|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Witam! Poczytałam i idę kuć na niedzielę ;/
Ja TŻa widzę w graficie, albo w stalowym odcieniu. W żadnym wypadku w bieli, ecru czy czerni, choć On lubi czarny (Ja żartuję, że czarny to pogrzebowy i nie pozwalam)
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-07 o 15:30 |
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Napisane przez ane3kaa
A czy którejś TZ ubiera się w biał/ecru garnitur xD??? hihi mój tż to kawał chłopa (nie z powodu tego ze jest gruby tylko naturalnie "pakowny", szeroki w ramionach i fajną klatą co mi odpowiada bo nie podobają mi się faceci którym mogę koronkę do Miłosierdzia Bożego na żebrach odmówić) i jakby się wcisnął w biały garnitur to padłabym ze śmiechu![]() wyglądałby jak bałwanek bulii adziia13 jak nie lubisz biesiadnej zabawy to jak najbardziej polecam osobne stoły bo wizualnie są ładniejsze jak mam doradzić to okrągłe stoły ładniej wyglądają niż takiej samej wielkości ale kwadratowe (bo mi się tak jakoś głupio ze stołówką skojarzyło)
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-07 o 15:52 |
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
docik10 fajna sala byłaś tam?
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2013-02-07 o 21:12 |
|
|
|
#4774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do stołów, to zobaczymy co zaproponuje właściciel, ja się zastanawiałam, nad prostokątnymi tylko mniejszymi takimi 10-12 osób. Bo okrągłe mają takie na 6-8 osób, a nie będą mieli ich chyba, aż tyle żeby usadzić 100 gości.
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam o tej sali od klientki której córka miała o ile się nie mylę tam wesele, ceny ponoć mają bardzo atrakcyjne. Klienta ma być u mnie ok 14.02. więc podpytam co to za sala, jakie ceny i dam znać
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-02-07 o 16:25 |
|
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
Piękne ja o 17 wybiegam z pracy, bo TŻ zaprasza mnie do kina. Tak średnio chce mi się iść, ale nie chcę robić mu przykrości, bo w Walentynki mnie nie będzie. Także jakby coś - do jutra!
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jest raczej drobny, ale mimo wszystko Go w bieli i ecru nie widzę.
Doszły moje prezenty walentynkowe Już się bałam, że jak zawsze będę miała pecha i się nie wyrobię na czas :PŚlub za 485 dni
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-07 o 17:02 |
|
|
|
#4779 |
|
Rozeznanie
|
Wino i film Rysujemy sobie kartki i piszemy słodkie słówka Nic nie kupujemy specjalnego ani nie organizujemy Po prostu miło spedzamy czas
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
W białym/kremowym garniaku to ja nikogo nie widzę
![]() Byliśmy na sali. 130zł., w tym 4 dania gorące, przystawki itp., ciasto (oddzielny słodki stół), napoje. Bez tortu. Dekoracja na stołach ich (sztuczna) albo we własnym zakresie. Czyli będę musiała robić na własną rękę. Stół wiejski za dopłatą 400-600zł. (nie chcemy). Edit: jednak wysłałam meila do mojej wymarzonej sali i będę próbowala się dogadać. Nie poddam się łatwo :P Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-02-07 o 18:24 |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam prezenciki dostawać i dawać. Oczywiscie przygotuję kolację i słodki bufet, a TŻ dostanie ode mnie "Kupony miłości" zrobione przeze mnie, karteczkę, książeczkę o miłości, likier w kształcie serca, spinki i czerwoną muszkę.
Zdjęcia z google, bo TŻ ma u siebie aparat, ale prezenty identyczne. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-07 o 17:11 |
|
|
|
#4782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co mi też bardzo odpowiada ![]() dla mnie facet to musi być kawał chłopa, też nie podobają mi się szczuplejsi ![]() ale mój ma takie łapska że ma problem z kupnem koszuli i garniaka. Chciał kupić na wesela w zeszłym roku nowy garniak, łaziliśmy od sklepu do sklepu...ale żaden nie pasował, bo jak już któryś był dobry w łapach to zaś niżej mu zwisało sporo. W końcu bidok nie kupił se wcale i poszedł w starym garniaku, szytym zresztą na miarę Idę się szykować, TŻ mnie zabiera na randez vous
|
|
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
Mój niestety należy do tych szczupłych a je za kilku
Widać, że ma figurę po tacie, który też może ciągle jeść i jeść a w ogóle nie tyje
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że tyle gustów na świecie, wzięcie mają Ci postawniejsi i ci szczuplejsi
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
a mój jest dość duży ale ma zamiar się odchudzić do wesela zeby wbić się w smoking
|
#4786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
fajne to chciałabym mieć takie kazanie na moim ślubie
![]() http://demotywatory.pl/4041906/Ksieza
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale mnie TŻ wkurza... żadna orkiestra mu nie pasuje, marudzi jak baba ;/ ten ma głos nie taki ten tamto wrrrrr
wkurzył mnie ![]() skończy się na tym ze radio puszcze |
|
|
|
#4789 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Zaparłam się i.. nadrabiam. ![]() Cytat:
Dla mnie też. Cytat:
Koło okrągłych super da się przemieszczać, cupnąć chwilami, nie trzeba się drzeć do osoby siedzącej 4 miejsca dalej - jak dla mnie rozwiązanie rewelacyjne i też takie na swoje przyjęcie wybieram. Cytat:
Nie wiem, może jakbym miała do ogarnięcia 120 gości i tyle samo butelek to inaczej bym na to patrzyła a przy naszym skromnym przyjęciu raczej nie powinno być źle. A że mogą dwie czy trzy flaszki zniknąć – cóż, ryzyko – niech im smakuje i niech ich później głowy bolą. Cytat:
Dlatego też nie robimy typowego weselicha do białego rana – dużo bardziej podoba mi się opcja lekkiego, przyjemnego przyjęcia. ![]() Nie! Cytat:
![]() Tak na serio, mnie się najbardziej podobają czarne. W ogóle wymarzyłam sobie żeby i TŻ i świadek byli w czarnych, ale TŻ stwierdził, że chyba za pogrzebowo i już kilka osób mi to samo powiedziało. ![]() Cóż.. jak zdecyduje tak będzie, przecież to on ma się w tym dobrze czuć – akceptuję wszystko co ciemne (grafit, granat, czerń). Juuuuuuuuuupi. Będziemy razem odliczać. ![]() Cytat:
Dla mnie też, zdecydowanie. Mój co prawda ogromnie duży nie jest, ale wystarczająco. Szczupli Panowie zdecydowanie mniej (żeby nie powiedzieć wcale) mi się nie podobają. Cytat:
![]() Uf nadrobiłam! ![]() Widziałam, że o zaproszeniach ciut było: my chyba będziemy robić sami, spersonalizowane, może nawet ze zdjęciem. Jako, że ja focę i zajmuje się grafiką, a przy okazji oboje pracujemy w branży poligraficznej – TŻ pewnie wydrukowałby je w pracy, to czemu nie zrobić jakiś wyjątkowych. Wszystko kwestia chęci i czasu, a z tym się okaże jak będzie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-02-07 o 19:11 |
|||||||
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja tylko przyszłam się przywitać
i lecę dalej robić projekty ... jutro idę na pogrzeb wiec cały dzień ryczenia mnie czeka ... co najgorsze dowiedziałam się ze syn wujka, który zmarł w tym roku bierze ślub w czerwcu ... MASAKRA współczuje im
|
#4791 |
|
Winter is coming
|
Mój chłop był chuchro jak go poznałam, a teraz do chudzinek nie należy
Trochę się spasł, ale bardziej rozrósł, zmężniał. I taki mi się podoba
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy w życiu! Cytat:
A wódkę będą roznosili ojcowie
|
|
#4793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4794 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i fajnie byle świadkowie byli wyluzowani i bawili się dobrze ![]() Cytat:
nóżki za to chudziutkie nie wyobrażam sobie siebie z jakimś bykiem, bo jestem drobna i zwyczajnie źle bym się czuła miałabym wrażenie, że mnie zmiażdży hahahaha także wielkim panom od zawsze mówiłam nie ![]() Cytat:
świetny gest z jego strony trochę dziwna reakcja ludzi w Kościele ... ale byłabym mega, MEGAAAA zadowolona gdyby po prostu zaśpiewał i zagrał jeszcze tak pięknie rewelacja
|
|||
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenka_w_86 bardzo podoba mi sie ten Twój prezent
zwłaszcza likier jaki ma smak?
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyycha
|
|
|
|
|
#4797 |
|
BAN stały
|
Nadrobię później, tymczasem stukam się tyskim znad diet
To jest to co kocham robić, ja już chcę mieć uprawnienia !!! Już drugi kalkulator zajechałam od początku roku![]() EDIT: Gdzie dostałaś taki likier?? Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-07 o 19:26 |
|
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mucha to po co? ma wystąpić TYLKO w niej? likier w kształcie serca, mega, nawet nie pomyślałam, że można gdzieś taki kupić
|
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mam takiego, choć wiadomo, na co dzień raczej na luzie się ubiera, natomiast praca w urzędzie wymaga pewnego stroju. Koszul, krawatów ma dostatek, ale jak coś nowego wypatrzę to kupuję. Teraz dostanie spinki i muszkę do kolekcji ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Gdzie chce ![]() Co do likieru. Likier kupiony został w wakacje w Niemczech (cena ok. 8E) http://www.birkenhof-shop.de/likoere...z-flasche-0-2l Niestety w Polsce nie widziałam. Natomiast są takie butelki, można kupić obojętnie jaki trunek i przelać http://zdrowenalewki.pl/p/9/412/bute...o-nalewek.html W ogóle butelki na tej stronie są świetne, kiedyś się pewnie na jakąś zdecyduję. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-07 o 19:33 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

co mi odpowiada bo nie podobają mi się faceci którym mogę koronkę do Miłosierdzia Bożego na żebrach odmówić) i jakby się wcisnął w biały garnitur to padłabym ze śmiechu
jak mam doradzić to okrągłe stoły ładniej wyglądają niż takiej samej wielkości ale kwadratowe (bo mi się tak jakoś głupio ze stołówką skojarzyło) 

Rysujemy sobie kartki i piszemy słodkie słówka