|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się to podoba ![]() w temcie mam przeterminowany (do 12.2012) olej lniany z pierwszego tłoczenia, rafinowany , użyć na włosie?dobry
|
|
#93 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A propo, będę w sobotę w Szymbarku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#94 |
|
Nindżopesz
|
Iii, stary i rafinowany, pewnie jeszcze smierdzi rybom?
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób sobie test uczuleniowy ( w zgięciu lokcia np) jak nic sie nie stanie do jutra to bym śmialo używala. |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
o, to ten kulig? może podjadę i przy okazji sprawdzę stan koni ![]() ![]() a nie, jak na lniany pachnie całkiem przyjemnie ![]() ale tak wredny w smaku, że nie dałam rady spożyć ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Flo ja też nie dam rady spożyć lnianego za nic w świecie
|
#98 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie wiem kto nas będzie ciągnął
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
bo to wyjątkowe paskudztwo, łykałam jak lekarstwo
i z pół litra zostało ok. 150 ml więc byłam b. dzielna
|
|
#100 | ||
|
Panaroja
|
Znad
i brzytkiego kaszló ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam se śniurowadła do glanów i okazało się że nie dość , że generalnie za krótkie , chociaż panie w sklepie mówiły , że dobre bendo , to jeszcze oszukańczo za krótkie fabrycznie , bo na metce stojało że majo 200cm , a naprawde majo ledwo 160 jade dziś na dalsze poszukiwania dłuuuugich śniurowadeł
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#101 | |||||
|
Mother of Cats
|
Nie mdlej [ikonka wachlującego luda] - odżywek jako takich używam, tylko że zawsze do spłukiwania
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie zwykły ocet, tylko jabłkowy albo winny (inna sprawa, że jak dla mnie jabłkowy też śmierdzi). |
|||||
|
|
|
#102 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.mnie tez sie chce długich , i jeszcze zeby ich tak ze dwa razy więcej bylo , ech... Na to drugie nie ma nadziei , a z pierwszym cza czekać Czy ktoś wie , po czym szybko włosy rosną ![]() 3. nadal odchudzam się ciasteczkami
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#103 | ||
|
BAN stały
|
Ty jesteś pierwsza do świntuszenia
![]() Cytat:
Naturalnie proteinowy? ![]() Cytat:
Nie gópie ![]() --- Oczywiście sosu wyszło mi jak dla pułku wojska, mimo dolewania wody kilka razy (początkowo wyszła mi bowiem klucha, nie sos) ![]() P. mnie załamuje Przytoczył mi dzisiaj jakąś historyjkę o "szczęśliwym kamyku" (że we książce jakiejś wyczytał historię o facecie, który uznał, że jakiś tam kamyk będzie mu szczęście przynosił, i za każdym razem, gdy coś po jego myśli poszło, on ten kamyk ściskał we dłoni) No ale P. kamyka nie ma, więc stwierdził, że tę rolę będzie pełnił "szczęśliwy pieniążek", od dzisiaj tak, i szukał czegoś, czego znaleźć nie mógł, i znalazł, i uścisnął pieniążek i mówi mi "to będzie dobry dzień!" Jedyne, co mi do głowy przyszło: |
||
|
|
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fajna dieta ![]() szkoda ze nie lubieu ciasteczek ![]() Ja chcę już wioooosnę ![]() czemu ten gupi śnieg ciągle pada?
|
|||
|
|
|
#105 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro wychodzi to po jakims czasie to pewnie to ona narozrabiała. A teraz spowiedz: 1. Olejuje juz jakis czas. Zaczełam od tego łopianowego jaki zamiesciłam i włosy miałam cudne. Wczesniej były strasznie sianowate na końcach. I takie ładne błyszczace były do swiat BN. Przed swietami BN zmieniłam olej i tez włosy były ładne i po same konce gładkie i brak przesuszenia. Nie widziałam róznicy. Ale od 3 tygodni (z haczykiem) nagle bach! nawet nie stopniowo a od razu siano. (włosów nie susze suszara ani nie prostuje). 2. Oleje stosuje róznie: raz nakładam solo raz z odzywką (i ni huk nie wiem czemu roz tak raz tak robie), włosy myje po tym 2 krotnie przy czym 1 mycie to przy głowie a 2 przy głowie i pod koniec koncówki. Potem nakładam odzywke do spłukiwania. Spłukuje i daje cos na koncówki bez spłukiwania. 3. Oleje: Dudhi i łopianowy (te co wczesniej dawałam linki) a w szafie jeszcze mam Green Pharmacy z papryką. Odzywki: syoss, TBS banan, gliss kur-y mam w takich 1 razówkach: Ultimate repair i oil nutrive, z Isany . szamopny: babydream Rossmanowski, z YR ten i ten na koncówki: YR lub jedwab i jak nie zapomne to czysty aloes i to chyba szystko ![]() Cytat:
no ja tez cos koło 3-4 razy w zaglebienie ale myslałam ze to sumarycznie z 1 łyzka wyjdzie ![]() a dziekuje lubie pisac wierszem ![]() uff! a myslałam ze zwykly bo nie raz juz czułam od kogos z włosów ocet wiec myslałam ze to tym zwykłym. a jabłkowy i winny tez mi zreszta nie pachna na tyle miło bym to na głowe włozyła. zreszta w jedzeniu to tez octu nie toleruję (chyba ze sporadycznie jabłkowy). ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
tez mam piszczace ![]() 2. tez chce długien i geste (ale nigdy gestych nie miałam) Lubie sie odchudzac ciasteczkami. Niestety chudna tylko moje miesieczne zasoby gotówkowe na "przyjemnosci" i nic wiecej.
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Wy się śmiejecie, a mnie to zaczyna powoli przerażać
Podobnie jak te szkolenia (zmuszony żem został do zobaczenia fragmentu w internecie), które przypominają mi amatorskie pranie mózgu, jakieś sztuczne gesty, jakieś klaskanie na zawołanie, jakieś "kto chce więcej zarabiać niech podniesie rękę w górę" (a później zdziwienie P., że ktoś nazywa ich sektą)
|
|
|
|
#109 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Btw - ten mem ze Skłodowską-Curie zawsze poprawia mi humor
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to masz wesoło wykupili mi e-fujarki na pocieszenie ide zarzucić olej na włosie ![]() a później użyję mojej nowej, zakupionej w tesco, maski Bingo
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-02-13 o 18:19 |
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakieś lyoness?
|
|
#114 | |
|
To ja :)
|
Macham znad rewelacyjnej herbaty po arabsku...
A wiecie, że oleje farbę ze włosów ściągają i otóż jej zażółcają?? Ja nakładam w zw. z tym tylko, jak się kolejne farbowanie zbliża... A w ogóle, to dziś po arganowym Kallosie mam owieczkę na włosach ![]() Ano... I to nawet nie to, że ciągle coś prasuję... ![]() Jak było?? Cytat:
Odebrałam Jasmin Noir i sobie nim pachnę...
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i zem wróciła. Krio bele jaka, pomachała tą rurą od odkurzacza i już. Ultradźwięki se sama robiłam ![]() Jedynie laser robiła mi Pani która wyglądała jakby była pijana ale nie byłą, taka po prostu jest ![]() Cytat:
![]() Jak można nie lubic ciasteczek zamie nień się plissssssssssss![]() Cytat:
|
|
#116 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#117 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a którą?
pewnie nie patrzyłaś za wetami?
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
zapewne
sępy jedneanalogi wciąż posiadam, ale nie używam ![]() na 99,99% konie Cytat:
też chcę ![]() a ja lubię je czytać
|
|
|
#119 | ||
|
BAN stały
|
Ale o co się rozchodzi? Jakie lyoness?
Ja w szczegóły nie wchodzę, nawet i bez zainteresowania z mej strony jestem tym ciągle bombardowany ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#120 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
gadał tak jak kataryna i nie przyjmował żadnej polemiki ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-02-13 o 18:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

mam przeterminowany (do 12.2012) olej lniany z pierwszego tłoczenia, rafinowany 

i brzytkiego kaszló 
). Byla jakas skomplikowana intryga palacowa, ktorej nie pamietam, w kazdym razie w jakis tam sposob uratowalem krolestwo od wtopy. Reki ksiezniczki mi nie dali bom nisko urodzony (jak sie pozniej okazalo nieprawda) ale dostalem w nagrode czarnego rolls royce'a i awansowano mnie na lokaja. Nagle wszyscy stali sie moimi przyjaciolmi a Olivier Janiak popatrujac na bryke wyznal, ze jest moim ojcem. Wzruszylem tylko ramionami i udalem sie na wysoka wieze rozmyslajac czy skoczyc bo swiat jest taki interesowny.
jade dziś na dalsze poszukiwania dłuuuugich śniurowadeł
nie masz :? Napraw to czym prędzej. Do następnego mycia.

Przytoczył mi dzisiaj jakąś historyjkę o "szczęśliwym kamyku" (że we książce jakiejś wyczytał historię o facecie, który uznał, że jakiś tam kamyk będzie mu szczęście przynosił, i za każdym razem, gdy coś po jego myśli poszło, on ten kamyk ściskał we dłoni) 

Kcesz analoga ode mua? 
gadał tak jak kataryna i nie przyjmował żadnej polemiki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)