|
|
#61 | |
|
sissy that walk
|
Dot.: Co powiedzieć jego dziewczynie?
A po co te skrajności? Są mężczyźni skur***ny, tak samo jak są takie kobiety. I analogicznie - u obu płci występują sensowne, odpowiedzialne typy. Widocznie ktoś Cię kiedyś bardzo skrzywdził, ale to nie daje Ci prawa do oceny całego gatunku ludzkiego.
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi, że miałaś do czynienia z kimś takim, ale to nie znaczy że wszyscy sa zli i brzydcy, zdajesz sobie z tego sprawe...prawda?
|
|
|
|
|
#63 |
|
po drugiej stronie szafy
|
mary_poppins, przyznałabyś się lepiej ile aborcji na życzenie eksów miałaś, a nie wybielasz te szumowiny ;P
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś mieć bardzo ciężkie życie, przykro mi tylko to nie powinno wpływać na postrzeganie prawdziwego świata co niestety widać u ciebie już wystąpiło...
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, w każdym razie rozumiem podejscie dziewczyny, nie rozumiem podejścia jak można wybierać się we 2 z zajętym facetem na ferie. Choćbyś nie wiem jak czyste zamiary miała takich rzeczy się po prostu nie robi i tyle. |
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Ale nie wyobrażałam sobie bez nich życia!
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
ze jedziecie na ru.chansko i on chce od niej odpoczac - na pewno go pusci
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Autorka wątku coś się nie odzywa, a szkoda.
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
zamilkła na wieki wieków
tez jestem ciekawa co autorka ma do powiedzenia.
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
przecież autorka nie zamierza z nią rozmawiać, szuka wymówki, którą chłopak będzie mógł dziewczynie powiedzieć.
Co do tego, że dziewczyna jest taka zaborcza o Twojego przyjaciela, cóż, ma rację, wlaśnie kombinujecie, jak z niej zrobić idiotkę. Współczuję jej, zdrowy związek to dziewczyna przed kumpelą, facet przed przyjacielem, to ciężko porównywać, ale mam na myśli to, że jeśli dziewczyna chłopaka jest zazdrosna o przyjaciółkę to życzliwa przyjaciółka wycofuje się i nie wybiera się na intymne wypadziki w z noclegami tylko we dwoje; zostawia problem zazdrości dziewczyny chlopakowi i stara się nie zaogniać sytuacji pomiedzy nimi. Ty tego nie rozumiesz bo ewidentnie chciałabyś, by z nią zerwał, bo Ci panna nie pasuje, albo po prostu wyrwala Twojego kolegę i jesteś o nią zazdrosna do czego się nie przyznajesz. Więc nie mam zielonego pojęcia co Twój niedoszły czy przyszły chłopak mógłby jej powiedzieć, może coś w stylu ''odpuścmy to sobie, nie pasujemy do siebie, bo ja chcę spędzać czas z koleżanką z nie z tobą?''.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej ,żeby się nie pogrążała bardziej prawda jest taka,że i tak zrobią swoje.żal mi dziewczyny tego chłopaka,a autorka,no cóż,oby sie nie przejechała na własnym gównie
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-02-14 o 18:02 |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się ze słowami jednej z dziewczyn, jedźcie sobie gdzie chcecie i zostawcie to biedne dziewczę w spokoju, ona pewnie nadal wierzy, ze chłopak ją kocha .... Jak tak bardzo mu źle i taki to toksyczny związek, to niech ją rzuci ...., a nie wyżala się koleżance, która niestety nie ma zbyt wiele taktu ..., nie wiem czy to czasem nie z racji wieku.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
szkoda dziewczyny... a żal chlopaka za glupote, robić takie rzeczy i dawać się namowic na klamstwa, a druga rzecz woli jechac gdzieś na noc z kolezanka niż czas spędzić z dziewczyną, a chociaż ją zabrać, brak mi słów.
|
|
#74 |
|
jestę wieszczę
|
Dziewczynie się nie dziwie. Ma rację. Też bym swojego faceta nie puściła na wyjazd z koleżanką.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że zalezy Ci na nim nie mniej niz jego dziewczynie
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/ Blogi o związkach i seksie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672894 (zapraszam do wrzucania linków do ciekawych blogów i postów) Edytowane przez Ines_Ines Czas edycji: 2013-02-14 o 23:31 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
A ja się wypowiem z drugiej strony barykady tj. "TOXIC" girlfriend.
Mój były chłopak też miał taką koleżankę, najpierw ona go ciągle zapraszała do siebie na imprezy (oczywiście pomijając mnie w tych zaproszeniach) i początkowo odmawiał a jak mu przestało zależeć na mnie to się zaczęły potajemne 'piwka' + "nie chciałem Ci mówić, zawsze dziwnie reagowałaś na A." a w końcu wyjazd do niej na kilka dni (bez mojej wiedzy). Jak się można domyślić nie jesteśmy już razem ;ddd Z nią to i tak podobno rzeczywiście tylko kumplują się ale jak tu nie być toxic z takimi facetami. Złe intencje 'koleżanek" bardzo łatwo wyczuć, czasem można nadinterpretować ale z reguły dziewczyna drugą dziewczynę wyczuje. Nie wiem jak można namawiać kogoś do tak perfidnych kłamstw, ten chłopak pewnie potem by się wykręcał: "no zależy mi na tobie, chciałem sobie tylko odpocząć i się rozerwać, a wiedziałem, że się będziesz denerwować." KLASYKA, a ten wątek jest strasznie przygnębiający. I jak tu wierzyć w przyjaźń damsko-męską?? Mój obecny chłopak ma trochę koleżanek, ja powiedziałam, że żeby akceptować muszę wszystkie poznać, zresztą czuję się najważniejsza dla niego więc nie wymyślam sobie jakiś historii, ale wiemy co by było nie do zaakceptowania np. wyjazd we dwoje z koleżanką WTF??? |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wasza relacja to nie przyjaźń damsko-męska, ale jakiś dziwny trójkąt, w którym Ty rywalizujesz z jego dziewczyną, facet jak ostatnia sierota notorycznie kłamie, a jego dziewczyna jest zazdrosna, bo nie ma klapek na oczach. I jeszcze szukasz dla nie wymówki, brawo
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jesteś wyrachowana, nakłaniasz kolegę, żeby skłamał przed dziewczyną. Ciekawe czy będzie taki głupi i Cię posłucha. Wtedy wyjdzie kto jest dla niego ważniejszy: Ty czy ona
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Bóg mnie broni przed takimi facetami
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Po co takie podchody? Niech się autorka weźmie w parę z tym gościem, a tej biednej dziewczynie, niech oboje dadzą spokój...
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Być może :P. A "tą złą" nadal będzie ta biedna dziewczyna.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.