![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Cytat:
I pamiêtaj, ¿e ludzie nic nie musz±. To jedynie ich dobra wola czy np. napisze Ci, ¿e masz sobie nie robiæ nadziei. A Ty zacznij patrzeæ na czyny a nie s³owa.
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 065
|
dok³adnie to samo mia³am napisaæ
![]() Albo jak pisa³am wy¿ej kapn±³ siê, ¿e piosenki i jego wpisy to tajemne znaki, wiêc uwa¿a co pisze, albo nic nie pisze ![]()
![]() |
#244 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 625
|
Cytat:
to tak na przysz³o¶æ aby¶ znowu sobie nie wkrêca³a czego¶ czego nie ma. a mam pytanie: by³a¶ kiedykolwiek w zwi±zku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 443
|
Jak wrzuca³ piosenki Adel, to znaczy, ¿e kocha³ na prawdê, a z tamt± bardzo cierpia³
![]() No przepraszam, ale nie mog³am - komunikowanie siê przez piosenki... Jak wrzucê na fb piosenkê We found love, to kolega z pracy(hopeless place) pomy¶li, ¿e siê w nim zakocha³am? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
Jasne -ch³opak dawa³ Ci znaki, ale ¶wiadcz±ce o tym, ¿e nie jest zainteresowany.
Olewa³ Ciê, spotyka³ siê z inn± dziewczyn±, kilka razy wyra¼nie Ci odmówi³, unika³ bezpo¶redniej rozmowy z Tob±. To pokazuje, ¿e nie mia³ ¿adnych zamiarów wobec Ciebie. To by³o wyra¼ne. Dlatego zapewne my¶la³, ¿e jego postawa Ciê zniechêci. Gdy ju¿ miarka siê przebra³a, u¿y³ mocniejszych s³ów. Tak to przynajmniej wynika z opisu. Gdyby mu zale¿a³o w jakikolwiek sposób na Tobie, to rzeczywi¶cie zacz±³by to okazywaæ czynami- zaprosi³by Ciê na spotkanie, zagadywa³by do Ciebie, odpowiada³by mi³o na smsy, które od Ciebie dostawa³, d±¿y³by do kontaktu z Tob±. Tak siê zachowuje zainteresowany cz³owiek. Jakie¶ statusy na facebooku i inne tego typu badziewia o niczym nie ¶wiadcz±- zw³aszcza, ¿e zapewne nie dotyczy³y Twojej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to dzia³a, nie wiedzia³a¶?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czysto teoretycznie, je¶li facet faktycznie dawa³ Ci te 'znaki dymne' i przez 2 lata Ciê to trzyma³o przy nim i reagowa³a¶ na to wszystko, tak a nie inaczej, dobry psycholog wyja¶ni Ci w czym tkwi problem. Na chwilê obecn± to ³adnie mówisz, ze nie bêdziesz siê z nim kontaktowa³a. A co je¶li za jaki¶ czas on znów umie¶ci co¶ na swojej tablicy na fejsie, a Ty przypadkiem to zobaczysz i pomy¶lisz, ¿e to do Ciebie? Co wtedy? Znów obudzi siê w Tobie nadzieja, ¿e on zmieni³ zdanie? ¿e ¿a³uje tego co napisa³? My wyra¿amy tu swoje zdanie, ale ka¿dy lekarz specjalista, któremu opowiesz o swoim zachowaniu bêdzie mia³ podstawy do tego, ¿eby zacz±æ z Tob± terapiê. Twoje zachowanie absolutnie nie jest normalne. Wygl±dasz na osobê ca³kowicie zdesperowan±, która próbuje doszukaæ siê w tym wszystkim winy tego ch³opaka.
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 63
|
Tak tylko ona napisa³a, ¿e rozumie swój b³±d, nie mia³a z³ych intencji, a w tym momencie to wy tworzycie nowy ¶wiat totalnie ignoruj±c to co autorka pisze. Nie by³o was na miejscu, nie wiecie czy k³amie czy nie, ale wszystkie tu wszechwiedz±ce, jakby¶cie co najmniej tam by³y i widzia³y jak to wygl±da. Ka¿dy pope³nia b³êdy, ka¿dy jest tylko cz³owiekiem. Zluzujcie i zejd¼cie z niej wreszcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
A przez tydzieñ pisa³a¶?
Je¶li tak, to o ca³y tydzieñ za d³ugo!
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak jakby alkoholik mówi³ "ju¿ wiêcej nie pijê" no sory ![]() Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-02-14 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 550
|
Cytat:
po prostu dziewczyny próbuj± jej u¶wiadomiæ pewne rzeczy je¿eli (za³ó¿my czysto teoretycznie, choæ to i tak nie mo¿liwe) wszystkie siê mylimy to by³y pro¶by do autorki ¿eby wklei³a rozmowy, pokaza³a jakie dawa³ jej znaki. ale Autorka nie ma co pokazaæ , bo nic poza Jej chorymi wymys³ami nie by³o. Ciebie te¿ tam nie by³o wiêc te¿ siê ogarnij bo bardzo ma³o obiektywna jeste¶ i nie masz ¿adnych argumentów ¿eby tak uparcie broniæ Autorki ![]() ps. a w±tek robi siê ju¿ ma³o ciekawy, Autorka odpisuje na to co chce, a w³a¶ciwie do znudzenia powtarza to samo, o jakis znakach, czuje siê jak na sekciarskim w±tku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 625
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
A mo¿na wiedzieæ w jaki sposób rozró¿niasz kiedy jeog post/piosenka/obrazek jest zwi±zany z Tob±, a kiedy nie?
![]() |
#257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiêc do tego siê ustosunkowa³y¶my. Wg mnie opis jest jasny - zero zainteresowania ze strony ch³opaka, a ona widzi tajemnicze znaki. A czy zrozumia³a swój b³±d - mo¿e i tak, ale nie zrozumia³a ca³ej tej sytuacji - i ¿e to tylko i wy³±cznie ona do tego doprowadzi³a - swoj± nadinterpretacj±.
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Dlaczego szufladkujesz w ten sposób ludzi ? My¶lisz, ¿e bêdê sobie partoliæ kolejne miesi±ce mimo i¿ dosta³am odpowied¼ bezpo¶redni± i¿ on nie chce ze mn± kontaktu ? Mo¿e nie jest naj³atwiejsz± spraw± odmówiæ sobie spawdzenia co u niego, natomiast widz±c, ¿e tam ju¿ nie ma 'po¿ywki', która by³a wcze¶niej w jaki sposób mam próbowaæ nawi±zywaæ z nim dlaszy kontakt ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 575
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, to powa¿na sytuacja.
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ju¿ Ci pisa³am, ¿e ja tego nie wiem i Ty tego nei wiesz - ale to do Ciebie chyba te¿ nie dociera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Czy nikt nigdy nie s³ysza³ o sytuacji w której facet m±ci w g³owie kilku laskom na raz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Skoro jak sama twierdzisz s± osoby postronne które widzia³y te jego 'znaki' to czemu nie poprosi³a¶ jednej z tych osób, o opiniê? albo ¿eby kto¶ ze znajomych porozmawia³ z tym ch³opakiem?
Swoj± drog± przez 2 lata ¿yæ nadziej± i z³udzeniami, ¿e mo¿e dzis nastanie ten dzieñ i On da mi jaki¶ znak, ¿e bêdziemy razem..to do¶æ dziwne. Ja bym tak nie potrafi³a. Ale to tylko moje zdanie! ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Ale m±ci na zasadzie, ze daje im czysto do zrozumienia, ¿e jest nimi zainteresowany. Czyli piszê smsy, dzwoni, chce siê umówiæ. A w Twoim przypadku nie by³o tego. Przynajmniej tak wynika z Twojego opisu sytuacji.
![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Ja s³ysza³am - ale po opisie Twojej sytuacji nie da siê tego podci±gn±æ pod faceta manipulanta.
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowujesz siê tak, jakby¶ mimo 25 lat na karku nie wiedzia³a, co oznacza czyja¶ odmowa. By³a¶ kiedy¶ z kim¶ wcze¶niej?
CZERWCOWE NOWO¦CI KOSMETYCZNE KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK! Bi¿u i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-02-14 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 473
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 443
|
Cytat:
W ka¿dym razie nie w normalny sposób, tylko przez znaki w piosenkach. Ale dalej nie chcesz wyja¶niæ, sk±d wiedzia³a¶, ¿e to do Ciebie? Bo dla rozs±dnych ludzi, to wygl±da tak, ¿e on w ¿aden sposób nie utrzymywa³ z Tob± znajomo¶ci, liczy³, ¿e siê odczepisz. Nie odczepi³a¶ siê, wiêc pad³o zdanie - spier.alaj, nie pisz, policja. Chcesz wmówiæ, ¿e on Ciê zmusza³, ¿eby¶ do niego pisa³a, bo to karmi jego uczucia, a potem straszy³ policj±? Dla mnie to brzmi bardziej, ¿e facet jest u kresu wytrzyma³o¶ci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 047
|
Wg mnie przesadzacie z niektórymi opiniami wobec autorki.
Ludzie s± ró¿ni i mo¿e ten ch³opak faktycznie sugerowa³ jej, ¿e mo¿e byæ z tego co¶ wiêcej, dlaczego na pocz±tku nie da³ jej jasno do zrozumienia, ¿e nic z tego nie bêdzie? Co z tego, ¿e na propozycje pierwszego spotkania odpowiedzia³ "nie". Ma³o takich sytuacji, gdzie ludzie graj± ze sob± i udaj± brak zainteresowania? A mo¿e po prostu nie mia³ wtedy czasu? ![]() Faktem jest, ¿e to co siê dzia³o nie jest normalne, ¿e powinna to zakoñczyæ dawno temu i nie daæ siê wci±gn±æ, ¿e nie powinna tak o niego zabiegaæ. Oby¶ autorko wyci±gnê³a wnioski z tej sytuacji, oby¶ nie pakowa³a siê drugi raz w to samo, a przede wszystkim z tym samym facetem (olej go ca³kowicie, nawet je¶li kiedy¶ wyka¿e normalne zainteresowanie - nie ma sensu byæ z kolesiem, który zwodzi i oszukuje). Teraz ju¿ powinna¶ wiedzieæ, ¿e o zainteresowanie nie powinno siê walczyæ, zw³aszcza tak. Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2013-02-14 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Hmmm...
Chora sytuacja nie trwa³a 2 lat. Trwa jakie¶ 8 miesiêcy oststnie. Pocz±tkowo by³ to miesi±c, dwa, ¿e faktycznie czeka³am na jego dzia³anie, bo obiecywa³, ¿e bêdzie, ¿e mamy szansê. Zawiód³, wiêc chcia³am siê odci±æ. Jednak znów mnie przyci±gn±³ i sprawi³, ¿e czeka³am ca³e wakacje na kontynuacje znajomo¶ci w pa¼dzierniku jak wrócimy na studia. Zawodzi³ znów i znów. Ja odpuszcza³am i wraca³am. POWTÓRZÊ: leczê siê z tego. Proszê nie przekonywaæ mnie ¿e ten facet nie okazywa³ ¿adnego zainteresowania i w ¿aden sposób nie mobilizowa³ mnie do czekania na lepsze dni. Jestem mu wdziêczna, ¿e odpowiedzia³. ¯e to on zdecydowa³ siê to przerwaæ skoro ja nie potrafi³am zrozumieæ, ¿e tak siê z nikim nie postêpuje. Przyk³ad znaku ? SMS: cze¶æ, choinka ju¿ ubrana ? ![]() za chwilê na fb: choinka ju¿ ubrana, wiadomka ![]() zbieg okoliczno¶ci? tylko takich zbiegów okoliczno¶ci kiedy wykorzystywa³ identyczne sformu³owania by³o du¿o wiêcej. WY¦MIEJCIE I ROZSZARPCIE. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.