|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
mi brzuch tez sie obniżył - a zaczęło sie tak gdzieś 2 tyg temu ... teraz łatwiej oddychać .... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ![]() ![]() strippi jak tam ??? coś sie zaczyna czy nie ?
![]() |
![]() |
#1562 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja z remontem pokoju, meblami, naklejką za 200zł, huśtawką FP,ciuszkami (a mam ich wielkie ilości) wózkiem, przewijakiem, obrazkami, zasłonkami, zabawkami typu (owieczka sophie, żółw z projektorem itd) i kosmetyczne bajery zamknęłam się w 3000zł. Brakuje mi tylko dobrego stanika do karmienia, kupuję tylko jeden, bo na drugi daje mi mamcia ![]() Cytat:
![]() jestem jestem! i proszę mi tak nie wróżyć, bo mąż dziś zaczyna nocki ![]() a ja jeszcze będę musiała cały tydzień wstawać po 6:00 by prowadzić Julę do przedszkola, także wiecie ![]() Cytat:
przede mną jest przecież Dragusia i Liwka, ja do kolejki się nie wpycham, bo wiecie z tym moim brzuchem to mogłabym jeszcze kogoś potrącić ![]() A nasza Liwka jutro zaczyna 39 tydzień!!!!! szokkk a ja w piątek - o losie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ta bluza niebiesko-zolta pikowana z polarem ![]() ![]() oj wiem co przezywalas ost tez tak mialam ... no ale jeszcze tylko troszeczke ![]() Cytat:
![]() co do brzucha ... tez mam schiza ze sie obnizyl ... ale tylko ja to widze ... za to siostra sie smieje '' tak tak dalej amsz duza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic i witam w Niedziele ![]() ciag dalszy nudow ... chcialam isc na basen dzis .. ale za pozno o jakeis 2h sie obudzialam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dla jednego 5 tys to mała kwota, dla innego nie wyobrażalna.... i tyle... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
patrzcie co znalazłam .....
![]() która się decyduje ??? ![]() (ja już mam kogoś na myśli ale nie będę prowokować )
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś trochę lepiej, ale może to dlatego że pospałam do 11:00 ![]() ![]() od kilku dni przemawiam mu do rozsądku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to to jest śmieszny bajer http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Ekspres-do-m...psy-p1579.html - jak ktoś lubi mieć wygodne życie i dużo gratów w domu aaa widzę że nie wkleja - ekspres do mleka
"The past is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That is why it is called the present" Anon. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez scarlett26 Czas edycji: 2013-02-10 o 11:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki u mnie bardzo cięzko co nie zrobie cisnienie skacze musze lezec i to i tak nie zawsze pomaga
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słodziak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skojarzyło mi się to z karmidełkiem dla chomika.
![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
lecę na obiad do mamci
a potem na roczek do córci tż siostry ![]() jutro też idziemy na urodziny ![]() od tłustego czwartku mam 1,5 kg więcej ![]() hahahaha już 8!
![]() |
![]() |
#1573 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() strippi tylko 8 kg !! no co ty wez ... ale nie powiem takiego pysznego torta to ja bym z mila checia zjadla :slna: na razie delektuje sie nalesniakmi z jablkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Piękna pogoda śniegu tyle że szok, nawet byłam z mężem na spacerku w lesie ![]() ![]() Cytat:
![]() takinna ile ciuszków ![]() anika_s ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Każdego dnia zaglądając tu z rana będe się stresować ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- A ja miałam cudowna pobudke dziś, z samego rana dwie malutkie nóżki mnie naprzemiennie kopały wysoko pod żebrami (owszem troche bolało) ale to było cudowne, wyobraziłam sobie dwie takie malusie stópki koło siebie jak machają naprzemian ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
__________ ale mam lenia dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | ||||
Zakorzenienie
|
Halii Hallooo
![]() szkoda, ze weekend tak szybko mija.. ![]() Cytat:
![]() nie znamy ani dnia ani godziny, keidy sie zacznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- ohh.. ale bym zjadla.. wypozyczysz mi siostre na jutro? ![]()
![]() |
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te krótsze to wygladają na 56 a te dłuższe po zmierzeniu z innymi są równe z tymi na 62. (na metce 68) Body ze Smyka długi ręklaw 62 są równe z bodami z krótkim rękawem 68 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dokladnie. wczoraj byli u nas znajomi z synkiem ur. 2 VIII i Mlody nosi od 62 do 68... kazda firma ma inna rozmiarowke. a nie jest jakiś malutki, bo 8600 wazy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji to ja też co film przyniosę to jest do bani -.- rekord chyba pobił 'let me in' Cytat:
![]() A w środę mam usg, moje ostatnie... anika_s ![]() W ogóle dziewczyny mam strasznie napięty brzuch... okropne uczucie, zupełnie jakby za mały był, nie wiem jak to opisać... Ah trzeba się będzie za obiad wziąść... chociaż zjadłam połowę pomidorków koktajlowych, które miały być do obiadu ![]() Nigdy specjalnie nie lubiałam pomidorów ![]() A! i przeczytałam 50 twarzy greya... da się przeczytać ale jak dla mnie aż takie dobre jak się niektórzy zachwycają nie jest...
![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku ..skąd Ty ją wyczasnęłaś ? też chce taką siostre ![]() u mnie chyba tak szybko bo to 3 ciąża ale spoko ja czekam do 8 marca - mały wie ,że jak wyskoczy wcześniej -to mamusia tak zorganizowana -że nie będzie w czym wrócić ze szpitala ![]() Idziemy zaraz do kina z dzieciakami na "zambezie"czy coś takiego - muszę ostatnie chwile wykorzystać bo potem nikt mi z niemowlakiem nie zostanie i tż będzie musiał już sam chodzić ..... zobaczcie co znalazłam - artykuł na 1 str.onetu - http://ciekawe.onet.pl/wokolnas/dzie...5,artykul.html przerażające .
![]() |
![]() |
#1584 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba zrobie tak jak z młodej ciuchami; układam wielkością faktyczną a nie tym co napisane na metce i jak chowałam za mały ciuszek to wyciągałam większy, pierwszy czekający w kolejce z zapasami, bo w pewnym momencie wyklarowało się ile potrzebuję czego siedzę u rodziców, brzuch mnie boli ale tak u góry, skurcz mnie złapał w nocy, zapachy mnie drażnią więcej nie piszę bo nie chce marudzić ale weekend masakra strippi ty chyba będziesz się musiała tu codziennie rano meldować towarzystwu a potem co kilka godzin bo się zamartwią czy cię nie wzięło na rodzenie ![]()
![]() |
![]() |
#1585 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do artykulu - to walsnie ost czytalam ze jakos w Ploudniowej Hameryce laska miala 9 lat i urodzila ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-02-10 o 15:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziecko spedza sporo czasu w lozeczku, dlatego wedlug mnie akurat tutaj nie powinno sie szukac oszczednosci. Dlugo tez szukalam odpowiedniego materaca, przegladalam testy, opinie klientow w internecie itp. - wybralam materac piankowy (zimna pianka) marki Träumeland http://www.traumeland.pl/ (z kanalikami wentylacyjnymi, usztywniane boki materaca, zdejmowany pokrowiec z mozliwoscia prania, dodatkowo tez zatrzymujacy wilgoc) najlepsze w testach na przepuszczanie powietrza i wydychanego dwutlenku wegla sa materace z siateczka wentylacyjna o strukturze plastra miodu (ale tez ceny sa sporo wyzsze - materaca jeszcze nie zamawialam i ta kwestie na pewno przemysle ![]() ![]() Kokosowych nie szukalam, wlasnie ze wzgledu na czeste reakcje alergiczne i slabe testy przepuszczania powietrza i dwutlenku wegla (w Dresden byly przeprowadzone takie badania i materac kauczukowo-kokosowo-lateksowy (?) mial przepuszczalnosc zaledwie 20% (zwyciezca Öko-Test ![]() http://www.biosaffair.de/schlafnotiz...matratzen.html No i tez trzeba zwrocic uwage na te chroniace podklady na materac, by rowniez przepuszczaly powietrze - i nie mozna ich rowniez zakladac pod glowe dziecka.. koniec wymadrzania, bo i tak pewnie okaze sie, ze zyje w bledzie.. choc pewnie ta wiara, ze czynimy dobrze daje nam ta sile ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1587 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znów przespałam większość popołudnia. Marnie się czuję.... Obudziła mnie chęć na jakieś dobre ciacho, dawno tak nie miałam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym bądź razie mnie ta przykra niespodzianka ominęła, nie miałam tego problemu.. ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj miałam pracujący dzień, wszystko wyprasowałam dla małego, masakra chyba ze 3h mi zeszło.. tzn. ubranka.. jeszcze pościel itp.. ![]() dziś się lenię bo siły już nie mam.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.