|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Aniston :/
Cytat:
a jak nie, to Cytat:
Cytat:
najważniejsze że przybiera na wadza i smakują mu nowe produkty ![]() Cytat:
a promotora na pewno ugłaskasz ![]() Cytat:
dobrze że już jesteście po
|
|||||
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Tamlin duzo zdrówka dla Matiego
A swoja droga to Dearlie juz nie miala wrócić?
|
#2823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze że reszta ok.Dziewczyny polecicie coś do rąk a konkretnie do skórek paznokci? Od ciągłego mycia rąk, butelek, wyparzania etc. mam w strasznym stanie skórki wokół paznokci, pęka mi skóra wokół aż do krwi
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin dużo zdrowia dla Matiego.
|
#2825 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi on śmierdzi okrutnie... i dziwię się, że Zuzandra to chce jeść Cytat:
ej no,.. jak możesz... ja nadal mam flaka. ale brzuszków nie robię prawie wcale. czasami jak sobie przypomnę, ale regularności w tym nie ma żadnej. od poniedziałku miałam zacząć ćwiczenia z Ewką i co środa a ja na tyłku przed laptopem tkwię zamiast pot wylewać.jakoś w ciągu dnia nie mam czasu na wizaż, więc wieczorami nadrabiam hurtem.. Cytat:
dobrym ortopedą w lublinie jest Latalski. w luxmedzie przyjmuje Cytat:
Cytat:
w dzień zasnąć nie może. Zazwyczaj wyje, gdy ją kładę do łóżeczka. Oczka czerwoniutkie, same się zamykają, a ona walczy ze sobą jak może.. a w nocy po kąpieli, jedzonku i bajeczce zostawiam ją samą w pokoju, włączam kołyskanki i wychodzę. Sama pięknie zasypia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Wszystkiego naj naj naj dla Dusieńki i Jasia naszych pierwszych półrocznych maluszków ![]() Cytat:
niech mój zięć zdrowieje szybciutko Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Wybredna mała Lenka...
|
|
|
#2826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie mnie jeszcze?
![]() lourose, marta jestem, jestem Cytat:
Jej to już pól roku? Sto lat dla Duśki i Jasia!!!! Cytat:
Mam nadzieję, że Furagina szybciutko pomoże. Zdrówka dla Jaśka!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mateuszkowi także życzę dużo zdrówka! Czym się inhalujecie?
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kciuki za wizytę Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- ooo znalazła się zguba
|
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze zakupic tez te jagody bo u nas tez nie bardzo marchewka i jablko
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
Konczi dziewczyny chyba Avent zachwalały. Ja niekapka nie mam. Od razu przejdę na 360 - mam akurat z lovi, ale Avent też ma.
I najlepszego dla Dusi ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Anusia super |
|
|
|
#2830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A prezentacja skończona.Zaraz spróbuję wstawić ![]() Cytat:
)I zero kondycji,zero![]() Zdrówka dla wszystkich Maluszków,którym coś doskwiera:Jasiowi kraven,Fabiankowi,Mateusz kowi,Lence,Melci Dobranoc Ps.PREZENTACJE NA MAILU GOTOWE!!!!!!!!!!!!!!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-02-13 o 23:52 |
||
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() widze,że mamy prezentacje ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Kochane romantycznych Walentynek ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Kate ![]() ![]() klask i: kochana piękna prezentacja i cudnie dobrałaś muzyczkę
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin duzo zdrowka dla Mateuszka
dobrze, ze to tylko zapalenie krtani i odsluchowo ok.My od 6na nogach, mała oczywiście gada i gada i nie raczy zjejsc Mezul po 3dniach fazy uderzeniowej mimo grzechów(wasa krotkie 2dzirnnie, cukier do kawy) schudl5kg ![]() A idz pan w h#u
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się w walentynkowy poranek
na dzień dobry od męża dostałam rafaello w pudełeczku w kształcie serca zaskoczył mniea teraz odsypia nockę a ja szykuję się na przejażdzkę do pleszewa na przymiarkę sukni ślubnej Wczoraj się spotkałyśmy z Asiuulką i jak wróciłam miałam ciężką noc - Iga prawie w ogóle nie spała, więc pewnie za kierownicą zasnę ![]() idę na śniadanko i wyruszam aa kaate w nocy sobie podglądnęłam prezentację - świetna robota kochana bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Antek dzisiaj na noc dostał po raz pierwszy pół łyżeczki kleiku. Nie skończył jeszcze 4 miesięcy, ale zdecydowałam się na to, bo ewidentnie nie najada się na noc. Tak jak budził mi się zawsze o 3-4 na butlkę, tak ostatnio pobudki były już o 1, a i tak już za tydzień mieliśmy zacząć wprowadzenie, aby przyzwyczaić do gęstszego pokamu. Ja i tż byliśmy prawie cały styczeń na Dukanie. Gdy byliśmy na tej diecie 2 lata temu, ja schudłam ok. 18kg, a on 30kg. Tym razem już waga tak ładnie nie spadała. Ja zrzuciłam 4kg, a tż tylko jakiś 1 kg. Co dziwne, ja miałam jakieś grzeszki, a ona żadnych. Czułam się fatalnie, więc jednogłośnie przerwaliśmy dietę.
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2013-02-14 o 09:14 |
|
|
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
KAtee świetna robota ![]() ![]() przepiekna prezentacja A co do oczka to właśnie ucieka lewe czyli zasłaniać trzeba prawe - zdrowe by lewe zaczęło odpowiednio pracować. No może faktycznie coś tam zaczynam zauważać. Niegrzeczna ale miałaś miłą niespodziankę ![]() Mój mężul od wczoraj w pracy. I zadzwoniłam wczoraj do niego. A ten wkurzony. Pytam co się stało i nie chciał powiedzieć. No to zaczęłam dusić i mówi, że chciał mi zrobić niespodziankę i był w Lilou i chciał dokupić trzecią zawieszkę w kształcie chłopca z jego imieniem - ale samą zawieszkę. A Pani mówi, że tak nie można, że musi przyjść z bransoletką (co jest logiczne dla mnie ) No to ten się obraził i powiedział Pani, że mu zepsuła walentynki
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa obejrzalam prezentację i przy drugiej aż sid poplakalam ze wzruszenia!super dziękuję kochana bardzo bardzo bardzo super! Muzyczka super dobrana do obu! I w ogole brak mi slow!
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
![]() U nas dziś walentynkowe sniadanie dukana bylo Teraz siedzę i myślę nad obiado-kolacja jak wróci z pracy i pomysłu nie mam
|
#2838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe a to nie dobra pani zepsuła mu niespodziankę, w sumie co się facetowi dziwić też bym sie wkurzyła, pamiętał a że mu nie wyszło zdarza się, w inny sposób możecie świętować |
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie
Katte przepiękna prezentacja,oczywiście się poryczałam,nasze dzieci to największe skarby Maggie tez mi dziwnie pachniał ten ziemniak z dynią,nawet otworzyłam drugi sloiczek zeby sprawdzić i tak samo ale moja Zuzia uwielbia to,poza tym co ona nie lubi,wczoraj zajadała sie jarzynową. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Katiem biedny mężul,zdenerwował się.
|
#2841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam to, bardzo fajny |
|
|
|
|
#2842 | |||
|
Zadomowienie
|
cieszę się
![]() Cytat:
Iwoncia z tym hałasowaniem to u mnie jest to samo. Mój mąż wszystko robi głośno i to jest takie denerwujące. Mamy tylko jeden pokój więc nawet nie idzie się zamknąć przed tym jego hałasowaniem... Ale już mu tym nie truje bo to i tak nic nie daje. Nawet zgasić światło w łazience to trzeba walnąć we włącznik. Cytat:
Cytat:
Mi też dynia z ziemniakami śmierdzi. Aż sie zastanawiałam czy to nie jest zepsute, ale raczej nie. Moja nie lubi i wcale jej się nie dziwię, Edytowane przez Agnus21 Czas edycji: 2013-02-14 o 12:23 |
|||
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Katee przepiękne prezentacje!!! Wzruszyłam się niesamowicie oglądając je.
Baaardzo dziękujemy za pracę, jaką w nie włożyłaś!
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba czas się ogarnąć troszkę
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Katee coś cudownego!!!
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
nie było mnie tydzień, mała daje popalić, po szczepieniu jej sie coś porobiło, non stop sie drze, na rękach by tylko chciała no i znowu bunt mlekowy ma smarowałam altacetem i okładałam sodą i już prawie zeszło, wczoraj w wanience już sie nie wierzgała HELP:pros i:
|
#2847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
mhm, dziękuję
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas wczoraj zamiast kupy wyszedł właśnie śluz... W poniedziałek i wtorek dałam odrobinę szpinaku z ziemniakiem. Nie smakowało. No i wychodzi na to, że zaszkodziło. Chyba, że to było coś co ja zjadłam.
Jak myślicie, czy jak w niedzielę zjadłam makaron z pomidorami, to reakcja mogła być dopiero wczoraj? Czy to zdecydowanie wskazuje jednak na szpinak? Poza tym mam kryzys... Henio od kilku dni jęczy i jęczy, widać że śpiący, ale zasnąć nie chce. Już nie wiem jakie rozrywki mam mu wymyślać. Tylko jak gdzieś wychodzimy i są atrakcje, to jest zadowolony! W domu są jęki non stop. |
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
kATEE prezentacja cos pieknego, dziekuje Ci kochana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Ale wspierajcie wspierajcie, cobym dotrwała 

Dobrze że reszta ok.
środa a ja na tyłku przed laptopem tkwię zamiast pot wylewać.
żeby wszystko było dobrze!!!
z kawą w buzi

klask i:

i cudnie dobrałaś muzyczkę