.
Siedziałam dziś w pracy 10 godzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzis do domu wrocilam po 18tej i dopiero ogladajac Na Wspolnej zjadlam obiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kotku, odnośnie mojego późnego obiadu, też myślę, że nie było źle - zwłaszcza, że po intensywnych ćwiczeniach. Bez treningu zjadłabym pewnie coś innego ![]() Dziś znowu w pracy ![]() ![]() Nie jestem skłonna do takich zwierzeń - ale odkąd ćwiczę i odkąd mam chęć zmiany swojego ciała zdrowo, bez niskokalorycznych diet, czuję się szczęśliwa. Teraz już wiem, czemu ludziom z depresją obowiązkowo przykazuje się wysiłek fizyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nie wyspalam się dzisiaj ![]() Wczoraj zamówiliśmy schody ![]() ![]() Poza tym szef mnie bardzo wkurza i coraz mniej mi się podoba praca w jego firmie ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-02-06 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Stres?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Wtajemniczenie
|
Asiuk, milo się czyta co napisałaś, oby tak dalej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Chyba tak ![]() ![]() ![]() ![]()
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zazwyczaj jem główny posiłek ok 19 albo jak już Mania zaśnie- o 20:30. Cytat:
![]() Jeszcze tylko 3 tyg i laba- z taką perspektywą faktycznie można pracować nawet po godzinach ![]()
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do nadmiaru - na wątku dietowym jest dziewczyna, która dziennie macha jakieś 3-4h aerobów, to na pewno jest nadmiar ![]() asiuk, kotekk, co wy z tym późnym obiadem? chyba pora zapodać kolejny link ![]() a jako dowód, że z tą kolacją to mit, powiem wam, że ja duży obiad jem zazwyczaj ok. 17.30 - 18.00, potem jem kolację/potreningowy ok. 21.30 (wczoraj banan, twaróg, orzechy, odżywka białkowa), spać idę ok. 22.00 - 22.30 i dzisiaj się zmierzyłam i mam 1 cm mniej w talii ![]() Cytat:
![]() ja np. mam więcej energii kiedy wstanę o tej 5.30 i pobiegam, niż jak pośpię do 7.00 betti, współczuję niewyspania. A co do szefa, tak sobie myślę, że przy twoim zawodzie możesz sobie chyba pozwolić na sporą elastyczność (tzn. współpraca z różnymi ośrodkami, własna działalność). Jest tak w istocie czy to tylko moje złudzenie? No, a co do schodów, może to początek porozumienia i wspólnych koncepcji? Trzeba myśleć pozytywnie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spać poszłam o 23 ![]() Teraz mam okres, więc się nie ważę i nie mierzę ![]() Xzora, pozazdrościć - dajesz mi motywację, że się da ![]() W ogóle jestem w szoku, bo mimo początku okresu wczoraj dałam radę zrobić cały trening bez poczucia, że za chwilę nie dam rady - między poszczególnymi rundami robię kilkunasto sekundową przerwę, żeby się napić wody - Chodakowska nie robi przerw ![]() Mam jedynie problem z jednym ćwiczeniem, ale pewnie do tego dojdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.