|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zazdroszczę, że już wszystkiego jesteś pewna i dokonałaś genialnego wyboru ja z kolei jestem niska i uważam, że takie suknie dodatkowo mnie skrócą inie będzie to fajnie wyglądać![]() Ktoś pytał kiedy nauki przedmałżeńskie. Wydaje mi się, że w każdym Kościele inaczej, trzeba po prostu pytać u Nas akurat jest to styczeń 2014 ale już mi się odechciewa, na wieść że przez miesiąc muszę chodzić na to i wysłuchiwać organisty i jego żony jak to powinno wszystko wygladać, gdzie oni obecnie są w separacji hahahahah - żal.
|
||||
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Haha
u mnie jeszcze występuje strach że wyskoczy mi zimno albo wielki pryszcz (
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś jestem w strasznie złym humorze i moje dzisiejsze rrady mogą być do bani, więc wszystko co dziś napiszę możecie czytać z przymrużeniem oka
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nauk, ja mam zamiar zrobić weekendowe które odpowiadają 10 spotkaniom. Ważne, żeby zawierały wszystkie tematy. A nauki będę robić w Warszawie, tak samo poradnię, za to ślub mam w rodzinnych stronach w innym woj. i nie będzie problemu.
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Fajnie, że masz taką możliwość. U mnie by to nie przeszło, że gddzie indziej |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuję oczywiście bardzo Ci zazdroszczę że masz już zamówionego go i życzę żebyś wyglądała jak najpiękniej!
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i jeszcze raz życzę Wam owocnych przygotowań
|
|
#309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
niby tak
ale i tak zawsze mam w domu magiczny lek o nazwie Heviran ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie zaliczyłam śrdowego egzaminu, a napisałam na wszystko i byłam pewna, że zaliczę!!!!!!!!!! Jestem taaaka zła! Do tego dostałam okres i zwijam się z bólu, mało tego dostałam też mega bólu głowy i przyjechała do mnie ciotka, która działa mi na nerwy. Chciałabym żeby ten dzień się jak najszybciej skończył. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Dziewczyny szkoda, że nie ma żadnego internetowego przymierzania sukien ślubnych:P wstawiasz swoją sylwetkę i dobierasz suknię wysyłasz i Ci szyją to nie z lenistwa, tylko na samą myśl o przymierzaniu robi mi się źle tak to jest jak się jest jakimś niewymiarowym
|
|
|
|
|
#312 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się
chwalić się która wczoraj zabalowała na ostatkach ? ![]() Cytat:
Osobiście, ja bym podziękowała na weselu tym, którzy mnie wychowywali, jeśli taty Twojego nie było przy Tobie całe dzieciństwo lub po prostu nie pomagał Ci (nie znam dokładnej sytuacji) to wydaje mi się, że on zdaje sobie z tego sprawę, że nie nie masz mu za co dziękować. Mimo wszystko ja bym na swoim weselu podziękowała osobom, które mnie wychowywały. Nie mówię o żadnym cyrku, po prostu wziąć ich na środek, zatańczyć, podziękować. Możecie to z Tz ewentualnie zrobić osobno, żeby niektórych w oczy nie kuło, że Tz z rodzicami, a Ty z mamą, ciocią i babcią. No sama nie wiem.. to Twoja decyzja i Ty będziesz wiedziała najlepiej co zrobić i Tz też powinien to zrozumieć Co do mojego Tz to też zauważyłam, że przygotowania zaczynają mu 'wisieć' ![]() odnośnie sytuacji angel to chyba wszystkie się wypowiedziały już więc i ja wcisnę swoje 3 grosze Największą krzywdę zrobisz nie sobie, ale swoim dzieciom jeśli je będziecie mieć... jeśli on się nie zmieni prędzej czy później się rozstaniecie, a co z dziećmi ? Was poboli, ale zapomnicie, może nawet ułożycie sobie życie z kimś innym.. dzieciom będzie niestety trudniej przemyśl to, porozmawiaj z nim, bo jego stosunek do Ciebie jest okropny ![]() haha taki śliniaczek ;D ja to też takie mam szczęście, jak się nie ochlapię..... Cytat:
![]() ![]() KaEs powiedz cioci, że masz jelitówkę tak się wczoraj pozbyłam siostry Tz ![]() w ogóle to się nie pochwaliłam postępami moimi oglądaliśmy wczoraj z Tz płytę z wesela i podoba nam się zespół w którym jest dwóch kolegów Tz to może nam coś obniżą i umowę będziemy mieli na dobrych warunkach Chciałam się Was podpytać, czy będziecie miały organizowane konkursy dla dzieci w trakcie wesela ? Ja mam dużo u siebie dzieci i chciałabym im jakąś rozrywkę zapewnić ![]() Może macie jakieś pomysły na konkursy dla dzieci i dorosłych ?
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-10 o 12:39 |
||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okresu bardzo współczuję, przeżywałam to tydzień temu egzaminem się nie przejmuj, wiem że to wkurza ale czasem po prostu jest się bezradnym a ciociunia może szybko pojedzie, albo idź do siebie i nie siedź z nią
|
|
|
#314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję podpisanych umów ! A co do nauk, nam ksiądz powiedział, wręcz namawiał, żebyśmy sobie zrobili we Wrocku, bo to takie kościelne miasto ale prawdopodobnie wyjmiemy papier z LO bo chyba nie chce nam się odnawiać nauk ![]() A ja muszę się zbierać powoli na autobus do domu.... a tak mi się nie chce ech.. zachciało mi się mieszkać 200km od rodzinnego domku
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciągle mi przypomina żebym poszła suknie mierzyć po sesji albo żebyśmy może barmana wzięli itp ![]() z jednej strony fajnie ale z drugiej on ma kupę wolnego czasu bo już jest po obronie a ja dalej toczę batalię z sesją
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na weselu będę miała 2 dzieci, jedno w wieku 9 lat a drugie 3 lat. więc dla dzieci raczej nic nie planuje, a dla dorosłych napewno, żeby stypy nie było
|
|
|
|
#317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wesela nie wyobrażam sobie bez zabawy w krzesło, bo zawsze na nim się świetnie bawie u nas więcej koknursów jest w poprawiny, a na weselu tylko wykupienie butów, welon-muszka, i jak młodzi się dobrze znają reszta akcji zarezerwowana jest na poprawiny ![]() Cytat:
jeszcze widzi, że robie coś na kompie, a ona nic sobie z tego nie robi leki wzięłam pomalutku przechodzi, leki wzięłam godzine temu, więc bardzo pomalutku :|
|
||
|
|
|
#318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przegapiłam albo zdjęcia nie widzę :P Tak to sala fajna Cytat:
U nas jest wspólnota i za czynsz płacimy ok.130zl. latem i 170zł. zimą (z ogrzewaniem!). I dla mnie tak niski czynsz to duży plus Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko uważaj bo Heviran rozwala wątrobę, łykaj sobie coś osłonowego Miałam dzisiaj ślubny sen ![]() 2 dni do ślubu,a ja nie miałam pudełka na koperty,tak się tym przejęłam że wstałam i powiedziałam tż, że w tym m-cu zrobię i niech stoi czeka |
|||||
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś w gazecie Gość Niedzielny napisali że gdzieś na świecie tabletki antykoncepcyjne o nazwie Diana zabiły 4 osoby, wycofali je z produkcji już podobno i jest zakaz ich sprzedaży więc uważajcie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
poznanianka1990 ja też bym nie brała mieszkania z TBS-u - jest zwyczajnie nieopłacalne, orientuję się trochę, bo mój brat przeglądał co mają do zaoferowania i to jest 'śmiech na sali' przynajmniej w moim odczuciu, ale oczywiście zbierz opinie, może ktoś ma zupełnie odmienne zdanie niż ja i Ci jakoś KONKRETNIEJ doradzi
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
O Diane35 to już chyba powiedziano wszystko co się da
|
|
|
|
#322 |
|
Winter is coming
|
Właśnie, Diane to nie lek antykoncepcyjny, nie takie jest jego przeznaczenie.
Poza tym wszelkie anty mają skutki uboczne i trzeba się z nimi liczyć
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, biorę chyba od 7 lat, wciąż te same i odstawiać nie zamierzam
|
|
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
Chciałam nadrobić i przy trzeciej stronie wymiękłam
Także tylko ostatnią stronę zaliczyłam, nie bić ![]() Ja biorę odpowiednik Diane ![]() Nie będę miała żadnych konkursów na weselu, ani dla dzieci ani dla dorosłych
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-10 o 13:16 |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mysl tymi kategoriami !! ciesz sie kazda chwila bycia narzeczona bo zobaczysz jak szybko zleci !! |
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś inny lekarz powiedział mi, że jest w niej cytuje: ,,dawka hormonów jak dla konia".
|
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, zle sie wyrazilam troche. Ja ojcu zawiadomienia nie dam na pewno bo traktuje go jedynie jako dawce plemnikow a nie jak ojca. Zastanawialam sie czy nie dac povprostu zawiadomienia chrzestnej. Babcia mnie troche do tego namawia, jeszcze zobaczymy. A my na wiosne idziemy sie pytac o mieszkanie z tbs. Moze to nie jest najlepsza opcja, ale niestety lepszej nie mamy. Nie mozemy wzuac kredytu. Albo tbs albo wynajem przez wiele lat.
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
My na szczęście raczej będziemy mieli swoje mieszkanko. Rodzice P prawdopodobnie nam pomoga
Ja chrzesnej nawet zawiadomienia nie wyślę nie wiem czemu, te zawiadomienia są dla mnie dziwne, ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
#330 |
|
BAN stały
|
TŻ się wczoraj po napadzie na Lidla napalił, więc będziemy mieli: http://www.slubnezakupy.pl/sklep,150...i_z_wrozba.htm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

On wychował się w idealnej rodzinie i nie może zrozumieć moich relacji z ojcem czyli: spoko niech przyjdzie, ale dziękować mu nie mam zamiaru. Przecież to będzie jeden wielki cyrk. Z tego co widzę to już mu się odechciało pomagać mi z weselem (chociaż wcześniej NIBY był gotów opłacić całe). Mnie też wychowała mama, babcia i ciocia i to im wolałabym podziękować
Jednak ze względu na obecność ojca to będzie dziwne 
trzeba się zawczasu zorientować w czym nam dobrze, półtora roku to w sam raz 

Ale ona jest piękna i nic nie poradzę. 
(

Także tylko ostatnią stronę zaliczyłam, nie bić