|
|
#4081 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
ale sie tak fajnie czarne robiły na poglądowym wideło Wszystkie - znaczy każdy oddzielnie w zależności od tego ,co aktualnie robiłam
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-02-06 o 13:02 |
|
|
|
|
#4082 | ||||
|
Konto usunięte
|
Ty mi tu z jakimiś bikozami nie wyjeżdżaj
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przynajmniej piłem se w towarzystwie wizaża, a Ty co? Pódziesz se w pi*du i masz wszystko w grocie nestle (jak mawia mój znajomy) ![]() Cytat:
Jestem w posiadaniu takowego czegoś i nawet używam ![]() Macham znad ryżu na mleku z pieczonym japkiem
|
||||
|
|
|
#4083 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No jeśli przez noc wyciągają wszystkie toksyny, które się w organizmie przez lata całe kumulowały, to co się dziwić? ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39073124]Ty mi tu z jakimiś bikozami nie wyjeżdżaj Trza się było óczyć jenzyków opcych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4084 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
bo to jest podróba
i machnę ![]() i spadam, idę porobić coś pożytecznego flaszki z kurzu przetrę czy coś w ten deseńo! pościel se zmienię
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam Ale chyba chętnie poznam ![]() Tam nie ma ![]() Mazidla, Bu , ZSK sprzedaja produkty z certyfikatami . No przeciez legalnie działajaca firma, sprzedająca kosmetyki/produkty ekologiczne nie może wlnąć sobie od tak tekstu, ze cośtam posiada certyfikat taki a taki ![]() Istnieje coś takiego jak kontrole i oni też tym kontrolom podlegają ![]() Na tej samej zasadzie można stwierdzić,że nie mamy pewności co wcieramy w pysk kupując w drogeri krem. No bo co z tego ,ze jest skląd na opakowaniu, jest toto zafoliowane, skoro ja nie stałam przy taśmie produkcyjnej. No nie mam pewności,że jakiś sfrustrowany pracownik nie nasikal albo nie naplul do kadzi z kremem ![]() Chodzi o kase pewnie. Więcej ludzi kręci kosmetyki któe dzialają w domu, mniej ma probemow z paszczą więc i nie biega do dermatologa co dwa miesiące. Sama nie byłam nie pamiętam ile lat i oby tak zostało . Nie biega do lekarza, więcc spada ilość sprzedawanych farmaceutyków, spada sprzedaż, znaczy ktoś traci kase i tzreba coś z tym zrobic ![]() Zresztą....jak dla mnie to mogą kręcić bóg wie co w garażu , w betoniarce i jeśli to mi pomaga i jest skuteczne, to żadne papiury że to eko nie są mi potrzebne. A jesli to jakiś syf, ale jednak działa ( czego nie moge powiedzieć o tym co od dermów dostawalam i placiłam w ciul kasy) to ja chętnie zaplacę za ten syf i z uśmiechem wetre go sobie w gembę ![]() A..i jeszcze ... Ogladałam kiedyś z ojcem program o uprawach ekologicznych jakiś śniadaniowy. Mieli jakas ekspertke z koziej dupy, co nie miala pojęcia o czym mówi . Się pośmialiśmy wtedy nieżle naprawdę ![]() Nie wierze telewizyjnym ekspertom śniadaniowym bo sami czesto nie wiedzą o co cho, a sie mądrzą
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i miałam awokado z bonusem
normalnie rozkroiłam owoc, wyciągam pestkę, a ona ma korzonki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-02-06 o 13:46 |
|
|
|
#4088 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Spieszę donieść, że jestem już kompletna i być może nie będzie konieczne robienie implantu (6 tys. )Ponadto koleżanka znów była u lekarza i bierze antybiotyki, chyba pójdzie na zwolnienie...
|
|
#4089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niemniej współczuję awarii bo to ta z najgorszych - właśnie myślałam sobie dzie jesteś że Cię życie wsysło a mało ominęło - luz blus - głownie kosmetyki włosowe ale temat wciąż żywy - nie potrza nadrabiać ![]() Cytat:
nietopsze nie wierzo nikomu dla zasady ( bo wszystko sami wiedzo najlepiej) ino własnemu dziecku jednemu - of kors temu drugiemu ![]() 2. tego się boję - mój dziadzio już narobił trochi kłopotów, na szczęście tylko finansowych i na szczęście wszystko żeśmy odzyskali, i na szczęście po 3 razie się nauczył że wkoło wszyscy to są oszuściCytat:
2. kurcze i ja miałam dziś przelecieć podłogi - ale skoro chuop będzie brudził w związku z wymianą brodzika ( tak tak awarie nas kochają ) to jakoś sie wstrzymam może a pościeli mam całą masę do maglowania ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Stazja, pijona po całości tak BTW to przez tematykę włosową, rude włosie w avkach i moje nienaszanie okularów często an szybko jak przelatuję Bar mylę Cię z Red ![]() i teraz tak czytam czytam - fiu fiu ale Redsik obcykana w dermach a jeszcze nie dawno szukała
|
||||
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jak ją poznasz to daj znać
![]() Dzięki [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39073124] Haaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa aaaa, i tu Cię zaskoczę Jestem w posiadaniu takowego czegoś i nawet używam [/QUOTE]Wow toś mnie zaskoczył Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4091 |
|
BAN stały
|
...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-02-06 o 14:02 Powód: coś mi się nie udało ;) |
|
|
|
#4092 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ajerkoniaku czyli? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też (i już se jakiegoś tropikalnego robala wyobraziłem ) ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4093 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Konto usunięte
|
Przepraszam Cię bardzo, ale ja to niegdyś się nauczałem szprechać po niemiecku
![]() Angielski, to jednak nie był dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Luszek, miszcz zaskoku |
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
nie no luziorex - odróżniam odróżniam
tylko takw biegu i na ślepego wiesz jak to ejst, ten myk z lewej rude, temat włosy/ cera musi Redsik tak też mam jak widzę Eenax avek grumpy kotha to w pierwszej chwili myślę że Maja wróciła tylko treść nei pasuje i potem wszystko staje się jasne
|
|
|
|
#4096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. gratki 3. ta ulubiona? weź ją uprzedź, idź ze zwolnieniem od jutra Cytat:
jak mi dobrze z całymi żebrami i nogami na których chodzę i bez tej dziury w plecach ![]() 2. nie mam źwierzątka 3. jestę jestę dopóki wyraźnie nie zostanę eksmitowana to będę bo sięmietupodobasię ale ciężko mi teraz na stacji i normalnej klawiaturze4. pogrubione boskie 5. moje teście to wiekowo dziadki, sposób myślenia ten sam, stres miałam jak po ich mieście krążyły bandy wyłudzaczy pieniędzy a teściowa nie mogła zrozumieć, że nie może otwierać każdemu drzwi i wpuszczać do domu, i że w ogóle drzwi powinny być zamknięte i że jak ktoś mówi, że jest z poczty to wcale nie musi być, może kłamać, no ale jak może kłamać jak powiedział że z poczty jakby nie był to by nie powiedział jak obrobili jej znajomą 3 klatki obok to zaczęła myśleć. ale ile numerów wywinęła i się do tego nie przyznała to nie wiem bo po kilku relacjach dostała taki op... od chuopa mego, że myślałam, że się w zyciu nie odezwie. 6. uwielbiam prasowanie pościeli obiad na horyzoncie
|
|
#4097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. gratuluję kompletu a tę koleżankę to pozdrów ![]() Cytat:
sama maglujesz pościel??? Cytat:
Cytat:
ad2. ja to potrafię zapewnić Wam dreszczyk emocji
|
|
|
#4098 | ||||
|
Panaroja
|
znad bulu guowy
![]() Bo on jest czarny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.kanapa 3.podziwiam - w życiu bym serwety z elementów nie skończyła Cytat:
wedle takiej działalności rano człek by odklejał plasty pokryte robalami ![]() śnieg zaczął padać , a ja chce do doooomuuuu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Spadam niedługo na zebranie w szkole, a potem będę smażyć pączki Z serkiem waniliowym ![]() I o coś miałam zapytać, ale zapomniałam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak zbiera an chore dzieci to na pewno nie na wódkę bo wódkę by poczuła drżę o nich często - od kiedy nie mają psa są łatwym celem ![]() 2. joł prasowanai nie lubię - męczy mnie a na maglu noga an gaz i jaaaazzzdaaaaaaa ![]() ano dopóki nie dorobię sie Conczity jakiejś, służby własnej abo Gryxa to sama, sama gratuluję opanowania z liczi jestem suaba, sięgam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-06 o 15:16 |
|
|
|
|
#4102 |
|
Piers do przodu
|
Mursz - nie wierzę, poproszę poka poka kumpletu
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
1 i 2.
z bólem miałam już wizje żem zachorzałą na coś straszne i umre, bo nie chadzam do lekarza już pókim żywa, bolał mnie czerep 3 dni bez przerwy pod okami szpile ukłucia, na karku no amsakreska - najpierw było że to od ciśnienia bo niskie i duphiata pogoda ale żeby 3 doby bite? szłam spać wczoraj z myślą - trudno najwyżej sie nie obudzę tylko żal mi Mam przestrachałam się, albowiem migren nie posiadam i jak mnie coś boli dłużej niz jeden dzięń to już jest nienormalne i podejrzane - poza tym żołąd mnie rozbolał do pary z głową i fenszyłam zatrucie jakieś - była gorączka w niedzielę i dreszczyk niejeden - no ale jakoś mija pomału zatem obwiniam pogodę szitową i zmianę frontów
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
chciałam zaproponować piąchopirynę , ale wtedy tym bardziej by poszła ![]() Cytat:
2. Zjadłabym pierogóf z kapkiszem i rurek z kremem ![]() Zauwazyłam , że męskie faszynwiktimy z reguły mają jakieś nieproporcjonalnie duże stopy albo może modnie jest mieć za duże buty czy co
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4106 |
|
Panaroja
|
Własnie przeczytałam tytuł jednego z wątków perfumowych:
"Jakie ryby butwieją na allegro"
|
|
|
#4107 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam z wywiadówki, moje dziecko w jednym z testów miało wymienić ptaki: z zadziwieniem obok gołębia zobaczyłam wpisaną sarnę
Ale do baru by się nadawał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę co nie znaczy, że nie życzę Ci Conczity,Marysi tudziez Jana ![]() Cytat:
Cytat:
![]() musye sie yrestarcic
|
|
|
#4109 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad zamiaru odkurzania
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39074687]Przepraszam Cię bardzo, ale ja to niegdyś się nauczałem szprechać po niemiecku ![]() Angielski, to jednak nie był dla mnie [/quote] Moooja krew ![]() Cytat:
![]() Aaaa, bo u nas na Ajerkoniak mawia się czasami jajówa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4110 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No a drzewa liściaste to wg niego sosna i jodła, za to wierzba już nie
Ale generalnie ma większość 5 i 6, więc jest spoko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

Alko się skończyło, to i już koledzy w

tak samo plastry aikido bo w tv reklamują

wstałam tak zmęczona, że teraz mi się wydaje, że odpoczywam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
że Cię życie wsysło 
nietopsze nie wierzo nikomu dla zasady ( bo wszystko sami wiedzo najlepiej) ino własnemu dziecku jednemu - of kors temu drugiemu 

jestem suaba, sięgam