|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
|
|||
| Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. |
|
5 | 10,64% |
| Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. |
|
1 | 2,13% |
| Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. |
|
1 | 2,13% |
| Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam |
|
7 | 14,89% |
| Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. |
|
0 | 0% |
| My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. |
|
0 | 0% |
| Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" |
|
0 | 0% |
| Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy |
|
26 | 55,32% |
| Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one |
|
1 | 2,13% |
| Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
|
6 | 12,77% |
| Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Dzidzia zdrowa-wszytskie organy wewnetrzne prawidłowe. Była super ulozona-widzialam nawet paluszki w stopach
Mieliśmy pare małych przygód po drodze. Najpierw zapomnieliśmy wziasc kaski. Potem jechalismy jeszcze na badania krwi i tam niestety pelno ludzi. Tz wmusil mi pierwszeństwo ze wzgledu na ciaze. Inaczej byśmy nie zdarzyli do Katowic. Oczywiście był bunt straszych Pan. Jedna nawet stwierdziła, ze jest tez w ciazy Jak juz pobrali mi krew i sie ubierałam zapomnialam zabrac teczki z karta ciazy, usg itp. Byliśmy juz w drodze do Katowic jak to sobie uświadomiłam. Musielismy sie wracac...Tż miał juz nerwy...Do tego samochód nam sie cos dławi i mysleliśmy, ze nie dojedziemy...
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Brumku żubry przyszły
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Myha to super wieści
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Myha to rewelka, będziesz miała kolejną córę. Kiedyś zastanawiałam się jak to jest być mamą dziewczynki. Na pewno inaczej niż chłopca. Jednak mimo wszystko nie zamierzam tego sprawdzać przez następne 10 lat ( jak również jak i być mamą drugiego chłopca ). A ja uśpiłam małego i siedzę jak ciota zamknięta na klucz w pokoju .Normalnie nie mam nawet ochoty ani odwagi iść do kuchni i zrobić obiad, bo tam babka z mutacją świńskiej grypy ( moje przypuszczenia ) i dziadek. Cholernie mnie irytują, nie mogę sobie nic ugotować nawet, bo nie. Bo marnuję, bo itd. Kur** najgorsze, że nie mam prespektyw na ucieczkę stąd. No nie ma.Potem Igor wstanie, będzie latal, a do starej nie dochodzi, że zaraża i wyjdaje jej się, że ja gwiazdorzę...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
Myha gratuluję drugiej córeczki!!!!!! wiedziałam, że to będzie dziewczynka
a jakieś typy imienia macie??Iwa widzę, że dzielnie oglądasz żubry - też widziałam, że przylazły się paść
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
To jest taka babka (pra) co to wszystko sama sama i dla niej jestem gówniara. Marek ma brata pół roku młodszego ode mnie to babka mówi na niego berbeć... To sobie wyobrazcie. A na siostrę M. 30 latkę Smerfetka. Rzygać mi się chce jak to słyszę. A wiecie jak na mnie gada stara? Maryna... Ależ we mnie frustracji.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- mam ochotę poodgryzać głowy im wszystkim w tym domu.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
MARINKO
PIELSZKO mamy pare typów jesli chodzi o imiona: Marlena, Agata, Alicja. Chociaz jak je napisałam to nie jestem tak do końca do nich przekonana. Jakos do tej pory nie zastanawialiśmy sie za bardzo nad imieniem... Powiem Wam, ze ciesze sie ze to dziewczynka. Ostatnio koleznka przebierała przy mnie pampersa swojemu synkowi i jakos mi tak bylo dziwnie na niego patrzec Dziewczynke juz wiem jak sie obsługuje a przy chłopcu musiałabym wszytskiego sie uczyc na nowo Poza tym jest to dobre rozwiazanie na przyszlosc bo beda miały wspólny pokój a siła rzeczy chłopaka trzeba by było odseparowac w pewnym wieku ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- MARINKO to moze tak trzeba zrobic A co na to wszytko twój TZ?
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maryna nie przesadzaj ![]() wytrzymaj! przeciez kopnie w kalendarz
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Mnie niestety dopadło zapalenie gardła, więc od weekendu na antybiotyku jestem ![]() Dzisiaj czuję się już znacznie lepiej, dobrze że wzięłam ten antybiotyk. Domek w poniedziałek obudził się z temperaturą 37,3 i zaczął kichać. Odpaliłam inhalator, dałam coś przeciwzapalnego i chyba (odpukać) pomogło, bo temperatura już się więcej nie pokazała, katar też ustępuje. Jednak nie wiem czy to nie zęby bo znowu się ślini jak buldog i dławi śliną. Dzisiaj spał prawie na siedząco. W ogóle jakoś ostatnio źle śpi, tzn. nie chodzi o budzenie a o wiercenie, wędruje po całym łóżeczku, strasznie się rzuca... Jeśli do piątku będzie ok to jedziemy gdzieś na weekend ![]() Mam teraz 3 tygodnie wolnego na uczelni, bo udało mi się wszystko pozdawać Brumku, dla dzielnego Tymcia.Marzenko, przepiękne zdjęcia, zarówno ze spotkania jak i rodzinnego wypadu Dzieciaczki cudowne, fryzury faktycznie mają podobne, ale coś mamusiek za mało ![]() Mme_audrey, jejku obyście szybko wyszły z tego szpitala! Szybkiego powrotu do zdrowia dla Heluty Ddevik, oby ciocia wróciła do zdrowia ![]() Myha, aaale przygody mieliście, ale mimo wszystko super wieści Resztę później napiszę, bo siostra przyjechała |
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
myha bierz Marlenę
Nie znam ani jednej małej Marlenki, prócz siebie oczywista.---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- monia też sobie tak tłumaczę z tym kalendarzem tylko wtedy zostanie mi jeszcze teściowa i teść .myha tżt beszta babkę, ale co więcej zrobi. Babki kuchnia, babki dom ble ble ble ona i dziadek sami murowali, nie to co teraz ble ble ble. Dzisiaj M. poszedł pierwszy raz do pracy, i jestem sama na placu boju.
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2013-02-06 o 12:33 |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Myha super, że od gina dobre wiadomości przynosisz
![]() dziewczyny są fajne tylko mi się nie raz ciuchy mieszają bo ma wrażenie, że np. w danej bluzce to Hania tyle co chodziła a teraz już Ali dana bluzka jest ![]() no i nie wiem jak się ma imię do charakteru, ale nasza Ala to łobuz na potęgę! także zastanówcie się dobrze hehe ![]() z tym współnym pokojem to też różnie my się zaczynamy zastanawiać co zrobimy jak Hania do szkoły pójdzie. wtedy przydałby jej się osobny pokój moim zdaniem (o ile oczywiście są ku temu warunki) i tutaj płeć nie ma nic do rzeczy - bardziej warunki mieszkaniowe ![]() ja z bratem całe życie pokój dzieliłam bo wyjśćia nie było i też się dało ![]() Marinko współczuję ![]() Pieleszko a no stronę z żubrami mam cały czas włączoną i jak mi monitor zgaśnie to tylko myszką od czasu od czasu poruszam i widzę co się dzieje ![]() ale coś czuję, że wkrótce jednak mi się to znudzi ![]() Natko zdróweczka! gratuluję zakończenia sesji!
|
#2562 |
|
Wtajemniczenie
|
Marinko
Myha powiem Ci, że też bym miała problem z imieniem dla drugiej córeczki. mi się podoba Agata tzn. na pewno bym się nauczyła, ale takie "dziwne" mi się to wydaje ![]() Natko zdrówka!! Iwa i tak dzielna jesteś z tymi żubrami. ja tak w pracy czasem zerknę, ale przez mój codzienny kontakt z "przyrodą" jakoś mnie nie kręcą za mocno ;-) a co do imion to ja właśnie odnośnie Hani miałam takie "skojarzenie" miłej, "grzecznej" dziewczynki, a tymczasem moja to Hanysa-czortina
Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2013-02-06 o 12:45 |
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piosenka dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=oodyqHckCmY
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Brumku, dobrze ze już po szczepieniu, jak sie mały czuje teraz? bez zadnych efektów ubocznych się obchodzi?
Kurcze z tą płcią to faktycznie nie ciekawa sytuacja, niegdy nie zastanawiałam sie nad tym. Ale płeć widoczna jest juz w zaawansowanej ciązy, sądziłam że w tym czasie juz raczej nie pozwalają na aborcję. Wiem że były przypadki nawet w 9 msc, ale myslalam że to skrajne przypadki. Ach w ogóle temat aborcji jest dla mnie drażniący, a matki które się na nią decydują uważam za chore. żaneta jutro tłusty czwartek a ja już dzisiaj pączki piekę ![]() eweewe coś żołądek się na kwaśne buntuje, teraz będziesz unikac, ale współczuje, nameczyłaś się pewnie strasznie. myha, dobrze że wszystko. No i gratuluję córeczki, bedziesz miała dwie panny teraz Ale faktycznie nadenerwowaliscie się nieżle, a starsze kobiety potrafiś byc na prawdę bezczelne, a óźniej narzekają, jaka to żle wychowana dzisiejsza młodzież.Marinko, a moze spróbuj sie z nimi dogadac? Bo jezeli bedziesz ciagle zamykac sie pokoju, narzekać itp to Twoja sytuacja się nie zmieni. Babcia babcią, jest osoba starszą i ma prawo mieć swoje dziwne zdanie. Ludzie takiej daty niestety w wiekszości tak maja. Może warto przymknąć oko, z czasem przyzwyczaisz się, a teście no cóż są francowaci, ale w końcu pomagaja Wam. Jeżeli Ty zmienisz swoje nastawienie, a przynajmniej odpowiedzi, to oni tez nie będą rozżaleni. Wiesz, to jest ich dom, no i niestety patrząc z ich strony, mogą mieć zal do Was, o to w jaki sposób ich traktujecie, że nie chcecie rozmawiać, zamykacie się, itp. Nie wiem jak to dokładnie wyglada. Ale sądze że to Ty powinnaś spróbowac zmienić to. Wiadomo, że wina nie lezy nigdy tylko po jednej stronie. A z czasem na pewno staniecie na nogi, pojdziecie na swoje, a ten okres bedziecie traktowac jak lekcję życia ![]() Współczuję sytuacji, sama kiedys byłam w podobnej, i niestety musiałam się upokorzyć, ale na prawdę szczera rozmowa, prosba o dogadanie się, może wiele zmienic. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-02-06 o 13:45 |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Shira tak jutro
Ja też byłam zdziwiona jak zobaczyłam w kalendarzu kiedy tłusty czwartek jest :PMarina nie trawię takich ludzi, rozumiem starość,ale no jak ktoś mi "gwiazdorzy" bo on doświadczony to prawym uchem mi wchodzi lewym wychodzi...ach współczuję. Idzie Ci jakoś pomóc?
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dewik, ja też byłam na koncercie Julii Marcell, jakoś tak na poczatku jej kariery, wspominam do teraz Zosia również uwielbia ![]() Marzenko, piękne zdjęcia, Hanna ma piękne oczy, po Tż kształt chyba... Jaki masz gryplan na odsmoczkowanie? Może zerżnę? Dam Zosi jeszcze z tydzień luzu, bo przed kilkoma dniami pożegnalismy butlę (zero problemów) na rzecz bidona oraz pielusię tetrową-przytulankę na rzecz podusi - Wy jeszcze pieluszkowi, bo z tego co pamietam, to Hania tuliła się jeszcze niedawno do niej? Hej! Witam się z ostatniego dnia urlopu ![]() Żuberki mnie pochłonęły Miłego dnia! |
|
|
|
|
#2567 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A co Wy z Gomrą jakiś pakt zawarłyście?
![]() no i będzie trzeba zjeść....jutro jedziemy do mamy, to napewno zrobi pączki, ale dlaczego one są takie kaloryczne? ![]() Cytat:
Cytat:
chyba muszę przestać się ważyć, bo to nie ma sensu. dla rekordzisty?Brumku kiedy wstawisz swoje zdjęcie z rekordzistą? bo dawno Cię nie było.Ostatnio o Tobie myślałam i tak sie zastanawiałam, czy zamierzasz na dłuższą metę pracować nadal w domu? i czy będziesz zapisywać w zwiazku z tym Tymka do przedszkola?bo do żłobka chyba nie? ale pytania![]() Cytat:
a ,,obsługi" chłopca nauczyłabyś się w jeden dzień![]() Te starsze panie to czasami mnie do furii doprowadzają ...Na dole jak wjeżdżałam do bloku stał facet( bardzo sympatyczny z twarzy) palił fajkę-myślałam że mi chociaż drzwi przytrzyma...ale nie, po co...nie rozumię takich ludzi. Cytat:
![]() dużo siły Marinko Cytat:
Cytat:
Hej. Rano(o10) wyszłam z dzieciakami na spacer, a jak wrócilismy, to jak się rozpadał śnieg tak pada i pada-wszedzie już jest biało, ale słyszałam, że prawdopodobnie za 3 tyg. wiosna, więc LUZ ![]() A! Wybrałam dla Juli łóżko-co o nim myślicie?http://allegro.pl/krzys-b-lozko-dla-...973533848.html nie za wąskie? Dzisiaj mi pobudkę zrobili o 7( to dla Julci bardzo wczesna pora, ale tak wstała)- ale za to wczoraj położyłam Mateuszka wcześniej spać, bo juz go gieło o 19-o 20 już spał wykąpany, Jule wykąpałam o 20:30 i spała o 21:45...ale Ona zawsze tak zasypia na noc. Teraz jak kupimy to łóżko, to zamierzam kłaść się razem z Nią i tam podawać mleko, a nie u nas a potem Ją przenosić. I bym zapomniała, bo dużo zacytowałam- Aga dzięki za odp. odnosnie łóżka- na nowo uwierzyłam, że moze ono zmienić sen Julci na dobre. A Antka kiedy przenosisz do łóżka? Ja tak jak kiedyś pisałam miałam kupic piętrowe, ale przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że jest pomiędzy nimi za mała różnica wieku, żeby Julcia mogła spać na górze, jak Mateuszek będzie w Jej teraz wieku- niech spadnie, to nieszczęście gotowe. |
||||||
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
tam, prababcia pewnie niepocieszona by byla
![]() artur ma łozko o 4 cm szersze i ja sie na nim dobrze wysypiam. bedzie dobre Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2013-02-06 o 14:27 |
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak długo już nie ,,nie pogwiazdorzy" ....ale my wredne jesteśmy![]() ![]() dzięki |
|
|
|
|
#2570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a co do wagi - w porownaniu na tyg co z Marysia 10kg mniej, a ogolem po schudnieciu 4 kg na poczatku, przytylam 2 kg wiec spoko luz. No i z Marysia nie moglam chodzic w butkach na obcasie, a tu smigam az milo. Jak mi sie uda zrobie fotke i Wam wstawie.![]() mme audrey zdrowka dla was, obyscie dlugo tam nie zabawili marinko
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
"Gejów" dziewczynki!
![]() Jagodzianka, witaj. Napisz coś więcej o sobie. A co to za portal A? Możesz wkleić odnośnik? ![]() Brumku, gratulacje dla dzielnego Tymka. ![]() Sporo zdjęć wyszło zamazanych, wybrałam najlepsze i nie gadaj głupot, bo piękne zdjęcia Tymka wklejasz. Scio, Monia, dzięki za podpowiedzi odnośnie magnesów- będę szukać. DDewik, przykro mi z powodu cioci. ![]() A jak się niania spisuje, Borysek ją lubi? Mogłabyś dać mi namiary na miejsce w Karpaczu, tam gdzie byliście? Tż już planuje kolejny wyjazd. ![]() Wodaqua, nie dobijaj mnie z tymi oczami- raczej wszyscy mówią że ma je po mnie , bo generalnie bardziej do tż podobna. Pielucha nadal jest, szczerze powiedziawszy nie myślałam nawet nad potrzebą pozbywania się jej. Myślisz, że dziecko samo nie zrezygnuje z takiego"przyjaciela"?Dzisiaj właśnie rozpoczęliśmy etap odsmoczkowania. Jednego smoka schowałam głęboko do szafy (nie miałam odwagi wyrzucić ) a drugiemu odcięłam "głowę". Pokazałam go Hani mówiąc, że jest popsuty,odfrunął do innego dzidziusia, bo ona jest już dużą dziewczynką i go nie potrzebuje. Raczej nic z tego nie zrozumiała, ale nie przejęła się zbyt mocno. Jak przyszła pora drzemki i wołała "am,am" to dałam jej tylko tą końcówkę i wyszłam. Usypianie trwało dłużej niż zazwyczaj, ale usnęła bez smoka (jak się obudzi to się dowiem gdzie jest końcówkaNatko, kuruj się i zdrowiej szybko. ![]() Myha, super- dwie dziewczynki! Eve, dzisiaj na Joemonsterze czytałam jak kobiety sobie radziły kiedyś bez testów ciążowych. Metodą, która sprawdzała się w 70 % było sikanie na ziarna owsa i pszenicy przez kilka dni. Jeśli wykiełkuje pszenica to będzie chłopiec, jeśli owies to dziewczynka, a jeśli nic to nie ma ciąży. Nie chcesz spróbować? ![]() Powiem Wam w tajemnicy, że Hania spała od 21 do 8.30 w swoim łóżku!
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Oliweczko mam taką co tale pokazuje 45 kg. Ale mierze się, cm spadają, więc waga mnie nie interesje za bardzo.
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Pięknie , ale wymiotów nie zazdroszczę.Cytat:
O tej metodzie mówiła mi moja ciocia logopeda, która mówi, że dziecko po 6 miesiącu nie ma potrzeby już takiego ssania, żeby używało smoka. za sen HaniulkiMetoda ,,na owsa" Marzenko, czy doszła do Ciebie moja wiadomosć na PW? |
||
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry pomysł z tym smoczkiem, ciekawe czy na butle to też by się sprawdziło, z tym ze tutaj niebezpieczeństwo zachłyśnięcia jest. Karol od kilku dni tuli butelka, bez niej nie zaśnie, juz się zaczęłam zastanawiać, czy może mu nie uszyć takiej przytulanki
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc .
U mnie taka pogoda jak w tej chwili na polanie "żubrów" ( których jeszcze sie nie doczekałam) Oliweczka śliczne to łózko, u sary w pokoju jest zwykły tapczan bez tej barierki , szuflady też ma pod spodem ( wogóle żałuję zakupu mebli do jej pokoju, za tą kasę w ikei bym miała super mebelki.. ), i raczej szkoda będzie fgo wyrzucać na rzecz nowego łózka. Najwyżej dorobi się tą barierkę. Myha wiedziałam że baba Człowiek się jednak uczy wielu rzeczy przy 1 dziecku. Natka no to zdówka! I gratki za egz. Ja pierwszy raz od 6 lat nie mam nauki, nie mam sesji. Niedawno to sobie uświadomiłam. I wcale nie tęsknie za studiami, ani trochę Dewik przykro mi z powodu cioci, to już podeszły wiek.. Marina ah domyślam się jak się czujesz, co za frustracja Cię ogarnia . Dobrze że M. ju prcuje. ( tam gdzie wcześniej?) Marzena powodzenia w odsmoczkowywaniu, ja pasuję, 3 górne idą, i noce różne. Niebawem zaczniemy.. Jagodzianka witaj, fajny nick . Stronczek jak sprawa z sąsiadem? wrócili? policja coś działa? Byliśmy na usg nerek z sarą. Nadal jest powiększenie miedniczki ale zmniejszyło się ![]() Idę faszerować canelloni.
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Antka najchetniej przenioslabym go juz (Zuza juz w jego wieku 2 miesiace spala sama w duzym lozku), ale to wiaze sie z zakupem lozka pietrowego, a do tego nam na razie nie po drodze, bo pasowaloby najpierw odswiezyc im pokoj. A co do lozka pietrowego... o ile sie nie myle ten sprzedawca ma tez takie w swojej ofercie i wydaje mi sie, ze one rozkladaja sie na 2 osobne lozka. Jesli masz miejsce, zeby jedno gdzies schowac, to ja bym rozwazyla taka opcje. Bo pomysl: za niedlugo bedziesz chciala Mateuszka przeniesc do doroslego lozka i wtedy bedziesz miala jak znalazl, w dodatku takie samo (co wg mnie jest wazne jesli dzieci dziela pokoj), a jak oboje urosna na tyle, ze beda mogli spac na pietrowym lozku, to je zlozysz "do kupy". Ja rozwazam zakup takiego lozka u tego sprzedawcy http://allegro.pl/nemo-lozko-pietrow...993312843.html lub podobnego u innego. |
|
|
|
|
#2578 |
|
Wtajemniczenie
|
Patik nie ma sąsiadów nadal. Cisza i spokoj. Z policji dzwonili do mnie w poniedziałek potwierdzić to co powiedziałam wczesniej. Ma ktos inny do mnie jeszcze zadzwonic ale cos im sie nie spieszy za bardzo.
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. informuj na bierząco, co i jak. ja tez sie musze za to zabrać, ale odwagi mi brak ![]() Marinko- fajnie że wróciłaś. Przykro tylko, że tak Ci tam źle ![]() myha- wieści cudowne. widze, że niektóre z Was podglądają żuberki
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocilam od mamy, robilysmy faworki niestety wsunelam wczesniej kanapke i sie napchalam na maxa. Wiec faworki jutro i zahacze o cukiernie wezme paczkiMery wykapana usypia - rano do zlobka. Ale bedzie szczesliwa
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

zapraszam
Jak juz pobrali mi krew i sie ubierałam zapomnialam zabrac teczki z karta ciazy, usg itp. Byliśmy juz w drodze do Katowic jak to sobie uświadomiłam. Musielismy sie wracac...Tż miał juz nerwy...Do tego samochód nam sie cos dławi i mysleliśmy, ze nie dojedziemy...

.
a jakieś typy imienia macie??

dla dzielnego Tymcia.

chyba muszę przestać się ważyć, bo to nie ma sensu.
) a drugiemu odcięłam "głowę". Pokazałam go Hani mówiąc, że jest popsuty,odfrunął do innego dzidziusia, bo ona jest już dużą dziewczynką i go nie potrzebuje.