|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
no woń trupka to wiadomo że pryska ale karp już leżał tak spkojnie ![]() 2. szart szart - ale faktycznie cieszy po latach takie uczucie - ![]() i torba very w deske i dzięki za rady - nie miałam nic w domu poza Ziaja antybzz i o ile na ukąszenia nie działa to na oparzenia ofszę - przeżyłąm i mam tylko jeden pęcherz na klacie - na czole ino plamka się wykorektoruje uffff chuopa też opryskał dziad
|
|
|
|
|
#4472 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lapek odżył
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
brawa dla lapka widać lepszej jakości był - ufff a ja znów sie zagubiłam - czy te sylykony to można zmyć ino szampoo z slsami ? bo przy tak podrażnionym skalpie i spalonych włosach mam zamiar używać łagodnych szamponów, dzieckich abo do hig int no i kurde kiedy ich mam użyć jak trza z włosia te sylykony zmyć? jakieś błędne koło
|
|
|
|
#4474 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Testuję tę nowa szczotkę, przy czesaniu wypadły mi aż 3 włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4475 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad 2 uroczo ![]() Cytat:
![]() właśnie się zastanawiałam czy w innych rejonach polski też robią stoki, czy zmuszają ludzi żeby jechali w góry ![]() Cytat:
![]() też za pierwszym razem miałam lekkie problemy z ogarnięciem Cytat:
Niedawno wstałam ale poszłam spać przed 4 graliśmy w gry planszowe, fajnie było
|
|||||
|
|
|
#4476 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- robicie sobie z tzami jakies wypasne przezenty na walętynki?
|
|
|
#4477 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad obiadu i resztki kawy we kubku
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39140130]A co się dało Mordę i ramjona między innymi Cytat:
![]() Nie lubisz kawy? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Następne pytanie poproszę Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4478 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O nie, nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas domofon, ale to chyba norma ![]() ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4479 |
|
Piers do przodu
|
Aż sobie poszłam wygooglać te Gryxowe ruchy ascetyczne
![]() Macham znad marchweki z groszkiem w garze
|
#4480 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chyba sobie zażyczę obudowę w kwiatki na mojego podobno badziewnego smartfonika A jemu nie wiem co kupię, może coś a może nic
|
|
|
|
#4482 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktos stosuje perfumy do domu L'Occitane normalnie na siebie? Pytam z ciekawosci na zapas bo matka dala mi cynk o zapachu kandyzowanych owocow - rzekomo suszona sliwka, daktyle, swiezo parzona kawa i brandy
|
|
|
|
#4483 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę do sklepu po serek wiejski, bo za namową Flo kupiłam wczoraj awokado. A może tuniora kupię, sama nie wiem.
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4485 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
a gdzieś mi sie o oko obilo,ze ktoś używal zapachów domowych jak perfum...ale nie pamietam gdzie ![]() Ja używam na siebie czasem Cedrowego plomienia i nic mi sie nie dzieje, ale trwalość to ma strasznie słabą na skorze... |
||
|
|
|
#4487 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A z e-glamour dotarła też maska Kallos z placentą, bo mi się źle klikło
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby nie było że panikuję i przeżywam jak mrówka okres (ach te czasy szkolne) mnie ten temat nigdy nie dotyczył dotąd bo nie miewałam kłopotów z kondycją włosów, ale po masakrze farbianej włosy mi trzeszczą i sie łamią, kruszą normalnie bym ścieła z 5 cm i po kłopocie ale nie mogiem bo ściełam latem 15ście i już nie chcę krótkich włosów tzn myję delikatnymi szamponami bo tylko one mnie koją ale wiedząc, że mogę szkodzić włosom bo nie zmywam sylykona z długości to mi słabo że tak na prawdę nie idzie to ku dobremu tylko pogarszam sprawę
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, tez mam pytania
![]() - fcale nie uzywam SLSow i nie wiem czy tak moszna? Glownie Jajcem sie cykam, reszta nie ma silikonow. Ale chyba Jajco ma zmywalne delikatnymi detergentami. - czy olej z wloskich nie przyciemnil Ci wlosow? - czy jesli nie widze roznicy pomiedzy stosowanymi olejami i w ogole nie widze efektow oprocz zatrzymania kruszenia to kombinowac z olejami czy uzywac co w rece wpadnie? (uzywalam oliwki Hipp, BD, winogronowego, oliwy z oliwek, Vatiki, Amli Gold, Alterry Brzoza i pomarancza. Stosowalam na krotko, dlugo, mokro, sucho, solo i z odzywkami, psikadlami, zelem lnianym) - czy orientujesz sie czy jest cos podobnego w dzialaniu do wycofanego zielonego kremu do rak Be Beauty? Pomijajac czekoladowa Isane, ktora mi nie lezy. - i w ogole za co jeszcze lapac skoro pasuja mi tylko Jajco, Garnier AiK, Bingo z elastyna ale juz ciut mniej, lecytyna z Mazidel ale upierdliwa i obciazajaca? Cos jest rownie tresciwego? Ale mecze, wybacz |
|
|
|
#4490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kallosy wszystkie prawie takie same sa. Mialam jaśminowego i mam latte i dla mnie to one dzialają dokladnie tak samo. Planceta pewnie też będzie robić to samo co inne ![]() Cytat:
Nie robią betonowej warstwy na wlosie, wszystkie substancje odzywcze przedostają sie przez silikon do wlosa. Także sie nie martw. Tylko odżywiaj wlos, zabezpieczaj delikatnie końce i czekaj na efekty.Silikon robi to, ze po jakimś czasie oblepia wlos coraz bardziej i bardziej i robi sie on przylizany i przyklapnięty. Obciąża. Dlatego tzreba raz na jakiś czas ( tydzień, dwa, co ktores mycie - wedle potzreb wizualnych i dotykowych) usunąć go z wlosa slsm, żeby włos odzyskał lekkość. Cytat:
![]() Mi nie służa do zabezpieczania końcy po myciu oleje, musze mieć silikon, albo coś silikonowe. Oczyszczam slsem raz na tydzień, dwa, jak już włosy robią sie przylizane lekko. W międzyczasie olejuje, maskuję i wszysko co pzryjdzie do glowy. Przez lato nie używałam wogle silikonu, bo chciałam pielęgnace bezsilikonową. No i mi sie końce porozdwajaly, zaczęły krószyć i włos sie podsuszył...no i wrocilam do zabezpieczania silikonami... Silikon nie jest taki zły, i calkiem dobrze wspomaga pielegnację
|
|||
|
|
|
#4491 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o św Barnabo - wyprały mi musk te blogi ( czytane nieumiejętnie i bez zrozumienia) świat jest znó piękny
|
|
|
|
|
#4493 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To co polecacie do końcówek? Mam to, ale dalej mam końce włosów wysuszone, puszące się i wyglądające na rozdwojone, mimo że tak nie jest, bo sprawdziłam
|
|
|
#4494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red, ty mnie pytaszz Twoim wlosem ![]() 1. Można nie używac slsow , ale ja bym raz w miesiącu, albo nawet rzadziej przeleciała czymś mocniejszym wlos dla zasady .. W sumie Ty nie uzywasz nic, co by oblepiało porządnie , ale zawsze coś tam sie na tych włosach uzbiera..choćby jakieś trudniej zmywalne konserwanty czy syf z powietrza....... 2. Nic mi nie przyciemnil nigdy zaden olej, nawet amla co niby może przyciemniać. Tylko rumianek dlugo stosowany potrafi lekko rozjaśnic... 3. Jak nie widzisz rożnicy, to używaj co w łapy wpadnie W sumie, jak by u mnie tak było ( bez rożnicy z olejami) to bym sie cieszyła, bo bym kupila najtańszy i już ![]() A mi polowa olei co teścilam nie pasuje... 4. nie wpadło mi w lapy nic podobnego, chociaz mnie akurat ten biedronkowy krem nie zachwycił...a ty chcialaś coś do zabezpieczania po myciu? 5. . Te nowe garniery oleo i fruity, maska nawilżająca Dabur...to z tych ciężkich co mi podeszly...Biowax do sucych i zniszczonych...bingo z shea.... 6. Nie meczysz ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Jak Ci sama nie podejdzie, to wymieszasz z inną maską/ odżywką, dodasz keratyny i zużyjesz ![]() Cytat:
![]() Spokko, jak by co to pytaj śmialo Cytat:
![]() Ciekawe dlaczego nie mogę nigdzie w sieci znależć dokładnego skladu...co on ma dokladnie w środku? Za te pieniądze.... Do końcówek i wogle wlosa po calości jedwab chi jest świetny i bezalkoholowy ( nie ma prawa wysuszyć) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html I to co Pin up ostatnio podpowiedziała ( planuję kupić jak znajdę) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html Edit; Winterko, te psikacze gliskurowe sa bardzo dobre do zabezpieczania wlosow https://wizaz.pl/search/index.php?fr..._type=kosmetyk Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-10 o 15:05 |
||||
|
|
|
#4495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co jedwabiu to skleja mi jakoś włosy.
|
|
|
|
#4496 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2.nom, po myciu, BB bylo niezle ale wyszlo a w ciemno strach kupowac. Np. Isanka c'nie, mialo byc tak pieknie. 3. dzieki, zanotowane
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tera męcze tym czarnym ale ale baaardzo byłam zadowolona z tego żółtego, i mnie podkusiło zmeinić - żałuję |
|
|
|
|
#4498 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() kupiliśmy se PS3 i będziemy grać Tematów włosowych nie ogarniam
|
|
|
|
#4500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skłąd ma fajny Ciekawe dlaczego Ci nie pasuje? Może za duzo olei na po myciu? A mi jedwab podszedł bardzo, tylko musze naprawde malutka krople na cale wlosy inaczej obciąża za bardzo. Cytat:
No objawia sie to niepasowanie tym, ze włos mi sie zbija w strąki i musze ciągle czesać, żeby ludzko wyglądać, szybciej sie przetluszcza dziad, potrafi być chropowaty w dotyku, nie blyszczy jak zwykle i przylizany bardziej niż normalnie - te dwa ostatnie to po oliwie z oliwek i kokosie. Cytat:
Chociaz mi czarny tez pasowal... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

no woń trupka to wiadomo że pryska ale karp już leżał tak spkojnie 
szart szart - ale faktycznie cieszy po latach takie uczucie - 
coby turist przyjechał 

ło jessu,bo jak Cię sieknę kopyścią przez tę gołą pis...dę,to zobaczysz...