Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 17:25   #4021
Karolllka7
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Na pewno wiem, ze poprawnie, Ksiazkowo i czysto jest mówić YŚ a nie twarde ich jak polskie ICH. A to jakie sa dialekty, nie za bardzo to ma duży związek z praca nauczyciela w podstawówce... To tak jakby uczono na polonistyce w kraju X jak zaciągać po góralsku czy po kaszubsku
Tak tylko, że zrobiłaś z koleżanki 'idiotkę', uważając że Twoja wersja jest jedyna i słuszna. Jeśli nie jesteśmy czegoś pewni to mówimy, że 'mi się wydaje, mnie tak uczyli', a nie że...

Mniejsza o to, ale nie lubię czegoś takiego, więc jakoś Twoje wypowiedzi zwróciły moją uwagę. Szczególnie ten z oburzeniem, że jak ona może sądzić inaczej
Stary 2013-02-10, 17:26   #4022
201607231707
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39152145]Ostatnio mnie zdziwiło, że niektórzy tak przeżywają , że Justin Bieber przyjedzie do Polski, w sensie negatywnym. Przeżywali to tak jakby ktoś im kazał iść na ten koncert. Ja sama nie lubię tego chłoptasia ale bez przesady, niech te fanki mają trochę radochy.[/QUOTE]

O to też mnie rozwala. Foch jakby ktoś im to na złość robił -.-
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:29   #4023
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
a ja mam dosc Amerykanow, spadl snieg, a oni pozamykali sie w domach, zamknieto lotniska, szkoly, sklepy... wczesniej stano w kolejkach po paliwo i jedzenie i..? napadalo ok 25cm sniegu, i paralizzzz... wszedzie pusto i jak tu zyc? komedia.. i jeszcze ta sniezyce nazwali NEMO
W Holandii ledwo popruszy i masz zagwarantowane minimum godzinne spóźnienie do pracy .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:22   #4024
mell002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
melloo2 dobra dobra, po prostu bardzo jasno chciałam dać do zrozumienia o co mi chodzi poniosło mnie
Rozumiem.

mell002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:36   #4025
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mówić książkowo to jedno, a potocznie, to drugie. Fajnie znać zasady etc., mnie w szkole mówili "iś" . Tylko takie wykłócanie się, jest wg mnie niemądre. Najbardziej dziwią mnie ludzie, którzy się uczą książkowo tego czy owego, a potem zszokowani, że w języku potocznym, czy w życiu w ogóle, jest inaczej . Nie chodzi mi tylko o nauki języka, ale o inne sprawy, jak chociażby wychowywanie dzieci, adopcja psa czy prowadzenie ogródka. Zasada "moja racja jest najmojsza" mnie irytuje i staram się nie nawiązywać dyskusji z takimi ludźmi, bo szkoda moich nerwów i czasu. Tak przy okazji języka, to właśnie z takiego ciśnienia na książkowe mówienie, wiele osób ma blokadę przed mówieniem za granicą. Ludzie się boją ośmieszenia, a tak na prawdę mało kto zwraca uwagę na książkowe mówienie. To tak, jakby każdy w Polsce mówił pięknym, kwiecistym, literackim językiem...acha...często ludzie bez potoczne k***y nie umieją zdania sklecić.
Stary 2013-02-10, 18:40   #4026
201604181004
Konto usunięte

wiesz język potoczny.. dzisiaj weszłam w ramach rozrywki na anglojęzyczne forum jak wizaż

i widzę

I TRIED BEFORE I BUYED

i już w sumie nie wiem czy jestem przystosowana do życia w środowisku nativów, nie wiem czy bym się dogadała
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:42   #4027
201607231707
Konto usunięte

Właśnie koleżanka pochwaliła się na gg, że swojemu chłopakowi na walentynki zrobiła koszulkę ze swoim zdjęciem i napisem MOJA KSIĘŻNICZKA... nawet nie skomentuję,co mnie tu dziwi, to się broni samo

W ogóle dziwią ludzie dający swoim lubym koszulki/kubki/poduszki/niewiadomocojeszcze ze swoim/wspólnym zdjęciem - nie potępiam, po prostu mnie to dziwi.
Stary 2013-02-10, 18:43   #4028
201604190949
Konto usunięte

Dziwi mnie ciągłe zakładanie tego wątku o blogerkach. Czy nie łatwiej założyć sobie własne forum i tam obgadywać Kamilę i inne Szarlizy? Albo chociaż taki głupi zamknięty klub na wizażu.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:46   #4029
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mówić książkowo to jedno, a potocznie, to drugie. Fajnie znać zasady etc., mnie w szkole mówili "iś" . Tylko takie wykłócanie się, jest wg mnie niemądre. Najbardziej dziwią mnie ludzie, którzy się uczą książkowo tego czy owego, a potem zszokowani, że w języku potocznym, czy w życiu w ogóle, jest inaczej . Nie chodzi mi tylko o nauki języka, ale o inne sprawy, jak chociażby wychowywanie dzieci, adopcja psa czy prowadzenie ogródka. Zasada "moja racja jest najmojsza" mnie irytuje i staram się nie nawiązywać dyskusji z takimi ludźmi, bo szkoda moich nerwów i czasu. Tak przy okazji języka, to właśnie z takiego ciśnienia na książkowe mówienie, wiele osób ma blokadę przed mówieniem za granicą. Ludzie się boją ośmieszenia, a tak na prawdę mało kto zwraca uwagę na książkowe mówienie. To tak, jakby każdy w Polsce mówił pięknym, kwiecistym, literackim językiem...acha...często ludzie bez potoczne k***y nie umieją zdania sklecić.
Mnie bardzo uderzyło w Niemczech to ze dogadam sie po niemiecku z obcokrajowcem a z Niemcem ciężko, Niemcy mamrocza po swojemu a obcokrajowcy mówia ładnie, wyraźnie i spokojnie bardzo łatwo ich zrozumieć.
Moje odczucia sa zupelnie inne niz w przypadku osób dla których angielski jest językiem obcym, tu łatwiej jest mi zrozumiec native speakerów niż obcokrajowców.

A za granicą ważne jest żeby mówić, próbowac starac się i próbować dalej a czy jest to idealnie to juz nie jest az takie ważne.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:49   #4030
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mnie bardzo uderzyło w Niemczech to ze dogadam sie po niemiecku z obcokrajowcem a z Niemcem ciężko, Niemcy mamrocza po swojemu a obcokrajowcy mówia ładnie, wyraźnie i spokojnie bardzo łatwo ich zrozumieć.
Moje odczucia sa zupelnie inne niz w przypadku osób dla których angielski jest językiem obcym, tu łatwiej jest mi zrozumiec native speakerów niż obcokrajowców.

A za granicą ważne jest żeby mówić, próbowac starac się i próbować dalej a czy jest to idealnie to juz nie jest az takie ważne.
Mnie również. Był jeden pracownik, którego za cholerę nie mogłam zrozumieć. Mówił tak jakoś niewyraźnie, szybko, jakby miał kluski
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:49   #4031
201604181004
Konto usunięte

MonikaFaustyna w sumieee to nie do końca się z tobą zgadzam taki np akademicki niemiecki albo angielski - co z tego że lekko oderwany od realiów i osoba nie będzie potrafiła sklecić soczystej k.... wielu profesorów których znam też wysławia się wspaniale właśnie piękną polszczyzną ale w starciu przekleństw z gimnazjalistą by polegli
Stary 2013-02-10, 18:50   #4032
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

U mnie praktycznie każdy zna angielski, co jest fajne i nie fajne. Przez to prawie 1,5 roku zajęło mi, żeby się przemóc i zacząć coś niecoś gadać po holendersku. Przerąbane jest mieć taki luksus, że jak się nie dogadasz w lokalnym języku, masz angielski i to rozleniwia strasznie . Teraz staram się mówić po holendersku, jak potrafię a jak mi brakuje słów, to mówię po angielsku. Tu jest tylu obcokrajowców, że Holendrów to chyba nie dziwi.
Stary 2013-02-10, 19:08   #4033
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Dziwi mnie ciągłe zakładanie tego wątku o blogerkach. Czy nie łatwiej założyć sobie własne forum i tam obgadywać Kamilę i inne Szarlizy? Albo chociaż taki głupi zamknięty klub na wizażu.
Również mnie to dziwi, cała ta martyrologia i afera z tym wątkiem. Nie rozumiem jego popularności i nakręcania się zamykaniem kolejnych odcinków. Próbowałam się tam udzielać kilkukrotnie i byłam ignorowana, nie należąc do grupy, ale udało mi się zauważyć, że poziom obgadywania już dawno przekroczył pewne normy, więc nie dziwię się wkurzeniu administracji. Chociaż z drugiej strony mało lotne jest zakładanie tego samego pod tą samą nazwą, już dawno można było się wynieść na Społeczności czy gdziekolwiek indziej, zamiast śmiecić na głównym forum.
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:14   #4034
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

I pomyśleć, że ja za jakąś jedną głupią akcję i krytykę, dostałam bana stałego, którego wyprosiłam, żeby usunąć .
Stary 2013-02-10, 19:59   #4035
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mam taką jedną znajomą, która regularnie musi udostępniać i lajkować obrazki ze stron w stylu "jestem wolna i ch*j", "facet powinien mieć ch*ja, a nie nim być" itp., ciągle jakieś teksty o facetach - jacy to są beznadziejni i nieogarnięci.
+ często dodaje focie z rąsi, ale, uwaga! gdy jest za mało polubień, to usuwa co poniektóre

Mnie dziwiło, że siostra koleżanki, gimnazjalistka udostępnia i lajkuje różne rzeczy z pogrubionej strony... Dopóki nie polubiła i nie zaczęła udostępniać zdjęć ze strony "Śliczna jesteś, ale możesz już iść" Kilka razy miałam ochotę jej się zapytać czy w ogóle wie co "lubi"

drabineczka, też nie jestem pewna czy bym się dogadała

Co do mowy potocznej jeszcze - mnie dziwi to, że wiele osób, które znam, boi się odezwać zagranicą. Bo oni na pewno zrobią błędy gramatyczne i native speakerzy ich wyśmieją! Ile razy tłumaczyłam, że przecież na co dzień niekoniecznie mówią literacką polszczyzną, że tak samo mają ludzie z innych krajów, że to, że nas uczą na angielskim 16 czasów nie znaczy, że obcokrajowiec się oburzy, że nie użyli np. Future Perfect Nie dociera i tyle, nie rozumiem tego

Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Czas edycji: 2013-02-10 o 20:16
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:12   #4036
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;39155187]Mnie dziwiło, że siostra koleżanki, gimnazjalistka udostępnia i lajkuje różne rzeczy z pogrubionej strony... Dopóki nie polubiła i nie zaczęła udostępniać zdjęć ze strony "Śliczna jesteś, ale możesz już iść" Kilka razy miałam ochotę jej się zapytać czy w ogóle wie co "lubi"

drabineczka, też nie jestem pewna czy bym się dogadała

Co do mowy potocznej jeszcze - mnie dziwi to, że wiele osób, które znam, boi się odezwać zagranicą. Bo oni na pewno zrobią błędy gramatyczne i native speakerzy ich wyśmieją! Ile razy tłumaczyłam, że przecież na co dzień niekoniecznie mówią literacką polszczyzną, że tak samo mają ludzie z innych krajów, że to, że nas uczą na angielskim 16 czasów nie znaczy, że obcokrajowiec się oburzy, że nie użyli np. Future Perfect Nie dociera i tyle, nie rozumiem tego [/QUOTE]

Wg mnie, to wina systemu kształcenia. Owszem gramatyka jest ważna i fajnie tak dla ciekawostki znać te 35873935 czasów i je rozróżniać... ale....uważam, że powinno się uczyć ludzi ROZMAWIANIA. Powinno się mówić dużo, tak, jak się czuje, potem ewentualnie omawiać, jak można coś powiedzieć w inny sposób, bardziej gramatycznie. Fajnie, jakby to były luźne konwersacje, np. na temat muzyki czy hobby. Osobiście chciałabym być tak uczona każdego języka, bo to pokonuję barierę strachu przed ośmieszeniem. No i ... fajnie też słuchać tego, jak ludzie mówią. Szkoda, że nadal w polskiej tv są preferowane filmy z lektorem, chociaż wiem, że pojawia się opcja wyboru. Wolę oglądać z napisami, bo słucham języka i nie muszę się śmiać z głupiego tłumaczenia typu: fuck - terefere .
Stary 2013-02-10, 20:21   #4037
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
wiesz język potoczny.. dzisiaj weszłam w ramach rozrywki na anglojęzyczne forum jak wizaż

i widzę

I TRIED BEFORE I BUYED

i już w sumie nie wiem czy jestem przystosowana do życia w środowisku nativów, nie wiem czy bym się dogadała
Nie dziwi mnie to. W Polsce jest tak samo – norma językowa to jedno, a język na forach (czy ogólnie język potoczny), to drugie. Ile razy widziałam już „poszłem”, „zazdraszczam” czy „noga się komuś podwinęła”
Stary 2013-02-10, 20:25   #4038
201607231707
Konto usunięte

Strasznie mi w szkole brakowało posługiwania się językiem - zwykłej rozmowy czy odpowiadania na pytania nauczyciela. Zamiast tego zrób milion krzyżowek, dwa tysiące zadań polegających na przepisaniu do ćwiczeń zdań z podręcznika i dopasuj słówka do obrazków -.-
Stary 2013-02-10, 20:25   #4039
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
Wg mnie, to wina systemu kształcenia. Owszem gramatyka jest ważna i fajnie tak dla ciekawostki znać te 35873935 czasów i je rozróżniać... ale....uważam, że powinno się uczyć ludzi ROZMAWIANIA. Powinno się mówić dużo, tak, jak się czuje, potem ewentualnie omawiać, jak można coś powiedzieć w inny sposób, bardziej gramatycznie. Fajnie, jakby to były luźne konwersacje, np. na temat muzyki czy hobby. Osobiście chciałabym być tak uczona każdego języka, bo to pokonuję barierę strachu przed ośmieszeniem. No i ... fajnie też słuchać tego, jak ludzie mówią. Szkoda, że nadal w polskiej tv są preferowane filmy z lektorem, chociaż wiem, że pojawia się opcja wyboru. Wolę oglądać z napisami, bo słucham języka i nie muszę się śmiać z głupiego tłumaczenia typu: fuck - terefere .
Zgadzam się, najważniejsze to mówić. Problem polega na tym, że na maturze dochodzą kwestie gramatyki i się robi błędne koło Moja nauczycielka z LO wałkowała z nami w kółko czasy i opowiadała o swoim psie, a słówka leżały sobie odłogiem.
Co do tłumaczeń: czytałam kiedyś wywiad z którymś z lektorów filmowych. Wypowiadał się na temat tłumaczeń i jak się czuje, czytając niektóre głupoty. Przytoczył przykład jakiegoś filmu (bodajże czeskiego, ale głowy nie dam sobie uciąć), gdzie główny bohater darł się na cały głos "Ona się sku*wiła!", a on, wiedząc że i tak nie da rady tego aktora zagłuszyć, czytał: "Ona nie była mi wierna!"

Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Czas edycji: 2013-02-10 o 20:26
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:31   #4040
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;39155725]Zgadzam się, najważniejsze to mówić. Problem polega na tym, że na maturze dochodzą kwestie gramatyki i się robi błędne koło Moja nauczycielka z LO wałkowała z nami w kółko czasy i opowiadała o swoim psie, a słówka leżały sobie odłogiem.
Co do tłumaczeń: czytałam kiedyś wywiad z którymś z lektorów filmowych. Wypowiadał się na temat tłumaczeń i jak się czuje, czytając niektóre głupoty. Przytoczył przykład jakiegoś filmu (bodajże czeskiego, ale głowy nie dam sobie uciąć), gdzie główny bohater darł się na cały głos "Ona się sku*wiła!", a on, wiedząc że i tak nie da rady tego aktora zagłuszyć, czytał: "Ona nie była mi wierna!"[/QUOTE]

Taa a potem wychodzi "Wirujący seks" .
Stary 2013-02-10, 20:36   #4041
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
O tym informacji nie było

No shit

Ale tak jak napisałaś "I wszystko spoko, ale gdy to ja jestem osoba gotujaca w domu (co lubie, i wcale by mi to nie przeszkadzalo), to szlag mnie trafia, jak musze toczyc wojne zeby wprowadzic jakiekolwiek nowe danie i wysluchiwac jekow "ale czeeemu nie moze byc kurczak z frytkami"."
Zabieganie zabieganiem ale terach chłopak trochę w szoku jest, bo było a nie ma.
Ja bym to olewała ciepłym moczem. Chce mieć kurczaka? Niech zrobi. Osoba gotująca ma więcej do powiedzenia w kwestii wyboru potrawy i tyle.
No i tak właśnie teraz jest ale wciąż mu się zdarza kręcić nosem. A ja bym zwyczajnie chciała gotować dla nas obojga, i żeby próbował czasem nowych potraw, bo może by mu zasmakowały. Dlatego dziwi mnie i wkurza, że nie chce, no. Koniec wątku

Cytat:
Może chcą mieć pewność, że ktoś ma ustabilizowaną sytuację mieszkaniową. W sumie im się nie dziwię, bo pewnie mieli niejeden przypadek, że ktoś oddawał zwierzaka, bo mało kto chciał wynajmować mieszkanie osobom z pupilem, który może coś zniszczyć.
A mnie to dziwi, bo jasne - część osób nie chce wynająć osobie z kotem, część osób nie chce z kimś takim mieszkać, no ale...co z tego? Ja mam kota od pierwszego roku studiów, przeprowadzałam się 4 razy, i po prostu szukałam takich mieszkań, gdzie kot nie przeszkadzał nikomu.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:40   #4042
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Właśnie koleżanka pochwaliła się na gg, że swojemu chłopakowi na walentynki zrobiła koszulkę ze swoim zdjęciem i napisem MOJA KSIĘŻNICZKA... nawet nie skomentuję,co mnie tu dziwi, to się broni samo

W ogóle dziwią ludzie dający swoim lubym koszulki/kubki/poduszki/niewiadomocojeszcze ze swoim/wspólnym zdjęciem - nie potępiam, po prostu mnie to dziwi.
Też mnie to dziwi. Weszłam kiedyś na podforum "prezenty", bo zastanawiałam się, co dokupić facetowi na walentynki i nie miałam pomysłu, a tam większość radziła kupić facetowi pierdółkę ze wspólnym zdjęciem. No jakoś nie widzi mi się, żeby facet był tym zachwycony. Chyba, że rozbierane by było

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:50   #4043
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Taa a potem wychodzi "Wirujący seks" .
I tak najlepsza jest "Szklana pułapka"
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:57   #4044
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
I tak najlepsza jest "Szklana pułapka"
Może kogoś to zdziwi, ale widziałam tylko pierwszą część tego filmu i to nie w całości. Nigdy mnie nie interesował. Tak samo nie widziałam serii z Bourne'm .

A co do zwierząt w wynajmowanych mieszkaniach. Mój M. kiedyś mieszkał z kolegami, którzy mieli kotkę. Kotka była porąbana i sikała wszędzie. Zapach moczu powalał . Jakbym miała mieszkanie po remoncie, przeznaczone do wynajęcia, żeby się kredyt spłacał, czy coś, to wolałabym ludzi, którzy mają jakiegoś gryzonia, czy rybki, niż kota, czy psa. Niestety.
Stary 2013-02-10, 21:01   #4045
201604181004
Konto usunięte

Porąbana? A może po prostu chora? :|
Stary 2013-02-10, 21:02   #4046
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Też mnie to dziwi. Weszłam kiedyś na podforum "prezenty", bo zastanawiałam się, co dokupić facetowi na walentynki i nie miałam pomysłu, a tam większość radziła kupić facetowi pierdółkę ze wspólnym zdjęciem. No jakoś nie widzi mi się, żeby facet był tym zachwycony. Chyba, że rozbierane by było
Jak miałam 16-17 lat, to dałam mojemu ówczesnemu chłopakowi poduszkę z moim zdjęciem (wyglądałam jakbym spała ), ale wtedy byliśmy na odległość i ach, tak romantycznie
Pierdółki ze zdjęciem są takie sobie, chyba, że to kubek. Kubek zawsze dobry

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:04   #4047
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
MonikaFaustyna w sumieee to nie do końca się z tobą zgadzam taki np akademicki niemiecki albo angielski - co z tego że lekko oderwany od realiów i osoba nie będzie potrafiła sklecić soczystej k.... wielu profesorów których znam też wysławia się wspaniale właśnie piękną polszczyzną ale w starciu przekleństw z gimnazjalistą by polegli
W czasie moich pięciu minut na egzaminie z podstaw nauczania języka polskiego wpadł wielce szanowny pan doktor do tego co mnie egzaminował i rzekł z wielką radością: Panie doktorze! Pan wie, że przed chwilą uniwersytet trzeciego wieku skończył wykłady na temat słowa 'za☠☠☠iście'?! Ciekawe o czym to tak tam opowiadali, bo takie słowo to ma wiele synonimów. A ostatnio jak wychodziłem z głównej siedziby naszej uczelni to byłem świadkiem pewnej przekomicznej i żenującej sytuacji. Wyszła studentka, po tym co i jak z siebie wyrzucała śmiem sądzić, że została skreślona z listy studentów. Ale panie! Jakie emocje temu towarzyszyły! Pozwolę sobie przytoczyć: co za pie*dolone sku*wysyny! co oni sobie k*wa myślą! że kto im k*wa będzie płacić jak oni mnie k*wa wywalają z tej po*ebanej uczelni! k*wa, sku*wysyny je*ane". Jak to usłyszałyśmy z dziewczynami, to pan nam od razu wpisał zaliczenie z uzasadnieniem: "nie zawsze słyszy się tyle soczystych słów z ust doktora i ja rozumiem, że to mogło być dla pań traumatycznym przeżyciem".
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:05   #4048
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
A może po prostu chora? :|
Właśnie. Była wysterylizowana?
Stary 2013-02-10, 21:07   #4049
201604181004
Konto usunięte

w sumie nie wiem czy jest się czym chwalić ;p taka prawie dowcipna historia :d
Stary 2013-02-10, 21:13   #4050
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie nie wiem czy jest się czym chwalić ;p taka prawie dowcipna historia :d
Taka prawie Od zawsze wiedziałam, że na naszej uczelni pracują wybitni doktorzy. Ogólnie pan od soczystej mowy jest w ogóle szalony i na swój sposób przeraża mnie
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości