|
|
#4321 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Mursz
za nabytek ![]() Teziak ostrzegał, ostrzegał - że klątwa hula
|
#4322 | ||||||||
|
Panaroja
|
Znad śniegu spadającego ze wszystkąd
![]() Cytat:
to może fogle nie warto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.pfff , raz na rok jeden ponczek z wyliczeniem na osobę , też mi luksus przy takim wkładzie pracy ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
http://www.aptekaotc.pl/p/pl/12050/s...opharm%29.html o hesusie i Barnabo , własnie zobaczyłam ile to zawiera odpowiednika wina i piwa ![]() odpozdrawiamy ![]() Cytat:
Cytat:
maluj maluj toż Tobie sie pampers z kupą śnił ![]() Na tablicach edukacyjnych dla przedszkolaków znalazłysmy ze Śniezką nowe warzywko o nazwie piertuszka oraz że to co wygląda jak cukinia , naprawde nazywa się rzodkiewka , to co wygląda jak por nazywa się seler , a to co wygląda jak świerk , nazywa się sosna i jak ma być porzadek w tym kraju przy takiej edukacji
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() wygląda rozsądnie A końcówki zabezpieczasz czymś, nie rozdwajają Ci się? Jak b/s nie slużą Ci, to może silikonu odrobina? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html Kropla na cale wlosy, albo pół kropli na same końce? Przypomnialaś mi że mam litra Mili zachomikowanego w lazience ![]() Cytat:
Ten balsam jest kieeepski bardzo...jakiś miesiąc temu wywaliłam pół butli...a stał z pół roku chyba....on ma proteiny mleczne, nie keratynę. Do tego ma jakiś oblepiacz, ktoy nie każde wlosy lubią . Może to Ci nie sluzy? Albo miód Ci robi żle. Moim miod w maskach/odzywkach robi siano, ale jak za często używam. Ale juz jak maska /odżywka sklepowa z miodem raz na jakiś czsa, zamiennie z czymś innym, nic sie nie dzieje. Za to miod sloikowy w domowej masce zawsze robi siano. Każdy włos lubi co inne... Przyjrzeyj sie Tym Joannom Naturiowym. Zielona, jak Red pisala najfajniejsza i fioletowa jeszcze. Niebieska nic nie robila, a żółta ( z miodem i cytryna) podsuszala. Albo maski Bingo. Tez sa taniutkie a dobre. Ok 7 zl poł litra w większych Teskach albo fryzjerskich sklepach jak masz gdzieś w okolicy. |
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Końcówki zabezpieczam jedwabiem z Green Pharmacy i nie narzekam (tańszy i 2 razy większy niż ten z Biovaxu). |
|
|
|
|
#4325 |
|
Nindżopesz
|
Ja mam zrywy, olejuje przez jakis czas non stop a potem wcale. Ale jak juz nakladam olej to staram sie cos do niego dodac. Mialam psikadlo keratynowe ale sie skonczylo, troche nakladalam z odzywka i teraz chwilowo z zelem. A zel robie bo smakuja mi ziarenka i zalegaja w kuchni, wiec
|
|
|
|
#4326 | ||||
|
BAN stały
|
Znad fqrwa
Może tak, może nie ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39115752]Nie chcę Cię martwić ale nie łudź się [/QUOTE]To się jeszcze okaże ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() ale piertuszka Cytat:
![]() wczoraj nią umyłam, potem maluteńko wtarłam w wilgotne włosie, jak wyschło związałam pindel na czubku człowieka i dziś mam całkiem przyjemne, mientkie fale a i jeszcze kapka kallosa na końcówki ofkors dzień dobry
|
|
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I Scandica Kokosowego
|
||
|
|
|
#4329 |
|
Piers do przodu
|
Dobrze, że sprawdziłam
czyszczenie szczęk za tydzień dopiero, można skończyć jojczenie
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie, w końcu wyrównałam kolor włosów! Pozostaje mi tylko biały odrost do ogarnięcia. Zastanawiam się, czy zmieszanie platynowego blondu z czerwienią da mi jasny, marchwekowy rudy.... |
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Ty to wszystko trzymasz?
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw - Mila też mi nie pomaga anyway tnx a lot dajcie pyska zbiorowego ratowniczki włosów ![]() dziś goście dom sprzątnięty do standardów gościowych żarełko się robi ręcami chuopa idę myc włosię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-08 o 15:41 |
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Troche mnie zastanowil ten alkohol w nim ( musiałąm dopytać na wlosowym) , ale dziewczyny mówią,że to dobry alkohol, konserwant ![]() No jak to gdzie ![]() Podwojna szafka podumywalkowa w lazience moja, tam stoją rzadziej używane maski , odzywki, i oleje i część zapasów. Na wannie poustawiane odzywki/ maski używane prawie codziennie, a przynajmniej dwa razy w tygodniu. A takie zapasy na za naprawde jakiś czas ( ale to już maski które pewnie za kilka miesięcy ( z bardzo dlugim terminem przydatności ) otworze i zapas żeli pod prysznic) w kartonie na górze ![]() Cytat:
To jeszce bym sie pokusiła o ta Artiste z keratyną co Redzi nie podeszla ( sie upieram że keratyny potrzebujesz ), ona z 5 zl kosztuje w Naturze, albo jak bedziesz kiedy zamawiać co z Mazidel czy ZSK buteleczkę płynnej.
|
||
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
BAN stały
|
Znad fqrwa cd.
Cytat:
![]() --- P. zadzwonił dzisiaj Z odżywek polecam Seboradin fioletową, czy dobrze robi, nie wiem, za to pachnie obłędnie eterycznymi olejkami |
|
|
|
|
#4336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to ja mam mało kosmetyków, śladowe ilości wręcz ![]() Dziś wieczorem do baru ale nie che mi sie bo bolą mnie wszystkie mięśnie i kończyny
|
||||
|
|
|
#4337 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja też, na hasło whisky sam robi zdjęcie Mam keratynę z Naturalisa, dodaję kroplę, dwie do odżywki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4338 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nawzajemnie O tym samym pomyślałam czytając skrbkową wypowiedź Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Siedzę dziś sobie, na zewnętrzny parapet co jakiś czas spada śnieg, nagle jak łupnęło, to mi wewnątrz odprysnął malusi, tyci tyci dosłownie kawałek ściany (ale i tak usłyszałam jak upadał na podłogę ).Cytat:
![]() Jedno z drugim powiązane? Znad zielonej herbaty ze skórkami mandarynki i pomarańczy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-02-08 o 18:36 |
|||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
mloda uzyla slowa 'wdowa' wiec pytam: a wiesz kto to jest wdowa? ![]() mysli chwile... no np. taki pajak wdowa ![]() ja: tez, ale to osoba, wiesz jaka? jeszcze wieksza konsternacja, ale wydumala: 'to taka bogata pani' ![]() ja: coz za wnikliwa analiza!mloda: no i sa jeszcze wdowy rzymskie! ja: ![]() jak tylko wrocilam do domu rzucilam sie na google
|
#4341 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak kiedyś do kosmetyczki poszłam ![]() bez mejkapu ![]() Cytat:
Cytat:
rozumiem, że karton pod łóżkiem ![]() Cytat:
![]() ad3. ulubione uzasadnienie Mić ![]() Cytat:
![]() my mieliśmy iść na imprę/ognisko na pobliskim stoku narciarskim, organizowaną przez Radio Kaszebe . Troche się wkurzyłam (bo iść/jechać o dziwo miałam ochotę ), ale mi przeszło jak P. stwierdził, że zadzwoni po taksówkę Cytat:
o!
|
|
|
#4344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy wszystkie ![]() Bardzo mądrze Cytat:
Robi mi fajne włosy i do tego pięknie pachnie truskawkami Cytat:
Doobra, ide zarzucić na tyłek bańkowy masaż nr 8. Nawet mi sie chce
|
|||
|
|
|
#4345 | |||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39124152]
[/QUOTE]W pierwszej chwili myślałem, że P. do Ciebie dzwoni Cytat:
![]() Cytat:
Ja je pamiętam sprzed lat, eee... co najmniej 15, mama używała dawno temu, a teraz zamówiliśmy przypadkowo w sumie, razem z żelem z aloesu i całą resztą ![]() Cytat:
![]() --- Paczta, jaki tatuaż piękny żem znalazł |
|||
|
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4347 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
ja nakładam jak pamiętam henna wax Pilomaxu i po myciu jakąś odżywkę na parę minut żeby się nie plątały i to by było na tyle ![]() z Joanny używałam takiego 2 w 1 szamponu z odżywką koksowo-migdałowego , ale chyba wypollizowali bo od dawna nie mogę dostać a fajny jest . zatem się przytykuj , że tak w tej słu... znaczy ochronie itak dalej ![]() Cytat:
![]() i oczywiście piekarnia wyszła ![]() ale po co robić sobie taki , skoro go nie można podziwiać samemu ![]() zjadłam jeszcze dwa pączki i jeszcze jeden czeka w kolejce , dla odmiany kwadratowy i polany czekoladą .Mam wrażenie że chyba mi za słodko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4348 | |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39124406]A co? Dawałeś mu numer do mnie
Tak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4350 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Niedoczekanie! Nie zamkniecie ust głosowi ludu! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

za nabytek 

to może fogle nie warto 

ale jak pisałam cudu po paru razach się nie spodziewam, mogę sobie pozwolić jeszcze na kupno Joanny - ale po ich balsamie b/s z załącznika miałam masakryczny mat przesusz i puch - bleeee no i pasowałoby ze mniód i protein mi nie służy wedle biblii blogowej 

czyszczenie szczęk za tydzień dopiero, można skończyć jojczenie 

.