|
|
#4501 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Nie robi tego co bym chciała, czyli włosy na końcach są dalej napuszone i wyglądają na suche.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknię za Wami okropecznie lapa wciąż nie mam, zobaczym się może za tydzień
|
#4503 |
|
Piers do przodu
|
Ja się zakochałam w Vatice, co mi Stazja poleciła i nie szukam więcej
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. jakbyś miała kozę, to byś się z altacetem nie rozstawała ![]() ufff dobrze, że takie małe obrażenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. tja, wypasiony wielki uj ![]() gadający domofon? ale że głosem własnym? będziecie graćw kulki? ![]() Cytat:
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie, jak sie ta Olimedica spisuje? Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4506 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ma jeden plus na pewno- nie zajeżdża mocno kokosem, przeważa cytryna.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-10 o 17:23 |
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad tortilli z kurczakiem i salatka, mieszanki salat z kielkami i kawy
Cytat:
Cytat:
dlatego cicho siedze moim ostatnio musi wystarczyć podstawowa pielegnacja
|
|
#4509 |
|
BAN stały
|
Ech, fajny ten Kraków A teraz znów tydzień depresji powyjazdowo-porozstaniowej Tyle dobrego, że nie mam uczelni do końca miesiąca.
|
|
|
|
#4510 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Acha, to u mnie oleje nie dziala w ten sposob. Ani tez w inny
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wpiszesz poprawnie kod to on Cię zaprasza do wejścia, tymi słowami: "Drzwi otwarte, proszę wejść"
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-02-10 o 18:08 |
|
|
|
|
#4512 |
|
To ja :)
|
No to powróciłam z Budapesztu... Najświeższe wrażenia to takie, że celnicy, to źli ludzie... Mój Brat uwielbia węgierską pastę paprykową, więc mu kupiliśmy... Chyba ja miałam 5 w plecaku, małż 4. Celnicy uznali, że to są płyny i tego nie wolno... No choroba, no...
To taki sam płyn, jak pyre ziemniaczane mniej więcej... No i zabrali z plecaka małża wszystkie 4, a z mojego 2... Gdyż 3 pozostałe były pod brudaMI ![]() Żeby było śmieszniej, tuż za bramkami można było takie pasty kupić i już nie były wtedy płynami... Tylko tez nie kosztowały 360, a 1000 forintów...
|
#4513 | ||||
|
Panaroja
|
Znad boloncych plecuf
Cytat:
ale na pewno nie zrobiłam odpowiedniego wrażenia , chlip ![]() generalnie mniejsce przereklamowane - siermiężnie i bylejak w środku a kawa jak kawa , droga i tyle , pfff ![]() 2. ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i to by było na tyle , bo mi musk nie działa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Przepadłem na strasznym wątku
|
|
|
|
|
#4515 |
|
|
Dubel, net mi szaleje...
|
#4516 |
|
Piers do przodu
|
Mursz co się dzieje z tymi celnikami?? W ten sposób naganiają kasę sprytnym :handlowcom"
![]() A jak sam wyjazd się udał??
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4519 | |
|
|
Cytat:
Zbiory mają niesamowite, Maillol, Rubens, Zurbaran, Tiepolo, Veronese, Bellini, Murillo, Goya, Breugel, Van Dyck, Velazquez i masa, masa innych nazwisk, jestem pod ogromnym wrażeniem i muszę tam koniecznie wrócić Szkoda tylko, że pogoda była dość podła, więc zdjęć samego miasta tym razem nie narobiłam...
|
|
#4520 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4521 |
|
BAN stały
|
Heh, no łaziliśmy po mieście
![]() Jeśli chodzi o zwiedzanie - Podziemia Rynku, Wawel, Stara Synagoga. A poza tym tak się włóczyliśmy uliczkami starówki i Kazimierza. Od knajpy do knajpy poniekąd, bo oczywiście najpierw śniadanie, to zaraz kawa, to obiad, to piwo... (btw gorąco polecam restaurację Starka na ul. Józefa - mają m.in. samorobną wódkę w różnych smakach, genialną, co prawda trochę ją odchorowałam następnego dnia, ale przemilczmy to )Hotel baaardzo sympatyczny, na rogu Miodowej i Bożego Ciała. Pogoda dopisała, poza czwartkiem, kiedy sypał śnieg, moje kozaki się rozpadły i łaziłam z powodzią w skarpetach, ale zalegliśmy w góralskiej restauracji na pl. Szczepańskim, też polecam (Morskie Oko się nazywa), V. po raz pierwszy w życiu jadł tam żurek I w ogóle bardzo mu się podobało, z polskich miast znał dotychczas tylko Warszawę, więc w ogóle nie ma porównania. Nawet album o Krakowie sobie kupił ![]() A poza tym.... hmm... sklepy obuwnicze co 2 metry ![]() Do YC nie udało mi się zajrzeć, bo raz przechodziliśmy tamtędy chwilę przed otwarciem, a wczoraj dotarliśmy godzinę po zamknięciu Ale zajrzałam przez szybę i wow! u nas nie ma takiego eleganckiego sklepu świeczkowego, z takim wyborem zapachów... fajnie się prezentuje.A teraz idę sobie płakać w samotności Boszz, jak mi smutno i pusto, znów siedzę sama jak palec w tej ohydnej W-wie... A po ostatnich 10 dniach non stop razem, szczególnie tak obfitych w rozrywki, imprezy, wycieczki i obiadki, to już w ogóle myślałam, że się zapłaczę dziś rano na tym cholernym dworcu.
|
|
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
To jak skończę te co mam
kupię MB i pomieszam mam nadzieję że bardzo nie piecze![]() Hura, kasa uratowana ![]() Z kim?z mężem czy w jakimś wiekszym gronie? ![]() Oj, nie bądź taka ![]() Może za dużo dajesz? Cytat:
Cytat:
A gdzie byliście i czy znalazłaś Lulua i YC? Cytat:
![]() ![]() Machnę znad domowych zapiekanek
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Melk
|
|
|
|
#4524 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad 1-o widzisz nie znam-polucze przy okazji ![]() ad2- siwętowałam tam odebranie dyplomu-zastanawiałam sie ostatnio czy jesczze istnieje swoją drogą ciekawy pomysł-byc w krakowie i is do góralskiej knajpy ![]() ad 3 - ad 4- co do YC to buont
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hotel co byliście miał na dole wegetariańską restaurację? jeśli tak to tam dają genialny falafel YC moze i elegancki ale dobrze że na sufit nie spojrzałaś ![]() Dużo się dowiaduję z wycieczek po Kraku jak tu opisujecie bo ja raczej mało knajpowa jestem no a po hotelach to się fogle nie włócze
|
|
#4526 |
|
BAN stały
|
Co do góralskiej knajpy, to V. ją wypatrzył jakoś od razu po przyjeździe w jakimś przewodniku po restauracjach, który dostaliśmy w hotelu i się strasznie napalił, więc koniecznie musieliśmy tam pójść
Tzn. zdjęcia mu się spodobały po prostu Ale nie żałował.A w naszym hotelu na dole była hiszpańska restauracja, nie wegetariańska. Obuwnicze dosłownie jeden przy drugim, aż takiego zagęszczenia jeszcze nigdzie nie widziałam
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4528 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, nadal nie wiem jak z tym Natur Vital. Zapodalam dzisiaj przed myciem na godzinke pod czepek i turban razem z miodem, pantenolem i olejem, po myciu jeszcze na chwile solo i dla odmiany mam bardzo zacne i puszyste wlosie bez niepodatnych ani wyprostowanych kosmykow. Puch jest, nie jakis tragiczny, zazwyczaj mam go po miodzie. Joico w porownaniu daje inny efekt - wlosy bardziej sliskie i lejace ale i dzisiejszy mi sie podoba. Tylko nie wiem na ile to NV a na ile cala reszta nawilzaczy.
Tak czy siak trzymanie maski godzine i czasami podgrzewanie to niefajna zabawa. |
|
|
|
#4529 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w dodatku wiecie ze nigdy nie byłam w zadnej krakowskiej synagodze?
|
|
|
#4530 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

To taki sam płyn, jak pyre ziemniaczane mniej więcej... No i zabrali z plecaka małża wszystkie 4, a z mojego 2... Gdyż 3 pozostałe były pod brudaMI 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za szybki powrót.

Ale zajrzałam przez szybę i wow! u nas nie ma takiego eleganckiego sklepu świeczkowego, z takim wyborem zapachów... fajnie się prezentuje.