Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 10:22   #3811
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

a mysliscie ze jak dzis nie zazyje duphastonu i dopiero jutro po wizycie to cos sie moze stac?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:24   #3812
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Adriana: no tak, jak lekko sportowy to faktycznie, a 2drzwiowy? więcej?
Roxi: jak juz macie kombi to super)) i jak sie sprawdza i duża to już w ogóle

my niedawno dostaliśmy Uno od rodziców, bo zmieniali autko... i tez mnie troche martwi kwestia gondoli... no ale najwyzej bagaznik dokupimy, bo generalnie dość przestronne jest jak na ten typ samochodu i bagaznik tez nie jest najmniejszy. W lepszych autach widywałam dużo mniejsze.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:27   #3813
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Smerfetka mam no jeszcze 25 lat. Prawie od 8 miesięcy jestem mężatką Jest to moja druga ciąża, ale poprzednią niestety straciłam 24.08.2012 w 12 tc
Teraz termin porodu mam wyznaczony na 4.07 i na 99% mam mieć córeczkę przez całą ciąże troszke się stresuje ale myślę że skoro dobiłam już szczęśliwie do 20tc to dale3j będzie równie dobrze
witaj teraz będzie tylko dobrze

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Mamy opla astre II i to na takim chyba hmmm troche sportowym zawieszeniu Tż kupił dla siebie jak jeszcze nie byliśmy Małżeństwem. I ciasne to trochę no i nie wyobrażam sobie pchać się z fotelikiem na tył albo wyjmować dziecko a z przodu to nie wiem nawet czy się poduszka wyłącza o tym mikro bagażniku nie wspomnę
ale astra wcale taka mała nie jest, przypomniało mi się jak to kiedyś siostra maluchem jeździła i z tyłu fotelik i się dało
ale fakt faktem ze najlepiej mieć 5 drzwiowe
my mamy 18letniego golfa 3 i na chwilę obecną nie mam zamiaru zmieniać na większy

dzień dobry, ja na śniadanie zjadłam płatki z mlekiem

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:28   #3814
d0tkaaa
Zakorzenienie

My mamy polo 3 drzwiowe fakt bede musiala troche sie nagimnastykowac zeby wlozyc do tylu nosidelko ale nie bedzie tak zle bo mimo wszystko jest bardzo przestronne, bagaznik tez duzy w miare.. damy rade

Zuza

Razem
Stary 2013-02-10, 10:41   #3815
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Adriana: no tak, jak lekko sportowy to faktycznie, a 2drzwiowy? więcej?
2drzwiowy

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
witaj teraz będzie tylko dobrze

ale astra wcale taka mała nie jest, przypomniało mi się jak to kiedyś siostra maluchem jeździła i z tyłu fotelik i się dało
ale fakt faktem ze najlepiej mieć 5 drzwiowe
my mamy 18letniego golfa 3 i na chwilę obecną nie mam zamiaru zmieniać na większy

dzień dobry, ja na śniadanie zjadłam płatki z mlekiem
No bardzo mała nie, ale nawet jak zakupy zrobie i nawrzucam na tylnie siedzenie to się wkurzam Ja wygodnicka jestem No i Tż stwierdził, że musi na jakieś bardziej rodzinne auto zmienić bo teraz to już poważny facet będzie dzieciaty . Teście maja golfa trójkę i fajnie mi się tym jeździ i 5 drzwi to bardziej użyteczny jest
Idę obiad robić powoli. Dziś bedzie pierś kurczaka z pieczarkami, majonezem i serem zapieczona do tego ryż i jakaś surówa

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.

Edytowane przez Adriana07
Czas edycji: 2013-02-10 o 10:44
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:48   #3816
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Bry.

A my nie mamy wcale auta

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
bo powiedział, żebym nie liczyła na zimę w gondoli, a dobrze skonstruowany wózek musi ważyć min.15kg.
Ale jak to? Że lipcowe dziecko w zimę już nie będzie jeździć w gondoli? Nie chce mi się w to wierzyć...

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
patrze a ja nie mam juz duphastnonu a bylam pewna ze mam jeszcze caly listek!!i co ja teraz poczne juz nie mam recepty wizyta w piatek a baby w aptece mi napewno nie dadza go:-( poszlabym jutro do niego ale mialam zrobic badanie na posiew i jeszcze go nie zrobilam woec niewiem czy isc do niego jutro zrobic badania wziasc recepte(mysle.ze moze dzis.bez dupka.sie nic nie stanie)i z wynikami posoewu isc do niego w piatek bo i tak musze wziasc l4.czy zrobic jitro badanie miec wyniki jutro woeczorem ew we wtorek rano i we wtprek isc do niego tylko to juz 2dni bez dupka..:-((
Spróbuj jednak w aptece kupić bez recepty. Czasami niektóre leki da się kupić bez recepty, ale są droższe, ja tak miałam kiedyś z luteiną, normalnie kosztowała 3 zł (kiedyś, teraz jest już droższa pewnie), a ja nie miałam recepty i zapłaciłam chyba 30
A jak nie - ja sądzę, że nic się nie stanie. Mnie lekarz kazał brać dupka do 16 tc obowiązkowo, a potem odstawiać. Teraz funkcję, którą wspomagał progesteron przejęło łożysko.
Ewentualnie właśnie może kup luteinę - to ten sam hormon, a może da się ją kupić bez recepty, często lekarze zamieniają po jakimś czasie dupka na luteinę.
Ale to tylko moje propozycje, może zadzwoń do gina i spytaj o zdanie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:51   #3817
fiazo
Zakorzenienie

ja się zastanawiam jaką zupę zrobić , mam ochotę na ogórkową lub szczawiową

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:54   #3818
d0tkaaa
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39145836]Bry.

A my nie mamy wcale auta

Ale jak to? Że lipcowe dziecko w zimę już nie będzie jeździć w gondoli? Nie chce mi się w to wierzyć...

Spróbuj jednak w aptece kupić bez recepty. Czasami niektóre leki da się kupić bez recepty, ale są droższe, ja tak miałam kiedyś z luteiną, normalnie kosztowała 3 zł (kiedyś, teraz jest już droższa pewnie), a ja nie miałam recepty i zapłaciłam chyba 30
A jak nie - ja sądzę, że nic się nie stanie. Mnie lekarz kazał brać dupka do 16 tc obowiązkowo, a potem odstawiać. Teraz funkcję, którą wspomagał progesteron przejęło łożysko.
Ewentualnie właśnie może kup luteinę - to ten sam hormon, a może da się ją kupić bez recepty, często lekarze zamieniają po jakimś czasie dupka na luteinę.
Ale to tylko moje propozycje, może zadzwoń do gina i spytaj o zdanie.[/QUOTE]Zadzwonie do niego pozniej i podskocze do apteki moze akurat sie uda.Dzieki

Zuza

Razem
Stary 2013-02-10, 11:03   #3819
enlevee
Zakorzenienie

Witamy się w 18 tygodniu ciąży !

Streści nam ktoś co się działo wczoraj na forum? bo właśnie idę nadrabiać
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:16   #3820
surka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to się witamy dziś w 19 tc Dopiero podejrzałam na suwaczku

My mamy toyotę avensis w combi (duże nasze ), ale zastanawiamy się nad wymianą na auto z automatyczną szkrzynią biegów, żebym ja mogła nim kursować

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Margosia ja sie niestety nie zalapie na to usg bo wedlug om nawet to bedzie 19tydzien wiec watpie aby mi chcieli zrobic.ale fajnie isc na takie cos ja wogole od rana rozwalilam mij plyn micelarny i to byl znak patrze a ja nie mam juz duphastnonu a bylam pewna ze mam jeszcze caly listek!!i co ja teraz poczne juz nie mam recepty wizyta w piatek a baby w aptece mi napewno nie dadza go:-( poszlabym jutro do niego ale mialam zrobic badanie na posiew i jeszcze go nie zrobilam woec niewiem czy isc do niego jutro zrobic badania wziasc recepte(mysle.ze moze dzis.bez dupka.sie nic nie stanie)i z wynikami posoewu isc do niego w piatek bo i tak musze wziasc l4.czy zrobic jitro badanie miec wyniki jutro woeczorem ew we wtorek rano i we wtprek isc do niego tylko to juz 2dni bez dupka..:-((
Ja poszłabym w pon. jedynie po receptę, a potem w pt. na umówiona wizytę.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Witamy się w 18 tygodniu ciąży !
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:25   #3821
d0tkaaa
Zakorzenienie

a ja jakas zamulona jestem eh co sie dziwic wczoraj praktycznie caly dzien w lozeczku z TZ... a zaraz ide sie wykompac wyszykować i do tesciowej na obiad hihi pewnie rosolek mmmmm moja imprezka z piatku przeniosla sie na sobote jak zwykle haha macie jakies propozycje na przystawki? przekaski?

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

tylko ja wsumie wlasnie nie jestem na piatek umowiona jeszcze bo do niego wystarczy zadzwonic z dwa/jeden dzien wczesniej i sie umowic na biezaco .. a jutro jak juz bym byla u niego to nie pokusze sie o nie sprawdzenie czy wszystko ok! haha.. ahh

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

co tu taka cisza? zamulona niedziela znow

Zuza

Razem
Stary 2013-02-10, 11:31   #3822
dzoan
Zakorzenienie

Hellou
My wstaliśmy wpół do 11, szybkie śniadanko i mąż pojechał do kościółka, ja sobie odpuściłam jeszcze. Ma się pomodlić za naszego Lola i mnie Później może tylko skoczymy do moich rodziców na zdrowotny rosołek, a na drugie mamy krokiety od teściowej

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
My też mamy golfa 3, 5-cio drzwiowe i już 17letnie. Chcielibyśmy wymienić na większe autko, rodzinne, ale na razie pomarzyć możemy, bo kaski za mało. A jak już kupować to na lata i rocznikowo, żeby było świeższe

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:34   #3823
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak na szybko. Kurde martwie się, bo na tym ostatnim usg prenatalnym wyszło, że dzidzia w 12t1d ma 5,5 cm a wszędzie czytam, że powinna mieć od 6,3 do 7 cm no i zastanawiam się czy nie jest za mała???? niby gin nic nie mówił, że to źle czy coś ale oczywiście ja juz sobie łeb nabiłam co myślicie???
moje dokładnie takie same było w 12 tygodniu i 2 dni= 56,2mm

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

poza tym dzien dobry
witam witam

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:34   #3824
enlevee
Zakorzenienie

a więc tak

Smerfetko- witamy i zapraszamy Teraz już się udzielaj jak żeś się odważyła tak późno dołączyć

Neni- gratulacje, ja dalej czekam, a Twoje dziecko wyprzedziło moje.. moje klocek, a matki kopnąć nie chce. Humorki ma po Tatusiu ewidentnie

Margosia: Ja też się nie załapię na to usg do Ujastka, ale w sumie to drugi koniec Krk dla mnie, więc odpuszczam, ale fajna akcja

Cześć domciątko

Co do auta my mamy audi też trzydrzwiowe i co najlepsze kupione w grudniu.. ale też się rozglądamy za większym jednak, może akurat się trafi jakieś fajne i kupimy bo o ile pies się mieści z tyłu o tyle jeszcze dziecko będzie z przodu. Muszę w końcu zrobić prawo jazdy bo auto jest dla mnie kupione, a ja leń nie mam się kiedy zapisać na termin

Dziewczyny, co mi się dzisiaj za głupoty śniły.. najpierw, że z moją Babcią się pokłóciłam na cmentarzu i na nią nawrzeszczałam (aż mi teraz głupio i chyba do niej zadzwonię).. a drugi sen był o wojnie

Otóż na krakowskim rynku starcie miały armie Stanów Zjednoczonych po których byłam stronie i Iraku. Miałam możliwość zabicia przywódcy Iraku, ale nie udało mi się bo miałam już taki wielki ciążowy brzuch i nie wycelowałam
Do tego później jak już szliśmy w obstawie żołnierzy amerykanskich to nagle ukazał się Adolf Hitler, z którym przywitałam się na buzi-buzi.

Tż skwitował to zdaniem: "A potem przypomniałam sobie, że wyszłam z klubu pijana jak świnia".

Co za sny mam w tej ciąży to głowa mała.. AAAA! I mój maluch jest już buddą i właśnie ćwiczy pozycję kwiatu lotosu

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-02-10 o 11:38
Stary 2013-02-10, 11:36   #3825
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

wiecie co ja dziś miałam sen nad ranem, że czułam ruchy dziecka.
bardzo realny sen i sobie myślę, że może to jednak nie był sen. sama nie wiem)

Stary 2013-02-10, 11:38   #3826
surka
Zakorzenienie

Fajne body w pepco za 8 zł, zwłaszcza z króliczkiem http://www.pepco.pl/files/gaz-16c73e.../Pepco-P32.pdf
Stary 2013-02-10, 11:40   #3827
BelleFramboise
Raczkowanie

Hejka

Co do auta to też mam właśnie problem bo w niedawno kupiłam takie autko http://otomoto.pl/peugeot-1007-auto-...C27559383.html i teraz mam dylemat bo boję się, że będzie za małe wózek chyba się nie zmieści do bagażnika, a poza tym jest 3 drzwiowe i nie wiem czy szlag mnie nie będzie trafiał przy wkładaniu fotelika do tyłu( do przodu nie mogę bo mam poduszki powietrzne) szkoda mi bo uwielbiam go

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:40   #3828
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Fajne body w pepco za 8 zł, zwłaszcza z króliczkiem http://www.pepco.pl/files/gaz-16c73e.../Pepco-P32.pdf
no rzeczywiście fajnutkie,
szkoda, że ja do pepco mam tak daleko))

ja lubie takie body z napisami w stylu: "moja mama jest najlesza" albo "100% angel", albo "nowa gwiazda w mieście"

Stary 2013-02-10, 11:41   #3829
sammi24
Zadomowienie

Dzień dobry!
ja zaglądam na chwilkę, tż odsypia po śniadanku więc mam chwilkę wstaliśmy o 10.00 dopiero wczoraj odwiedziliśmy starych znajomych, kupili ekspres do kawy więc trzeba bylo ochrzcić, zwlaszcza że ja rasowy kawosz jestem

Suri my mamy wv passata b5 w automacie (sedan), sprawdza się super dla baby, praktycznie nie myślisz jak jedziesz, po prostu wciskasz gaz albo hamulec ale to pewnie wiesz, skoro chcesz też w automacie ja w pierwszych dniach dziwnie się czułam, bo lubię czuć w aucie, że to ja rządze i decyduję kiedy zmieniam bieg ale teraz kolejny samochód to na pewno też będzie automat.
Samo autko super, b. duże, przestronne, bagażnik wielgaśny, na pewno wejdzie tam nasza dziecinna terenówa Roan Marita

Uciekam, miłej niedzieli dziewczyny (i dzieciaczki)
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:44   #3830
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no rzeczywiście fajnutkie,
szkoda, że ja do pepco mam tak daleko))

ja lubie takie body z napisami w stylu: "moja mama jest najlesza" albo "100% angel", albo "nowa gwiazda w mieście"
Ja też takie lubię.. najbardziej mi się ostatnio spodobało body pt "my mom cooks better than your mother" i takie na pewno dostanie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 11:46   #3831
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

3drzwiowe są średnio wygodne, ale ja sobie za każdym razem powtarzam, że moi rodzice wychowali mnie na maluchu, a 10 lat później jeszcze brat sie na niego załapał. I dało rade! nie mówiąc o trasach przez pół Polski - wspominam bardzo pozytywnie!

domciątko: ) coś Cię rzadko tutaj widać. zajęta?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-02-10, 11:48   #3832
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Ja też takie lubię.. najbardziej mi się ostatnio spodobało body pt "my mom cooks better than your mother" i takie na pewno dostanie
moje kolezanki juz zapowiedzialy, ze one bede kupowac takie typu "kocham moja ciocę anię", albo "ciocia keri jest najlepsza")

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

domciątko: ) coś Cię rzadko tutaj widać. zajęta?
zaglądam codziennie na chwile, ale czasami ciężko się wbić w temat hahaha)

Stary 2013-02-10, 11:49   #3833
enlevee
Zakorzenienie

haha, mój mały musi to mieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg $T2eC16d,!zQE9s3stYpWBQfos,02jg~~60_12.jpg (19,2 KB, 32 załadowań)

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 11:56   #3834
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Z jakiego to sklepu?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 12:00   #3835
enlevee
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39146930]Z jakiego to sklepu?[/QUOTE]

to na ebayu znalezione

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 12:01   #3836
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, co mi się dzisiaj za głupoty śniły.. najpierw, że z moją Babcią się pokłóciłam na cmentarzu i na nią nawrzeszczałam (aż mi teraz głupio i chyba do niej zadzwonię).. a drugi sen był o wojnie

Otóż na krakowskim rynku starcie miały armie Stanów Zjednoczonych po których byłam stronie i Iraku. Miałam możliwość zabicia przywódcy Iraku, ale nie udało mi się bo miałam już taki wielki ciążowy brzuch i nie wycelowałam
Do tego później jak już szliśmy w obstawie żołnierzy amerykanskich to nagle ukazał się Adolf Hitler, z którym przywitałam się na buzi-buzi.

Tż skwitował to zdaniem: "A potem przypomniałam sobie, że wyszłam z klubu pijana jak świnia".

Co za sny mam w tej ciąży to głowa mała.. AAAA! I mój maluch jest już buddą i właśnie ćwiczy pozycję kwiatu lotosu

mnie się śniło, że nie mogłam wysłać listu na poczcie, miałam problem z przyklejeniem równo znaczka, później znaczek zniknął, kupiłam nowy, ale lotniczy i stałam w gigantycznej kolejce po ten właściwy..obudziłam się, a list nadal nie został wysłany

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 12:02   #3837
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
n wlasnie z jakiego?

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
moje kolezanki juz zapowiedzialy, ze one bede kupowac takie typu "kocham moja ciocę anię", albo "ciocia keri jest najlepsza")

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

zaglądam codziennie na chwile, ale czasami ciężko się wbić w temat hahaha)
no to fakt czasami ciężko się tu wbić...

Neni: ten leżaczek jeszcze muszę obejrzeć na żywo, może i jest duży i cięższy ale nie zamierzam z nim chodzić pod pachą tylko postawic w pokoju i mieć chłopa na oku

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-02-10, 12:03   #3838
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Suri my mamy wv passata b5 w automacie (sedan), sprawdza się super dla baby, praktycznie nie myślisz jak jedziesz, po prostu wciskasz gaz albo hamulec ale to pewnie wiesz, skoro chcesz też w automacie ja w pierwszych dniach dziwnie się czułam, bo lubię czuć w aucie, że to ja rządze i decyduję kiedy zmieniam bieg ale teraz kolejny samochód to na pewno też będzie automat.
Samo autko super, b. duże, przestronne, bagażnik wielgaśny, na pewno wejdzie tam nasza dziecinna terenówa Roan Marita
My mieliśmy wcześniej audi a6 w automacie, moja miłość po dzidziolu i tż, ale mój tż bardzo lubi zmieiać auta, a potem jakoś tak się trafiały same manuale Teraz nie czujemy parcia na zaminę auta, mamy dokładnie takie, nawet ten sam kolor http://otomoto.pl/toyota-avensis-2-0...C27861943.html , ale tż przebąkiwał, że może dla mojej wygody poszukać czegoś w automacie A ja oczywiście jestem bardzo na tak

A ja jeszcze myślę o cyzmś takim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i-body-andrus-dlugi-rekaw-ewa-klucze-50-mamy-50-taty.jpg (198,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-02-10, 12:06   #3839
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne, ale ja może sprawiłabym dziecku taką bluzeczkę, jak już zacznie chodzić
Stary 2013-02-10, 12:09   #3840
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. My już po śniadanku i po kościele. Teraz czas zabierać za jakiś obiad. Mam ogromną ochotę na rosołek
Dzidziuś mój dziś bardzo ruchliwy. Pół mszy mnie kopał. Chyba coś mu się nie podobało

Do "zobaczenia" później Mamusie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości