Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 21:58   #2521
iustyna1
Wtajemniczenie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Mało tego...obraziła i zniknęła!
Pewnie jej się wstyd zrobiło . To już te Shirowe "KUNY" lepsze .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:58   #2522
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Telik Umarlam
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:01   #2523
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Marzenko super zdjęcia!
świetna z Wa rodzinka!
Jaś i Hania cukeireczki dwa

i powiem Tobie i Telikowi, że jak Was sobie wyobrażałam to wcale nie odbiegacie w rzeczywistości od moich wyobrażeń o Was
fajowskie mamuśki z Was

Monia kliknięte!

Isia brawa za bibę
co do kataru to super pomaga pokrojenie drobniutko czosnku, położenie go na jakiś malutki talerzyk i dać do pokoju gdzie Ewa śpi, ale tak by tego rączką nie dosięgła. ja tak czasami robię jak dziewczyny katar zatyka i szybko im pomaga i lepiej się oddycha chociaż w pokoju fiołkami nie pachnie na pewno.

Marinko hej
zdrówka dla Igorka! strasznie go trzyma choróbsko

Stronczku, ale dziwnie z tą wizytą i poznaniem płci własnego dziecka.....

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:06   #2524
marzena_S
Zadomowienie

Telik, gejów gejów! Znowu są rebusy.
Coś w tym musi być- Hania dzisiaj zrobiła śmieszną minę, a tż do niej "teraz wyglądasz jak Jasiek".
Wczoraj jak wsiedliśmy do auta to język jej się rozluźnił i zaczęła nawoływać "ciocia", "Siasio"...

Marinko, zdrówka dla Igiego! Jak dobrze, że będzie Cię teraz więcej.

Isia, to widzimy się w Poznaniu?

Wszystkie wlazły na żubry i nie chce mi się strona załadować.

Hania szukała dzisiaj swoich magnesów, które się nieszczęśliwie wyprały więc zrobiłam jej nowe... z modeliny. Muszę tylko przykleić do nich magnes. Wiecie w jakim sklepie mogłabym kupić takie malutkie okrągłe lub kwadratowe?
Stary 2013-02-05, 22:15   #2525
jAGOdzianka_90
Raczkowanie

Dobry można do Was dołączyć?

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Wiecie w jakim sklepie mogłabym kupić takie malutkie okrągłe lub kwadratowe?
Przyszły mi do głowy sklepy dla plastyków, albo jakiś większy papierniczy. No i oczywiście znany na Polskę całą portal A
30.07.2011 18:25 ukazał się światu dowód naszej miłości

chudniem
85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65
zaczynam dbać o pazurki- 25.03.2013
jAGOdzianka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:23   #2526
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marzenka popytaj w "metalowym" takim co gwoździe mają. Albo w papiernizych powinni miec takie do szkolnych tablic (plastik tylko odmonotowaćy trzeba)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:27   #2527
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

Hania szukała dzisiaj swoich magnesów, które się nieszczęśliwie wyprały więc zrobiłam jej nowe... z modeliny. Muszę tylko przykleić do nich magnes. Wiecie w jakim sklepie mogłabym kupić takie malutkie okrągłe lub kwadratowe?
albo z akcesoriami do mebli bo w szafkach czasem sa montowane

a wiecie moze czy w marketach budowlanych sa takie rzeczy http://nokautimg4.pl/p-cc-b0-ccb04b8...victorinox.jpg ?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 23:36   #2528
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a wiecie moze czy w marketach budowlanych sa takie rzeczy http://nokautimg4.pl/p-cc-b0-ccb04b8...victorinox.jpg ?
raczej nie, ale tesco itp, oraz pepco -tam napewno będzie.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 23:49   #2529
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20202083/

Monia w Ikei są, ale nie wiem czy u Ciebie jest ten sklep?

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-02-06, 00:10   #2530
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
No to zaczynam od wczorajszego spotkania.
Hania z Jasiem mają niemal, że identyczne fryzury.
AAAAAAAAAAAAAAAA!!! Oszalałam na punkcie tych zdjęć! Dzieciaki są piękne. Super ta fotka kiedy piją razem z butelki

A zdjęć rodziców więcej nie ma?

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
żubry przyszły
Przegapiłam

Wieczorem tylko sarenki widziałam. A teraz kładą się spać.

Cytat:
I jeszcze trochę zimowego wczasowania.
Już na fb podziwiałam. Piękne robicie te zdjęcia, Marzenko. Za każdym razem, jak wstawiasz fotki, coraz mocniej nie znoszę swojego aparatu Cienie - poezja No i cała te zima poezja

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
BrumekJak to nie spaliscie?Mam nadzieje, ze tak nie zostanie

Ewcia dalej chorutka...byłysmy chwile na spacerze ale oczka łzawia, z nosa sie leje
Jedyny plus taki,ze dzieki chorobie odstawilismy nocne picie mlekaTak sie ciesze...bo spedzalo mi to sen z powiek. Myslałam, ze sie nie da a juz 4 noc z woda za nami.I jak sie okazuje moje dziecko wogole nie bylo glodne
I mamy nowe sukcesy w robieniu "biby"na nocnik
- A bo my nie sypiamy od pół roku Więc to już standard
- Biedny Ewcik
- Brawa za butlę i jeszcze większe za bibę

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
A pro po ukazywania płci dziecka. Mam znajoma która jest teraz w 12 tyg ciazy. Była dzis pierwszy raz na wizycie i powiedziano jej ze u nich nie informują jakiej płci jest dziecko. Jesli chce to Moze iść prywatnie, ale to koszt 90 f paranoja jakaś. Podobno robią tak ze wzg bezpieczeństwa nienarodzonego dziecka. W niektórych kulturach wschodnich (Indie, Pakistan itp) jak jest dziewczynka potrafią usunąć taka ciąże. No ale nijak sie to ma do Polaków czy nawet Anglików. Im powinni mówić o ile sobie tego życzą.
Nie tylko wschodnich W UK przestali ujawniać płeć w wielu szpitalach, bo kobiety często poddawały się aborcjom, jeśli to nie była ta płeć, którą sobie wymarzyły
Ponoć dochodziło to do kilkudziesięciu procent! Ze dwa lata temu była wielka afera, w tv i gazetach trąbili, nie kojarzycie?

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Gejów mamolinki
Teliku, czy Ty nas czasem nie obrażasz?

A my po szczepieniu. Tymek już się od tego lekarza przekonał, gadał z nim i pokazywał różne rzeczy (bo ten lekarz na początku każdej wizyty bawi się kilka minut z dzieckiem, dacie wiarę ), ale potem do gabinetu weszła pielęgniarka i Tymuś wpadł w histerię. Rzucił sie do mnie, trząsł się i płakał oczywiście. A ona go musiał zmierzyć i zważyć, więc tak rozpaczał kilka minut. Jak wyszła z gabinetu - momentalnie przestał Córka mojej przyjaciółki, która też tu chodzi ma tak samo - histeria, jak przychodzi ta kobieta. Swoją drogą ja też jej nie lubię Niby zwykła babeczka, może tyle że z przerostem ego, ale jednak co∂ w niej się czuje dziwnego.
Samo szczepienie już poszło lepiej, bo Tymek całym sobą zaangażował się w wyjmowanie i chowanie ulotki do pudełeczka po szczepionce i nawet nie zauważył zastrzyku

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez jAGOdzianka_90 Pokaż wiadomość
Hello
Ale tak nic o sobie?
Stary 2013-02-06, 07:59   #2531
pieleszka
Wtajemniczenie

hejho
Brumku za szczepienie!
Mme-Audrey zdrówka dla Helenki!!! wracajcie szybko do domku!!
Marinko zdrówka dla Igorka!!! i bardzo się cieszę, że wróciłaś
Isia zdrówka dla Ewuni!!!a próbowałaś jej chlapnąć troszkę olbas oil na piżamkę?? albo własnie z tym czosnkiem jak iwa pisała?? może coś chociaż trochę pomoże przespać nockę... no i za odstawienie mleka i jeszcze większe za bibę ja jak pytam Hanki czy usiądziemy na nocniczek zrobić "bupe" to słyszę głośne "nie!" i mała zmyka
stronczku, wiem, że w IRlandi bodaże w wielu szpitalach nie chcą ujawniać płci po tym, jak kobieta oskarżyła szpital i wygrała sprawę - powiedziano jej po usg, że będzie chłopiec, a urodziła dziewczynkę (lub odwrotnie ). w przypadku mojej znajomej ze Szkocji też się tak "pomyliły" położne. miała być Oliwka, a urodził się synek

jagodzianka witaj!! napisz coś o sobie, swoim dziecku.

byłam wczoraj z Hanią u lekarki, akurat wieczorem dzieci zdrowe przyjmowała. osłuchowo czysto, a furczy ciągle coś " u góry". mam dawać flawamed i oklepywać, powinno się w końcu odkrztusić.

a teraz zaległam w pracy. i znowu mam lenia drożdżówka zjedzona , kawa wypita wypadałoby sięgnąć do papierów..pogońcie mnie....

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 08:14   #2532
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

dziń dybry

Pieleszko cieszę się, że to furczenie to nic groźnego.
oby przeszło szybko!

Brumku brawo dla Tymcia za dzielność
a z tą pielęgniarką to rzeczywiście musi być coś nie teges skoro nie tylko Tymuś tak na nią reaguje - nie te fluidy pewnie
ale najważniejsze, że u doktora wszystko superowo

u nas jest tak, że jak idę sama z Alą to troszkę popłakuje przy osłuchiwaniu i zaraz po już mnie ciągnie za rękę do wyjścia - jak jej zacznę coś pokazywać to jest nawet ok.
natomiast jak idziemy we 3 to Ala ani piśnie. Hania jej coś tam zazwyczaj pokazuje i nie ma czasu na popłakiwanie

ehh muszę opłaty porobić.....

zapomniałam:
Jagodzianka - witaj !!!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-02-06, 08:29   #2533
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Agata też płacze przy badaniu, zresztą jak mnie lekarka badała to też płakała ale po minucie się uspokaja.
Zresztą u nas bunt 2-latka w rozkwicie. Wszystko jest "moje"

Dziewczyny polećcie coś hamującego kaszel, bo mam tak paskudny suchy kaszel, że praktycznie całą noc nie spałam, a jak juz to na siedząco

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-06, 08:43   #2534
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Agata też płacze przy badaniu, zresztą jak mnie lekarka badała to też płakała ale po minucie się uspokaja.

Dziewczyny polećcie coś hamującego kaszel, bo mam tak paskudny suchy kaszel, że praktycznie całą noc nie spałam, a jak juz to na siedząco

syrop Pini to taki typowy na suchy uporczywy kaszel
warto też brać prawoślazowy albo rubital (to samo) - osłania śluzówki w drogach oddechowych

ale ja ogólnie przeciwkaszlowych syropów się boję i sama zawsze tylko prawoślaz sobie zapodaję (chyba, że już lekarz inaczej zaleci)

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-02-06, 08:56   #2535
DDewik
Raczkowanie

Cytat:

Polecam Ci prawoślazowy, moj Tz mial podobnie jak Ty pare dni temu i pomógł.

Zdrówka dziewczynki!

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Mnie dzisiaj rano obudził smutny sms, od mojej kuzynki-moja kochana ciocia mial udar i jest w ciezkim stanie w szpitalu.Taka pelna życia kobieta, pomimo swoich 70 lat....Wcxoraj była na balu seniora i znajomi znalezli ja w toalecie, tak bardzo sie martwie, rozległy ten udar, mam jednak nadzieje ze bedzie dobrze.Nawet nie moge jej odwiedzic , bo mieszka w Opolu...Ja to życie człowieka zaskakuje...

Mme-Audrey- obyscie szybko z tego szpitala wyszły!Duzo, duzo zdrówka!
Marinko-ciesze sie ze jestes!

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2013-02-06 o 08:58
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 09:07   #2536
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Co za noc
mały do 1 nie spal. Rano o 6 już nie spał. W nocy się kręcił.
Nie mógl zasnąc a byl już śpiacy tak ze masakra. Tż mnie tak wkurzał że poszedł spac do drugiego pokoju, myślałam że noralnie go roztrzasne.
Na dodatek w pewnym momencie strzeliła zarówka w lampce, ale to tak że gwint został a sam łebek odpadł, poszłam szybko po latarkę, żeby obczaić ( bo w górnym swietle wykręciłam żarówke) a Karol podbiegł szybciutko i złapał tą ciepłą żarówkę. Na szczęscie nic sie nie stało, wystraszył się bo goraca była, ale nie poparzył rączki. Ach, ja nie dobra
Jak juz zaczął przysypiac to Bartek się obudził bo mu się siku chciało. Ale jakoś dalismy w koncu rade.
Z tż nie odzywamy się. Czasami mnie tak denerwuje że zastanawiam się czy to ma sens.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 09:34   #2537
pieleszka
Wtajemniczenie

Ddewiku współczuje sytuacji z ciocią. oby doszła do siebie po udarze!!
Gomra noc faktycznie jak z koszmaru miałaś a sytuacji z TŻ nie zazdroszczę,ale znam z autopsji..niestety często sama się zastanawiam czy u nas tez wszystko ma jeszcze sens...
scio ja na kaszel też raczej nie stosuję nic póki nie muszę, może faktycznie spróbuj z tym prawoślazem jak dziewczyny radzą.

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 09:43   #2538
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A Agni, oglądam sobie od rana sikorki I nawet to, kurczę, wciąga Tylko żubra jeszcze nie widziałam
a widzisz? a jeszcze jak żubr ładnie podejdzie i pozuje..Przychodzą przychodzą

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Pozdrowienia za szpitala :/ Zapalenie płuc się przyplątało
o matko!. zdrówka
Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
Heluta chora
Mam rozkładany leżak... Dobre to do opalania, do spania- wiecie na pewno.
Nie dajemy się, chociaż szpitalna aura przeraża. Mam nadzieję, że sxybko uciekniemy
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez jAGOdzianka_90 Pokaż wiadomość
dobry. mozna można.Zapraszamy:eh em:A można czegoś sie wiecej o Tobie dowiedziec?
Cytat:
A pro po ukazywania płci dziecka. Mam znajoma która jest teraz w 12 tyg ciazy. Była dzis pierwszy raz na wizycie i powiedziano jej ze u nich nie informują jakiej płci jest dziecko. Jesli chce to Moze iść prywatnie, ale to koszt 90 f paranoja jakaś. Podobno robią tak ze wzg bezpieczeństwa nienarodzonego dziecka. W niektórych kulturach wschodnich (Indie, Pakistan itp) jak jest dziewczynka potrafią usunąć taka ciąże. No ale nijak sie to ma do Polaków czy nawet Anglików. Im powinni mówić o ile sobie tego życzą.
niby tak, ale jakiś czas temu było głośno o tym, że nie tylko Azjatki, ale tez i kobiety w UK decydowały sie na aborcję, jeśli to nie była ta płeć, którą chciały. Wysoki odsetek kończenia ciaży z tego powodu, wpłynał na takie a nie inne regulacje. Rzeczywiście chodzi tu o ochronę nienarodzonego dziecka. W Pakistanie USG jest kategorycznie zakazane- właśnie z powodów o których wspomniałaś. W tym kraju urodzenie dziewczynki to tragedia.
edit: doczytałam, że Brumek już odpowiedziała.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 09:46   #2539
zanetaa88
Zakorzenienie

Scio Ja też polecam prawoślazowy.

Ddewik

Jutro tłusty czwartek

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 09:58   #2540
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam
nie odniose sie do postow, bo zaczelam czytac i musialam wyjsc, a teraz weszlam na chwile

Wczoraj wymiotowalam caly dzien i zdecydowanie strulam sie kiszona kapusta. juz wczesniej zauwazylam, ze jak zjem surowke to mi niedobrze i brzuch boli, a w pon zjadlam krokiety,łazanki i pierogi - wszystko z kiszona kapusta, brzuch mnie bolal cala noc i wczoraj nie rozstawalam sie z kibelkiem. dzis juz pochlonelam soczek jablkowy, kanapeczke, herbatke i kupilam sobie 7 daysa

Myha
pytas o wizyte - mam dopiero 26 lutegoa twoj brzus juz bardzo ladny i wcale nie taki duzy, ja mam 16 tydzien i wielki
marzenko mysle ze wtedy poznam plec, skoro teraz maluch skrzyzowal nozki i mial gdzies mame i tate - obstawiam dziewczynke, tak jak Oliweczka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 10:00   #2541
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Ddewiku współczuje sytuacji z ciocią. oby doszła do siebie po udarze!!
Gomra noc faktycznie jak z koszmaru miałaś a sytuacji z TŻ nie zazdroszczę,ale znam z autopsji..niestety często sama się zastanawiam czy u nas tez wszystko ma jeszcze sens...
scio ja na kaszel też raczej nie stosuję nic póki nie muszę, może faktycznie spróbuj z tym prawoślazem jak dziewczyny radzą.
W dzień to spoko bez syropu dam radę, ale w nocy spałam godzinę na siedząco, inaczej się nie dało

Dzięki dziewczyny

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-06, 10:06   #2542
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Scio a jak tam dieta? Ile kg spadło? Weszłam na bloga i widzę że ładnie Ci cm poleciały w styczniu.
Stary 2013-02-06, 10:11   #2543
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Dobry

Brumku, Agni ale to moim zdaniem mija sie z celem. Bo tej znajomej od razu powiedzieli gdzie Moze iść by zrobili prywatnie, więc równie dobrze mogliby jej za darmo powiedzieć a nie za 90 f
Stary 2013-02-06, 10:13   #2544
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Scio a jak tam dieta? Ile kg spadło? Weszłam na bloga i widzę że ładnie Ci cm poleciały w styczniu.
nie ważyłam się od 16 grudnia. mialam się zważyć teraz na siłce, ale przez chorobę odpuściłam.
Ale chyba pożyczę wagę od sąsiadki i zerknę.

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-06, 10:15   #2545
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
nie ważyłam się od 16 grudnia. mialam się zważyć teraz na siłce, ale przez chorobę odpuściłam.
Ale chyba pożyczę wagę od sąsiadki i zerknę.
łooo ale wytrwałaś, ja miałam sie wazyć raz w msc, ale nie dotrwałam do 1 lutego, zważyłam sie jakos wcześniej.
To zwaz się i pochwal, przyda sie trochę motywacji. Ale pewnie masz jakies 5-7 kg mniej, jak nie wiecej, zalezy z jakiej wagi tartowałaś.

Sama siebie tez zmotywujesz to dalszych starań,

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2013-02-06 o 10:20
Stary 2013-02-06, 10:43   #2546
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Tymuś spał od 21 do 9 rano. Rekord świata

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
u nas jest tak, że jak idę sama z Alą to troszkę popłakuje przy osłuchiwaniu i zaraz po już mnie ciągnie za rękę do wyjścia - jak jej zacznę coś pokazywać to jest nawet ok.
natomiast jak idziemy we 3 to Ala ani piśnie. Hania jej coś tam zazwyczaj pokazuje i nie ma czasu na popłakiwanie
Popisuje się przed starszą siostrą, jaka z niej twardzielka

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj rano obudził smutny sms, od mojej kuzynki-moja kochana ciocia mial udar i jest w ciezkim stanie w szpitalu.Taka pelna życia kobieta, pomimo swoich 70 lat....Wcxoraj była na balu seniora i znajomi znalezli ja w toalecie, tak bardzo sie martwie, rozległy ten udar, mam jednak nadzieje ze bedzie dobrze.Nawet nie moge jej odwiedzic , bo mieszka w Opolu...Ja to życie człowieka zaskakuje...
Bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Na dodatek w pewnym momencie strzeliła zarówka w lampce, ale to tak że gwint został a sam łebek odpadł, poszłam szybko po latarkę, żeby obczaić ( bo w górnym swietle wykręciłam żarówke) a Karol podbiegł szybciutko i złapał tą ciepłą żarówkę. Na szczęscie nic sie nie stało, wystraszył się bo goraca była, ale nie poparzył rączki. Ach, ja nie dobra
Biedaczek

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
a widzisz? a jeszcze jak żubr ładnie podejdzie i pozuje..Przychodzą przychodzą
A ja się wciąż nie doczekałam... Za to dotrwałam do chwili, kiedy wszytskie saranki na polanie położyły sie spać

Cytat:
Brumku, Agni ale to moim zdaniem mija sie z celem. Bo tej znajomej od razu powiedzieli gdzie Moze iść by zrobili prywatnie, więc równie dobrze mogliby jej za darmo powiedzieć a nie za 90 f
Pewnie masz rację. Wiadomo że jak nie u, to tu. MOże chodzi im o to, żeby państwowa służba zdrowia nie brała na siebie odpowiedzialności.

Słyszę, ze w Polsce śnieg sypie, w Zakopanem poność kilkadzisiąd cm od wczoraj spadło, a u nas prawie wiosna. Słońce, 3 stopnie i w ogóle miło. Pewnie nie za długo

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2013-02-06 o 10:44
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 10:47   #2547
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Brumku i tu Wlasnie należy sie zastanowić nad slusznoscia legalnej aborcji.
Oklaski dla Tymacia. U nas z kolei dzis noc kiepska. Pobudka o 1.00 i płacz bez powodu. Do rana juz z nami w łóżku spała. Wstalam połamana.
Stary 2013-02-06, 10:54   #2548
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuny

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Pewnie jej się wstyd zrobiło . To już te Shirowe "KUNY" lepsze .
no co

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Scio Ja też polecam prawoślazowy.

Ddewik

Jutro tłusty czwartek
jutro serio??
Stary 2013-02-06, 11:52   #2549
myha82
Wtajemniczenie

Jestem po prenatalnych-ktos ciekaw

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:54   #2550
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Jestem po prenatalnych-ktos ciekaw
Ja!!!
Pisz szybko.... Choc na pewno wsio ok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości