Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 10:07   #2611
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
po melisie z 5razy wstaję do wc
no jak piję na noc to też wstaję dlatego staram się tak koło 18 ostatnią wypić
Stary 2013-02-15, 10:08   #2612
Lublana
Zadomowienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Lublana ja zakupiłam 5kg do koloru teraz żałuję, że się pospieszyłam, ale 3 zeta jestem w plecy raptem, więc tragedii nie ma
kurde ja się w ogóle nie znam na tym ile proszku schodzimoże kupię to 5 kg do kolorów w tym makro, niech leży, lepiej kupić niż później wychalapać cały proszek w miesiąc i się wkurzaćjeszcze w Lidlu w poniedziałek jest Lovela za 22 zł 2 kg albo 2,2 kg jakoś tak. Nigdy się nie interesowałam, ale moze ta Lovela często jest na promocjichyba, że teraz jakiś wysyp na naszą zgubę, bo sie wyluzujemy zamiast robić wojenne zapasy
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:10   #2613
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
na prawdę działało? bo ja nie raz kupowałam jakieś plastry pianki i
działało..i to jak..
a cena jaka przyjemna
poprostu sie psikało,stało,siedziało 10-15minut, spłukiwało i było cudnie gładko
smród obrzydliwy ale skuteczność super. ale je wycofali kupe czasu temu..

veet ma chyba coś podobnego ale za ok 50pln/tuba co jest kompletnie nieopłacalne..poza tym niedokładnie chwyta

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:11   #2614
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ja też nie piję w ogóle alko i jakoś da się z tym żyć. Nie muszę się zastanawiać czy 2 % szkodzi czy nie szkodzi Nawet jeśli nie, to ja mam 100% pewność, że nie zaszkodzę Jeszcze przyjdzie czas na driny ze słomką, póki co ostro pędzę w sokowirówce soki marchwiowe, jabłkowe, czasem jakiś seler i pietrucha i jest git
hehe też jestem sokomiszczuniem w tej ciąży
Stary 2013-02-15, 10:11   #2615
xal
Zakorzenienie

Cytat:
na prawdę działało? bo ja nie raz kupowałam jakieś plastry pianki i
Na moje krzaki też nic nie działało z takich pianek co to "nałóż i spłucz", kremy owszem, ale musiałam mocno łopatkami ściągać więc bardzo podrażniało.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:11   #2616
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

czytnik ebooków to fajna rzecz tylko taki z elektronicznym papierem, żeby nie męczył oczu
ja chciałam lody z bitą śmietaną, ale tak się najadłam obiadem że nie byłam w stanie zmieścić lodów. więc deser przełożyłam na niedzielę
Wiemy,że tylko papier elektroniczny już od grudnia się rozglądałam bo doszłam do wniosku, ze kupowanie książęk po 35zł to jest bez sensu. Dla mnie czytnik ma służyc do czytania a nie do internetu, zdjęć i muzyki. Jakbym chciała tego wszytskiego to kupiłabym tablet,a nie czytnik.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:11   #2617
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mnie ostatnio szanowne teściostwo namawiało, bo przecież odrobinka nie zaszkodzi.
mnie rodzinka TŻta namawia za każdym razem jak u nich jestem, bo przecież mi nie zaszkodzi. I kurna nie wystarczyło powiedzieć raz "nie mam zamiaru pić alkoholu w ciąży" tylko za każdym razem namawianie
Stary 2013-02-15, 10:12   #2618
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
ja za duży cykor jestem ,ale założenie dg na miesiac przed porodem jest chyba najlepszą możliwą opcją-płacisz RAZ jedną dużą składkę i dostajesz kuupe kaski potem,przez cały macierzyński
ja jednak jestem cykor i zaczęłam w grudniu

różnie ludzie robią, ja na szczęście dostałam umowę o pracę, ale gdybym nie dostała to pewnie też bym kombinowała ja się tam urzędów i pań z okienek nie boję tym bardziej jeśli wszystko jest załatwiane legalnie.

Kinga- pytałam wczoraj ale może nie zauważyłaś, ten napar z malin i wiesiołka to od kiedy powinno się pić, od 35 tc?
Stary 2013-02-15, 10:12   #2619
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Na moje krzaki też nic nie działało z takich pianek co to "nałóż i spłucz", kremy owszem, ale musiałam mocno łopatkami ściągać więc bardzo podrażniało.
to właśnie było bezłopatkowe!
bo łopatek niecierpię

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-15, 10:13   #2620
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Generalnie wegetuję chyba...
Od 9 do 22 byłam poza domem.
Babci pękł ten tętniak w nocy.
Operowali 5 godzin.
Zalał całą lewą półkulę.
Lekarze nie dają szansy, a jeśli zdarzy się cud to ubytek neurologiczny tak duży, że nie mamy póki co o czym rozmawiać.
Babcia na intensywnej terapii, oddycha maszyna, pełno kabli, brak połowy pokrywy mózgu.
Straszne przeżycie, straszny ból.
Cierpię ja - mam nadzieję, że ona nie.
Nie wiem - może samolubne, ale powiedziałam jej, że nie chce by się męczyła, że bardzo ją kocham, ale pozwalam jej odejść mimo, że jest mi najbliższa, że dam sobie radę, ale nie chce by cierpiała.
Ma obrzęk mózgu, nie wiem czy słyszy.
Ale poleciała jej jedna łza.
Po prostu ból rozrywa mi serce...
Więcej nie będę pisać, bo co mam psuć nastrój.

Na szczęście ze mną i Matyldą wszystko w porządku.
Wizytę miałam o 21:30 , ale siedział ze mną i rozmawiał długo...
Generalnie moje życie zmieni się na zawsze i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić...
współczuję tak mi przykro, i tak bardzo chciałabym żeby było lepiej

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja takze wole dac Michasiowi soczek albo kakao hehehe
kakao ja lubiłam karmi przed ciążą, teraz mi średnio smakuje. ale kakao czy inkę z mlekiem to zawsze bardzo chętnie wypiję

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
przeczytałam tylko początek i wyobraziłam sobie takie stado nachlanych mamuś
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:15   #2621
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
różnie ludzie robią, ja na szczęście dostałam umowę o pracę, ale gdybym nie dostała to pewnie też bym kombinowała ja się tam urzędów i pań z okienek nie boję tym bardziej jeśli wszystko jest załatwiane legalnie.

Kinga- pytałam wczoraj ale może nie zauważyłaś, ten napar z malin i wiesiołka to od kiedy powinno się pić, od 35 tc?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2100 tu jest ten post

Laura

Stary 2013-02-15, 10:16   #2622
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
do komody nie mam worków próżniowych. Ciuszki były prane przez moją mamę wcześniej i dalej czuć świeżością więc myślę że przez te dwa miesiące nic im nie będzie.

pawie oczko ale Ty poszłaś na L4 więc zatrudnienie liczy się od dawna a mi chodzi czy mogę np zatrudnić się gdzieś teraz- już bez L4.

axella ja zauważyłam że mi bardzo pomaga picie melissy. Jakoś lepiej mi się śpi.
ja też nie mam takich worków, ale zamierzam kilka kupić. widziałam w jysku w ogóle moja szwagierka mówiła, żebym te ciuszki, które od niej dostała wyprała 2 razy, najpierw w jakimś normalnym proszku np. vizirze a dopiero później w lovelli

Co do zatrudnienia to wydaje mi się, że możesz. Ale tak jak pisałam najlepiej spytać jakieś księgowej.

Melissa działa cuda też od jakiegoś czasu piję. Ostatnio kupiłam w rossmanie melisse z gruszką pycha
Stary 2013-02-15, 10:17   #2623
axella
Zakorzenienie

GG do axella

znalazłam tę piankę i jestem w szoku!

to był mój najcudowniejszy kosmetyk!! ja wrażliwiec straszny,nawet mydło mnie potrafi uczulić...
o raaaanyyyyy....
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ow-pianka.html

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-15, 10:17   #2624
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
udanego wyjazdu w takim razie
coś nas ostatnio zaniedbujesz
dzięki ja zaniedbuję? niemożliwe

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jest mi cholernie ciężko, ale nie będę Wam smucić, bo to wątek, w którym powinny być same radości
Nie było telefonu przez noc, więc znaczy, że żyje
Brak wiadomości - to dobra wiadomość.
Niestety nie udzielają inf telefonicznie i jeździmy codziennie po 50 km w jedną stronę.
Nawet gdyby to było 500, to i tak byśmy jeździli.
Motylku kochany, pisz jeśli ci to pomaga

Cytat:
Witam piątkowo i w 30 tc!
za 30t
Stary 2013-02-15, 10:17   #2625
karolinko
Raczkowanie

muszę spróbować
karolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:18   #2626
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
kurde ja się w ogóle nie znam na tym ile proszku schodzimoże kupię to 5 kg do kolorów w tym makro, niech leży, lepiej kupić niż później wychalapać cały proszek w miesiąc i się wkurzaćjeszcze w Lidlu w poniedziałek jest Lovela za 22 zł 2 kg albo 2,2 kg jakoś tak. Nigdy się nie interesowałam, ale moze ta Lovela często jest na promocjichyba, że teraz jakiś wysyp na naszą zgubę, bo sie wyluzujemy zamiast robić wojenne zapasy
Ja też nie wiem ile schodzi, ale prawda jest taka, że prać trzeba będzie już ciągle w tym proszku, więc na pewno się nie zmarnuje Właśnie i ja nie wiem o co chodzi z tymi promocjami. Wiem, że w Rossmanie jest drogo, bo 3,6kg kosztuje chyba 42 zł.... Ja mam 5 kg i na pewno póki co nie dokupię

Cytat:
Przepraszam Cię Kochana, w tym gąszczu wiadomości można coś przeoczyć, wybacz mi Po skończonym 36 tc Ale proszę Was bardzo zapytajcie swoich lekarzy czy położne, bo różne są o tym opinie... Ja zaufam swojej położnej i będę to piła.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:19   #2627
xal
Zakorzenienie

Cytat:

to był mój najcudowniejszy kosmetyk!! ja wrażliwiec straszny,nawet mydło mnie potrafi uczulić...
o raaaanyyyyy....
Na KWC jest, ale czy będzie na półkach w sklepie?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:21   #2628
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
nałożę trochę podkładu coby nie straszyć ludzi i zbieram się do lekarza
Powodzenia!

Cytat:
mam już 1,8 kg do białego i 1,8 kg do kolorów to chyba sobie daruję... ale kupiłam opakowanie za 17 zł, więc podobnie cenowo. Zapytam mamy co sądzi, bo może podjade do Makro... chcoiaż takie proszek 1,8 kg to na długo powinien starczyć????
Mi się wydaje, że te 3,6 kg, które masz starczy Ci na długo, zwłaszcza, że do pieluch używa się tylko połowe zalecanej ilości proszku. Ale może się mylę

Lublana, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej babci Jeszcze do tego bylaś w ostatnim czasie w szpitalu... Nie skarżysz nam się wcale, ale napewno też swoje przeżywasz. na pocieszenie i w ramach zrozumienia, choć wiem, że silna z Ciebie babka i dobrze sobie ze wszystkim radzisz
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:23   #2629
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Na KWC jest, ale czy będzie na półkach w sklepie?
nie ma...
jest nawet w "kosmtykach zapomnianych"
wycofali może dla tego,że takie złe na niego były reakcje

dobrze,że mnie podrażnienia ominęły

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:

ja zapłacę marcową duuzą składkę i tez będzie dobrze
moga mi skoczyć

legelnie jest, nie kradnę, nie oszukuje.. podwyższam podstawę i już

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-15, 10:25   #2630
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

o raaaanyyyyy....
też bym chetnie wypróbowała

Laura

Stary 2013-02-15, 10:26   #2631
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
hehe też jestem sokomiszczuniem w tej ciąży
sokomiszczunio cudne słowo

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Jakbym chciała tego wszytskiego to kupiłabym tablet,a nie czytnik.

Cytat:
mnie rodzinka TŻta namawia za każdym razem jak u nich jestem, bo przecież mi nie zaszkodzi. I kurna nie wystarczyło powiedzieć raz "nie mam zamiaru pić alkoholu w ciąży" tylko za każdym razem namawianie
ja kończę temat mówiąc że prowadzę auto, i ten argument działa. aczkolwiek wkurza mnie to. bo jeśli mam ochotę spróbować alkoholu, to zamoczę sobie usta w kieliszku męża..

nadrobiłam
to wracając do walentynek: byliśmy wczoraj z mężem na tej walentynkowej lekcji tańca. uśmiałam się ze swojego kalectwa w tej dziedzinie, a mąż się tylko wkurzał że coś nam nie wychodzi bo przejmuję prowadzenie ale najzabawniejsze że dostaliśmy wyróżnienie za nasz taniec-improwizację tylko nie wiem czy to w kategorii parodia tańca, czy z litości żeby się nie zniechęcać
Stary 2013-02-15, 10:28   #2632
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
o dziękuję pięknie
Stary 2013-02-15, 10:29   #2633
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się porannie przy Ince

Tak na szybko chciałam napisać, że w Makro od 19 lutego będą proszki Lovella 5kg za ok 39 zł - jeśli macie kartę albo znajomych, którzy mają to myślę, że warto zakupić
w lidlu jest od poniedziałku 2,8 kg za 22 zł to chyba nawte taniej wychodzi
Stary 2013-02-15, 10:30   #2634
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

Przepraszam Cię Kochana, w tym gąszczu wiadomości można coś przeoczyć, wybacz mi Po skończonym 36 tc Ale proszę Was bardzo zapytajcie swoich lekarzy czy położne, bo różne są o tym opinie... Ja zaufam swojej położnej i będę to piła.
okej bo mnie to bardzo zainteresowało spytam mojego gin, za tydzień
Stary 2013-02-15, 10:35   #2635
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
w lidlu jest od poniedziałku 2,8 kg za 22 zł to chyba nawte taniej wychodzi
prawie na to samo, ale jak w makro będzie za 39 zł, to wyjdzie niecałe 6 groszy taniej za kg
Stary 2013-02-15, 10:39   #2636
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
w ogóle moja szwagierka mówiła, żebym te ciuszki, które od niej dostała wyprała 2 razy, najpierw w jakimś normalnym proszku np. vizirze a dopiero później w lovelli
eee bez sensu, wypierz od razu w Loveli, po co dwa razy prać
no i gratuluję 30 tcja jutro zaczynam 29 tc i tak czekam do tego 30 tc, bo to taka magiczna granica

Cytat:
Ja też nie wiem ile schodzi, ale prawda jest taka, że prać trzeba będzie już ciągle w tym proszku, więc na pewno się nie zmarnuje Właśnie i ja nie wiem o co chodzi z tymi promocjami. Wiem, że w Rossmanie jest drogo, bo 3,6kg kosztuje chyba 42 zł.... Ja mam 5 kg i na pewno póki co nie dokupię

fajnie jest być cwanym i kupić taniejnigdy jakoś specjalnie nie patrzyłam na ceny, bo byłam przekonana, że róznice w cenach to kwestia złotówki a jednak jak człowiek się przyjrzy to idzie więcej zaoszczędzić, w ciązy mi się takie polowanie na promocje nasiliło i strasznie mi się to podoba
No nie dokupuj, bo 5 kg to duuuuużo. Ja może tego lidlowego kupię 2,2 kg i wtedy będę miała 4 kg, wcale nie tak znowu gorzej od Ciebie

Też będę piła ten napar, bo bardzo nie chciałabym przenosić.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że te 3,6 kg, które masz starczy Ci na długo, zwłaszcza, że do pieluch używa się tylko połowe zalecanej ilości proszku. Ale może się mylę

Lublana, bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej babci Jeszcze do tego bylaś w ostatnim czasie w szpitalu... Nie skarżysz nam się wcale, ale napewno też swoje przeżywasz. na pocieszenie i w ramach zrozumienia, choć wiem, że silna z Ciebie babka i dobrze sobie ze wszystkim radzisz
no tylko jeszcze ubranka a rzekomo często się pierze... ja się nie znam, bo my mało proszków zużywamy, głownie w kulach piorących pierzemy.

DziękiNie skarżę się, bo jakoś nie mam takiego charakteru, ze skupiam się na przykrych sprawach, one są i od nich nie ucieknę, ale staram się iść do przodu i nie oglądać za siebie, jakoś bardziej wole się skupić na konkretnym działaniu niż rozpamiętywać nieszczęściawiadomo są gorsze chwile, ale to się wypłaczę mężowi i jest okz resztą nie sądzę, że ktoś tutaj by się przejął o co oczywiście nie mam żalu, bo to zupełnie nie w moim stylua ludzie mają większe problemy niż moje. No i mam tez przyjaciółki, których wprawdzie nie obciążam też moimi problemami, ale zawsze gdzies mi tam skopany humor podreperują

Edytowane przez Lublana
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:40
Stary 2013-02-15, 10:40   #2637
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
marchewka to może z rozpędu jeszcze moją doprowadzisz do porządku?
hehe na razie umyłam górne fronty i już się zmęczyłam..

Cytat:
Witam piątkowo i w 30 tc!

o kurcze 30 tc..

Cytat:
To są proszki dla maluszków, bo ja jeszcze zielona jestem? A płynów nie widziałaś może w promocji Jakoś jak mało rzeczy i ręczne pranie to wolę płyn bo mam wrażenie szybciej się rozpuszcza, ale to może być subiektywne wrażenie.
Też muszę się do kuchni z zapasem siły wybrać i ogarnąć.
tak mają mniej uczulający skład, ale czy faktycznie czy chłyt marketingowy się okaże

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
A do Szwejka nie chodzimy bo mój mąż się tam oświadczył swojej byłej narzeczonej więc mnie jakoś tam nie ciągnie, a szkoda, bo dużo dobrego słyszałam i o jedzonku i cenach
szkoda, że tak zmarnował fajną restaurację.. to nasza z TZtem ulubiona.

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:41   #2638
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Przyszedł mi zwrot z PITa z 2011
do ręki Pani przyniosła
niedużo ale jak cieszy

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-15, 10:42   #2639
banka26
Zakorzenienie

Cytat:

MoTyleKsw nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak cierpisz. Trzymaj się dzielnie

Dziewczyny wczoraj w nocy stwierdziłam że chyba JUŻ zacznę wszytsko prać i szykować. Robię się coraz cięższa i coraz szybciej się męczę. Wczoraj robiłam sobie pod prysznicem peeling kawowy i tak się przy tym zmachałam że później z godz musiałam odpoczywać głupie czynności jak ugotowanie obiadu czy nawet pójście do sklepu mnie męczą coraz bardziej. Więc wolę się za to wszystko zabrać teraz bo gdzie ja później będę mieć siły na prasowanie
Kurde jak ja się teraz tak czuję w połowie siódmego miesiąca to co będzie w ósmym i dziewiątym
ojj bedzie gorzej hehehhe

HUMP a mi tez sie pozmienialo - najbardziej na slodycze mnie te ciaze przestawilyyyyy
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:44   #2640
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
HUMP a mi tez sie pozmienialo - najbardziej na slodycze mnie te ciaze przestawilyyyyy
ja tez własnie się strasznie słodyczowa zrobiłam co dawniej słodycze mogłoby dla mnie nie istnieć, uwielbiałam za to makarony, które w ciąży jadłam raptem kilka razy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości