Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 12:58   #2581
lilka00
Wtajemniczenie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Nie, ja tam lubie małe dziewczynki z kolczykami
Słodko to wygląda
Ja miałam z 5 latek jak mi przekłuto uszy pistoletem. Nabeczałam sie strasznie a nic nie bolało
Ja beczałam a mama do mnie: dlaczego płaczesz? I wzieła mnie do lustra a tam już oba kolczyki już w uszach
Jaka dumna do domu szłam i sie chwaliłam
Też bym przebiła uszy córce jakbym ją miała a w jakim wieku to nie wiem

A co do odpięcia tak małego kolczyka przez 1,5 roczne dziecko to chyba przesada bo to siedzi tak mocno że nawet ja mam problemy odpiąć sobie kolczyka. A dziecko nie ma tyle wprawy.
Już nie przesadzajmy
Możliwe, że by nie dało rady, ale ja bym miała cały czas schizy, że sobie odepnie, albo co Zresztą mi osobiście nie podobają się kolczyki szczególnie u niemowlaków, u dziewczynek 6-7 letnich już to ładnie wygląda , ale ja i tak poczekam, aż Kinga będzie jeszcze strsza.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:08   #2582
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
iwaten dernilan to w aptece,tak?bo szukam dla tż bo on sie boryka z suchymi pietami,wyprobowal juz chyba z 50 kremow i masci
W aptece
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:15   #2583
sandra23s
Zadomowienie

ide doprowadzic sie do pionu po chorobieumyje glowe,maska na twarz i 15 min relaksu ,póki Mała śpi
potem musze na spacerek krótki wyjsc bo od soboty w domu siedze

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:19   #2584
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
ide doprowadzic sie do pionu po chorobieumyje glowe,maska na twarz i 15 min relaksu ,póki Mała śpi
Gorzej jak się Pola za szybko obudzi
I nie wychodź na zimno ze świeżo umytą głową zwłaszcza po chorobie! (czuję się jak moja własna mama )
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:46   #2585
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Możliwe, że by nie dało rady, ale ja bym miała cały czas schizy, że sobie odepnie, albo co Zresztą mi osobiście nie podobają się kolczyki szczególnie u niemowlaków, u dziewczynek 6-7 letnich już to ładnie wygląda , ale ja i tak poczekam, aż Kinga będzie jeszcze strsza.
A jak Ci powie że chce wcześniej??

O i znowu, mleko wypił i ubabrał pół swojego ubranka i poduszkę mą
A w ogóle to wrzeszczy, piszczy i marudzi i mam dosyć
Wyrósł mi z ubranek a w jednym nawet nie był ubrany bo o nim zapomniałam a taki fajny eh...
Okupuje allegro teraz hurtem

A mi sie opryszczka zrobiła na wardze
Zawsze robiło mi sie we wrzesniu no i w tamtym roku była jak sie mały urodził, a tu dup!!! I mam znowu. Beznadziejne świństwo
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:52   #2586
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A jak Ci powie że chce wcześniej??

O i znowu, mleko wypił i ubabrał pół swojego ubranka i poduszkę mą
A w ogóle to wrzeszczy, piszczy i marudzi i mam dosyć
Wyrósł mi z ubranek a w jednym nawet nie był ubrany bo o nim zapomniałam a taki fajny eh...
Okupuje allegro teraz hurtem

A mi sie opryszczka zrobiła na wardze
Zawsze robiło mi sie we wrzesniu no i w tamtym roku była jak sie mały urodził, a tu dup!!! I mam znowu. Beznadziejne świństwo
Staraj się nie niczego nie dotykać. Wirus opryszczki jest najćzęstaszym wirusem wywołującym zapalenie mózgu/opon mózgowych ( ale wiadomo to już ekstremalnie )
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:52   #2587
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Podziel się daniami jakie wymyślasz z dukana.

Anusia479 o tej diecie wiem tylko tyle co w necie jak napisane. Wpisz sobie w google Dieta dukana, wyskoczą Ci linki które i ja poczytałam.

Mi jak zwykle w momencie kiedy mam na dietę przejść zachciewa się niestworzonych rzeczy
Ja tylko opieram sie na książce dukana i drugiej z przepisami. Dziś upiekłam dukanowe buleczki, szalu nie ma ale jako substytut chleba może być to bym na klub wrzucala dukanowskie przepisy?ok?

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:56   #2588
angel166
Zakorzenienie

Co do kolczykow to mezul chce malej na roczek przevic uszka u kosmetyczki ja jestem na nie. Jak bedzie miała 7 lat i bedzie nalegac to ok. Ja miałam 2latka jak tata mnie zabrał na przeklocie pistoletem
Na chrzciny moja matka kupiła Jagodzie złote kolczyki:[ ładne niepowiem ale takie malusie, ze nie wiem czy je kiedykolwiek ubierze

Jagódka
Stary 2013-02-12, 14:03   #2589
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Ja tylko opieram sie na książce dukana i drugiej z przepisami. Dziś upiekłam dukanowe buleczki, szalu nie ma ale jako substytut chleba może być to bym na klub wrzucala dukanowskie przepisy?ok?
Jestem jak najbardziej na tak ja muszę mieć dokładnie co i jak żeby się wziąć za diete
Stary 2013-02-12, 14:10   #2590
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Jestem jak najbardziej na tak ja muszę mieć dokładnie co i jak żeby się wziąć za diete
nie dostałaś diety? bo jż jakiś czas tem wysłalam
Stary 2013-02-12, 14:17   #2591
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja na dukanie dwa lata temu byłam i konczi tysz tam była i dziewczynki co teraz w klubie jestesmy dieta była czadowa wszystkie schudłysmy i nawet w wiekszosci przytyłysmy ale nie tak duzo ze jojo spoko dieta dukanowa jest polecam i wcale nie trudna przepisów masa jest na wątku dukanowym na placki babeczki czekolade ser zółty s :0

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:19   #2592
Sojka1990
Zadomowienie

Jak mnie naleci to pewnie małej założe kolczyki ale na razie nie mam takich planów, więc nie mówię ani "tak" ani "nie" ja miałam z 5 lat jak mama mi uszy przebijała, pamiętam jak dziś jak mnie posadziła na blacie w kuchni, przebiła igłą a potem próbowała włożyć kolczyka i nie szło bo dziura za mała była, to ona ryczała nie ja- ja się tylko wkurzyłam że mi tych kolczyków nie włożyła więc na następny dzień poszłyśmy do sąsiadki, posadziły mnie w kuchni na krzesłku, przyłożyła sąsiadka ziemniaka obranego za ucho, wzieła do ręki kolczyka, naostrzyła go i bach bezpośrednio kolczykiem przebiła, nic nie czułam, potem spiłowała końcówki żeby mnie nie kaleczyły, ależ byłam dumna
Stary 2013-02-12, 14:23   #2593
Hatti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość

Haj!
słyszałam ze niema mnie na liście wybaczam heheh nie mam czasu dziewczyny no jak mam czas cos w necie zobaczyc to juz na was mi brakuje no dziecko moje to terrorysta masakryczny serio.. teraz zeby mu ida i mam znowu dramat.. wykonczona jestem psychicznie ..

Zielona powiedz mi prosze kochana jak to robisz ze dziecko twe spi w łózeczku? Moje dziecko od iurodzenia spi ze mna w łóżku nie moge zmusic go do ssania smoka i cycka uwaza za uspokajacz niestety, nawet nie pragne by spał w nocy w lózeczku ale chociaz w dzien... aa on nie... spi w dzien ale ja musze z nim spac cyc musi byc bod nosem,,, znikne na 5 minut i jest HISTERIA
Lucia,no faktycznie dziecko Cie porwalo na dobre..a masz kogos do pomocy,zeby 'odetchnac'choc chwile i akumulatory podladowac?
ja konsekwentnie odkladalam mala do spania od poczatku-najpierw do kolyski(zaraz przy lozku ja mialam),a pozniej do lozeczka.bo wiem,ze tez byloby mi ciezko sie przestawic pozniej na normalne spanie.w ciagu dnia sobie lezymy razem,zabawa,etc,ale spanie ma swoje i problemu nie ma(tfu,tfu,odpukac ) Nataniel ZADNEGO smoczka nie wezmie??
a co do wizazu i nadrabiania forum,to spraw sobie tapatalk'a na telefon i bedziesz nadawac z lozka
ja dopiero teraz mam wiecej czasu na wszystko(w tym szybkie buszowanie po necie i wizazu)-ale to tez bez przesady..
Stary 2013-02-12, 14:33   #2594
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Hatti - no ja niestety nie mam nikogo do pomocy właśnie... cvzasem juz nie wyrabiam jak mały drze sie pół dnia... TŻ wraca z pracy 18-19-ta a wtedy młody juz marudzi na spanie chociaz zasypia zawsze około 21 dopiero. Niestety tez od urodzenia jest nerwus straszny i od poczatku nie chciał spac w lózeczku nawet w szpitalu tylko jedną noc spał w wózeczku obok mnie a potem juz darcie byłoi i ciagle ze mną... potem kolki i te sprawy no... spal ze mna bo czułam ze tego potrzebuje i nie miałam siły go konsekwentnie oswajac z łózeczkiem. Smoka nie chce od urodzenia juz wszystkie wypróbowalam. Nie zbyt tesz lubi jesc z butelki. Picie wypije ale mleka juz nie chce cyca i koniec ewentualnie łyżeczką. Smoka wypluwa. Czasem w nocy go chce oszukac jak pusci cycka i szuka potem to ja myk smoka do buzi i co> Darcie histeria kopie bije rozbudzony i koniec ... mam naprawde dziecine z charakterkiem wam powiem...

bloguję
Stary 2013-02-12, 14:43   #2595
afternoon
Rozeznanie

Witam

Tamlin , super, że chrzciny udane, fotki chętnie przygarniemy

Asiulka, daj spokój i nie przejmuj się, każdy robi jak uważa, a co problem, to inne zdanie, przebicie uszu dziecku to nie przestępstwo.

Dziewczyny, ponieważ Filip nie toleruje jabłka, jaki owoc mogę teraz podać na spróbowanie?

Moje dziecko przestało lubić kąpiele. Wcześniej usmiech od ucha do ucha w wannie, teraz dziki wrzask. Macie pomysł o co chodzi?

Pochwalę sie, że od kilku dni Filip pięknie zasypia w łóżeczku

Chciałam Wam jeszcze z czystym sumieniem polecić mleczko silnie ujędranijace sceniczne Soraya - naprawdę moja skóra poprawiła po nim kondycję

Lidka smakował gościom makaron?
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:47   #2596
Asiuulka89
Zakorzenienie

Afternoonja sie nie wkurzam poprostu padły okrerslenia takie ze własnie poczułam sie przestepca i do tego wyrodna zła matka

a duzo mu laliscie wody? moze potrzebujew jakis atrakcji albo ma malo miejsca w wanience?
Stary 2013-02-12, 14:56   #2597
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dzięki za wszystkie odpowiedzi dodałyście mi argumentów oczywiście tych na nie dodatkowym będzie, że Emilka pójdzie to żłobka - już widzę, jak ją inne dziecko pociągnie i będzie problem.... chociaż pewnie w żłobku nie wyrażą zgody na takie ozdoby.... na co liczę
Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Katee, zdrówka dla Ciebie i Kubusia

Absolutnie NIE
po pierwsze uważam, że to całkowicie zbędna ozdoba tak małego dzeciątka
po drugie co z tego, że bólu nie będzie pamiętało, jak może sobie zrobić zakażenie. Nie wiem jak Twoja córeczka, ale moja ma co jakiś czas dni, gdy łapie się za uszka i ciagnie. Bałabym się, że w kolczykach zrobi sobie krzywdę
po trzecie wkręty jej założysz. A Ona przecież większość czasu leży. Przecież ten kolczyk będzie jej sie w główkę wbijał i uwierał.
Nie wiem, jak Wy, ale choć kocham kolczyki to nie wyobrażam sobie spania w nich. A co dopiero męczyć tym dziecko tylko i wyłącznie dla widzimisię rodziców.

a to już kolejna strona medalu.
Nie mamy prawa ingerować w ciało dziecka i dokonywać trwałych, nieodwracalnych zmian! Tatuażu też byśmy dzieciom chyba nie zrobiły?!
Dziecko jest istotą odrębną i ma prawo samostanowić o sobie.

A tym ,którzy naciskają, powiedz, żeby sobie sami zrobili kolczyki w miejscach intymnych - powodzenia!

Bika bądź twarda i nie dawaj się!
Dokładnie tak samo myślę

07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:57   #2598
marta1986222
Zakorzenienie

Afternoon miałam napisać dla mnie ten szampon rewelacyjny

A mi podobają się kolczyki i mam zamiar przebić niuni uszka,teraz mozecie bić

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:05   #2599
afternoon
Rozeznanie

Asiulka, Kochana tyle wody co zawsze, czyli dośc dużo, bo zawsze uwielbiał i ciasno też mu chyba jeszcze nie jest...

Marta, fajnie , że szampon podpasował, my z mężem też go bardzo chwalimy to skoro trafiłam z nim, to raz jeszcze zachęcę do mleczka Soraya
Stary 2013-02-12, 15:22   #2600
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Witam

Tamlin , super, że chrzciny udane, fotki chętnie przygarniemy

Asiulka, daj spokój i nie przejmuj się, każdy robi jak uważa, a co problem, to inne zdanie, przebicie uszu dziecku to nie przestępstwo.

Dziewczyny, ponieważ Filip nie toleruje jabłka, jaki owoc mogę teraz podać na spróbowanie?

Moje dziecko przestało lubić kąpiele. Wcześniej usmiech od ucha do ucha w wannie, teraz dziki wrzask. Macie pomysł o co chodzi?

Pochwalę sie, że od kilku dni Filip pięknie zasypia w łóżeczku

Chciałam Wam jeszcze z czystym sumieniem polecić mleczko silnie ujędranijace sceniczne Soraya - naprawdę moja skóra poprawiła po nim kondycję

Lidka smakował gościom makaron?
u nas też jabło jest feee, kazałam tz kupic morele z hippa
http://dodomku.pl/images/products/40...l/00018854.jpg

musze sprobowac mleczka!! u nas dzis znowu Twoj makaron cytrynowy

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:22   #2601
angel166
Zakorzenienie

Grrr nie mogę z telefonu wysłać dukana w pdf grrr podrzuci ktoś inny go na maila. Bo ja kompa już wylaczylam chyba, ze do jutra poczekasz.marzenka

Jagódka
Stary 2013-02-12, 15:23   #2602
angel166
Zakorzenienie

Ps gdzie jest najwiekszy wybór sloiczkow z hippa?bo prZyszła mi dziś od nich książeczka i.sie wkurzylam, bo połowy tych smaków nie ma w kauf ani w rossku i lyzeczke przysłali

Jagódka
Stary 2013-02-12, 15:27   #2603
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Ps gdzie jest najwiekszy wybór sloiczkow z hippa?bo prZyszła mi dziś od nich książeczka i.sie wkurzylam, bo połowy tych smaków nie ma w kauf ani w rossku i lyzeczke przysłali
ja tez wczoraj dostałam
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:29   #2604
afternoon
Rozeznanie

Kasiam, no właśnie mam dokładnie te morele z hippa, chyba jutro zarzucimy, u nas po jabłku kupy brzydkie, zielone ze śluzem a są słoiczki sam banan, bo nigdzie nie widziałam
Cieszę się, ze mój makaron tak Wam posmakował
Stary 2013-02-12, 15:31   #2605
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

hej dziewczynki, a mnie rozklada cos ale sie nie daje. leci mi z nosa, i gardlo pobolewa. zrobilam jedynie inhalacje bo nic innego nie moge. ani cytryny ani miodu. czosnku tez nie. moze jakos samo przejdzie.

ale mam marude dzisiaj, caly czas mi steka nad uchem. i o co chodzi tej dziecinie mojej no....

co do kolczykow tto ja moze kiedys jej przekłuje ale nie wiem kiedy jeszcze.

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Bazy nie trzeba, dla Oliwi planuje kupić jak podrosnie, natomiast dla Huberta będe zmieniac w najbliższym czasie bo się nie mieści do nosidełka.
dzieki. fajnie ze nie tzreba bazy bo u nas do auta nie ma mozliwosci takiego z baza.

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Bika zdecydowanie nie najszybciej po Komunii świętej.Poza tym biżuteria w prezencie na chrzest moim zdaniem głupi pomysł.Ja dostałam na komunię mega cienki złoty łańcuszek który się tak poplątał że nikt nie dał rady go odplątać; kolczyki złote takie babcine których nigdy nie założyłam i mama oddała sąsiadce'; złoty pierscionek taki duży że w tej chwili spadłby mi z kciuka w końcu go zgubiłam...
fajne takie "praktyczne" prezenty

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość

Haj!
słyszałam ze niema mnie na liście wybaczam heheh nie mam czasu dziewczyny no jak mam czas cos w necie zobaczyc to juz na was mi brakuje no dziecko moje to terrorysta masakryczny serio.. teraz zeby mu ida i mam znowu dramat.. wykonczona jestem psychicznie ..

Zielona powiedz mi prosze kochana jak to robisz ze dziecko twe spi w łózeczku? Moje dziecko od iurodzenia spi ze mna w łóżku nie moge zmusic go do ssania smoka i cycka uwaza za uspokajacz niestety, nawet nie pragne by spał w nocy w lózeczku ale chociaz w dzien... aa on nie... spi w dzien ale ja musze z nim spac cyc musi byc bod nosem,,, znikne na 5 minut i jest HISTERIA
no nie dziwie ci sie jak maly ciebie tak 24h potrzebuje. moja tez smokow nie rusza ale paluchem niestety sie uspokaja. w lozeczku zasypie tylko w dzien przy karuzeli a w nocy to nie za bardzo. jadynie jak z nami zasnie i ja przeniose. to tak.
trzymaj sie kochana.

Cytat:
ja tez wczoraj po swoej inhalacji zrobilam sobie maseczke a dzisiaj mam w planach paznokiety. teraz to dbam o siebie na raty. codziennie cos.
kupilam sobie szampon fryzjerski na wypadanie wlosow i maske fryzjersa. i czekam na efekty. bo nie chce byc lysa. a wypada mi duzo wlosow.

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Jak mnie naleci to pewnie małej założe kolczyki ale na razie nie mam takich planów, więc nie mówię ani "tak" ani "nie" ja miałam z 5 lat jak mama mi uszy przebijała, pamiętam jak dziś jak mnie posadziła na blacie w kuchni, przebiła igłą a potem próbowała włożyć kolczyka i nie szło bo dziura za mała była, to ona ryczała nie ja- ja się tylko wkurzyłam że mi tych kolczyków nie włożyła więc na następny dzień poszłyśmy do sąsiadki, posadziły mnie w kuchni na krzesłku, przyłożyła sąsiadka ziemniaka obranego za ucho, wzieła do ręki kolczyka, naostrzyła go i bach bezpośrednio kolczykiem przebiła, nic nie czułam, potem spiłowała końcówki żeby mnie nie kaleczyły, ależ byłam dumna
mie tez ciocia na ziemniaka przekuła na zywca odrazu koczyk. plakalam ale bolu nie pamietam. mialam tez jakies 6 lat.

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość

a jaki masz ten 30+? ja mam taki i on sie tak jakos lepi i ten zapach nie za bardzo. tez go mam ale stosuje w kratke. no ale jak mowisz ze tak dziala super to musze regularniej go stosowac.

dziewczyny co byly przeziebione jak sie kurowalyscie przy przeziebienu jak karmilyscie piersia ?

przyszla moja paczka z zalando. ale jest za duza moja kiecka i musze odeslac. za sukienke benettona 84zl zaplacilam. a jakie buty tam sa masakra! juz mam 4 pary upatrzone a jedynie tylko jedne moge kupic, masakra! dlaczego ja tak kocham kupowac dla siebie rzeczy!!!!

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:35   #2606
lidka0308
Zadomowienie

Afternoon wszystko gościom smakowało
a sałatka z ravioli genialna
i ta brokułowa od agaton też pyszna

tak się obawiałam tej sałatki co to będzie, ale naprawdę fajny i oryginalny smak ma

ja miałam przekłute uszy jak miałam 4 lata, ale sama chciałam, bo na podwórku starsze koleżanki akurat poprzekłuwały
mama mi przekłuła w domu, bo pielęgniarką jest i miała taki znieczulacz miejscowy - psiknęła na uszko i już
ale ja dla Lili nie mam parcia na takie ozdoby - jak sama będzie chciała to przemyślimy temat
teraz bym jej nie przekłuła

Katee zdrówka dla was wszystkich
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:37   #2607
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Jezisie mnie wlosy garsciami wypadaja sa wszędzie! sypia mi sie normalnie... gdzie nie stane tam sa moje włosy nie powiem co jest w łózku na przescieradle!!

Mój synio cudny jak usnie nawet bardzo mocno to sie go nie da przeniesc odrazu sie budzi, a kilka razy w nocy cyca szuka takze nie pospal by w łózeczku bo jak cycka nie znajduje to dzika histeria.. bosze kiedys trza go odłuczyc ale jak to ja pojecia nie mam

bloguję
Stary 2013-02-12, 15:37   #2608
zielona191189
Raczkowanie

Lukrecja

To byla Dominika pierwsza noc poza moim łozem.Najpierw zasna w moim lozku i potem go przenioslam i jak sie obudzil o 1 i 5.20 to go nakarmilam na siedzaco i odłozylam do lozeczka,wogole nie zaplakał.I tez nie uzywa smoczka. A w dzien roznie go uspiam,czasami na rekach,ale u mnie rzadko tak zasypia,tylko u tzeta lubi tak spac. A przewaznie klade sie z nim na tapczanie i daje mu cycka i on tak sobie pociumka i spi,potem jak po chwili sutek mu wypadnie to uciekam szybko myc garnki albo cos

A Oskara to tylko kladlam w łozeczku czy to w dzien czy tez w nocy,smoczek do buzi,pielucha na ucho i usypial sam jak ta lala
Stary 2013-02-12, 15:38   #2609
afternoon
Rozeznanie

Axxa, tak 30+, może jest trochę lepki, ale regularne wklepywanie u mnie dało efekty zapach zupełnie mi nie przeszkadza

Lidka, no to cieszę się niezmiernie, że dogodziłam Waszym podniebieniom, sałatka rzeczywiście jest dość niebezpieczna, bo specyficzna, ale jak ktoś lubi nietypowe smaki to polecam
Stary 2013-02-12, 15:46   #2610
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Gorzej jak się Pola za szybko obudzi
I nie wychodź na zimno ze świeżo umytą głową zwłaszcza po chorobie! (czuję się jak moja własna mama )
zdążyłam ze wszystkimnawet kawe wypiłam w spokoju

zaraz podsusze włosy suszarką,bo same schną mi baaarrrdzo długo
i ide do rosska obkupić córe w pampki,chusteczki,słoiczk i bo sie wszystko pokończyło

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
ja tez wczoraj po swoej inhalacji zrobilam sobie maseczke a dzisiaj mam w planach paznokiety. teraz to dbam o siebie na raty. codziennie cos.
kupilam sobie szampon fryzjerski na wypadanie wlosow i maske fryzjersa. i czekam na efekty. bo nie chce byc lysa. a wypada mi duzo wlosow.

axxxa mi tez włosy wypadająkupiłam w DM-ie szampon i odżywke z kofeiną i musze powiedzieć,ze wypada o wiele mniej i nawet zaczeły odrastać

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości