|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
też chętnie złożyłabym już nasze ale to za szybko bo będzie stało w naszej sypialni więc nie chce teraz zagracać. Myślę, że w połowie marca sie za to zabierzemy.
|
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ubranka
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ślicznotka.
Cytat:
Cesarkę masz ze względu na wzrok? czyli oprócz obiadu, masz dołożoną do kolacji insulinę?
|
|
|
#2254 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczna Kruszynka Cytat:
Ale wydaje mi się, że u Ciebie nie ma się czym niepokoić, skoro wizyty co 2 tyg - w sumie to taki standard na tym etapie ciąży![]() Jedyne co - to tylko to Twoje ciśnienie troszkę wysokie... Musisz sobie mierzyć codziennie? Cytat:
Mój Gucio w takim samym wieku a 200g lżejszy![]() W sumie to myślałam, że dzieci do 2kg muszą trochę czasu spędzić w inkubatorze, a cięższe niż 2kg to już nie... Choć u Ciebie to pewnie kwestia tego, że urodziłaś w 35 tyg? Wiem, że jestes teraz zmęczona więc odpoczywaj Kochana
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
ubranka cd
Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-02-12 o 22:52 |
|
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
śliczne rzeczy
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
a co myślicie o tej narzucie by przykryć to moje łóżko, niestety nie biała a eqru, ale cena super!
a narzuta będzie dopóki nie sprzedamy tego łóżka, więc tymczasowa. http://allegro.pl/narzuta-ala-zakard...960297858.html
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dalej bedzie wywalać, to mam dolozyc. dzis drugi dzien mialam dobry, wiec jak bedzie szalec to doloze jedna jednostke.
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superi ciuszki też super
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój autobusem jeździ teraz jak ma zmiany do 24, bo wracają taxi na koszt firmy a oszczędza sobie problemu z szukaniem miejsca i pod pracą i pod blokiem potem. więc też nie wiem jak by wracał gdyby coś się zaczęło. jak Młody się nie ruszał i jechaliśmy na ktg to wyszło, że potrzebujemy przynajmniej godzinę żeby wrócił z pracy i zawiózł mnie do szpitala, a był samochodem w pracy wtedy. |
|
|
|
|
|
#2263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cudna gratulacje raz jeszcze ![]() Cytat:
no jutro może dzień chlopaka Strippi idziemy razem po co ci henna się na mnie uwzieły a ja przenoszę ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się kąpać i do łóżka. Już się nie mogę doczekać do jutra - wizyta u lekarza i zakupy
![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dziewczyzny 16 stron ja chyba będę musiała wziąć urlop by was nadrobić ![]() Widzę że i Agnjeska urodziła to z ostatniej storny czyli 76 ![]() Agnjeska GRATULUJĘ kochana kalski: Jejq zazdroszczę Wam że macie już maluszki przy sobie ale ja przyznam się, że się zestresowałam i już szukam sklepu gdzie zamówić mebelki co bym bez łóżeczka nie została ale mam nadziejże że mała spokojnie będzie siedzieć w brzuszku do przynajmniej 10 kwietnia po jak zechce to może te 2 tygodnie przed tp bo w końcu musi ładnie nabrać ciałka ![]() Idę chwilę podczytać Was i spać, dziś tak intensywny dzień w pracy że po ugotowaniu obiadu padłam jak kawka Dobranoc Kochane |
|
|
|
|
#2266 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ładniutki Cytat:
Śliczna kruszynka Cytat:
Cytat:
Jutro urodziny mamy, prezent muszę kupić, wcześniej fitness i wieczorem spotkanie z koleżanką. Czwartek i piątek też już zaplanowane. Ale w przyszłym zgłaszam się na ochotnika, oczywiście szybko i bezboleśnie poproszę haha dobrze że za marzenia sie nie płaci....thx ![]() Masz tego trochę...ładniutka kolekcja ![]() Cytat:
Ja widziałam to u koleżanki, ale nie wiem czy to było razem z łóżkiem kupione czy na wymiar szyte ![]() To była taka przylegająca z każdej strony do sofy narzuta, taki "pancerz" nie wiem jak to inaczej określić. Ta koleżanka u której to widziałam jest taka dosyć "ikeowa" więc może coś takiego w ikei sprzedają. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Strippi ja coś takiego widziałam http://allegro.pl/pokrowiec-na-3-oso...961732924.html Myślę że to lepsze rozwiązanie niż ta narzuta, tylko cena wyższa, ale wygląda fachowo
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
och coz za dzien coz za emocje ....
jeszcze raz Liwka i Agus ogromniaste gratulacje spisalyscie sie na medal co najmniej z Platyny z niecierpliwoscia czekam na kolejne maluszki na razie zycze wam slodkich snow ja skonczylam ogldac tego ''lowce glow'' i musze przyznac ze bardzo mi sie podobal .. i tak gdyby nie napisy to nic bym z tego Norweskiego nie zrozumiala .... no ale Oslo to innym dialektem gadaja niz ja sie w szkole uczylam .. taaa no na tyle spokojnej i bez skurczowej nocy ... ściskajmy poślady |
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
uf.... no nadrobiłam chyba z 20 stron żeby się dowiedzieć że są już pierwsze dziecinki na wątku
A jeszcze rano się zastanawiałam kiedy się na wizażu zacznie ![]() LiwkaO , Agnjeska moje serdeczne gratulacje !!!! mam nadziję, że szybko i Wy i wasze córeczki dojdziecie do siebie i będziecie mogły jechac do domu! Aż się popłakałam jak czytałam że to już i że dziewczynki są już na świecie Któraś Lublinianka pisała o polowaniu na ciuszki po ciuchlandach. Ja w poniedziałek byłam na Diamentowej, w dołku tam gdzie jest Lidl, Biedronka i stacja Lotosu jest tez w takim jakby baraku całkiem duży ciuchland. Między stacją a miodami, taki barak w głębi, z parkingiem. Dostawy są w poniedziałek, wtorek i środę. Ubranka dziecięce są po prawej stronie, w kącie jest krzesło więc można odpocząć Ja się obkupiłam za 100 zł ![]() Co do komisu to ja byłam na Romera, taki nie pozorny, w podpiwniczeniu domu prowadzony. Też się nie źle obkupiłam. Laktator, niania ele., przewijak, nowe tetrowe pieluszki białe i kolorowe, wanienka, smoczek i butelka (nówki oczywiście) więc jestem bardzo zadowolona. Parę ciuszków tez tam wybrałam. I dostałam całkiem sporą obniżke przy kasie i jakies gratisy ale nie wiem co Myślę, że warto tez tam podjechać. Ja się jeszcze wybiore po koszule do szpitala, bo kobitka powiedziała że jak chce to mi przywiezie.A u mnie leci 30 tydzień. Byłam dziś na usg i wyszło że Matylda ma o 2 tygodnie za mały brzuszek w stosunku do reszty ciałka ![]() ![]() ![]() Strasznie się martwie ale na szczęście w czwartek ide do gina i mam nadzieję, że się wyjaśni ![]() a póki co siedzę i płacze jak gupia.... zjadłam porcję lodów, miche truskawek, marsa..... buuuuuuuuuuuu długa noc przede mną..... Buziaczki dla Was dziewczyny i cichaczem będę czekać na kolejne dziecinki obstawiam Stripi pytanie czy przed henną czy po ![]()
|
|
|
|
|
#2270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś zaczynamy 35 tydzień padłam wczoraj więc zdjęcia dodaje dzisiaj z rana ![]() Cytat:
a łóżko to chyba fajna rzecz w tym pokoiku bo zawsze można posiedzieć/leżeć z dzidzią w jego pokoiku Cytat:
może poprostu chce mieć wcięcie w talii od małego nie stresuj się dopuki gin nie powie że faktycznie jest czym
|
||
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow jakie efektywne zakupy, nigdy nie korzystalam z komisow, moze warto sie zastanowic ...A z tym usg sie na pewno wyjasni, bedzie na pewno dobrze |
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
LiwkaO , Agnjeska
dziewczyny GRATULACJE!!! bardzo się cieszymy, że obie kruszyny zdrowe!!! ehhhhh... zazdroszczę takich expresowych porodów!!! ![]() oby nasz wątek był z tych 'szybkich'!!! ![]() Siasia37 - trzymacie się oboje!!! pamiętaj że będzie dobrze!!! wiesz o tym, że pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia?! zobaczysz że już za tydzień wszystko się wyjaśni i będzie ok!!! Dziewczynom gratuluję wyprawek!!! ![]() do nas wczoraj przyszedł wózek toko jumper gt - najważniejsze że bałam się kół że bd małe ale one sa ogromne!!! wstawiam zdjęcie co prawda od właścicielki ale faktycznie wózek wygląda jak na zdjęciu!!! mąż ma jutro skręcać bo to ogroooomne takie wszystko... ja tylko pościągałam wszystko i pójdzie do prania w weekend... podobnie jak pozostałe ciuszki bo kurde tak dziewczyny pośpieszyły tempo, że teraz boje się sama zasypiać w domu ![]() ehhhh... 'trza' zabrać się za resztę zakupów... ![]() i muszę wreszcie dotrzeć do drogerii i kupić kosmetyku dla siebie!!! ... wszystko mam na wykończeniu... brak tuszy, cieni, podkładów - wszystkiego wielkie ZERO ... nie wspomnę o wyprawce szpitalnej i kosmetykowej ![]() ejjjjj... matka matka... |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siasia37 nie martw się kochana Nie nadrobiłam Was wczoraj bo padłam jak kawka udało mi się tylko 2 strony może dziś w pracy będzie wolniej to się uda nadrobić.Bo wczoraj w biurze się przeprowadzaliśmy na nową część bo starą nam teraz remontują syf kurz brud masakra jeszcze wybrałam się na zakupy ale dałam rade ostro wczoraj ![]() Miłego dzionka Strippi jesteś ![]() |
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Lunao, śliczne fotki brzusia
Jaśka zaś prześliczna jest. Trzymam za nią kciuki Mieliśmy wczoraj z mężem wieczór zwierzeń - opowiadał mi o swoich dziewczynach Ale wariat się wstydził jakby miał o co, hehe. Zareagował dość dziwnie jak stwierdziłam, że zacznę się pakować do szpitala, bo jego zdaniem mam jeszcze czas. A dziś muszę poprasować pranie od małego i ogarnąć jakoś pokój teściów, bo TŻ chyba z remontem ruszy. Mam nadzieję, że tak będzie No i, że nie urodzę przy tym sprzątaniu....
|
|
|
#2275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2276 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! Córcia piękna... i taka duża się wydaje Jak pomyślę, że we mnie też taki człowieczek siedzi... to myślę jak on się tam mieści???Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uf, chyba mi emocje spać nie pozwalały... ależ miałam ciulową noc... najpierw nie mogłam usnąć, a potem jak budziłam się na ni to siku to też mnie po powrocie do wyrka nerwy rzucały... a rano TŻ jakoś wyjątkowo głośno suszył włosy, nie wyłączał czajnika, który wył i łaził po mieszkaniu w te z z powrotem... WR..... Nyaa, wyprawka jak się patrzy ![]() Luna, brawo za foty! Może ja męża namówię, żeby mi ciupnął kilka....
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-02-13 o 08:25 |
||||
|
|
|
|
#2277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Dzisiaj wizyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę z z tym skierowaniem to ładne cyrkiCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2278 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na pewno wszystkie komputery w domu maja ten sam adres IP w internecie przesliczna i taka bezbronna kruszynka Cytat:
![]() i zapomnij o zmartwieniach na najblizsze dni, w koncu w sobote jest ten jeden jedyny dzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak niewinnie sie zapowiadal ten film, w polowie myslalam, ze ktos podmienil plyty ![]() Cytat:
![]() gdzies niedawno czytalam, ze dzieci dopiero ok. 32 tygodnia wyrownuja proporcje.. mam nadzieje, ze mala nadrobi ![]() Cytat:
![]() slicznie wygladasz na zdjeciach
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-02-13 o 08:28 |
||||||||
|
|
|
|
#2279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że USG Cię uspokoi! Cytat:
Cytat:
:brzyda l:
|
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Obudziłam się z ogromnym parciem na pęcherz (to nie był mały) tak mi się strasznie chciało siku że jak biegłam (dosłownie) do łazienki to patrzyłam czy już nie sikam pod siebie i mało nie płakałam z bólu...
zobaczymy jak będzie w dzień. Dziewczyny czy można coś brać jak się pęcherz przeziębi ??? Załamka ....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

stoi u nas w pokoju, a pościel, baldachim itd. czekają na upranie

Ale wydaje mi się, że u Ciebie nie ma się czym niepokoić, skoro wizyty co 2 tyg - w sumie to taki standard na tym etapie ciąży
ja idę odpocząć (;
Mój Gucio w takim samym wieku a 200g lżejszy

super

kalski: 

zobaczymy jak będzie w dzień. Dziewczyny czy można coś brać jak się pęcherz przeziębi ??? Załamka ....