Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 15:28   #4771
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Witam! Poczytałam i idę kuć na niedzielę ;/

Ja TŻa widzę w graficie, albo w stalowym odcieniu. W żadnym wypadku w bieli, ecru czy czerni, choć On lubi czarny (Ja żartuję, że czarny to pogrzebowy i nie pozwalam)

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-02-07 o 15:30
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:44   #4772
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Napisane przez ane3kaa
A czy którejś TZ ubiera się w biał/ecru garnitur xD???

hihi mój tż to kawał chłopa (nie z powodu tego ze jest gruby tylko naturalnie "pakowny", szeroki w ramionach i fajną klatą co mi odpowiada bo nie podobają mi się faceci którym mogę koronkę do Miłosierdzia Bożego na żebrach odmówić) i jakby się wcisnął w biały garnitur to padłabym ze śmiechu wyglądałby jak bałwanek bulii

adziia13 jak nie lubisz biesiadnej zabawy to jak najbardziej polecam osobne stoły bo wizualnie są ładniejsze jak mam doradzić to okrągłe stoły ładniej wyglądają niż takiej samej wielkości ale kwadratowe (bo mi się tak jakoś głupio ze stołówką skojarzyło)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-07 o 15:52
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:06   #4773
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

docik10 fajna sala byłaś tam?
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-07 o 21:12
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:09   #4774
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Napisane przez ane3kaa

hihi mój tż to kawał chłopa (nie z powodu tego ze jest gruby tylko naturalnie "pakowny", szeroki w ramionach i fajną klatą co mi odpowiada bo nie podobają mi się faceci którym mogę koronkę do Miłosierdzia Bożego na żebrach odmówić) i jakby się wcisnął w biały garnitur to padłabym ze śmiechu wyglądałby jak bałwanek bulii

adziia13 jak nie lubisz biesiadnej zabawy to jak najbardziej polecam osobne stoły bo wizualnie są ładniejsze jak mam doradzić to okrągłe stoły ładniej wyglądają niż takiej samej wielkości ale kwadratowe (bo mi się tak jakoś głupio ze stołówką skojarzyło)
Mój też to męski typ, może nie aż tak duży, ale jak ja to mówię typowy strażak więc w bieli też by nie wyglądał, zbyt zachęcająco
A co do stołów, to zobaczymy co zaproponuje właściciel, ja się zastanawiałam, nad prostokątnymi tylko mniejszymi takimi 10-12 osób. Bo okrągłe mają takie na 6-8 osób, a nie będą mieli ich chyba, aż tyle żeby usadzić 100 gości.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:21   #4775
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
docik10 słyszałam ze w Jastrz boryni jest fajna sala byłaś tam?
Słyszałam o tej sali od klientki której córka miała o ile się nie mylę tam wesele, ceny ponoć mają bardzo atrakcyjne. Klienta ma być u mnie ok 14.02. więc podpytam co to za sala, jakie ceny i dam znać

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-07 o 16:25
Stary 2013-02-07, 16:27   #4776
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Piękne ja o 17 wybiegam z pracy, bo TŻ zaprasza mnie do kina. Tak średnio chce mi się iść, ale nie chcę robić mu przykrości, bo w Walentynki mnie nie będzie. Także jakby coś - do jutra!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:28   #4777
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Mój też to męski typ, może nie aż tak duży, ale jak ja to mówię typowy strażak więc w bieli też by nie wyglądał, zbyt zachęcająco
A co do stołów, to zobaczymy co zaproponuje właściciel, ja się zastanawiałam, nad prostokątnymi tylko mniejszymi takimi 10-12 osób. Bo okrągłe mają takie na 6-8 osób, a nie będą mieli ich chyba, aż tyle żeby usadzić 100 gości.
mój tez nie jest jakiś taki mega wielki tylko trochę ciałka ma jest grubej kości taki własnie męski typ i co prawda nie należy do psp ale osp

:
Stary 2013-02-07, 16:31   #4778
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Mój TŻ jest raczej drobny, ale mimo wszystko Go w bieli i ecru nie widzę.

Doszły moje prezenty walentynkowe Już się bałam, że jak zawsze będę miała pecha i się nie wyrobię na czas :P

Ślub za 485 dni

2014

Czas edycji: 2013-02-07 o 17:02
Stary 2013-02-07, 17:04   #4779
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
co planujecie na Walentynki?

Wino i film Rysujemy sobie kartki i piszemy słodkie słówka
Nic nie kupujemy specjalnego ani nie organizujemy Po prostu miło spedzamy czas

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:08   #4780
moooniaaaa
Zakorzenienie

W białym/kremowym garniaku to ja nikogo nie widzę gruby, chudy, niski, wysoki, po prostu nie

Byliśmy na sali.
130zł., w tym 4 dania gorące, przystawki itp., ciasto (oddzielny słodki stół), napoje. Bez tortu.
Dekoracja na stołach ich (sztuczna) albo we własnym zakresie. Czyli będę musiała robić na własną rękę. Stół wiejski za dopłatą 400-600zł. (nie chcemy).
Edit: jednak wysłałam meila do mojej wymarzonej sali i będę próbowala się dogadać. Nie poddam się łatwo :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2013-02-07 o 18:24
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:09   #4781
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja uwielbiam prezenciki dostawać i dawać. Oczywiscie przygotuję kolację i słodki bufet, a TŻ dostanie ode mnie "Kupony miłości" zrobione przeze mnie, karteczkę, książeczkę o miłości, likier w kształcie serca, spinki i czerwoną muszkę.

Zdjęcia z google, bo TŻ ma u siebie aparat, ale prezenty identyczne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg likier.jpg (23,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spinki.jpg (51,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mucha.jpg (31,1 KB, 12 załadowań)

2014

Czas edycji: 2013-02-07 o 17:11
Stary 2013-02-07, 17:43   #4782
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Napisane przez ane3kaa

hahhaha mój też jest naturalnie "duży" z szerokimi barami... mmmm co mi też bardzo odpowiada
dla mnie facet to musi być kawał chłopa, też nie podobają mi się szczuplejsi

ale mój ma takie łapska że ma problem z kupnem koszuli i garniaka. Chciał kupić na wesela w zeszłym roku nowy garniak, łaziliśmy od sklepu do sklepu...ale żaden nie pasował, bo jak już któryś był dobry w łapach to zaś niżej mu zwisało sporo. W końcu bidok nie kupił se wcale i poszedł w starym garniaku, szytym zresztą na miarę

Idę się szykować, TŻ mnie zabiera na randez vous

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:21   #4783
cikulada
Zadomowienie

Mój niestety należy do tych szczupłych a je za kilku Widać, że ma figurę po tacie, który też może ciągle jeść i jeść a w ogóle nie tyje I czasem mój TŻ ma problemy z kupnem spodni, bo nawet te najwęższe w pasie są na niego za duże. Dobrze, że babcia jest krawcową to mu te spodnie zwęża, bo tak to ja nie wiem w czym by chodził

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:25   #4784
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Mój niestety należy do tych szczupłych a je za kilku Widać, że ma figurę po tacie, który też może ciągle jeść i jeść a w ogóle nie tyje I czasem mój TŻ ma problemy z kupnem spodni, bo nawet te najwęższe w pasie są na niego za duże. Dobrze, że babcia jest krawcową to mu te spodnie zwęża, bo tak to ja nie wiem w czym by chodził
Mój też jest szczupły i też od jedzenia nie stroni, ma budowę po swoim tacie. Akurat problemów z zakupem spodni nie ma.
Dobrze, że tyle gustów na świecie, wzięcie mają Ci postawniejsi i ci szczuplejsi

2014

Stary 2013-02-07, 18:27   #4785
ane3kaa
Zakorzenienie

a mój jest dość duży ale ma zamiar się odchudzić do wesela zeby wbić się w smoking
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:27   #4786
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Mój też jest szczupły i też od jedzenia nie stroni, ma budowę po swoim tacie. Akurat problemów z zakupem spodni nie ma.
Dobrze, że tyle gustów na świecie, wzięcie mają Ci postawniejsi i ci szczuplejsi
Mi się zawsze podobali ci postawniejsi a jak przychodziło co do czego to wiązałam się ze szczupłymi

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:30   #4787
ane3kaa
Zakorzenienie

fajne to chciałabym mieć takie kazanie na moim ślubie
http://demotywatory.pl/4041906/Ksieza
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:37   #4788
misia880
Zakorzenienie

dziewczyny ale mnie TŻ wkurza... żadna orkiestra mu nie pasuje, marudzi jak baba ;/ ten ma głos nie taki ten tamto wrrrrr
wkurzył mnie
skończy się na tym ze radio puszcze

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:05   #4789
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Zaparłam się i.. nadrabiam.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
I dzisiaj jedziemy jeszcze obejrzeć inną salę, która po zdjęciach bardzo mi się podoba: http://www.merkury24.com/ zobaczymy jak wygląda na żywo..
I ogólnie wczoraj policzyliśmy wstępnie listę gości i wyszło nam mniej niż sądziłam (myślałam, że na oko będzie 120-130 osób), a wychodzi na to, że będziemy zapraszać 100, a będzie pewnie 80-90
I wstępne koszty wesela – 40000...
Bardzoooooooo ładna sala. Mimo, że wybraliśmy miejsce w innym stylu to ta wyjątkowo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Rękawiczki brrr dla mnie koszmar
Dla mnie też.

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Odnośnie stołów: okrągły vs długi

zawsze podobały mi się okrągłe i takei chciałam mieć, ale wszystkie moje wątpliwości rozwiała dopłata za 10 zł do kosztu na os. haha i będą długie facet od sali też doradzał długie, bo ludzie się lepiej bawią, intgrują przy przyśpiewkach, no a on co tydzień obserwuje wesela to wie najlepiej raczej
Ja mam wręcz odmienne doświadczenia. W ostatnim czasie byłam na trzech weselach, na dwóch z nich były stoły okrągłe a na jednym podłużne i to właśnie na tym ostatnim w moim odczuciu goście bawili się najgorzej.
Koło okrągłych super da się przemieszczać, cupnąć chwilami, nie trzeba się drzeć do osoby siedzącej 4 miejsca dalej - jak dla mnie rozwiązanie rewelacyjne i też takie na swoje przyjęcie wybieram.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja zawsze spotykałam się z tym,że to kelnerzy wódkę roznoszą
Wiadomo,że z tym może być różnie, ale jestem dobrej myśli.
Ja również i u nas też tak będzie.
Nie wiem, może jakbym miała do ogarnięcia 120 gości i tyle samo butelek to inaczej bym na to patrzyła a przy naszym skromnym przyjęciu raczej nie powinno być źle.
A że mogą dwie czy trzy flaszki zniknąć – cóż, ryzyko – niech im smakuje i niech ich później głowy bolą.

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Ja chciała bym okrągłe stoły, albo małe prostokątne, bo właśnie nie odpowiada mi biesiadna atmosfera na weselu, te wszystkie przyśpiewki i w ogóle, więc myślę, że takie będą dla mnie odpowiednie.
To tak jak mnie!
Dlatego też nie robimy typowego weselicha do białego rana – dużo bardziej podoba mi się opcja lekkiego, przyjemnego przyjęcia.

Cytat:
Dziewczyny, a macie zamiar mieć welon do sukni?
Nie!

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
A czy którejś TZ ubiera się w biał/ecru garnitur xD???[COLOR="Silver"]
Nic mi o tym nie wiadomo, ale jeśli taki wybierze to.. ja nie przychodzę na ten ślub!

Tak na serio, mnie się najbardziej podobają czarne. W ogóle wymarzyłam sobie żeby i TŻ i świadek byli w czarnych, ale TŻ stwierdził, że chyba za pogrzebowo i już kilka osób mi to samo powiedziało.
Cóż.. jak zdecyduje tak będzie, przecież to on ma się w tym dobrze czuć – akceptuję wszystko co ciemne (grafit, granat, czerń).

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ijaa czyli jest nas już dwie na tę datę
Juuuuuuuuuupi.
Będziemy razem odliczać.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
hahhaha mój też jest naturalnie "duży" z szerokimi barami... mmmm co mi też bardzo odpowiada

Dla mnie też, zdecydowanie.
Mój co prawda ogromnie duży nie jest, ale wystarczająco.
Szczupli Panowie zdecydowanie mniej (żeby nie powiedzieć wcale) mi się nie podobają.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale mnie TŻ wkurza... żadna orkiestra mu nie pasuje, marudzi jak baba ;/ ten ma głos nie taki ten tamto wrrrrr
wkurzył mnie
skończy się na tym ze radio puszcze
Powiedz mu, że jak się nie ogarnie to będzie sam grał i śpiewał.

Uf nadrobiłam!

Widziałam, że o zaproszeniach ciut było:
my chyba będziemy robić sami, spersonalizowane, może nawet ze zdjęciem.
Jako, że ja focę i zajmuje się grafiką, a przy okazji oboje pracujemy w branży poligraficznej – TŻ pewnie wydrukowałby je w pracy, to czemu nie zrobić jakiś wyjątkowych.
Wszystko kwestia chęci i czasu, a z tym się okaże jak będzie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-02-07 o 19:11
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:13   #4790
Angel_21_
Rozeznanie

hej dziewczyny ja tylko przyszłam się przywitać i lecę dalej robić projekty ... jutro idę na pogrzeb wiec cały dzień ryczenia mnie czeka ... co najgorsze dowiedziałam się ze syn wujka, który zmarł w tym roku bierze ślub w czerwcu ... MASAKRA współczuje im
Stary 2013-02-07, 19:16   #4791
velika
Winter is coming

Mój chłop był chuchro jak go poznałam, a teraz do chudzinek nie należy Trochę się spasł, ale bardziej rozrósł, zmężniał. I taki mi się podoba Kilka kilo powinien zrzucić, ale jak nie zrzuci, to mi to nie przeszkadza. Ale od stycznia schudł już 4 kilo, za dużo ma pracy bidulek i stresów.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:16   #4792
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Dziewczyny, a macie zamiar mieć welon do sukni?

Nigdy w życiu!

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja jakbym miała miejsce i wybór to bym wolała okrągłe stoły, byłam na weselu z okrągłymi i było ekstra Ale nie mam wyboru i będą prostokątne
Ja dokładnie tak samo miałam. Nie ma u nas w pobliżu sali z okrągłymi nad czym bardzo ubolewałam.

A wódkę będą roznosili ojcowie

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:17   #4793
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a macie zamiar mieć welon do sukni? Bo ja właśnie nie chcę mieć, albo jak już to tyylko do Kościoła... Nie dość, że za fajny płaci się 300 wzwyż to jeszcze młoda musi się z nim użerać
Ja chcę mieć mega dłuuuuuuugi, ciągnący sie po ziemi, ale tylko do kościoła (choc nie wiem czy sie w nim nie zaplątam, ale i tak chcę ), a na sale chcę mieć na zmiane jakiś krótszy

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jesteeeem
Nie zapomniałam o Was, podczytuję i nadrabiam powolutku (bo lubię wiedzieć o czym smarujecie ) tylko z czasem kiepsko, bo moja sesja jest w tym roku baaaardzo długa... I nie chce się skończyć

Jeżeli chodzi o tematy ślubne to zaczynam powoli panikować, bo my z TŻ nie mamy załatwione ABSOLUTNIE NIC
Byliśmy na targach ślubnych w Gdańsku, nałowiliśmy ulotek i teraz trzeba przysiąść i pooglądać... Wczoraj byliśmy na PIERWSZEJ sali, żeby oglądać na wiosce u TŻ i tam jest dworek, który ma 3 sale i TŻ nie bardzo się podoba, bo tam odbywają się 3 wesela w jednym czasie (co prawda każda sala ma oddzielne wejścia, nie ma przejścia miedzy salami), ale TŻ powiedział, że on jest indywidualistą i wolałby sam
I dzisiaj jedziemy jeszcze obejrzeć inną salę, która po zdjęciach bardzo mi się podoba: http://www.merkury24.com/ zobaczymy jak wygląda na żywo..
I ogólnie wczoraj policzyliśmy wstępnie listę gości i wyszło nam mniej niż sądziłam (myślałam, że na oko będzie 120-130 osób), a wychodzi na to, że będziemy zapraszać 100, a będzie pewnie 80-90
I wstępne koszty wesela - 40000...
A jaką sale oglądaliście i gdzie?

Cytat:
Fajna inicjatywa ze strony właściciela

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Sory dziewczyny, że Was pytaniami zawalam, ale mam kolejne

A kto będzie Wam roznosić wódkę na weselu??? Wynajmujecie tez kogoś zaufanego ze znajomych, czy jak?
U nas najprawdopodobniej mój brat
Stary 2013-02-07, 19:18   #4794
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o tym, że zamiast świadka i świadkowej, były dwie świadkowe?
Już się z czymś takim spotkałam no i fajnie byle świadkowie byli wyluzowani i bawili się dobrze

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

ale mój ma takie łapska że ma problem z kupnem koszuli i garniaka. Chciał kupić na wesela w zeszłym roku nowy garniak, łaziliśmy od sklepu do sklepu...ale żaden nie pasował, bo jak już któryś był dobry w łapach to zaś niżej mu zwisało sporo. W końcu bidok nie kupił se wcale i poszedł w starym garniaku, szytym zresztą na miarę

Idę się szykować, TŻ mnie zabiera na randez vous
Mój TŻ jest z natury szczupły, ale bary ma, bo systematycznie ćwiczy, więc łapki też ma na swoją posturę pokaźne i piękny kaloryfer nóżki za to chudziutkie nie wyobrażam sobie siebie z jakimś bykiem, bo jestem drobna i zwyczajnie źle bym się czuła miałabym wrażenie, że mnie zmiażdży hahahaha także wielkim panom od zawsze mówiłam nie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
fajne to chciałabym mieć takie kazanie na moim ślubie
http://demotywatory.pl/4041906/Ksieza
o mamo, popłakałabym się gdyby mi ksiądz z czymś takim wyskoczył, ze wzruszenia oczywiście i ze szczęścia świetny gest z jego strony trochę dziwna reakcja ludzi w Kościele ... ale byłabym mega, MEGAAAA zadowolona gdyby po prostu zaśpiewał i zagrał jeszcze tak pięknie rewelacja

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:19   #4795
agunineczka
Zakorzenienie

magdalenka_w_86 bardzo podoba mi sie ten Twój prezent zwłaszcza likier jaki ma smak?
Stary 2013-02-07, 19:23   #4796
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
magdalenka_w_86 bardzo podoba mi sie ten Twój prezent zwłaszcza likier jaki ma smak?
Likier różany Pyycha

2014

Stary 2013-02-07, 19:24   #4797
misiadelko
BAN stały

Nadrobię później, tymczasem stukam się tyskim znad diet To jest to co kocham robić, ja już chcę mieć uprawnienia !!! Już drugi kalkulator zajechałam od początku roku

EDIT: Gdzie dostałaś taki likier??

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-07 o 19:26
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:25   #4798
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja uwielbiam prezenciki dostawać i dawać. Oczywiscie przygotuję kolację i słodki bufet, a TŻ dostanie ode mnie "Kupony miłości" zrobione przeze mnie, karteczkę, książeczkę o miłości, likier w kształcie serca, spinki i czerwoną muszkę.

Zdjęcia z google, bo TŻ ma u siebie aparat, ale prezenty identyczne.
Te spinki są cudowne a mucha to po co? ma wystąpić TYLKO w niej? likier w kształcie serca, mega, nawet nie pomyślałam, że można gdzieś taki kupić

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:27   #4799
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Likier różany Pyycha

Gdzie go dorwałaś?
Stary 2013-02-07, 19:30   #4800
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Już się z czymś takim spotkałam no i fajnie byle świadkowie byli wyluzowani i bawili się dobrze

Mój TŻ jest z natury szczupły, ale bary ma, bo systematycznie ćwiczy, więc łapki też ma na swoją posturę pokaźne i piękny kaloryfer nóżki za to chudziutkie nie wyobrażam sobie siebie z jakimś bykiem, bo jestem drobna i zwyczajnie źle bym się czuła miałabym wrażenie, że mnie zmiażdży hahahaha także wielkim panom od zawsze mówiłam nie

o mamo, popłakałabym się gdyby mi ksiądz z czymś takim wyskoczył, ze wzruszenia oczywiście i ze szczęścia świetny gest z jego strony trochę dziwna reakcja ludzi w Kościele ... ale byłabym mega, MEGAAAA zadowolona gdyby po prostu zaśpiewał i zagrał jeszcze tak pięknie rewelacja
Ja od zawsze mówiłam, że marzę o mężczyźnie raczej szczupłym i eleganckim, chodzącym w koszulach slim fit, garniturek, sweterek i te sprawy No i mam takiego, choć wiadomo, na co dzień raczej na luzie się ubiera, natomiast praca w urzędzie wymaga pewnego stroju. Koszul, krawatów ma dostatek, ale jak coś nowego wypatrzę to kupuję. Teraz dostanie spinki i muszkę do kolekcji

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Te spinki są cudowne a mucha to po co? ma wystąpić TYLKO w niej? likier w kształcie serca, mega, nawet nie pomyślałam, że można gdzieś taki kupić
Muchę ma zapiąć yyy... Gdzie chce

Co do likieru. Likier kupiony został w wakacje w Niemczech (cena ok. 8E)
http://www.birkenhof-shop.de/likoere...z-flasche-0-2l

Niestety w Polsce nie widziałam. Natomiast są takie butelki, można kupić obojętnie jaki trunek i przelać http://zdrowenalewki.pl/p/9/412/bute...o-nalewek.html W ogóle butelki na tej stronie są świetne, kiedyś się pewnie na jakąś zdecyduję.

2014

Czas edycji: 2013-02-07 o 19:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości