|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
Witamy
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
Ewelika uszy do góry
Skoro lekarz farmakologicznie chce leczyć nadżerkę a nie wypalać czy wymrażać to nie jest tak źle Raz dwa się z nią uporasz. Wyobraź sobie, że moja siostra poszła do ginekologa z podejrzeniem ciąży i lekarz stwierdził u niej nadżerkę i ciązę. Przy czym nadżerka była dużo większa od tej kropki jaką był wtedy Mikołaj i naturalnie bardzo blisko. Z czasem nadżerka znikła, a Mikokoko tępi potfoly i baldzo kofa swoją ciocie Aję ![]() A'propos siostry- reakcja szwagra na wieść, że zostanie ojcem- Kur.... Prawie rok zalewania formy i wreszcie jest! ![]() Co jak co, ale szwagrzasty romantykiem nie jest. :P: Dzisiejszego pechowego dnia ciąg dalszy- właśnie moja połowica spokojnym głosem poinformowała mnie, że spadłaby na budowie z około 15 metrów. Szczęściem upadł na brzuch na jakąś belkę... włosy mi się zjeżyły a ręce do tej pory mi się trzęsą....
|
|
#3154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a z trzeciego zdjęcia chcę też tylko te rolety, ale w innych kolorach i dlatego zapisałam te zdjęcie, a te z kokardami chcę na zmianę do sypialni, ale w kolorach siwo, albo czarno - białe bo w takiej kolorystyce mamy sypialnię.W kuchni mam białą roletę w okno i nic po za tym tam nie będzie :, a w salonie jak na razie tylko zasłony muszę zakupić czerwone i do tego teściowa musi uszyć mi czerwone poszewki na łóżko następnie chcę zielono, żółto brązowe i do tego też poszewki w tym kolorze , więc znów muszę wybrać się na zakupy ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
, a pół godziny to nie tak dużo, mam nadzieje, że szybciej nie stracę zapału ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Diet nie chcę stosować bo wiem, że to nie dla mnie i wolę nie zaczynać bo wyrządzę sobie więcej szkód niż pożytku ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdzie kupowałaś welon?? Jest super! Takiego bym szukała może. Mój miał Punto, ale wtedy jeszcze się nie znaliśmy. Teraz na jesień sprzedał Mercedesa W124, którego miał kilka ładnych lat. Teraz jeździmy smartem, który ma być mój prawdopodobnie, a Tż szuka auta. ![]() Resztę nadrobię jutro oczywiście. DObranoc |
|
|
|
|
#3156 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli o mnie chodzi to planowałam zacząć intensywnie ćwiczyć z Ewą Chodakowską, do tego około miesiąc temu zmieniłam dietę na wegetariańską. Ale odkąd zaczęliśmy myśleć o dziecku, to wszystko się zmieniło, stwierdziłam, że w diecie bezmięsnej jednak zawsze może mi czegoś brakować, a zamiast ćwiczyć, to czytam wizaż i tematy związane z ciążą...
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam spać bo coś śpiąca jestem, a dziwne bo 3 godzinki spałam po południu.
Dobranoc STOSUNKOWO udanej nocki Wam życzę
|
|
|
|
#3158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A po usg 4D filmik z maluszkiem jak rusza się w środku
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
TŻ cały... Jedynie troche wystraszony...
|
|
#3160 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny teraz tak zerknęłam na pierwszą stronę i widzę że można dużo badań zrobić przed planowaną ciążą. Naprawdę robiłyście je wszystkie? bo mój gin twierdzi, że skoro jestem zdrowa tzn. mam regularny okres i wszystko jest ok to nie powinnam się niczym przejmować i żadne badania nie są mi potrzebne...
|
|
|
|
#3161 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
tak jak podejrzewałam, więc to dlatego mało pali bo to diesel - czyli inna bajka
![]() Cytat:
hahha jakoś lubię manualne skrzynie biegówCytat:
Cytat:
że warto kupić kilkulatka, bo nowym wyjeżdżając z salonu tracisz pewnie z 20% ceny... ja bym chciała auto w hatchbacku, no i przede wszystkim muszę pomyśleć o mniejszym silniku bo tutaj podatek jest od tego uzależniony (niestety)... Cytat:
co do napraw i aut - tutaj jest troszkę inaczej, bo co z tego, że czasem części nie są najdroższe, ale same naprawy są bardzo drogie, że czasem opłaca się po prostu zmienić auto. Ja wiem, że jeśli zmienimy auto to na kolejnego Japońca, bo jednak potrafią wiele wytrzymać - pewnie będzie Mazda 3. Z pewnością nie kupimy fiata (za często nawet małe naprawy, na które nas by nie było stać i szkoda nerwów); citroen też absolutnie odpada - mieliśmy jeden - komfort jazdy żaden; mam za to sentyment do alfy romeo - bo fajnie się trzymała drogi i miała dobre przyśpieszenie i kosztowała 600 euro ![]() troszkę cie to kosztowało, a nie myślałaś tam o ubezpieczeniu? tym bardziej że macie malucha... czy opieka lekarska jest darmowa? ja nigdy nie przeliczam tego na złotówki bo to nie jest zupełnie adekwatne do zarobków Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() mi moja gin zaleciła jedynie badanie na toxo Rokitka - szkoda, że @ cię nawiedziła... a miałam cichą nadzieję, że napiszesz nam dobre wieści a co do męża to nawet mi nie mów, bo mój stojąc na wysokiej drabinie i mając wiertarkę w rękach, wkręcał jakieś drewno i ono się obróciło i dostał w szczękę... prawie zleciał z tym wszystkim, raz spadł z kilku metrów - szczęśliwie na pudło z misiami a mogłabym tak wymieniać i wymieniać... jednak on musi uważać podwójnie bo ma osteoporozę i obojczyk już złamany 3 razy... w sumie to i tak niewiele na te wszystkie jego "wypadki"
|
||||||
|
|
|
#3162 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szybkiego zafasolkowania ![]() Ja z badań zrobiłam tylko toxo i cytomegalie, reszty lekarz powiedział że nie ma sensu robić zawczasu skoro jest wszystko ok, dużo z tych badań zaleca się i tak na początku ciąży więc nie ma sensu płacić zawczasu. Cytat:
mąż tak samo więc tu się zgadzamy
|
|
#3163 |
|
Wtajemniczenie
|
Na NHS wszyscy troje jesteśmy zarejestrowani, więc opieka medyczna za darmo, ząb tyle kosztował bo koronkę musiałam wstawić a fundusz zdrowia daje tylko metalową, której ja nie chciałam więc musiałam zapłacić.
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - tak mi się właśnie wydawało, że w UK są większe podatki, ale opieka jest darmowa, tutaj niestety właściwie za wszystko się płaci, chyba że ktoś ma ubezpieczenie prywatne
|
|
|
|
#3165 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie z tej darmowej opieki się cieszę, bo nie wyobrażam sobie przez całe życie chodzić po lekarzach prywatnie, bo bym chyba szybciej zbankrutowała.
|
#3166 | |||
|
Zadomowienie
|
ja też---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39196923]Ja mam takie jak w załączniku i tez kupowałam na allegro Kiedyś kręciłam bardzo często ale jakoś później przestałam, może znów zacznę U mnie zgadza się w 100% Dziewczyn dziękuję, że mnie wspieracie. Mocno wierzę, że wszystko wróci do normy, bo gdybym nie wierzyła to chyba bym się załamała [/QUOTE]ewelika ja mam podobne tylko te wypustki sąwiększe a pojedyńczo ułożone. u mnie zadziałało ale póxniej już mi sie nie chciało, brak czasu itp. chyba sie zmobilizuję ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
witaj ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
![]() ja robię hormony wlaśnie ale to już z innej przyczyny, ale skutkiem może byc właśnie to że nie mogę zajśc w ciążę ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Do jutra dziewczyny uciekam spac jakas dzis jestem nie do życia. Mężuś już tak chrapie w sypialni że ąz mnie tu zagłusza
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, witam Was z samego rana
![]() Babysmile witaj Kasia to co, te 5 kg do kiedy? do końca kwietnia? tak na spokojnie....ja też całe życie na dietach, jeden jedyny raz poszłam do dietetyczki i ona nauczyła mnie jak powinnam się odżywiać, w trakcie 4 miesięcznej kuracji schudłam 12kg ale potem zapomniałam o jej złotych radach i przytyłam 8 potem znowu się zmobilizowałam i spadłam 7kg a teraz tak +- 1,5kg......najlepsza dieta to MŻ ![]() Isabelle kupiłam ten len mielony, jest super smaczny mogę go pić nawet jako przekąskę
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#3168 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39195439]Ja na mój brzuch też patrzeć nie mogę i mam w planach przez post ćwiczyć, ciekawe czy coś wyjdzie z tych moich planów ![]() My mamy volvo 80, ale chcielibyśmy volvo xc90, na pewno to będzie nasze kolejne auto Jak znajdę pracę lub urodzę dziecko mam obiecanego od męża nowego garbusa. W garbusach jest zakochana już od niepamiętnych czasów Bardzo ładna suknia Ja mam to szczęście, że moja mama potrafi szyć takie rzeczy, tylko w jej przypadku to musi dopaść ją natchnienie, żeby coś uszyła Godzinę temu dopiero wróciłam od lekarzy. No i muszę wam powiedzieć, że podłamałam się trochę. Ginekolog znalazł u mnie nadżerkę i mam przepisane globulki na 6 dni U reumatologa było jeszcze gorzej. Okazało się, że jednak mam początki reumatyzmu, przepisał mi leki które mam codziennie brać przez 2 miesiące. Powiedział, że jeżeli po tych dwóch miesiącach nic mi nie przejdzie to będę je już brała przewlekle. W ogóle wyniki badań mam bardzo złe. Stwierdził, że moja choroba jest w takim stadium, że nie ma pojęcia czy ,,wyrosnę z tego'' czy mi się pogorszy Tak więc meduzką, jeżeli byś mogła to zmień na pierwszej stronie u mnie początek starań na znak ,,?''[/QUOTE] zdrówka życzę.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I akurat na majóweczkę ciało bardziej ujędrnione No to powodzenia ! ja też spróbuje ![]() Malgos, mówisz o dukanie czy south beach że nie polecałabys? Przecież napisałam, że SB jest zdrowsza i teraz w jej kierunku patrzę. South jest bardzo zbliżona do zbilansowanej zdrowej diety, tyle że z mniejszą ilości węgi. Mi akurat ograniczenie spozycia węgli bardzo służy w chudnięciu, zresztą pewnie większości. A co do tego, że wystarczy więcej ruchu, ograniczenie jedzenia itp to owszem, ale nie każdy da radę podjąc walkę samemu. Nie zrozumie tego ktoś kto chce ot tak zrzucic kilka kg i nie zmagał się całego życia z dużą nadwagą. No ale już nie chcę rozpisywać się bo dla mnie temat diet to temat rzeka. Niektórzy potrzebują ściśle określonych zasad, listy produktów co mogą czego nie i kropka. Dużo pomagają takze fora o tematyce danej diety i blogi z przepisami. Co oczywiście nie oznacza, że zachęcam do Dukana bo jest wiele różnych skutecznych i bardziej zbilansowanych diet Każdy może znaleść coś dla siebie albo po prostu przejść na MŻ jak to wystarczy ![]() Didi a Ty chyba nie pisałaś, jak u Ciebie z testami ? Robisz jeszcze ?czy po wizycie u gina zaprzestałas ? Naczytałam się wczoraj sporo o tych testach (nie z allegro tylko ogólnie o testach) i tak patrzę, że sporo ginekologów zachęca do ich stosowania Wszędzie powtarza się informacja, że zdrowa para ma w każdym cyklu (tylko) 25 % szans na ciąze. Jeeeeejku jakie to wszystko inne (trudniejsze) , niż wydawało się przed staraniami. Człowiek myślał, że hop siup, miesiąc dwa i jej bobo Wiele dziewczyn pisze także, że najlepiej test robić wieczorem i przed zrobieniem testu nie pić nic przez 3 godz
Edytowane przez kasiunka8998 Czas edycji: 2013-02-13 o 08:12 |
|
|
|
|
#3170 | ||
|
Konto usunięte
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Mężuś pojechał do pracy, a ja z powrotem w łóżku
|
||
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Kasia ja już nie robię testów, robiłam od 4 lutego do 7 lutego, wtedy też byłam u ginekologa i mi pokazał na usg, że jest po owu bo pęcherzyki na jajnikach były puste, więc owu musiała być dzień wcześniej lub po prostu w nocy (na wieczór z 6 na 7 zaczął mnie boleć prawy jajnik i się utrzymywało to do godzin porannych)...także następne będę robić znowu od 4 marca
z tymi testami to jest bardzo różnie, ja jak robiłam w styczniu (miałam parę sztuk od koleżanki) to mi nie pokazało nic (mógł być cykl bezowulacyjny to fakt), ale ja się jakoś wkurzyłam, że nic nie widać i zaczęłam czytać....mnóstwo dziewczyn pisało, że im nigdy nic nie pokazały testy a mimo to zachodziły w ciąże, tak jak piszesz ginekolodzy też polecają robienie testów bo można się zorientować kiedy masz tą owu ![]() i kolejny fakt, w moim przypadku lepiej jest robić wieczorem np. koło 20-21....poprzednim razem robiłam o 16 i przegapiłam moment najwyższego stężenia LH.... p.s. co do nadprogramowych kg rozumiem Cię z stu procentach, też całe życie muszę sobie wiele odmawiać, bo chwila nieuwagi i jest po mnie....nie wspomnę o dzieciństwie i czasach "nastoletnich" bo to był koszmar dla mnie
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#3172 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39195439]Ja na mój brzuch też patrzeć nie mogę i mam w planach przez post ćwiczyć, ciekawe czy coś wyjdzie z tych moich planów
![]() Godzinę temu dopiero wróciłam od lekarzy. No i muszę wam powiedzieć, że podłamałam się trochę. Ginekolog znalazł u mnie nadżerkę i mam przepisane globulki na 6 dni U reumatologa było jeszcze gorzej. Okazało się, że jednak mam początki reumatyzmu, przepisał mi leki które mam codziennie brać przez 2 miesiące. Powiedział, że jeżeli po tych dwóch miesiącach nic mi nie przejdzie to będę je już brała przewlekle. W ogóle wyniki badań mam bardzo złe. Stwierdził, że moja choroba jest w takim stadium, że nie ma pojęcia czy ,,wyrosnę z tego'' czy mi się pogorszy Tak więc meduzką, jeżeli byś mogła to zmień na pierwszej stronie u mnie początek starań na znak ,,?''[/QUOTE] Mój Tż powiedział, że on zaczyna 6W z okazji postu, także nie będę ćwiczyła sama. ![]() Muszę tylko się zawziąć, bo ostatnio jak przyszła @ to przestałam. Dziś ćwiczyła nie będę, ale jak trochę @ ustąpi, to wracam. Nadżerką się nie przejmuj. Ja miałam wymrażaną i jest okej. Skoro lekarz chce leczyć farmakologicznie ,to nie jest źle. ![]() Co Cie skłoniło do wizyty u reumatologa? Ja muszę iść do rodzinnego, żeby mi dał skierowanie do specjalisty, bo kolano mi strzela przy każdym wchodzeniu po schodach. Poza tym mam problemy już. Cytat:
Cytat:
Skalpel. Trochę to nudne, ale jak się dobrze wykonuje ćw. to daje w kość. Tylko trzeba uważać, bo niektóre ćw. mogą źle wpływać na niektóre części ciała, szczególnie jak się źle robi. Cytat:
![]() Cieszę się, że przypadł do gustu. |
|||
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Isabelle ja się zastanawiam nad kupnem dzisiaj płyty Chodakowskiej, bo jest promocja w esotiqu (płyta 25zł a dostajesz bon na bieliznę), ale miałam już jedną płytkę i ona mnie wkurza trochę tym swoim monotonnym głosem.....mam trenera na siłowni i prowadzi sto razy razy lepiej niż ona :/
|
|
|
#3174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koniecznie nie zwlekaj tylko idź z tym do lekarza, moje bóle ciągną się już od jakiś 2 lat ale ciągle tak odkładałam i odkładałam wizytę. A może jakbym wcześniej poszła to do tej pory byłabym zdrowa.
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
Powiem Wam szczerze, że ja np. nie byłam nigdy na diecie w liceum ważyłam ok. 80kg, więc wyglądałam jak pączuś ale później im byłam starasza tym waga troche spadała. Najmniej ważyłam 67 kg i wyglądałam okropnie, od pasa w górę wyglądałam jak kościotrup, same kości i skóra, a biodra i pupa zostały takie jak były, więc stwierdziłam, ze to bez sensu, że to już mój taki urok te biodrzyska. waże teraz ok 72 kg przy wzroście 182 kg i wszyscy mówią, czemu ja taka zasuszona. Górę nosze rozmiar M a dół L albo Xl. i juz sie przyzwyczailam i jest mi dobrze jak jest Ale bardzo podziwiam Was dziewczyny ,że macie siły na te diety i cwiczenia, ja jest leń , ale zcasem sobie myślę, ze moja stojąca praca przez 8h to moja siłownia ![]() ![]() Rokitka-dobrze, że tz cały i zdrowy
|
#3177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39201947] Taki film musi być cudowny [/QUOTE]Muszę się pochwalić, że ja mam taki filmik coś wspaniałego Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39195439] Godzinę temu dopiero wróciłam od lekarzy. No i muszę wam powiedzieć, że podłamałam się trochę. Ginekolog znalazł u mnie nadżerkę i mam przepisane globulki na 6 dni U reumatologa było jeszcze gorzej. Okazało się, że jednak mam początki reumatyzmu, przepisał mi leki które mam codziennie brać przez 2 miesiące. Powiedział, że jeżeli po tych dwóch miesiącach nic mi nie przejdzie to będę je już brała przewlekle. W ogóle wyniki badań mam bardzo złe. Stwierdził, że moja choroba jest w takim stadium, że nie ma pojęcia czy ,,wyrosnę z tego'' czy mi się pogorszy Tak więc meduzką, jeżeli byś mogła to zmień na pierwszej stronie u mnie początek starań na znak ,,?''[/QUOTE] Sama widzisz, że trzeba częściej odwiedzać lekarzy bo póżniej są problemy Co do ćwiczeń, diet to jestem szczęściarą bo nigdy nie musiałam walczyć z nadwagą. Nie wiem czy dałabym rade trzymać sie jakiejś diety bo mam słabą wolę i pewnie jak mdziusia po tyg dałabym sobie spokój. Ja mam takie dni, a czasem tygodnie, że mogłabym nic nie jeść więc dieta nie jest mi jak na razie potrzebna---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Firany i zasłony szyłam sobie około 2 lata temu, zle mam dwa duże okna w salonie zapłaciłam kupeeee kasy, a nie jestem zadowolona z efektu ![]() Teraz zbieram sie na kupno nowych, ale jak mam znowu zapłacic ładnie ponad tysiąc zeta to jakos mi sie odechciewa zwłaszcza, że chce zrobić pokój synkowi więc tez trzeba sporo kasy ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Rokitka szczęście w nieszczęsciu, że nic poważnego się nie stało ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3178 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Trochę się zdrzemnęłam w domku i pora na kawkę to do was zaglądam ![]() Cytat:
![]() Też bym się nie pogniewała jakby mi parę cm. z bioder poszło w cholerę ale trudno taka już uroda moja
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj taka niewyspana, że szok. Nie mogłam w nocy zasnąć i przewracałam się z boku na bok, a teraz chodzę jak zombie. To chyba z powodu tego wczorajszego zdenerwowania. Co do diet to hmmm.... jak dla mnie nie ma skutecznej. Mogłabym wcinać same trociny a i tak waga nie spadnie poniżej pewnej granicy. Moje diety doprowadziły mnie nawet do tego, że przez ponad rok byłam pod opieką Kliniki Chorób Metabolicznych. Miałam świetnego lekarza, z którym próbowaliśmy wszystkiego. Byłam dla niego wyzwaniem bo jeszcze z tak opornym organizmem się nie spotkał ![]() W końcu oboje się poddaliśmy. Ja utrzymuję wagę na jednym poziomie i jak coś tam przybędzie to od razu stosuję metodę MŻ WS ![]() A i jeśli macie w czasie swojej dietki nagłe napady głodu i chęci na słodkości to łykajcie chrom Ureguluje Wam poziom cukru we krwi i łatwiej będzie trzymać się zaleceń diety ![]() Dobra, idę zrobić sobie kawę
|
|
#3180 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie przy moich 160 w kapeluszu z taką wagą to chyba by mnie było łatwiej przeskoczyć niż obejść Ja w szkole średniej ważyłam 45kg ale ucząc się do matury przytyłam 7kg, bo zjadałam bardzo dużo czekolady, czasami nawet 2 tabliczki na dzień Ale nie powiem chciałabym schudnąć 2 kg, chociaż w moim przypadku to bardziej przydały by mi się ćwiczenia niż odchudzanie Cytat:
Ale zawsze na adwent i post robię sobie przerwę, nie powiem jest to dla mnie duże wyrzeczenie Ja też lecę na kawę do bratowej, bo od rana do mnie wydzwania, żeby przyjść.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

30.04.2011 r 
14.04.2012 r 

zdrówka życzę....