|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
rodzice się nie zgadzają na DJ
|
|
|
|
#693 |
|
BAN stały
|
To może niech rodzice poszukają zespołu? Albo przynajmniej poszukają z Tobą, żebyś miała jakieś wsparcie. Bo Ty się dziewczyno wykończysz...
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ właściwie od razu byliśmy za DJ. O dziwo mój tata również. Mama miała jakieś wątpliwości, ale mój tata bywa na różnych bankietach, cudach, i przekonał ją że dobry DJ jest całkiem fajną sprawą. Na obecną chwilę mamy 2 wybranych prawdopodobnie, i będziemy się z nimi umawiać jeszcze w tym tyg.
Jeden zażyczył sobie od 2500 zł w górę za jedną noc, no przecież za tą kasę to bym wnet orkiestrę znalazła...
|
|
#695 |
|
Winter is coming
|
misia, a może pomyślcie nad zmianą terminu? Ja zmieniłam dla zespołu i sali... A rezerwowałam w październiku.
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
myślimy nad 2 sierpnia.
Bo sala wtedy wolna, fotograf też.. musimy to przemyśleć. ale już naprawdę mam dość |
|
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ciesz się przygotowaniami!!!!
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się
Cytat:
nic nie dzieje się bez przyczyny. Ja upatrzyłam swoją ukochaną sale, namyślaliśmy się tylko tydzień i ktoś nam sprzątnął termin sprzed nosa nie chcieliśmy zmienić daty bo nam na niej zależy, więc zmieniliśmy salę i chyba dobrze, bo wcześniej nikt nie chciał mi wprost powiedzieć co z tamtą salą było nie tak (żeby przykrości nie robić Więc cieszę się, że zmieniłam. Zmiany nie są takie złe ![]() Trzymaj się i zatrudnij całą rodzinkę do poszukiwań
|
|
#700 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też miałam dolne głęboko, jedną to w kawałkach wyciągali tą swoją jak oni to nazywają maszyną, bo na 10000 % dostajesz w takim wypadku znieczulenie miejscowe i nic a nic nie czujesz potem troszkę boli i puchniesz, dwa, trzy dni jesz papkę, a potem już tylko lepiej i święty spokój! Cytat:
![]() Cytat:
obojgu nam się jeszcze ciągnie sesja, do pracy chodzimy tak, że się mijamy, a wyjazd na weekend do domu (i załatwianie umów) skończył się snem 2,5 h w nocy i jeszcze większym zmęczeniem ale myślę, że wiosna i więcej słońca da nam dużo więcej optymizmu i pozytywnego myślenia więc WIOSNO NADCHODŹ! Cytat:
spokojnie, każda z nas przechodzi jakieś przeboje w związku z przygotowaniami pogadaj ze swoim TŻ na spokojnie, ustalcie jedną wersję biorąc pod uwagę wszystkie za i przeci i zacznijcie działać
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2013-02-12 o 09:34 |
||||
|
|
|
#701 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Forum z rana jak śmietana
Witam drogie panie!Już przedyskutowane z TŻtem i podoba mu się pomysł dodania do zaproszeń takich 'zasad zachowania na weselu' tylko sami wymyslimy, albo wybierzemy co fajniejsze, bo niektóre mu się nie podobały ![]() Cytat:
Kishlaczkowa nie łam się, w najgorszej opcji przemieszkacie trochę u teściów to też nie koniec świata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Ty bierzesz cywilniak, czy cywilny + kościelny? ![]() Ja kompletnie nie potrzebuję 'prezentów' bo jak wcześniej pisałam będę mieszkac u teściów, chałupa wyposażona bo tyle lat tam zyją, to nie wiem po co by mi były kolejne ręczniki, widelce, miseczki czy inne sokowirówki Cytat:
Nawet nie licze na jakies zmiany, im cieplej tym TŻ będzie miał więcej roboty, więc nawet mowy nie będzie o szaleństwach, ehh. A chciałoby się wyjechać na kilka dni ![]() U mnie to samo, chciałam Dja, ale był wielki lament, że jak to Cytat:
|
|||||
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
dziś przyjedzie do mnie TŻ wcześniej niż zwykle, więc usiądziemy i na spokojnie coś ustalimy.
Albo zmiana terminu, albo szukamy dalej.. chociaż już nie mam pomysłu gdzie. Mam nadzieję ze mi jakaś złota myśl spłynie do głowy ![]() dzieki dziewczyny za słowa otuchy ;* |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, jak to robicie, najpierw data w kościele a później sala czy na odwrót?
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do zaproszeń też świetny pomysł Nie wiadomo czy przy księdze gości ktoś to przeczyta ) Zgadzam się co do zmian, niektóre zasady nie pasują i goście mogliby to źle odebrać moje ulubione zasady : 11. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów. 14. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
ale chyba najpierw sala, a później kościół
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
my kościoł dopiero we wrześniu tego roku możemy rezerwować ;p
KPINA ;d sala jest, fotograf jest ( orkiestry brak ) a kościoł... KOŚCIOŁ MA CZAS :p narzekają że ludzie się nie hajtaja a jak chca to ciągle coś.. |
|
|
|
#706 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się, już z lepszych ciut humorem
![]() Cytat:
![]() No właśnie nie wiem... Nigdy nie miałam. Jestem niskociśnieniowcem i mocniejsze spadki/wzrosty odczuwam zawrotami, albo bólami głowy, lecz nigdy aż takimi. Wzięłam paracetamol i pomógł tylko na 2 godziny, potem od nowa. exist ja bym chyba lekko podpytała, nie prosto z mostu, ale co gdyby... W takim sensie ![]() alloffkowa ha ha ha, witam w klubie! Ja na dzień dzisiejszy doliczyłam się 3 + siostra zakonna, ale nie wiem, co ona może tam robić (znajoma TŻ'a)mala_czarna, misiadelko cóż tu powiedzieć. Zwaliło mi się na głowę sporo problemów, w tym rodzinnych, a ja nie umiem sobie z nimi pomóc. Dodatkowo sprawy moje, osobiste, dorosły do tego aby podjąć decyzję, zwłaszcza, że niektóre mnie męczą. Dłuuugie historie. Człowiek dorasta i niektóre rozdziały musi w swoim życiu pozamykać, najlepiej nie raniąc nikogo - tylko jak. misia to może podpytam w rodzinie? Chcesz? Są z Bielska i spod Żywca, to może kogoś znają. velika to trzymam kciuki aby wypad się odbył udał bądź dobrej myśli ![]() Cytat:
I taka opcja także nie jest możliwa, bo teściowie mieszkają 100 km od naszego miejsca zamieszkania i pracy Ale dziękuję za słowa otuchy
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Myboyismine my mamy sale, fotografa i wstępnie DJ. Do kościola idę dziś, tj do ksiedza, bo do kościoła wyślę jutro TŻ.
U nas kościół jest własnością sióstr. I ja sobei mogę ustalić termin z proboszczem, ale jak mi siostra przełożona powie że mi nie otworzy kościoła to mogę se ślub wziąc co najwyżej w kaplicy na cmentarzu.
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
czekaj zaraz nam opowiesz przyniosę tylko naszą ulubioną kawę
![]() tak mi się przypomniało z tej reklamy o kawie --- cześć ![]() misia a czemu nie chcecie zmienic terminu skoro foto i sala ma wolne na tego 2.08? do ślubu 543
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2013-02-12 o 10:13 |
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka bierze ślub tydzień po mnie, mieszka niedaleko mnie. Jak rozmawiałyśmy o zespołach to ona wymieniła chyba z 6 różnych, z czego ja znałam tylko jeden. Zespołów jest całe mnóstwo i jest też dużo świetnych, których nie ma na stronach internetowych. Poczytaj na forach, popytaj rodziny i znajomych, a na pewno kogoś znajdziecie. A może tacy wybredni jesteście ? ![]() Cytat:
![]() Misiadelko zagłosowane
|
||
|
|
|
#711 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
ja mam dziś spotkanie z foto, mam nadzieję, że na żywo też mi się spodobają jego prace, podpiszę umowę i najważniejsze rzeczy będą załatwione. Ja mam z foto jak misia z zespołem Potem zacznie się walka z dekoracjami Myślę i myślę nad kolorem przewodnim i nie wiem, co by pasowało... Mam jasną salę, a wszystkie dekoracje, jakie widziałam w necie, są wg mnie do bani
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki, ale piękny dzień u mnie prawie wiosna, słońce tak świeci.
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba za sprawą wczorajszych błagań o wiosnę ![]()
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Kishlaczkowa dodaja popytajcie jak macie możliwosć
![]() bede wdzięczna ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- http://zespoloxygen.pl/kontakt.html Ci mi się podobaja.. ale czekam aż odzwonią czy mają wolny termin |
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i fajnie śpiewają trzymam kciuki !
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
a ja się pochwalę, wczoraj odebrałam sukienkę od krawcowej i jest przepiękna
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Myślałam, że to tyko ja mam dzisiaj beznadziejny humor, wchodzę na forum a tu co druga ![]() Cała noc brzuch mnie bolał bo @ na tę chwilę przeszło. misia880 Dobrze Cię rozumiem, miałam (mam) to samo z DJ'em/wodzirejem. Większość w regionie ma taki poziom: http://www.youtube.com/watch?v=ff2ZqBvnU9A http://www.youtube.com/watch?feature...v=3g88mReFz0Y#! same mydełka Fa itp ![]() Za jakieś 2 tyg spotkam się z wybranym i mam nadzieję, że to będzie to. Cytat:
Nam mama tż'a pomaga z kucharką/cateringiem. Szuka jakiś dobrych a my wybierzemy z tego co znajdzie. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- pochwal się! |
|||
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
adziia13 pochwal się ;p
|
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam jak sobie zrobić zdjęcia, no chyba, że cyknę samą sukienkę na wieszaku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

I ciesz się przygotowaniami!!!!
Więc cieszę się, że zmieniłam. Zmiany nie są takie złe 
i święty spokój!
obojgu nam się jeszcze ciągnie sesja, do pracy chodzimy tak, że się mijamy, a wyjazd na weekend do domu (i załatwianie umów) skończył się snem 2,5 h w nocy i jeszcze większym zmęczeniem
ale myślę, że wiosna i więcej słońca da nam dużo więcej optymizmu i pozytywnego myślenia
spokojnie, każda z nas przechodzi jakieś przeboje w związku z przygotowaniami
pogadaj ze swoim TŻ na spokojnie, ustalcie jedną wersję biorąc pod uwagę wszystkie za i przeci i zacznijcie działać