Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 08:30   #691
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
szukałam zespołu ze śląska z małopolski z opolskiego. Wybieram te które nam sie podobaja jak graja... ale niektorzy graja jak do kotleta jak Boga kocham az sie płakać chce
no z określoną.. tak do 3800 zł ... tylko ze u nas wesele nie trwa 12 h tyko wiecej zazwyczaj i licza koszmarne ceny za nadgodziny

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

pije kawe i się załamuje...
to się nie załamuj tylko bierz tyłeczek i szukaj !! na pewno jest jakieś rozwiązanie, a może dobry dj??
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:49   #692
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

rodzice się nie zgadzają na DJ

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:53   #693
misiadelko
BAN stały

To może niech rodzice poszukają zespołu? Albo przynajmniej poszukają z Tobą, żebyś miała jakieś wsparcie. Bo Ty się dziewczyno wykończysz...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:00   #694
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
My z TŻ właściwie od razu byliśmy za DJ. O dziwo mój tata również. Mama miała jakieś wątpliwości, ale mój tata bywa na różnych bankietach, cudach, i przekonał ją że dobry DJ jest całkiem fajną sprawą. Na obecną chwilę mamy 2 wybranych prawdopodobnie, i będziemy się z nimi umawiać jeszcze w tym tyg.

Jeden zażyczył sobie od 2500 zł w górę za jedną noc, no przecież za tą kasę to bym wnet orkiestrę znalazła...
Stary 2013-02-12, 09:04   #695
velika
Winter is coming

misia, a może pomyślcie nad zmianą terminu? Ja zmieniłam dla zespołu i sali... A rezerwowałam w październiku.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:11   #696
kamilka:*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
dowiedzcie się najpierw co przyjmują w domu dziecka, który chcecie obdarować. bo może się okazać, że jakiś tam rzeczy nie przyjmą od Was.
Już się dowiedziałam bardzo chętnie przyjmą pluszaki
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:12   #697
misia880
Zakorzenienie

myślimy nad 2 sierpnia.
Bo sala wtedy wolna, fotograf też..

musimy to przemyśleć.

ale już naprawdę mam dość

Stary 2013-02-12, 09:26   #698
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
myślimy nad 2 sierpnia.

musimy to przemyśleć.

Nie stresuj się, jeżeli zmiana terminu nie jest dla Was jakimś problemem, to zróbcie to!!!!!!!!!!! I ciesz się przygotowaniami!!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:30   #699
karoolecka
Zadomowienie

Witam się

Cytat:
myślimy nad 2 sierpnia.

musimy to przemyśleć.

Przemyślcie nic nie dzieje się bez przyczyny.
Ja upatrzyłam swoją ukochaną sale, namyślaliśmy się tylko tydzień i ktoś nam sprzątnął termin sprzed nosa nie chcieliśmy zmienić daty bo nam na niej zależy, więc zmieniliśmy salę i chyba dobrze, bo wcześniej nikt nie chciał mi wprost powiedzieć co z tamtą salą było nie tak (żeby przykrości nie robić) podobno właścicielka szurnięta i mało jedzenia jest.. Więc cieszę się, że zmieniłam. Zmiany nie są takie złe
Trzymaj się i zatrudnij całą rodzinkę do poszukiwań
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:32   #700
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Hej. Miałam mieć dzisiaj dłutowaną ósemkę. TŻ specjalnie wziął wolne w pracy (chociaż ma teraz mega gorący okres, bo mnóstwo akcji promocyjnych, targów itp.), przyjechał, żeby mnie zawieźć do chirurga i w ogóle... I co się okazało? Że jak pani chirurg zobaczyła moje zdjęcie jeszcze raz i w ogóle obejrzała sobie moją szczękę to stwierdziła, że ona się jednak tego nie podejmie i że trzeba to zrobić na sali operacyjnej Nie wiadomo czy pod narkozą, raczej nie. Ale musi być jakieś mocniejsze znieczulenie i sprzęt, którego ona nie posiada, bo okazuje się, że ta ósemka jest zakorzeniona bardzo głęboko. No i zadzwoniła od razu do jakiegoś innego specjalisty, który ma salę operacyjną i umówiła mnie od razu do niego na środę na 14.20, także nie będę musiała czekać ani nic. Dobrze, że kobieta tak profesjonalnie podeszła do sprawy.
Najgorsze, że TŻ nie może już wziąć wolnego, a musi ktoś tam ze mną pójść, żebym po zabiegu nie wracała sama do domu. Ale na szczęście mama się urwie z pracy (już sobie załatwiła) i ze mną pójdzie.
Boję się No ale jak mus to mus. Lepiej zrobić to teraz niż bezpośrednio przed samym ślubem za rok.
będzie dobrze ja też miałam dolne głęboko, jedną to w kawałkach wyciągali tą swoją jak oni to nazywają maszyną, bo na 10000 % dostajesz w takim wypadku znieczulenie miejscowe i nic a nic nie czujesz potem troszkę boli i puchniesz, dwa, trzy dni jesz papkę, a potem już tylko lepiej i święty spokój!
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Ja bym wolała wydać trochę więcej kasy a mieć święty spokój. choć to się tak tylko łatwo mówi....
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
święty spokój nie ma ceny
zgadzam się. my też stwierdziliśmy, że wolimy troszkę dołożyć i narazie wynająć kawalerkę, niż się gnieść i kłócić ze współlokatorami. szukaliśmy tak, żeby i tak było jak najtaniej i najrozsądniej, ale trzeba było się liczyć z większym wydatkiem. ale na pewno nie żałujemy
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
siema
ooo też chcę wiosnę już mnie ta zima dobija, jakiś depresyjny nastrój mam od wczoraj ;/ Z tych samych powodów, co większość z nas - brak wspólnego mieszkania i niewielkie widoki na takowe, praca, nauka grrr już mam dość, a w dodatku chłop nie wie, czy mu koła nie zrobią w połowie maja i wyjazd na majówkę pójdzie się ☠☠☠ac, a wtedy oficjalnie strzelę sobie w łeb. Dom-praca-zajęcia, dom-praca-zajęcia, rzygać się chce. Przy życiu trzyma mnie tylko perspektywa wybyczenia się 5 dni w maju, a jak to nie wypali, to chyba się zaplaczę.
ja żyję perspektywą chociaż jednego dnia w spokoju spędzonego z TŻ, bez pracy, nauki, zajęć i innych pierdół obojgu nam się jeszcze ciągnie sesja, do pracy chodzimy tak, że się mijamy, a wyjazd na weekend do domu (i załatwianie umów) skończył się snem 2,5 h w nocy i jeszcze większym zmęczeniem ale myślę, że wiosna i więcej słońca da nam dużo więcej optymizmu i pozytywnego myślenia więc WIOSNO NADCHODŹ!
Cytat:
myślimy nad 2 sierpnia.

musimy to przemyśleć.

moja przyjaciółka ustalała termin i szukała sali też pod termin zespołu spokojnie, każda z nas przechodzi jakieś przeboje w związku z przygotowaniami my np. jeszcze nie dokończyliśmy formalności z dj-em przez pracę TŻ chociaż mieliśmy już umówione spotkanie, a zależy mi na tym, bo nie będzie trzymał terminu w nieskończonośc... pogadaj ze swoim TŻ na spokojnie, ustalcie jedną wersję biorąc pod uwagę wszystkie za i przeci i zacznijcie działać

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2013-02-12 o 09:34
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:39   #701
_ema_
Zakorzenienie

Forum z rana jak śmietana Witam drogie panie!

Już przedyskutowane z TŻtem i podoba mu się pomysł dodania do zaproszeń takich 'zasad zachowania na weselu' tylko sami wymyslimy, albo wybierzemy co fajniejsze, bo niektóre mu się nie podobały

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa, co się stało?
Poznanianka, współczuję sytuacji Czemu TŻ taki cięty na te TBS-y? My się jeszcze dokładnie nie dowiadywaliśmy jak to wygląda, ale planujemy iść na wiosnę się wszystkiego dowiedzieć i jeśli będziemy na tak to złożymy wniosek.
Może chociaż go przekonaj, żebyście poszli i porozmawiali, dowiedzieli się o co come on. Bo przecież inaczej u teściów się zamęczysz !!!
Czyli tak, do ślubu on chce mieszkać ze swoimi rodzicami, a po ślubie co? Nagle będzie szansa na kredyt?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

No właśnie, przecież skoro i tak płacicie u jego rodziców to nic tylko wiać i wynajmować
A czemu on nie chce mieszkać razem, światopogląd taki ma, czy tylko i wyłącznie przez kasę?
Kishlaczkowa nie łam się, w najgorszej opcji przemieszkacie trochę u teściów to też nie koniec świata Ja też wprowadzę się do TŻta max kilka dni przed ślubem i będziemy do końca życia mieszkać z jego rodzicami, da się taką opcję na pewno jakoś przeżyć, nie ma się co martwić

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mają fejsa, pomożecie mi proszę? Zagłosujcie na "motyw kopciuszka" na fejsie w tej ankiecie, bardzo mi zależy

https://www.facebook.com/questions/407302102692645/
Kliknięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Gratuluję!
To też mój dzień i po cichu liczę na tę samą godzinę!
Niestety minusem USC jest to, że będę mogła ją zaklepać dopiero koło listopada.

U nas podobnie!
Zapraszamy tak bliskie nam osoby, że wszyscy doskonale wiedzą, że mieszkamy razem od trzech lat więc sporo rzeczy mamy (żadne żelazka ani inne miksery nam nie potrzebne), a jedyne co nam jeszcze trzeba to remont kuchni i łazienki w naszym gniazdku.
Przy zaproszeniach jeśli będą pytać zasugerujemy pieniądze, ale jeśli mimo to ktoś będzie chciał coś kupić – fajnie. Ręczników, szklaneczek i innych pierdół nigdy za wiele (takich drobiazgów zazwyczaj nam właśnie brakuje).

Dla mnie lekko nietaktowne jest pisanie prośby o pieniądze na oficjalnym zaproszeniu.
Ja się etraz zastanawiam czy nie wybrałam złej godziny, bo jednak o 17 u mnie jest zwykłą msza i nalezie mi się babciów moherowych
A Ty bierzesz cywilniak, czy cywilny + kościelny?

Ja kompletnie nie potrzebuję 'prezentów' bo jak wcześniej pisałam będę mieszkac u teściów, chałupa wyposażona bo tyle lat tam zyją, to nie wiem po co by mi były kolejne ręczniki, widelce, miseczki czy inne sokowirówki Ale mam nadzieję, że goście będą na tyle domyslni, że sami wpadną na pomysł dania pieniędzy, bo nie wiem jak mogliby takie wierszyki odebrać.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
siema
ooo też chcę wiosnę już mnie ta zima dobija, jakiś depresyjny nastrój mam od wczoraj ;/ Z tych samych powodów, co większość z nas - brak wspólnego mieszkania i niewielkie widoki na takowe, praca, nauka grrr już mam dość, a w dodatku chłop nie wie, czy mu koła nie zrobią w połowie maja i wyjazd na majówkę pójdzie się ☠☠☠ac, a wtedy oficjalnie strzelę sobie w łeb. Dom-praca-zajęcia, dom-praca-zajęcia, rzygać się chce. Przy życiu trzyma mnie tylko perspektywa wybyczenia się 5 dni w maju, a jak to nie wypali, to chyba się zaplaczę.
Witam w klubie, mój tryb dnia bardzo podobny, tylko zamiast pracy jest druga szkoła Nawet nie licze na jakies zmiany, im cieplej tym TŻ będzie miał więcej roboty, więc nawet mowy nie będzie o szaleństwach, ehh. A chciałoby się wyjechać na kilka dni

Cytat:
U mnie to samo, chciałam Dja, ale był wielki lament, że jak to
Cytat:
myślimy nad 2 sierpnia.

musimy to przemyśleć.

Ej Kochana, nie mów tak. To najpiekniejszy dzień w Twoim życiu. Jak możesz mówić, że masz dość przez głupiego fotografa? Daj spokój, nie wolno tak
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:40   #702
misia880
Zakorzenienie

dziś przyjedzie do mnie TŻ wcześniej niż zwykle, więc usiądziemy i na spokojnie coś ustalimy.
Albo zmiana terminu, albo szukamy dalej.. chociaż już nie mam pomysłu gdzie.
Mam nadzieję ze mi jakaś złota myśl spłynie do głowy

dzieki dziewczyny za słowa otuchy ;*

Stary 2013-02-12, 09:44   #703
myboyismine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziewczyny, jak to robicie, najpierw data w kościele a później sala czy na odwrót?
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:46   #704
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Forum z rana jak śmietana Witam drogie panie!

Już przedyskutowane z TŻtem i podoba mu się pomysł dodania do zaproszeń takich 'zasad zachowania na weselu' tylko sami wymyslimy, albo wybierzemy co fajniejsze, bo niektóre mu się nie podobały
Haha do zaproszeń też świetny pomysł Nie wiadomo czy przy księdze gości ktoś to przeczyta ) Zgadzam się co do zmian, niektóre zasady nie pasują i goście mogliby to źle odebrać

moje ulubione zasady :
11. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów.
14. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, jak to robicie, najpierw data w kościele a później sala czy na odwrót?
ja na razie jeszcze nie mam nic 'na pewniaka' ale chyba najpierw sala, a później kościół
Stary 2013-02-12, 09:51   #705
misia880
Zakorzenienie

my kościoł dopiero we wrześniu tego roku możemy rezerwować ;p
KPINA ;d sala jest, fotograf jest ( orkiestry brak ) a kościoł... KOŚCIOŁ MA CZAS :p narzekają że ludzie się nie hajtaja a jak chca to ciągle coś..

Stary 2013-02-12, 10:00   #706
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się, już z lepszych ciut humorem

Cytat:
Dziewczyny, które mają fejsa, pomożecie mi proszę? Zagłosujcie na "motyw kopciuszka" na fejsie w tej ankiecie, bardzo mi zależy

https://www.facebook.com/questions/407302102692645/
Kochana, zrobione!!!

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
migrena?
No właśnie nie wiem... Nigdy nie miałam. Jestem niskociśnieniowcem i mocniejsze spadki/wzrosty odczuwam zawrotami, albo bólami głowy, lecz nigdy aż takimi. Wzięłam paracetamol i pomógł tylko na 2 godziny, potem od nowa.

exist ja bym chyba lekko podpytała, nie prosto z mostu, ale co gdyby... W takim sensie

alloffkowa ha ha ha, witam w klubie! Ja na dzień dzisiejszy doliczyłam się 3 + siostra zakonna, ale nie wiem, co ona może tam robić (znajoma TŻ'a)

mala_czarna, misiadelko cóż tu powiedzieć. Zwaliło mi się na głowę sporo problemów, w tym rodzinnych, a ja nie umiem sobie z nimi pomóc. Dodatkowo sprawy moje, osobiste, dorosły do tego aby podjąć decyzję, zwłaszcza, że niektóre mnie męczą. Dłuuugie historie. Człowiek dorasta i niektóre rozdziały musi w swoim życiu pozamykać, najlepiej nie raniąc nikogo - tylko jak.

misia to może podpytam w rodzinie? Chcesz? Są z Bielska i spod Żywca, to może kogoś znają.

velika to trzymam kciuki aby wypad się odbył udał bądź dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa nie łam się, w najgorszej opcji przemieszkacie trochę u teściów to też nie koniec świata Ja też wprowadzę się do TŻta max kilka dni przed ślubem i będziemy do końca życia mieszkać z jego rodzicami, da się taką opcję na pewno jakoś przeżyć, nie ma się co martwić
Ale ja nie mieszkam z rodzicami i z teściami także nie I taka opcja także nie jest możliwa, bo teściowie mieszkają 100 km od naszego miejsca zamieszkania i pracy Ale dziękuję za słowa otuchy

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:00   #707
exist_
Zakorzenienie

Myboyismine my mamy sale, fotografa i wstępnie DJ. Do kościola idę dziś, tj do ksiedza, bo do kościoła wyślę jutro TŻ.
U nas kościół jest własnością sióstr. I ja sobei mogę ustalić termin z proboszczem, ale jak mi siostra przełożona powie że mi nie otworzy kościoła to mogę se ślub wziąc co najwyżej w kaplicy na cmentarzu.
Stary 2013-02-12, 10:11   #708
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Dziewczyny...... chyba się zakochałam
czekaj zaraz nam opowiesz przyniosę tylko naszą ulubioną kawę

tak mi się przypomniało z tej reklamy o kawie

---
cześć

misia a czemu nie chcecie zmienic terminu skoro foto i sala ma wolne na tego 2.08?

do ślubu 543
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-12 o 10:13
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:12   #709
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
dziś przyjedzie do mnie TŻ wcześniej niż zwykle, więc usiądziemy i na spokojnie coś ustalimy.
Albo zmiana terminu, albo szukamy dalej.. chociaż już nie mam pomysłu gdzie.
Mam nadzieję ze mi jakaś złota myśl spłynie do głowy

dzieki dziewczyny za słowa otuchy ;*
tylko postarajcie się szybko to ustalić żeby tego drugiego terminu Wam nikt nie gwizdnął
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:16   #710
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
szukałam zespołu ze śląska z małopolski z opolskiego. Wybieram te które nam sie podobaja jak graja... ale niektorzy graja jak do kotleta jak Boga kocham az sie płakać chce
no z określoną.. tak do 3800 zł ... tylko ze u nas wesele nie trwa 12 h tyko wiecej zazwyczaj i licza koszmarne ceny za nadgodziny

Może popytaj wśród znajomych ?
Moja przyjaciółka bierze ślub tydzień po mnie, mieszka niedaleko mnie. Jak rozmawiałyśmy o zespołach to ona wymieniła chyba z 6 różnych, z czego ja znałam tylko jeden. Zespołów jest całe mnóstwo i jest też dużo świetnych, których nie ma na stronach internetowych. Poczytaj na forach, popytaj rodziny i znajomych, a na pewno kogoś znajdziecie.

A może tacy wybredni jesteście ?

Cytat:

Zdecydowanie sala

Misiadelko zagłosowane
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:17   #711
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
tylko postarajcie się szybko to ustalić żeby tego drugiego terminu Wam nikt nie gwizdnął
dokładnie
ja mam dziś spotkanie z foto, mam nadzieję, że na żywo też mi się spodobają jego prace, podpiszę umowę i najważniejsze rzeczy będą załatwione. Ja mam z foto jak misia z zespołem
Potem zacznie się walka z dekoracjami Myślę i myślę nad kolorem przewodnim i nie wiem, co by pasowało... Mam jasną salę, a wszystkie dekoracje, jakie widziałam w necie, są wg mnie do bani

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:17   #712
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja miałam najpierw salę i muzykę (tego samego dnia), a potem termin w kościele. Z tym, że ja się zaręczyłam w piątek, we wtorek już miałam podpisane umowy z salą i muzykami, więc szybko mi to poszło. No i wiedziałam, że w kościele termin będzie wolny, bo u mnie mało ślubów.

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Witam się, już z lepszych ciut humorem

Ale ja nie mieszkam z rodzicami i z teściami także nie I taka opcja także nie jest możliwa, bo teściowie mieszkają 100 km od naszego miejsca zamieszkania i pracy Ale dziękuję za słowa otuchy
ojj, wybacz pomyliłam nicki Cytowałam pierdyliard postów i w końcu pomieszałam
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:18   #713
adziia13
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki, ale piękny dzień u mnie prawie wiosna, słońce tak świeci.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:26   #714
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki, ale piękny dzień u mnie prawie wiosna, słońce tak świeci.
u mnie też pięknie to chyba za sprawą wczorajszych błagań o wiosnę
Stary 2013-02-12, 10:29   #715
misia880
Zakorzenienie

Kishlaczkowa dodaja popytajcie jak macie możliwosć
bede wdzięczna

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

http://zespoloxygen.pl/kontakt.html Ci mi się podobaja.. ale czekam aż odzwonią czy mają wolny termin

Stary 2013-02-12, 10:33   #716
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Kishlaczkowa dodaja popytajcie jak macie możliwosć
bede wdzięczna

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

http://zespoloxygen.pl/kontakt.html Ci mi się podobaja.. ale czekam aż odzwonią czy mają wolny termin
świetną mają stronę internetową i fajnie śpiewają trzymam kciuki !
Stary 2013-02-12, 10:35   #717
adziia13
Rozeznanie

a ja się pochwalę, wczoraj odebrałam sukienkę od krawcowej i jest przepiękna
Stary 2013-02-12, 10:40   #718
Kate Noir
Zakorzenienie

hej
Myślałam, że to tyko ja mam dzisiaj beznadziejny humor, wchodzę na forum a tu co druga
Cała noc brzuch mnie bolał bo @ na tę chwilę przeszło.

misia880
Dobrze Cię rozumiem, miałam (mam) to samo z DJ'em/wodzirejem. Większość w regionie ma taki poziom:
http://www.youtube.com/watch?v=ff2ZqBvnU9A
http://www.youtube.com/watch?feature...v=3g88mReFz0Y#!
same mydełka Fa itp
Za jakieś 2 tyg spotkam się z wybranym i mam nadzieję, że to będzie to.

Cytat:
To może niech rodzice poszukają zespołu? Albo przynajmniej poszukają z Tobą, żebyś miała jakieś wsparcie. Bo Ty się dziewczyno wykończysz...
Ja tam bym za nic nie zgodziła się by ktoś za mnie wybrał, ale pomysł z pomocą jest dobry.
Nam mama tż'a pomaga z kucharką/cateringiem. Szuka jakiś dobrych a my wybierzemy z tego co znajdzie.

Cytat:
Dzień dobry

Najpierw sala!

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem... Nigdy nie miałam. Jestem niskociśnieniowcem i mocniejsze spadki/wzrosty odczuwam zawrotami, albo bólami głowy, lecz nigdy aż takimi. Wzięłam paracetamol i pomógł tylko na 2 godziny, potem od nowa.
u mnie to wygląda tak: Najpierw przestaje dobrze widzieć (aura), jak zaczyna się ból to nie jestem w stanie niczego zrobić przez parę godzin, tylko leżę w łóżku umieram z bólu i nie mogę przestać wymiotować. Żadne tabsy nie pomagają. Właśnie te nudności mogą wskazywać, że to migrena. Mam nadzieję, ze to nie to bo nie życzę tego najgorszemu wrogowi.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę, wczoraj odebrałam sukienkę od krawcowej i jest przepiękna
pochwal się!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 10:42   #719
misia880
Zakorzenienie

adziia13 pochwal się ;p

Stary 2013-02-12, 10:43   #720
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
u mnie to wygląda tak: Najpierw przestaje dobrze widzieć (aura), jak zaczyna się ból to nie jestem w stanie niczego zrobić przez parę godzin, tylko leżę w łóżku umieram z bólu i nie mogę przestać wymiotować. Żadne tabsy nie pomagają. Właśnie te nudności mogą wskazywać, że to migrena. Mam nadzieję, ze to nie to bo nie życzę tego najgorszemu wrogowi.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

pochwal się!
Oj ja też niestety wiem co to migrena, ale po ostatnim ataku wylądowałam w szpitalu, tam podali mi leki i było ok, a do domu dostałam receptę na relpax i muszę powiedzieć, że naprawdę działa, poproście swoich lekarzy o to.

Nie mam jak sobie zrobić zdjęcia, no chyba, że cyknę samą sukienkę na wieszaku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości