Scent Bar XLVII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 13:00   #4081
Katty_p13
Piers do przodu

Dot.: Scent Bar XLVII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Te plastry to w ogóle ściema, jakich mało, na kilometr szarlatanerią mi to śmierdzi

Wszystkie?
ale sie tak fajnie czarne robiły na poglądowym wideło

Wszystkie - znaczy każdy oddzielnie w zależności od tego ,co aktualnie robiłam czy mięsiwo, surówkę warzywną, owocową, czy deser

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2013-02-06 o 13:02
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:02   #4082
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Bikoz ajm tajerd of it
Ty mi tu z jakimiś bikozami nie wyjeżdżaj

Cytat:
Któż się podejmie tej sy(zy)fowej pracy?
My z kothą odpadamy, za wygodni jestemy

Cytat:
Aaaa, czyli wystarczy Ci brak ryby i żeś kontent od razu?
No prawie

Cytat:
No pewnie, najlepiej Alko się skończyło, to i już koledzy w

Zaraz Ci dupsko spierę
Przynajmniej piłem se w towarzystwie wizaża, a Ty co? Pódziesz se w pi*du i masz wszystko w grocie nestle (jak mawia mój znajomy)

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Pierwsza moja myśl:nie podejrzewałabym nigdy w życiu Lucho o używanie toniku do twarzy
Haaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa aaaa, i tu Cię zaskoczę Jestem w posiadaniu takowego czegoś i nawet używam

Macham znad ryżu na mleku z pieczonym japkiem
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:12   #4083
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
będą foty?

Cytat:
ja spadłam w gliniastą przepaść i się zabiłam, miło było się obudzić

Cytat:
jeszcze chwila i znielubisz na enter
Chyba tak, już teraz rozpuszczalna smakuje mi jak podróbka kawy
Cytat:
ad1. no współczuję

ad2. nooo zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
ale sie tak fajnie czarne robiły na poglądowym wideło
No jeśli przez noc wyciągają wszystkie toksyny, które się w organizmie przez lata całe kumulowały, to co się dziwić?
Cytat:
Wszystkie - znaczy każdy oddzielnie w zależności od tego ,co aktualnie robiłam czy mięsiwo, surówkę warzywną, owocową, czy deser
Cóż za zaopatrzenie
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39073124]Ty mi tu z jakimiś bikozami nie wyjeżdżaj [/quote]
Trza się było óczyć jenzyków opcych
Cytat:
My z kothą odpadamy, za wygodni jestemy

Cytat:
Zaraz Ci dupsko spierę
Mrrr
Cytat:
Przynajmniej piłem se w towarzystwie wizaża, a Ty co? Pódziesz se w pi*du i masz wszystko w grocie nestle (jak mawia mój znajomy)

Cytat:
Haaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa aaaa, i tu Cię zaskoczę Jestem w posiadaniu takowego czegoś i nawet używam
Pięknisiu Ty nasz, tititi
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:33   #4084
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

Ej, właśnie, a skąd mamy mieć pewność, że to nie jakieś poprzemysłowe odpady kręcone w betoniarce?
te kręcone w betoniarce wlasnie nigdy nic złego mi nie zrobiły , nooo poza hydrolatem z chabra

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
fidziałam

fogle te programy śniadaniowe są bardzo jednostronne, jak ktoś ogląda TYLKO takie i w takiej formie podane, to potem za chiny się nie da przekonać do zmiany zdania tvnu, bo w telewizji mówili a oni nie kłamią. ja już jestem zasypywana mądrościami z telewizji, przy każdej wizycie u teściów i nie dadza się przekonać, że tak nie jest jak tv mówi.
przypomina mi to znany z życia fenomen "doktora Oz". co ten oszołom powiedział, to masy ciemne na sobie powtarzały bo dochtór mówił!!!
skończyło się to tak, że teść mój w szpitalu się znalazł na ostrym z puchnącą krtanią i całą gębą i mało się nie udusił. bo Oz kazał jeść 5-6 aspiryn dziennie to się nie dostanie zawału. po drugim dniu cudownej kuracji wyszło uczulenie na aspirynę i żebym z rykiem do niego nie wystartowała i na chama do szpitala nie wysłała to by się idiota udusił. i zdziwienie od czego, bo Oz nic nie mówił o skutkach ubocznych, albo o uczuleniach tak samo plastry aikido bo w tv reklamują i inne cudowności przedłuzające życie.
jessssusicku On powinien trafić do wieźnia za to ten Oz
Cytat:
phi
to że niby lepszy olej mineralny z certyfikatem?
niech się derma w zad ugryzie

taaa

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:41   #4085
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak, już teraz rozpuszczalna smakuje mi jak podróbka kawy
bo to jest podróba

i machnę znad jajówy z awocado

i spadam, idę porobić coś pożytecznego flaszki z kurzu przetrę czy coś w ten deseń
o! pościel se zmienię

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:43   #4086
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
jeszcze nie ma w sieciuni , no coś Ty nie znasz pani dochtór Chlebus

taaa, że nie wiadomo co wcieramy w pyski, bo nie mamy pewności co dostajemy bo nie mamy certyfikatów i atestów, że niebezpieczne, że zło, że ona by się bała bla bla bla.....

Nie znam
Ale chyba chętnie poznam

Tam nie ma
Mazidla, Bu , ZSK sprzedaja produkty z certyfikatami . No przeciez legalnie działajaca firma, sprzedająca kosmetyki/produkty ekologiczne nie może wlnąć sobie od tak tekstu, ze cośtam posiada certyfikat taki a taki
Istnieje coś takiego jak kontrole i oni też tym kontrolom podlegają

Na tej samej zasadzie można stwierdzić,że nie mamy pewności co wcieramy w pysk kupując w drogeri krem. No bo co z tego ,ze jest skląd na opakowaniu, jest toto zafoliowane, skoro ja nie stałam przy taśmie produkcyjnej. No nie mam pewności,że jakiś sfrustrowany pracownik nie nasikal albo nie naplul do kadzi z kremem

Chodzi o kase pewnie. Więcej ludzi kręci kosmetyki któe dzialają w domu, mniej ma probemow z paszczą więc i nie biega do dermatologa co dwa miesiące. Sama nie byłam nie pamiętam ile lat i oby tak zostało . Nie biega do lekarza, więcc spada ilość sprzedawanych farmaceutyków, spada sprzedaż, znaczy ktoś traci kase i tzreba coś z tym zrobic

Zresztą....jak dla mnie to mogą kręcić bóg wie co w garażu , w betoniarce i jeśli to mi pomaga i jest skuteczne, to żadne papiury że to eko nie są mi potrzebne.
A jesli to jakiś syf, ale jednak działa ( czego nie moge powiedzieć o tym co od dermów dostawalam i placiłam w ciul kasy) to ja chętnie zaplacę za ten syf i z uśmiechem wetre go sobie w gembę

A..i jeszcze ...
Ogladałam kiedyś z ojcem program o uprawach ekologicznych jakiś śniadaniowy.
Mieli jakas ekspertke z koziej dupy, co nie miala pojęcia o czym mówi . Się pośmialiśmy wtedy nieżle naprawdę
Nie wierze telewizyjnym ekspertom śniadaniowym bo sami czesto nie wiedzą o co cho, a sie mądrzą
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:44   #4087
Florens
Zakorzenienie

aaaa i miałam awokado z bonusem
normalnie rozkroiłam owoc, wyciągam pestkę, a ona ma korzonki zaraz wsadzę do ziemi i będę mieć roślinkę

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2013-02-06 o 13:46
Stary 2013-02-06, 13:48   #4088
Murszafka
To ja :)

Cytat:
normalnie rozkroiłam owoc, wyciągam pestkę, a ona ma korzonki zaraz wsadzę do ziemi i będę mieć roślinkę
O hesusie, myślałam na początku, że z mieszkańcami było...

Spieszę donieść, że jestem już kompletna i być może nie będzie konieczne robienie implantu (6 tys. )
Ponadto koleżanka znów była u lekarza i bierze antybiotyki, chyba pójdzie na zwolnienie...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:56   #4089
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ale miałam dziś senne koszmary całą noc uzupełniałam tony dokumentacji na czas wstałam tak zmęczona, że teraz mi się wydaje, że odpoczywam
miewam to samo - lubię taki koszmarek za to, że potem codzienny swiat na realu wydaje mi się bajką

Cytat:
Baru chciałam rzec, że nadeszły dla mnie smutne dni. odszedł mię mój wierny ukochany 8-latek
Dżordżu, świat bez Ciebie już nie będzie taki sam

a dopiero co chwaliłam go, że tyle lat już żyję z sypiącym się dyskiem a lapku nie? no. pochwaliłam o raz za dużo...
po wielkiej awarii w weekend, w poniedziałek RAZ, po 5 h walki, odpalił tylko chyba dlatego, że potrzebowałam zgrać wszystko jeszcze raz na przenośny dysk. zgrałam, pochodził godzinę i sajonara. do tej pory cisza.
w piątek się z nim rozstaję, jedzie do kliniki ostatniej szansy, zobaczymy się za 2 miechy. jeśli się zobaczymy

nie chwaliłam się też zakupem bo nie było jak i kiedy, zakupiłam piemkną i wygodną i piemkną i jasną kanapę i kokoszę się teraz na niej z kocem, książkami i radiem w tle kocham ją
dużo mię ominęło w Baru?
o słit mader of dżizas - myślałam że kolejny zwierzu odszedł :mdleje;

niemniej współczuję awarii bo to ta z najgorszych - właśnie myślałam sobie dzie jesteś że Cię życie wsysło
a mało ominęło - luz blus - głownie kosmetyki włosowe ale temat wciąż żywy - nie potrza nadrabiać

Cytat:
fidziałam

fogle te programy śniadaniowe są bardzo jednostronne, jak ktoś ogląda TYLKO takie i w takiej formie podane, to potem za chiny się nie da przekonać do zmiany zdania tvnu, bo w telewizji mówili a oni nie kłamią. ja już jestem zasypywana mądrościami z telewizji, przy każdej wizycie u teściów i nie dadza się przekonać, że tak nie jest jak tv mówi.

przypomina mi to znany z życia fenomen "doktora Oz". co ten oszołom powiedział, to masy ciemne na sobie powtarzały bo dochtór mówił!!!
skończyło się to tak, że teść mój w szpitalu się znalazł na ostrym z puchnącą krtanią i całą gębą i mało się nie udusił. bo Oz kazał jeść 5-6 aspiryn dziennie to się nie dostanie zawału. po drugim dniu cudownej kuracji wyszło uczulenie na aspirynę i żebym z rykiem do niego nie wystartowała i na chama do szpitala nie wysłała to by się idiota udusił. i zdziwienie od czego, bo Oz nic nie mówił o skutkach ubocznych, albo o uczuleniach tak samo plastry aikido bo w tv reklamują i inne cudowności przedłuzające życie.
1. ano w pytkę ino u mnie dziadkowie,a na nich zależy mi bardziej ale już nie zmienisz nietopsze nie wierzo nikomu dla zasady ( bo wszystko sami wiedzo najlepiej) ino własnemu dziecku jednemu - of kors temu drugiemu

2. masakra tego się boję - mój dziadzio już narobił trochi kłopotów, na szczęście tylko finansowych i na szczęście wszystko żeśmy odzyskali, i na szczęście po 3 razie się nauczył że wkoło wszyscy to są oszuści

Cytat:
bo to jest podróba

i spadam, idę porobić coś pożytecznego flaszki z kurzu przetrę czy coś w ten deseń
o! pościel se zmienię
1. nei inaczej bleeeeeeeeeh

2. kurcze i ja miałam dziś przelecieć podłogi - ale skoro chuop będzie brudził w związku z wymianą brodzika ( tak tak awarie nas kochają ) to jakoś sie wstrzymam może

a pościeli mam całą masę do maglowania paczy na mnie sterta jedna ale chyba jutro, dziś już za późno zaraz się ściemni

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Tam nie ma : (...)
Stazja, pijona po całości

tak BTW to przez tematykę włosową, rude włosie w avkach i moje nienaszanie okularów często an szybko jak przelatuję Bar mylę Cię z Red

i teraz tak czytam czytam - fiu fiu ale Redsik obcykana w dermach a jeszcze nie dawno szukała
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:59   #4090
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
ad1. bym chciała znać

ad2. zdrówka życzę
To jak ją poznasz to daj znać
Dzięki
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39073124]
Haaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa aaaa, i tu Cię zaskoczę Jestem w posiadaniu takowego czegoś i nawet używam [/QUOTE]
Wow toś mnie zaskoczył
Cytat:

Cytat:
Ja ostatnio zasadziłam khaki ale nie wiem co się z tą pestką stało to zasadziłam liczi
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Spieszę donieść, że jestem już kompletna i być może nie będzie konieczne robienie implantu (6 tys. )
Uśmiech proszę

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:59   #4091
gryx82
BAN stały

...

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2013-02-06 o 14:02 Powód: coś mi się nie udało ;)
Stary 2013-02-06, 14:02   #4092
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
te kręcone w betoniarce wlasnie nigdy nic złego mi nie zrobiły , nooo poza hydrolatem z chabra

Cytat:
i machnę znad jajówy z awocado
Ajerkoniaku czyli?
Cytat:
spadam, idę porobić coś pożytecznego flaszki z kurzu przetrę czy coś w ten deseń

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
...
Mieli jakas ekspertke z koziej dupy, co nie miala pojęcia o czym mówi .

Cytat:
normalnie
Cytat:
Ja też (i już se jakiegoś tropikalnego robala wyobraziłem )
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
paczy na mnie sterta jedna ale chyba jutro, dziś już za późno zaraz się ściemni
Stary 2013-02-06, 14:10   #4093
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tak BTW to przez tematykę włosową, rude włosie w avkach i moje nienaszanie okularów często an szybko jak przelatuję Bar mylę Cię z Red

i teraz tak czytam czytam - fiu fiu ale Redsik obcykana w dermach a jeszcze nie dawno szukała
Moje wlosie bardziej pomaranczowe, tym sie kieruj

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 14:14   #4094
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Trza się było óczyć jenzyków opcych
Przepraszam Cię bardzo, ale ja to niegdyś się nauczałem szprechać po niemiecku
Angielski, to jednak nie był dla mnie

Cytat:
Mrrr

Cytat:

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Wow toś mnie zaskoczył
Luszek, miszcz zaskoku
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 14:21   #4095
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Moje wlosie bardziej pomaranczowe, tym sie kieruj
nie no luziorex - odróżniam odróżniam

tylko takw biegu i na ślepego wiesz jak to ejst, ten myk z lewej rude, temat włosy/ cera musi Redsik

tak też mam jak widzę Eenax avek grumpy kotha to w pierwszej chwili myślę że Maja wróciła tylko treść nei pasuje i potem wszystko staje się jasne
Stary 2013-02-06, 14:41   #4096
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
1. O hesusie, myślałam na początku, że z mieszkańcami było...

2.Spieszę donieść, że jestem już kompletna i być może nie będzie konieczne robienie implantu (6 tys. )
3. Ponadto koleżanka znów była u lekarza i bierze antybiotyki, chyba pójdzie na zwolnienie...
1.
2. gratki
3. ta ulubiona? weź ją uprzedź, idź ze zwolnieniem od jutra
Cytat:
1. miewam to samo - lubię taki koszmarek za to, że potem codzienny swiat na realu wydaje mi się bajką

2. o słit mader of dżizas - myślałam że kolejny zwierzu odszedł :mdleje;

3. niemniej współczuję awarii bo to ta z najgorszych - właśnie myślałam sobie dzie jesteś że Cię życie wsysło
a mało ominęło - luz blus - głownie kosmetyki włosowe ale temat wciąż żywy - nie potrza nadrabiać

4. ano w pytkę ino u mnie dziadkowie,a na nich zależy mi bardziej ale już nie zmienisz nietopsze nie wierzo nikomu dla zasady ( bo wszystko sami wiedzo najlepiej) ino własnemu dziecku jednemu - of kors temu drugiemu

5. mój dziadzio już narobił trochi kłopotów, na szczęście tylko finansowych i na szczęście wszystko żeśmy odzyskali, i na szczęście po 3 razie się nauczył że wkoło wszyscy to są oszuści

6. a pościeli mam całą masę do maglowania paczy na mnie sterta jedna ale chyba jutro, dziś już za późno zaraz się ściemni
1. o tak. takie np. dzisiejsze ganianie się po jakichś korytarzach z banda morderców na odwłoku, skończyłam dźgnięta jakimś ostrym czymś, wypadłam przez okno i przygrzmociłam ostro w podjazd. umarłam. i DOPIERO wtedy się obudziłam. jak mi dobrze z całymi żebrami i nogami na których chodzę i bez tej dziury w plecach ino boli trochę
2. nie mam źwierzątka za duży stres jak odchodzi. a teraz za mało powierzchni życiowej i obca alergia chuopowa. nie chciałam stresować Baru
3. jestę jestę dopóki wyraźnie nie zostanę eksmitowana to będę bo sięmietupodobasię ale ciężko mi teraz na stacji i normalnej klawiaturze
4. pogrubione boskie
5. moje teście to wiekowo dziadki, sposób myślenia ten sam, stres miałam jak po ich mieście krążyły bandy wyłudzaczy pieniędzy a teściowa nie mogła zrozumieć, że nie może otwierać każdemu drzwi i wpuszczać do domu, i że w ogóle drzwi powinny być zamknięte i że jak ktoś mówi, że jest z poczty to wcale nie musi być, może kłamać, no ale jak może kłamać jak powiedział że z poczty jakby nie był to by nie powiedział
jak obrobili jej znajomą 3 klatki obok to zaczęła myśleć.
ale ile numerów wywinęła i się do tego nie przyznała to nie wiem bo po kilku relacjach dostała taki op... od chuopa mego, że myślałam, że się w zyciu nie odezwie.
6. uwielbiam prasowanie pościeli masz prawdziwy magiel? mamcik mój ma taki ruski stary, jak to pachnie przy używaniu

obiad na horyzoncie
Stary 2013-02-06, 14:42   #4097
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Ponadto koleżanka znów była u lekarza i bierze antybiotyki, chyba pójdzie na zwolnienie...
ad1.

ad2. gratuluję kompletu
a tę koleżankę to pozdrów

Cytat:

a pościeli mam całą masę do maglowania paczy na mnie sterta jedna ale chyba jutro, dziś już za późno zaraz się ściemni

sama maglujesz pościel???

Cytat:

Ja ostatnio zasadziłam khaki ale nie wiem co się z tą pestką stało to zasadziłam liczi
też miałam liczi posadzić, ale zapomniałam i już miałam w śmietniczce grzebać, ale się opanowałam

Cytat:

Ajerkoniaku czyli?

Ja też (i już se jakiegoś tropikalnego robala wyobraziłem )
ad1. jajecznicy proszę Pana

ad2. ja to potrafię zapewnić Wam dreszczyk emocji

28.05.2010
Stary 2013-02-06, 14:46   #4098
Parabelka
Panaroja

znad bulu guowy
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
brzmi jak koth czarny
Bo on jest czarny
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Drogi Baru,
dziś oglądam korynty KLIK
: love: typowa architektura Akromegalii , jeszcze jakieś trypanosomy na frontmenie powinni sobie strzelić

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Właśnie szukaliśmy kota przez 20 min, zasnął w kuwecie

Cytat:

Witam znad chyba grypy żołądkowej we rodzinie, TZ i Did śpio po ciężkiej nocy, ja profilaktycznie zażyłam jakiś proch bo mamy tylko jedno WC

Cytat:
Baru chciałam rzec, że nadeszły dla mnie smutne dni. odszedł mię mój wierny ukochany 8-latek
Dżordżu, świat bez Ciebie już nie będzie taki sam

a dopiero co chwaliłam go, że tyle lat już żyję z sypiącym się dyskiem a lapku nie? no. pochwaliłam o raz za dużo...
po wielkiej awarii w weekend, w poniedziałek RAZ, po 5 h walki, odpalił tylko chyba dlatego, że potrzebowałam zgrać wszystko jeszcze raz na przenośny dysk. zgrałam, pochodził godzinę i sajonara. do tej pory cisza.
w piątek się z nim rozstaję, jedzie do kliniki ostatniej szansy, zobaczymy się za 2 miechy. jeśli się zobaczymy

nie chwaliłam się też zakupem bo nie było jak i kiedy, zakupiłam piemkną i wygodną i piemkną i jasną kanapę i kokoszę się teraz na niej z kocem, książkami i radiem w tle kocham ją

dostałam też zlecenie na serwetę na stół, szydełkową, z elementów ale że to "rodzina" (no dobra, teściowa), to odmówić nie mogłam. spieszyć się nie muszę, limitu czasowego nie mam. ciekawa jestem jak kosztowo to wyjdzie

dużo mię ominęło w Baru?
1.
2.kanapa
3.podziwiam - w życiu bym serwety z elementów nie skończyła

Cytat:
Nie no plastry aikido nie działają??

To już świat mój nie będzie ten sam
jak one mogo działać , skoro żaden pasożyt za skarby śfiata nie wyjdzie przez skóre stóp wedle takiej działalności rano człek by odklejał plasty pokryte robalami

śnieg zaczął padać , a ja chce do doooomuuuu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 14:55   #4099
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

No w sumie i to rude i to rude
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 15:11   #4100
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Hello

Spadam niedługo na zebranie w szkole, a potem będę smażyć pączki Z serkiem waniliowym

I o coś miałam zapytać, ale zapomniałam

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 15:14   #4101
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
moje teście to wiekowo dziadki, sposób myślenia ten sam, stres miałam jak po ich mieście krążyły bandy wyłudzaczy pieniędzy a teściowa nie mogła zrozumieć, że nie może otwierać każdemu drzwi i wpuszczać do domu, i że w ogóle drzwi powinny być zamknięte i że jak ktoś mówi, że jest z poczty to wcale nie musi być, może kłamać, no ale jak może kłamać jak powiedział że z poczty jakby nie był to by nie powiedział

uwielbiam prasowanie pościeli masz prawdziwy magiel? mamcik mój ma taki ruski stary, jak to pachnie przy używaniu
1. ano w pytkę moi dziadkowie - dokłądnei te same słowa ta sama wiara w ludzi - inny świat i jak zbiera an chore dzieci to na pewno nie na wódkę bo wódkę by poczuła
drżę o nich często - od kiedy nie mają psa są łatwym celem

2. joł babcia ma magiel Siemens prasowanai nie lubię - męczy mnie a na maglu noga an gaz i jaaaazzzdaaaaaaa
Cytat:

sama maglujesz pościel???
ano dopóki nie dorobię sie Conczity jakiejś, służby własnej abo Gryxa to sama, sama

gratuluję opanowania z liczi ja nigdy nie mam niestety tak silnej woli jestem suaba, sięgam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-02-06 o 15:16
Stary 2013-02-06, 15:23   #4102
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz - nie wierzę, poproszę poka poka kumpletu
Stary 2013-02-06, 15:24   #4103
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
znad bulu guowy

śnieg zaczął padać , a ja chce do doooomuuuu
1 i 2.

z bólem miałam już wizje żem zachorzałą na coś straszne i umre, bo nie chadzam do lekarza już pókim żywa, bolał mnie czerep 3 dni bez przerwy pod okami szpile ukłucia, na karku no amsakreska - najpierw było że to od ciśnienia bo niskie i duphiata pogoda ale żeby 3 doby bite? szłam spać wczoraj z myślą - trudno najwyżej sie nie obudzę tylko żal mi Mam

przestrachałam się, albowiem migren nie posiadam i jak mnie coś boli dłużej niz jeden dzięń to już jest nienormalne i podejrzane - poza tym żołąd mnie rozbolał do pary z głową i fenszyłam zatrucie jakieś - była gorączka w niedzielę i dreszczyk niejeden - no ale jakoś mija pomału zatem obwiniam pogodę szitową i zmianę frontów
Stary 2013-02-06, 16:19   #4104
Parabelka
Panaroja

Cytat:

chciałam zaproponować piąchopirynę , ale wtedy tym bardziej by poszła

Cytat:
1 i 2.

z bólem miałam już wizje żem zachorzałą na coś straszne i umre, bo nie chadzam do lekarza już pókim żywa, bolał mnie czerep 3 dni bez przerwy pod okami szpile ukłucia, na karku no amsakreska - najpierw było że to od ciśnienia bo niskie i duphiata pogoda ale żeby 3 doby bite? szłam spać wczoraj z myślą - trudno najwyżej sie nie obudzę tylko żal mi Mam

przestrachałam się, albowiem migren nie posiadam i jak mnie coś boli dłużej niz jeden dzięń to już jest nienormalne i podejrzane - poza tym żołąd mnie rozbolał do pary z głową i fenszyłam zatrucie jakieś - była gorączka w niedzielę i dreszczyk niejeden - no ale jakoś mija pomału zatem obwiniam pogodę szitową i zmianę frontów
1.
2. pewnie wirus jakiś Cię dopadł i dlatego .

Zjadłabym pierogóf z kapkiszem i rurek z kremem

Zauwazyłam , że męskie faszynwiktimy z reguły mają jakieś nieproporcjonalnie duże stopy albo może modnie jest mieć za duże buty czy co

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-02-06, 16:45   #4105
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
też miałam liczi posadzić, ale zapomniałam i już miałam w śmietniczce grzebać, ale się opanowałam
ciekawe czy coś wyrośnie z tych moich
Cytat:
znad bulu guowy
bul jest gorszy od bólu

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 17:15   #4106
Parabelka
Panaroja

Własnie przeczytałam tytuł jednego z wątków perfumowych:
"Jakie ryby butwieją na allegro"

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-02-06, 17:47   #4107
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wróciłam z wywiadówki, moje dziecko w jednym z testów miało wymienić ptaki: z zadziwieniem obok gołębia zobaczyłam wpisaną sarnę

Ale do baru by się nadawał W jednym zdaniu wpisał: dóży wuzek

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-02-06, 18:00   #4108
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ano dopóki nie dorobię sie Conczity jakiejś, służby własnej abo Gryxa to sama, sama
nie no czad przy moim pościelo i ręczniko maniactwie własny magiel to marzenie
zazdroszczę
co nie znaczy, że nie życzę Ci Conczity,Marysi tudziez Jana

Cytat:
Własnie przeczytałam tytuł jednego z wątków perfumowych:
"Jakie ryby butwieją na allegro"

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wywiadówki, moje dziecko w jednym z testów miało wymienić ptaki: z zadziwieniem obok gołębia zobaczyłam wpisaną sarnę

Ale do baru by się nadawał W jednym zdaniu wpisał: dóży wuzek
Mody wymiata

musye sie yrestarcic

28.05.2010
Stary 2013-02-06, 18:00   #4109
gryx82
BAN stały

Znad zamiaru odkurzania
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39074687]Przepraszam Cię bardzo, ale ja to niegdyś się nauczałem szprechać po niemiecku
Angielski, to jednak nie był dla mnie [/quote]
Moooja krew
Cytat:
...
że jak ktoś mówi, że jest z poczty to wcale nie musi być, może kłamać, no ale jak może kłamać jak powiedział że z poczty jakby nie był to by nie powiedział
Chciałem napisać, że łatwowierność, ale to w sumie nie tyle łatwowierność, co "stara szkoła" i wychowanie w przeświadczeniu, że należy być uczciwym (i oczekiwanie tego samego po innych)
Cytat:
ad1. jajecznicy proszę Pana
Aaaa, bo u nas na Ajerkoniak mawia się czasami jajówa
Cytat:
ad2. ja to potrafię zapewnić Wam dreszczyk emocji
Ty nasz Hiczkoku
Cytat:
jak one mogo działać , skoro żaden pasożyt za skarby śfiata nie wyjdzie przez skóre stóp wedle takiej działalności rano człek by odklejał plasty pokryte robalami
O fuuu! Paraaabeeel, se wyimaginowałem to
Cytat:
prasowanai nie lubię - męczy mnie a na maglu noga an gaz i jaaaazzzdaaaaaaa

Cytat:

Cytat:
szłam spać wczoraj z myślą - trudno najwyżej sie nie obudzę tylko żal mi Mam
Eeech, Ty guptasq nasz...
Cytat:
chciałam zaproponować piąchopirynę , ale wtedy tym bardziej by poszła

Cytat:
Zauwazyłam , że męskie faszynwiktimy z reguły mają jakieś nieproporcjonalnie duże stopy albo może modnie jest mieć za duże buty czy co
Stary 2013-02-06, 18:06   #4110
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Mody wymiata

No a drzewa liściaste to wg niego sosna i jodła, za to wierzba już nie

Ale generalnie ma większość 5 i 6, więc jest spoko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości