Scent Bar XLVII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 00:10   #4561
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLVII

przypadkiem dzis siadlam na sekunde przed tv i zapowiedz byla
http://tvnplayer.pl/programy-online/...110,17889.html
Stary 2013-02-11, 00:27   #4562
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ja dzis po myciu tez zauwazylam, glownie na granicy z czolem, kilkucentymetrowe niesforne
ale to od lopianu z papryka

i w koncu rozjasnila sie ta henna eldowa troche, po 2 miesiacach
odrostu prawie nie widac, bardzo naturalnie wyglada, z jasniejszymi pasemkami
na razie odpuszczam koloryzacje
Mam ten olejek, jak skończe to co teraz wcieram będę testować. Może jakimś cudem dorobię sie włosów gęstych...za kilka lat

Dobrze,ze wreszcie puściła i do tego równomiernie

Cytat:
ja nie podcinam od sierpnia - troche urosly, sa blyszczace, sypkie i nie wypadaja
w dodatku juz dawno chcialam sciac w trojkat, a one sobie teraz w trojkat odrastaja
pewnie na wiosne konce troche skroce
No to nie masz co za bardzo kombinować, jak masz takie jak piszesz

Cytat:
zaczynam zbierac na kuracje roacutanem
moze uda sie zanim calkiem sie zmarszcze
dosc mam juz swojej cery

a ja znowu od kilku dni zaczęłam profilaktycznie salicyla na olejku na noc używać...no,może nie do końca profilaktycznie...coś mi sie pory zaczęły powiększać
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Co ona, zakonnica?
O mamusiu, jaka laska Z taka paszcza lezalabym calymi dniami bezczynnie i kazala sie wielbic na kolanach i skladac datki.

No to teraz wyobraż sobie mnie kurdupla z grubym udem i resztą, jak mloda chce czasem gdzieś w miasto wyciągnąć ze sobą. Kompleksy murowane

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Stazja ale masz kuzynkę

Cytat:
a ja jestem stara
i gruba
Tak jak ja, tylko ja sie do starości publicznie nie przyznaję

Całkiem niedawno znajoma zaczęła dopytywać ile mam lat, bo ona w sumie nie wie...
no Alicja, strzelaj
ze 26 ?
moja mina bosska
Nie uwierzyla że 5 wiecej
Cytat:
Ja tez, i pomarszczona.

EDIT: na dodatek wynalazlam takie dziefcze piekne i muode http://auroramohn.blogg.no/outfit.html i chyba kupie se trumne bo po co taki pasztet jak ja ma sie petac po swiecie i zbierac mlodym pieknym miejsce pracy i lokal mieszkalny
EDIT2: bosz, 15 lat... http://auroramohn.blogg.no/1359491595_sequin_dress.html A jak ja wygladalam majac 15 lat
1.
2. Ze nie wspomnę jak ja....prawie jak ona, tylko miałam z 30 cm mniej, z 15 kg wiecej i masę pryszczy

Cytat:
Czymajcie mie... http://bloggfiler.no/auroramohn.blog...6443738864.jpg

No nic... Trzeba ustapic miejsca mlodym... Chcialabym miec grob gdzies pod wielkim debem posrod bluszczu i paproci, moze byc na jakims wichrowym wzgorzu z widokiem na morze i klify Krzyz poprosze czarny, metalowy i gotycko zdobiony, bez marmuru, ot kopczyk porosniety bluszczem. Lelije i irysy mile widziane.

Poplakalam sie przez Ciebie ze śmiechu

Gryks, czytam wątek coś zalinkował.
Weż sie pakuj i przyjerzdzaj szybko, będziesz za kare spał ze mną, bo sama na pewno dziś nie usnę spokojnie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 00:31   #4563
Betty83
Zakorzenienie

weszlam na bloga Ju i czytam sw Barnaba z lwem
Stary 2013-02-11, 01:03   #4564
gryx82
BAN stały

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39158807]Z dziewuszkami to się konwersuje, a do klopa, to się nie chce pójść [/QUOTE]
Zara lete
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dziś byłam się pożegnać z Siss która właśnie sie pakuje do Tajlandii i nie będzie jej 4 tygodnie niektórym to dopsz
Zazdroszczę!
Cytat:
zaczynam zbierac na kuracje roacutanem moze uda sie zanim calkiem sie zmarszcze
dosc mam juz swojej cery

Ile taka impreza kosztuje?
Cytat:
Cus nie moge schusc
Ja mam kryzys jakiś Pamiętacie, jak pisałem o odchudzaniu się od 2. stycznia? Pierwsze dwa tygodnie nawet jakoś szły, ale teraz to ja już samego siebie z jedzeniem przechodzę (vide te 7,5 pączka ostatnio) I tyję I motywacji chyba nie mam
Cytat:
Stazja ale masz kuzynkę
O właśnie, piękna dziewczyna
Cytat:
a ja jestem stara
i gruba

Cytat:
EDIT2: bosz, 15 lat... http://auroramohn.blogg.no/1359491595_sequin_dress.html A jak ja wygladalam majac 15 lat

Cytat:
ja mam tylko! fajnego psa znaczy sukę i kota/kocura

Cytat:
No nic... Trzeba ustapic miejsca mlodym... Chcialabym miec grob gdzies pod wielkim debem posrod bluszczu i paproci, moze byc na jakims wichrowym wzgorzu z widokiem na morze i klify Krzyz poprosze czarny, metalowy i gotycko zdobiony, bez marmuru, ot kopczyk porosniety bluszczem. Lelije i irysy mile widziane.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Gryks, czytam wątek coś zalinkował.

Cytat:
Weż sie pakuj i przyjerzdzaj szybko, będziesz za kare spał ze mną, bo sama na pewno dziś nie usnę spokojnie
"Za karę" Ja też schizy łapię, szczególnie po powtarzających się historiach o ludziach ukazujących się nagle w mieszkaniu, albo we lustrach (naprzeciwko łóżka mam lustro od szafy, takie 1m x 2,5m gdzieś, a jak światło gaszę i się spać kładę, już nie raz zdarzało mi się zobaczyć "coś" w pokoju)
Cytat:
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 01:14   #4565
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Tak jak ja, tylko ja sie do starości publicznie nie przyznaję
no to się przyznałaś

w życiu bym nie pomyślała, max 25 Ci dawałam

Cytat:
a ja poszłam szukać tego Barnaby

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja mam kryzys jakiś Pamiętacie, jak pisałem o odchudzaniu się od 2. stycznia? Pierwsze dwa tygodnie nawet jakoś szły, ale teraz to ja już samego siebie z jedzeniem przechodzę (vide te 7,5 pączka ostatnio) I tyję I motywacji chyba nie mam

też mam kryzys od poniedziałku, tak od tego poniedziałku od którego się odchudzam

ale wypaśną siłkę mi otwarli za rogiem (dużym) trzymajta teraz kciuki abym tam dotarała i została

Cytat:

noooo, som powody do przytulania

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 01:28   #4566
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Przez Ciebie przeczytalam tak samo i zastanawiałam sie przez chwilę o co chodzi i czemu Cię to bawi
Dopiero jak perzeczytałam jeszcze raz dokladnie to dotarlo
Cytat:

O właśnie, piękna dziewczyna

"Za karę" Ja też schizy łapię, szczególnie po powtarzających się historiach o ludziach ukazujących się nagle w mieszkaniu, albo we lustrach (naprzeciwko łóżka mam lustro od szafy, takie 1m x 2,5m gdzieś, a jak światło gaszę i się spać kładę, już nie raz zdarzało mi się zobaczyć "coś" w pokoju)

1.

2. Chciałam lustro w sypialni, takie na poł ściany ale na szczęście mama mi wybiła z lba...mam w kkorytarzu między sypialnia a pokojem....

Moja ciotka, boi sie sama spać nawet w swoim rodzinnym domu...jka w lato przyjerzdza bez męza, to zawsze ale to zawsze muszę ja z nią spać, albo brat mój...poprostu nie uśnie, bo ma wrażenie że zaraz ją coś za ręke zlapie albo za nogę, cała sie koldrą nakrywa i czeka świtu...

Do lasu sama też nie pójdzie...jak kiedyś poszła sama, to mowi że cały czas slyszała w glowie głos...'''tylko sie nie odwracaj'' żero pzryjemności z grzybobrania...

No mi sie przypomnialy opowiadane przez znajomych...załaszcza jedna opowiadana przez dziadka, jak skądś wracal wozem z koniem w nocy ( jak był mlody) i mial niespodziewanego gościa

I jeszcze przz ciotkę, jak wrazały w nocy z siostrą na pieszo z jakiejś imprezy( ze 30 lat temu to bylo) przez las i coś im towarzyszyło cała drogę...żadna sie przed drugą nie przyznała ,że czuje jakąś obecność, ale nieżle spanikowane podobno były...doszły do domu i ucucie minęlo..

i jeszcze jak mi druga ciotka ( ta co nie śpi sama) opowiadala jak chodzila do szkoly, miała z 15 lat wtedy ..Chodizli calą grupą na pieszo, bo było blisko ze 4 km...ona sie poklociła wtedy z dzieciakami o cos i postanowila iść przez las sama...idzie, idzie i nagle widzi jakąś staruszkę....doszła spokojnie do staruszki, przechodzi obok , staruszka sie odwraca, a ciotka w krzyk...twarz miała jak z drewna, dosłownie jak wyrzeźbiona...podobno Ci co szli osobno jej wrzask slyszeli... i w zyciu tak szybo nie pokonała kilku km...do dziś sie zarzeka, że nie wydawalo jej sie i nie zmyślila tego, a jak idzie na grzyby to nawet sie nie zapuszcza w tamte okolice...

I jeszcze mojej mamy sprzed całkiem niedawna..
Około 4 rano ( wakacje) obudził ją dzwonek do drzwi. Myślala że to ja zapomnialam kluczy, wstała, otwiera a tam nikogo nie ma...zamknęła drzwi, wrociła do lożka, ledwo sie polożyła znowu dzwonek. Wstała znowu, otwiera drzwi, znowu nikogo nie ma. Troche już przestraszyła sie, ale dobra...zamknęla drzwi, idzie do łóżka....już w polowie drogi jest, ( przeszła jakieś 20 metrow i znowu dzwonek...zatzrymala sie, juz miała wracać znowu otworzyć, ale powiedziala tylko glośno zdenerwowana '' a idż sobie w cholere'' i poszła do lozka...dzwonek sie nie powtórzył, a mam do rana już nie spała...

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
no to się przyznałaś

w życiu bym nie pomyślała, max 25 Ci dawałam
1. Zaraz edytuję

2.
Jednak ciężka orka lazienkowa nie idzie tak calkiem na marne

Cytat:
ale wypaśną siłkę mi otwarli za rogiem (dużym) trzymajta teraz kciuki abym tam dotarała i została

Koło mnie mogliby otworzyć...bo jak mam jechać 15 km w jedną strone to mi sie nie chce....

Ale

Doslownie 300 metrów odemnie ma być w tym roku otworzona stadnina koni
Ze szkółką
Jak schudnę, to sie może zapiszę...albo przynajmniej bedę lazić i głaskać koniki
Stary 2013-02-11, 01:36   #4567
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:

Jesteś chótsza

pomacham se i zostawię zwałowy obrazek

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Cytat:
Przez Ciebie przeczytalam tak samo i zastanawiałam sie przez chwilę o co chodzi i czemu Cię to bawi
Dopiero jak perzeczytałam jeszcze raz dokladnie to dotarlo

1.

2. Chciałam lustro w sypialni, takie na poł ściany ale na szczęście mama mi wybiła z lba...mam w kkorytarzu między sypialnia a pokojem....

Moja ciotka, boi sie sama spać nawet w swoim rodzinnym domu...jka w lato przyjerzdza bez męza, to zawsze ale to zawsze muszę ja z nią spać, albo brat mój...poprostu nie uśnie, bo ma wrażenie że zaraz ją coś za ręke zlapie albo za nogę, cała sie koldrą nakrywa i czeka świtu...

Do lasu sama też nie pójdzie...jak kiedyś poszła sama, to mowi że cały czas slyszała w glowie głos...'''tylko sie nie odwracaj'' żero pzryjemności z grzybobrania...

No mi sie przypomnialy opowiadane przez znajomych...załaszcza jedna opowiadana przez dziadka, jak skądś wracal wozem z koniem w nocy ( jak był mlody) i mial niespodziewanego gościa

I jeszcze przz ciotkę, jak wrazały w nocy z siostrą na pieszo z jakiejś imprezy( ze 30 lat temu to bylo) przez las i coś im towarzyszyło cała drogę...żadna sie przed drugą nie przyznała ,że czuje jakąś obecność, ale nieżle spanikowane podobno były...doszły do domu i ucucie minęlo..

i jeszcze jak mi druga ciotka ( ta co nie śpi sama) opowiadala jak chodzila do szkoly, miała z 15 lat wtedy ..Chodizli calą grupą na pieszo, bo było blisko ze 4 km...ona sie poklociła wtedy z dzieciakami o cos i postanowila iść przez las sama...idzie, idzie i nagle widzi jakąś staruszkę....doszła spokojnie do staruszki, przechodzi obok , staruszka sie odwraca, a ciotka w krzyk...twarz miała jak z drewna, dosłownie jak wyrzeźbiona...podobno Ci co szli osobno jej wrzask slyszeli... i w zyciu tak szybo nie pokonała kilku km...do dziś sie zarzeka, że nie wydawalo jej sie i nie zmyślila tego, a jak idzie na grzyby to nawet sie nie zapuszcza w tamte okolice...

Około 4 rano ( wakacje) obudził ją dzwonek do drzwi. Myślala że to ja zapomnialam kluczy, wstała, otwiera a tam nikogo nie ma...zamknęła drzwi, wrociła do lożka, ledwo sie polożyła znowu dzwonek. Wstała znowu, otwiera drzwi, znowu nikogo nie ma. Troche już przestraszyła sie, ale dobra...zamknęla drzwi, idzie do łóżka....już w polowie drogi jest, ( przeszła jakieś 20 metrow i znowu dzwonek...zatzrymala sie, juz miała wracać znowu otworzyć, ale powiedziala tylko glośno zdenerwowana '' a idż sobie w cholere'' i poszła do lozka...dzwonek sie nie powtórzył, a mam do rana już nie spała...

Zawał gwarantowany
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 02:23   #4568
gryx82
BAN stały

Cytat:

też mam kryzys od poniedziałku, tak od tego poniedziałku od którego się odchudzam
A może od środy popielcowej zacząć, tak w ramach postu?

Tak. Wiem. Pocieszam się teraz
Cytat:

Cytat:
noooo, som powody do przytulania

Cytat:
Dajesz! Ale straszne te historie Twoje tak w ogóle (o dzwonku do drzwi też czytałem w tamtym wątku, identyczna sytuacja była) Pamiętam, jak dziadek opowiadał, gdy jako młody chłopak wracał w nocy od mojej babci do swojego domu (przed ślubem jeszcze, babcia mieszkała jakieś 2km za wsią), zauważył w polu przy stodole jakąś postać/postaci, i pomyślał, że na pachty przyszli, więc zagwizdał głośno, aby ich spłoszyć. Nic to nie dało, więc zagwizdał jeszcze raz. Wtedy zerwał się nagle straszny wiatr, i usłyszał coś jakby przeraźliwy, nieludzki krzyk/huk, więc resztę drogi pokonał już co sił w nogach, wyrywając w drzwiach wejściowych zasuwkę (czy coś w tym stylu) i ładując się w ciuchach do łóżka Prababcia widząc tę akcję skomentowała to podobno do mojego pradziadka "zobacz, ale się ta świnia spiła" I jeszcze dziadek opowiadał, że gdy był w wojsku i miał nocną wartę (?), siedział sam w jakiejś świetlicy w koszarach, mieli tam szkolną tablicę, którą można było obracać, i ona sama zaczęła się przekręcać (wtedy podobno zmarł brat mojego dziadka, miał koło 20 lat) I jeszcze opowieść babci, która w czasie wojny, jako kilkunastoletnia dziewczyna, została z częścią rodziny wysiedlona z Wielkopolski, do Legionowa początkowo. Wracając skądś wieczorem do domu, skracała sobie drogę przechodząc koło jakichś murowanych wychodków (o ile mnie pamięć nie myli), wąskim przejściem pod częściowo zburzonym murem. Idzie i patrzy, że ktoś musi z naprzeciwka iść, bo zauważyła cień mężczyzny w słabym świetle latarni. A że było tam bardzo wąsko, oparła się plecami o ścianę, żeby nieznajomy ów mógł spokojnie przejść. Reszty babcia nie pamięta, ale podobno po schodach do domu wbiegała na czterech, tak coś ją wystraszyło (tego samego dnia, albo dzień wcześniej, zmarł ich ówczesny sąsiad)
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39159744] pomacham se i zostawię zwałowy obrazek [/QUOTE]

---

Dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:10   #4569
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Zazdroszczę!
ja też
Cytat:

Doslownie 300 metrów odemnie ma być w tym roku otworzona stadnina koni
Ze szkółką
Jak schudnę, to sie może zapiszę...albo przynajmniej bedę lazić i głaskać koniki
fajnie

Poniedziałek

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:21   #4570
Murszafka
To ja :)

Cytat:
przypadkiem dzis siadlam na sekunde przed tv i zapowiedz byla
http://tvnplayer.pl/programy-online/...110,17889.html

A ja dziś dzień w domu spędzam, trochę się boję odchodzić za daleko od toalety...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:31   #4571
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Dajesz!
Zaraz wychodzę, jak wrocę

Twoje też niezłe.... az ciarki przechodza....

Do tego dzwonka nie doszlam jeszcze, wole nie zastanawiac się, co/kto to mogl być.

Wogle jak wczoraj przechodziłam koło lustra kilka razy wnocy, to profilaktycznie leb w druga stronę odwracałam, albo zerkalam tylko kątem oka

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

A ja dziś dzień w domu spędzam, trochę się boję odchodzić za daleko od toalety...
Stary 2013-02-11, 09:33   #4572
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Mursz ale już lepiej ?? bardzo frustrująca sytuacja

znad
Stary 2013-02-11, 09:37   #4573
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz ale już lepiej ?? bardzo frustrująca sytuacja

znad
Lepiej, lepiej, przynajmniej z wielkim białym uchem już nie rozmawiam
Wrzuciłam całe 6 zdjęć z Budapesztu ma FB

Stary 2013-02-11, 09:54   #4574
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
w dodatku wiecie ze nigdy nie byłam w zadnej krakowskiej synagodze?
Nic nie straciłaś
Cytat:
Od czasu do czasu trzeba, to dobrze robi, eee... nam wszystkim
Yyyy no nie wiem
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39158807]
Alledrogo mi nie działa [/QUOTE]
Powinieneś się cieszyć nie?
Cytat:
ze znajomymi jeszcze, w sumie 4 osoby
Ale super bo we dwójkę to tak srednio
Cytat:
A może od środy popielcowej zacząć, tak w ramach postu?

Cytat:
Lepiej, lepiej, przynajmniej z wielkim białym uchem już nie rozmawiam

Macham znów znad bólu brzucha a zaraz mam wyjść roznieść cv

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:56   #4575
Parabelka
Panaroja

znad
Cytat:
Wyjazd super, wystawa przechodzi wszelkie wyobrażenia, aż mi było głupio, bo przed martwą naturą z owcami Cezanne'a się popłakałam i małż mnie na tym nakrył...
Zbiory mają niesamowite, Maillol, Rubens, Zurbaran, Tiepolo, Veronese, Bellini, Murillo, Goya, Breugel, Van Dyck, Velazquez i masa, masa innych nazwisk, jestem pod ogromnym wrażeniem i muszę tam koniecznie wrócić Szkoda tylko, że pogoda była dość podła, więc zdjęć samego miasta tym razem nie narobiłam...
ojeżu , ale zazdroooooszczęęęę

Cytat:
Daj spokoj, nic bym wtedy nie zrobila
ale w tym wieku powinna mieć spanie 10-godzinne cięgiem .

Cytat:
Ja tez, i pomarszczona.

EDIT: na dodatek wynalazlam takie dziefcze piekne i muode http://auroramohn.blogg.no/outfit.html i chyba kupie se trumne bo po co taki pasztet jak ja ma sie petac po swiecie i zbierac mlodym pieknym miejsce pracy i lokal mieszkalny
dziewcze muode i co z tego , nogi na beczce prostowane i wcale nie takie kształtne , paszcza takase , wuos owszem , ale nie wiem czy nie rozjaśniany , do tego buraczane rumieńce i zadarty kartoflowaty kinol , też masz czego zazdrościć

Cytat:
Przepadłem na strasznym wątku Urban legends też fajne

Cytat:

a młotem Thora aby nie chcesz przedtem w rozumek dla opamiętania w bluszczu i paprociach pełno robactwa zawsze siedzi ,będziesz się wiecznie drapać w tym grobku i kleszcze Cię pogryzą i jeszcze boreliozy na wieczność dostaniesz

dzis przy czesaniu wyszły mi trzy (3) włosy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 10:49   #4576
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

i tlen
O!

Cytat:
No to teraz wyobraż sobie mnie kurdupla z grubym udem i resztą, jak mloda chce czasem gdzieś w miasto wyciągnąć ze sobą. Kompleksy murowane

Poplakalam sie przez Ciebie ze śmiechu
1. normalnie wspolczuje
2.
Tez bym Ci nie dala TYLE lat

Cytat:
Tez mam kryzys, co prawda schudlam do tych swoich 50 kg ale udziska nadal mam paskudne. Ogladajac stare fotki co prawda widze, ze zawsze byly przy tej wadze paskudne i powinnam schusc do 48 (apetyt rosnie w miare yyy niejedzenia). No i mam kryzys.

Cytat:
Moja ciotka...
Spoookyyy...
Ja notorycznie widze cos w lustrze ze swoja kurza slepota, astygmatyzmem i krotkowzrocznoscia, wystarczy mi koszula narzucona na krzeslo zeby zobaczyc w nocy garbata staruszke, ze nie wspomne o dzieckiej pozytywce nad lozeczkiem (rozcapierzony, nachylony potwor), przyczajnym kothcie (straszliwy czarny pelzajacy ksztalt) tak wiec juz sie nie przejmuje. Natomiast zawsze kusi mnie powiedziec przed lustrem trzykrotnie "candyman" albo "bloody mary"

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39159744]Jesteś chótsza [/QUOTE]

Taaa, chyba w ószach

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
dziewcze muode i co z tego , nogi na beczce prostowane i wcale nie takie kształtne , paszcza takase , wuos owszem , ale nie wiem czy nie rozjaśniany , do tego buraczane rumieńce i zadarty kartoflowaty kinol , też masz czego zazdrościć

a młotem Thora aby nie chcesz przedtem w rozumek dla opamiętania w bluszczu i paprociach pełno robactwa zawsze siedzi ,będziesz się wiecznie drapać w tym grobku i kleszcze Cię pogryzą i jeszcze boreliozy na wieczność dostaniesz
O, masz racje!
Ale nadal zazdroszcze

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 10:49   #4577
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ano u Madziarów bylam Gryxie :-D
Teraz cierpię za luksusy, małż kupił skrzydełka KFC, zjadłam 3 i jestem otruta. Boję się usta aż otworzyć, bo żołądek mi tu pięścią macha...
Nie znoszę takiego jedzenia Chociaż P. od Flo je i nic Mu nie jest
Cytat:

a ja jestem stara
i gruba
Od soboty się tyle u Ciebie zmieniło

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:11   #4578
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

znad kawy i tostuf

Czy laski oblatane w tematach włosowych mogą mi zdradzić jakiś medżik sekret, jak dodać objętości długim, prostym i przyklapniętym?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:14   #4579
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

tęsknię za Wami okropecznie
lapa wciąż nie mam, zobaczym się może za tydzień
a myślę o Cię co Ci tak długo naprawiajo ?????????

serio straaaaszne - tęsknim też

Cytat:
ad2. jakbyś miała kozę, to byś się z altacetem nie rozstawała
ufff dobrze, że takie małe obrażenia
wiesz od przeprowadzki mam tyle różnistych problemów że nie zdążyłam zadbać o podstawową apteczkę, a jak jest dobrze to się nacieszamy chwilą że jest dobrze i coś się nie jepie i zapominamy takoż - u Mam jest kilka sztuk tego moze da jedno

Cytat:
No to powróciłam z Budapesztu... Najświeższe wrażenia to takie, że celnicy, to źli ludzie... Mój Brat uwielbia węgierską pastę paprykową, więc mu kupiliśmy... Chyba ja miałam 5 w plecaku, małż 4. Celnicy uznali, że to są płyny i tego nie wolno... No choroba, no... To taki sam płyn, jak pyre ziemniaczane mniej więcej... No i zabrali z plecaka małża wszystkie 4, a z mojego 2... Gdyż 3 pozostałe były pod brudaMI
Żeby było śmieszniej, tuż za bramkami można było takie pasty kupić i już nie były wtedy płynami... Tylko tez nie kosztowały 360, a 1000 forintów...
ciule, byznes kreco
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Mursz co się dzieje z tymi celnikami?? W ten sposób naganiają kasę sprytnym :handlowcom"
ano właśnie
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Heh, no łaziliśmy po mieście
Jeśli chodzi o zwiedzanie - Podziemia Rynku, Wawel, Stara Synagoga. A poza tym tak się włóczyliśmy uliczkami starówki i Kazimierza. Od knajpy do knajpy poniekąd, bo oczywiście najpierw śniadanie, to zaraz kawa, to obiad, to piwo... (btw gorąco polecam restaurację Starka na ul. Józefa - mają m.in. samorobną wódkę w różnych smakach, genialną, co prawda trochę ją odchorowałam następnego dnia, ale przemilczmy to )
Hotel baaardzo sympatyczny, na rogu Miodowej i Bożego Ciała.
Pogoda dopisała, poza czwartkiem, kiedy sypał śnieg, moje kozaki się rozpadły i łaziłam z powodzią w skarpetach, ale zalegliśmy w góralskiej restauracji na pl. Szczepańskim, też polecam (Morskie Oko się nazywa), V. po raz pierwszy w życiu jadł tam żurek I w ogóle bardzo mu się podobało, z polskich miast znał dotychczas tylko Warszawę, więc w ogóle nie ma porównania. Nawet album o Krakowie sobie kupił
A poza tym.... hmm... sklepy obuwnicze co 2 metry
Do YC nie udało mi się zajrzeć, bo raz przechodziliśmy tamtędy chwilę przed otwarciem, a wczoraj dotarliśmy godzinę po zamknięciu Ale zajrzałam przez szybę i wow! u nas nie ma takiego eleganckiego sklepu świeczkowego, z takim wyborem zapachów... fajnie się prezentuje.

A teraz idę sobie płakać w samotności Boszz, jak mi smutno i pusto, znów siedzę sama jak palec w tej ohydnej W-wie... A po ostatnich 10 dniach non stop razem, szczególnie tak obfitych w rozrywki, imprezy, wycieczki i obiadki, to już w ogóle myślałam, że się zapłaczę dziś rano na tym cholernym dworcu.
ach i och ale współczuję realiów rozstania - ale miałaś szansę to zmeinić

a na pociechę - czas zakindżala tak szybko że chwila moment i już będziecie togeva po końcu studiów zobaczysz że zleci, ten tydzień po je paskudny ale potem wszystko anbierze rozpędu
Cytat:
To przypomnę

A zakratowane okna to nasz widok z okna
łaaaa thnx, a nóż widelec się przyda namiarek skoro tak baaaaaardzo sympatyczny hotel
Cytat:

Dziś byłam się pożegnać z Siss która właśnie sie pakuje do Tajlandii i nie będzie jej 4 tygodnie niektórym to dopsz
ano taki wywczas to ja rozuuuuumiem
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:49   #4580
Murszafka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nie znoszę takiego jedzenia Chociaż P. od Flo je i nic Mu nie jest
Też tego nie trawię... I to dosłownie Ze śmieciowego żarcia, to tylko frytki czasami...
Piekę sernik z likierem kawowym i chleb -ciekawe, czy będzie mi dane któregoś spróbować i utrzymać w żołądku nieco dłużej... No ale dziś gość specjalny w dom chyba zawita, trzeba się przygotować...

Stary 2013-02-11, 12:34   #4581
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
a ja poszłam szukać tego Barnaby
A ja za Tobą
Cytat:
Dlatego nie chciałabym nigdy mieszkać sama
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
dzis przy czesaniu wyszły mi trzy (3) włosy
I nadal twierdzisz że to pokrzywa?czy cuś jeszcze?
Cytat:
Piekę sernik z likierem kawowym i chleb -ciekawe, czy będzie mi dane któregoś spróbować i utrzymać w żołądku nieco dłużej... No ale dziś gość specjalny w dom chyba zawita, trzeba się przygotować...
Nietopsz?

A mój TZ zrobił chlebek bananowy i nie wyszedł

Stary 2013-02-11, 12:55   #4582
Murszafka

O hesusie, B16 abdykował!!!

Stary 2013-02-11, 13:01   #4583
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
yyyyy

Stary 2013-02-11, 13:06   #4584
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
yyyyy
Papież abdykował Dowiedziałam się o tym przed chwilą w warzywniaku

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 13:11   #4585
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Stary 2013-02-11, 13:24   #4586
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
toć ba - przeca wybrali niemłodzika nie bez powodu - miał być na międzyczas

to tera pewnie zgodnei z przepowiednią kogośtam będzie corny papież

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-02-11 o 13:25
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 13:25   #4587
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
O!

1. normalnie wspolczuje

Tez bym Ci nie dala TYLE lat

Spoookyyy...
Ja notorycznie widze cos w lustrze ze swoja kurza slepota, astygmatyzmem i krotkowzrocznoscia, wystarczy mi koszula narzucona na krzeslo zeby zobaczyc w nocy garbata staruszke, ze nie wspomne o dzieckiej pozytywce nad lozeczkiem (rozcapierzony, nachylony potwor), przyczajnym kothcie (straszliwy czarny pelzajacy ksztalt) tak wiec juz sie nie przejmuje. Natomiast zawsze kusi mnie powiedziec przed lustrem trzykrotnie "candyman" albo "bloody mary"

1 Sama sobie współczuję
Ale juz sie z druga kuzyną pogodziłyśmy, że my to te brzydkie

2. No mam nadzieje,że nie dawalaś mi dużo wiecej

3. chyba bym sie na zawał przekręcila...ale jak czasem leze w łozku i czytam, to jak mi coś legnie cieżkiego na nogach to wolę nie zastanawiać sie czy to kot czy jakaś zmora...zawsze zwalam na kota i nawet nie patrze.
A tzraski, stuki i puki to norma....drewniane sufity robią swoje

Ale raz wpadlam w panikę...zamontowałam se w sypialni krotką firankę, taką kilka cm nad grzejnik. Leże już w lozu, czytam, zerkam w okno, a tam firanka sie rusza...okno zamknięte....no to zamknęlam oczy, otworzylam, patrze, znowu sie cholera rusza....i tak z 15 minut...już sobie wyobrazalam ,że zaraz jak w paranormal activity wszystkie pierdoły zaczną wirowac po pokoju...zeszlam w koncu na doł odważnie i mowie ojcu, ze cos sie dzieje, bo mi sie firana rusza bez powodu...przyszedl popatrzył i w ....śmiech...
grzejnik stygł, a ruszal a sie bo zimne powietrze wymieszane z cieplym robilo wirek, czy tam ciśnienie shodziło...jakoś tak..ale nabijaja sie ze mnie do tej pory

4. Byłam w mojej Biedronie, niestety nie ma już tego zielonego kremu
Byłam w Naturze i kupilam NV, była jeszcze jakaś niebieska ale darowalam sobie...jutro testy
Chciałam tez odżywkę Artiste, ale żadnych nie bylo, tylko szampony....ani tego seum Pin up
Cytat:
znad kawy i tostuf

Czy laski oblatane w tematach włosowych mogą mi zdradzić jakiś medżik sekret, jak dodać objętości długim, prostym i przyklapniętym?
Chyba nie ma, przynajmnie czegoś co by dawalo porządny efekt...
U mnie sprawdza się peeling cukrowy skory glowy( lekko unosi u nasady)
dwie lyżki cukru wymieszane z odrobiną szamponu, nakładasz na wilgotną skórę i m,asujesz. potem spłukujesz i myjesz jeszcze raz normalnie szamponem...i koczek wysoko upięty po domu lekko podnosi, ale przy okazji robi fale.....i ostatnio chyba Joico, ale to jeszcze w fazie testów..

A...mialam kiedyś takie coś , ale nie podeszlo mi..użylam testowo ze dwa razy i oddalam kolezance, jakieś lepikie włosy po tym byly i sztywne, ale cos tam podnosił
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ng-powder.html
Stary 2013-02-11, 13:25   #4588
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
U mnie w radio też obtrąbili ale on ostatnio coś odgrażał się, że tak zrobi
Stary 2013-02-11, 13:26   #4589
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
to tera pewnie zgodnei z przepowiednią kogośtam będzie corny papież
A potem kuniec swiata. No i dopsz.

Stazja, doslali Ci juz ten olej wloski? Babka podala mi w czwartek nr nadania, ktorego nie ma w bazie PP I czekam...

Stary 2013-02-11, 13:29   #4590
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ale jaja nie
Cytat:
A potem kuniec swiata. No i dopsz.
jestem za

Dziewczyny styknęła się któraś z kosmetykami Cuccio?kuszą

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2013-02-11 o 13:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości