|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Witam po weekendzie
![]() widze ze o wódkach pisałyscie.. ja wczoraj byłam na tych targach ślubnych i tam było takie stoisko z wódkami... jezu jakie to ładne wszystko ;d ozdobne butelki http://www.polanin.com.pl/ |
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Dobry! Wstawać
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
ta mi sie bardzo podoba
|
|
|
|
#454 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sobotę byliśmy na kręglach i za 0,5 finlandii zapłaciłam 80zł to jest ździerstwo ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Polecam El Sol, Carlo Rossi a z tańszych Cote,Beauvilon... u nas się pije wina ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez Piankka Czas edycji: 2013-02-11 o 08:08 |
|||||
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jakie wino, mysle ze jakieś zwykłe nie wymyślne.
a piwo bedziecie miec? |
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Lecę, miłego dnia
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aleście stron nastukały Przyznaję, że przeleciałam ![]() Co do wódki, to my jeszcze nie podjęlismy decyzji. Trzeba jakąś degustację zrobić ![]() U mnie będzie piwo (z beczki), wina, whisky, likiery, wódka, czego dusza zapragnie
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=mala_czarna_21;3915 3220]o rany....
co za koleś ![]() chce swoje poczucie winy przełożyć jeszcze na Ciebie a nie myślałaś powiedzieć rodzinie o jego akcjach? [QUOTE] Nie zrobię tego.... Ale nie wiem co gorsze, powiedzieć jego żonie czy dalej ma żyć w tym zakłamanym związku
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-02-11 o 11:50 |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)A ja byłam wczoraj u księdza, razem z koleżanką i jej narzeczonym i rozmowa przebiegała mniej więcej tak: - co chcecie? - ślubu - dorośnijcie - ale my już dorośliśmy - ile macie lat - 23 (wszyscy jesteśmy w jednym wieku )- to chyba wszyscy łącznie i skierował się do mnie osobiście - a Ty co chcesz? - też slubu - z tym dzieckiem?? Ale mam teraz polewkę z TŻta no ale on zawsze młodo wyglądał ![]() I wczoraj się księdzulo niestety spieszył, ale dzisiaj idę o 16.30 już zaklepać termin, więc wieczorem też się pochwalę na czerwono
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W hurtowni 0,5 l Pana Tadeusza kosztuje 19,50 zł - bierzemy!!!!
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-02-11 o 11:51 |
|
|
|
|
#463 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Cytat:
A co do "cudownych rodziców" ja nawet lubię, ale bym się tak poryczała, że odpuszczam i będzie co innego Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piwo będzie dostępne w barze i zapłacimy za tyle ile pójdzie, a pójdzie pewnie symbolicznie kilka pokali.
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Siemano, nie nadrabiam Was
za to nadrobiłam dużo ale żeby nie było, na targach wczoraj też byliśmy ![]() Cytat:
|
|
|
#465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że się coś zmieniło od mojej ostatniej wizyty tam, ale wątpię![]() Cytat:
My zastanawiamy się jeszcze nad kimś znajomym do opieki nad nimi, żeby rodzice też się mogli pobawić, a jeszcze mam zamiar wydrukować masę weselnych kolorowanek![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeszcze przetestujemy w sierpniu na weselu u kuzyna jak się sprawdza![]() I planujemy 1l na głowę ![]() Co do podziękowań dla gości - my będziemy robić upominki, bo uważam że wyjdzie to zdecydowanie taniej niż kupowanie ogromnej ilości ciasta, żeby tym potem gości obdzielić ![]() A piwko będzie na poprawiny
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
_ema_ ale on żartował tak ? bo ja mam 20 lat i mnie troszkę przestraszyłaś ![]() co do alko mój Tz też poleca smirnoffa, stock i stumbras (taka z kłosem, tania i dobra) My będziemy mieli barmana (tzn mam nadzieję ) i on nam będzie serwował driny, poprosimy go żeby nalewał też alkohol własnej roboty (wujek Tzta robi): nalewki, cytrynówkę, bimber (ale mało), śliwowice itp. Poza tym na pewno whisky, czystą, smakową jakąś, kilka piwek ![]() tak teraz na to patrzę i nie wiem, czy nie przesadziliśmy.. dużo tego![]() U nas nie ma zwyczaju dawać gościom alko na odejście. Musimy jednak troszkę więcej przygotować bo w konkursach daje się jako nagrodę ![]() Liczymy czystej 0,7 na parę ze względu na to, że mamy sporo innego alkoholu ![]() Nati_kk - genialny pomysł z tymi kolorowankami chyba go od Ciebie zgapię
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-11 o 09:56 |
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
My chyba weźmiemy Wyborową.
Jakie macie doświadczenia z tą wódką? ;>
|
|
#468 |
|
Winter is coming
|
same dobre
Za to na pewno odradzam białą żubrówkę, matko kochana raz piliśmy z chłopem i moją siostrą i byliśmy strasznie chorzy. A Bolsa ja akurat lubię, piłam nawet w weekend i zero kaca
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiedział żeby przyjśc i się zapisać, więc chyba nas nie wygoni z kościoła )A z tym barem, to sami zaopatrujecie? Bo ja właśnie słyszałam bardzo niemiłe opowieści, że właściciel sali zaproponował bar a potem sie okazało, że albo goście się rozszaleli, albo sam właściciel sporo dopisał i młodzi musieli kilka tysięcy dopłacić za same drinki. Ale jak samo kupujecie alko a barman tylko do nalewania to bardzo fajna sprawa
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
my myśleliśmy nad biała żubrówką
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to strasznie tanio.. w dodatku on ma te wszystkie swoje cudeńka do drinków w cenie i tylko nasza jest czysta. Będziemy go prosić, aby nalewał też nasz alkohol (chcę gdzies z boku go wystawić i porobić etykietki tak jak na wódkę weselną) Mamy nadzieję, że nam to wyjdzie A właściciele nic do tego nie mają bo to nie wchodzi w umowę mogą nas tylko skasować za te nieszczęsne napoje gazowane ![]() Dam Wam znać jak będę podpisywać umowę i powie mi o tym barmanie coś więcej
|
|
#472 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie
minął bardzo sypmatycznie, wczoraj byliśmy na targach, a później w Ikei na zakupach kupiliśmy różne rzeczy do naszego prawie wyremontowanego pokoju ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wzajemnie miłego dnia Cytat:
czekamy na zaklepanie Twojej daty ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy, bliżej wesela pomyślimy ![]() Cytat:
koniecznie go gdzieś zapisz
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takim to tylko kokardę dać i świetne Myślałam żeby zamówić z 5 butelek wcześniej i ją wypróbować po prostu My z TŻ-tem, moi rodzice i teściowie No i myślałam jeszcze nad whisky na weselu bo mój brat za bardzo wódek nie lubi, za to whisky może litrami Piwa napewno u nas nie będzie. Aaaa i jeszcze Finlandie Spice Mniami ![]() U nas też stali na targach. Szkoda że degustacji nie robili |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ona nam mówiła że tam leją wodke Diamond z Intermarche można ją kupic i w makro
|
|
|
|
#475 |
|
BAN stały
|
My będziemy mieli Białą Żubrówkę, to nasza rodzinna wódka
Na wszystkich imprezach jest ![]() Nikt nie choruje po niej ![]() Piwa też nie będzie! Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-11 o 11:21 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#477 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
dacie radę ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż nie jestem aż takim znawcą wódki, to my z TŻ najbardziej preferujemy Maximusa i chyba na niego postawimy, bo nie znam osób, które chorowały po tej wódce piwo mamy musowo od sali, ale to jak ktoś będzie chciał.Cytat:
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2013-02-11 o 11:41 |
|||||
|
|
|
#478 |
|
BAN stały
|
Wino nie wiem jakie... moze z Niemiec przywiozę jakieś? Ponoć dobre są?
lupinka byłam na dwóch weselach z Czarnym Smirnoffem, goście nie byli zadowoleni Ale maximus był na Sylwestra i wszyscy chwalili, z którymi byliśmy
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-11 o 11:39 |
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
Ja to chyba nie mam szans bym była na bieżąco z wątkiem
albo jakieś l4 albo dłuższe wolne.. melduję, że jestem (co tam, że na 16 stronie ). A teraz postaram się przelecieć chociaż kilka stron wstecz by wiedzieć cokolwiek
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do win, jeśli chodzi o półsłodkie to piliśmy ostatnio to http://www.euro-wino.pl/kazayak-pinot-noir-p-2346.html bardzo dobre bo też nie zamierzam przesadzać z ilością i różnorodnością win, będzie jeszcze jakiś open bar, niech się goście dopasują
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

i 40 zł za Finlandię
to jest ździerstwo
Dziś wracaliśmy z TŻ-em z zakupów z Centrum Handlowego i nagle nie wiadomo czemu i z jakiego powodu się poryczałam... I później w domu to samo... A na pytanie czemu płaczę nie byłam w stanie odpowiedzieć bo nie miałam zielonego pojęcia 
Kiedyś myślałam o Bolsie, ale coś ostatnio się popsuł...

dacie radę