Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 252 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-15, 17:32   #7531
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

a ja mam koleżankę, która na codzień chodzi w rozpuszczonych włosach , i na ślubie i weselu miała właściwie taka sama fryzurę, bo stwierdziła, że będzie się źle czuła w czymś totalnie dla niej nietypowym
wyglądała bardzo w porządku, i nawet welon miała wpięty i sie trzymał, wiec najlepiej zrobić jak sie komuś podoba, żeby potem jakaś dziwna fryzura nie dokuczała cały wieczór...
chociaż na długich włosach to ja zdecydowanie wolałam koki na imprezy - było mi dużo wygodniej

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 19:37   #7532
sija
Zadomowienie

Jak najbardziej wszystko zależy od tego jakie są włosy i od przyzwyczajeń Ja np. prawie zawsze noszę rozpuszczone włosy, czasem tylko kucyka, ale za to jak jestem w domu to prawie zawsze są związane. Jednak na wesele wolę mieć spięte bo faktycznie wygodniej. Co do tych strąków - to się odnosiło konkretnie do MOICH włosów, więc dziewczyny najlepiej posłuchajcie co mają do powiedzenia fryzjerki, które Was będą czasać Bo ja mam takie włoski że nawet jak się zakręci to po jakimś czasie się one prostują i wtedy zostaje zamiast pięknego loka smętny strąk
sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:08   #7533
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Wczoraj byłam w Lisa Ferrera i jak dla mnie to obsługa najgorsza wśród salonów markowych w Lublinie, rozczarowałam się. Zmierzyłam tylko jedną sukienkę którą zamawiałam do miary i podziękowałam. A z tym zamawianiem, to też bałagan. Miała być na piątek lub sobotę i Pani miała do mnie zadzwonić i się umówić na konkretną godzinę. W niedziele sama zadzwoniłam (bo w Lublinie jestem tylko w weekendy i to niektóre) i okazało się, że sukienka będzie w poniedziałek. Ja na to, że będę mogła ją zmierzyć dopiero w piątek, a pani, że oni ją za dwa dni odsyłają nie miałam wyjścia i pojechałam wczoraj, kolor ekri z tej kolekcji wyglądał jak pożółkły i jak tylko ją zobaczyłam to pomyślałam, że jakąś strasznie starą dają do mierzenia, później pani uświadomiła mnie, że to ekru i nie ma obecnie tych modeli w kolorze białym. Czyli nie dość, że porażka z sukienką, 20 zł na bilet stracone to jeszcze przy PKSie mi telefon z torebki ukradli
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:12   #7534
andzia27
Raczkowanie

Witam!
Jestem nowa na wizażu, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona "Lubelskich Panien Młodych"
Prześledziłam wcześniejsze wątki oczywiście pobieżnie bo tyle tego.
Ale już znalazłam przydatne tematy
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:14   #7535
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem nowa na wizażu, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona "Lubelskich Panien Młodych"
Prześledziłam wcześniejsze wątki oczywiście pobieżnie bo tyle tego.
Ale już znalazłam przydatne tematy
Jasne witaj i napisz cos o swoich przygotowaniach i gdzie robicie wesele i tp
Im wiecej nas tym lepiej wszyscy mile widziani prawda dziewczyny i rodzynku
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:15   #7536
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w Lisa Ferrera i jak dla mnie to obsługa najgorsza wśród salonów markowych w Lublinie, rozczarowałam się. Zmierzyłam tylko jedną sukienkę którą zamawiałam do miary i podziękowałam. A z tym zamawianiem, to też bałagan. Miała być na piątek lub sobotę i Pani miała do mnie zadzwonić i się umówić na konkretną godzinę. W niedziele sama zadzwoniłam (bo w Lublinie jestem tylko w weekendy i to niektóre) i okazało się, że sukienka będzie w poniedziałek. Ja na to, że będę mogła ją zmierzyć dopiero w piątek, a pani, że oni ją za dwa dni odsyłają nie miałam wyjścia i pojechałam wczoraj, kolor ekri z tej kolekcji wyglądał jak pożółkły i jak tylko ją zobaczyłam to pomyślałam, że jakąś strasznie starą dają do mierzenia, później pani uświadomiła mnie, że to ekru i nie ma obecnie tych modeli w kolorze białym. Czyli nie dość, że porażka z sukienką, 20 zł na bilet stracone to jeszcze przy PKSie mi telefon z torebki ukradli
Oj biedactwo
Stary 2007-03-15, 20:21   #7537
mila25
Raczkowanie

Bardzo mi przykro.. ale tak to czasem jest , że kłopoty chodzą stadami.
Stary 2007-03-15, 20:24   #7538
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Jasne witaj i napisz cos o swoich przygotowaniach i gdzie robicie wesele i tp

Nasz ślub jest 14.07.2007w kościółku w Niemcach, natomiast wesele w Nasutowie w Europejskim Domu Spotkań.
Jak narazie mamy tylko salę, zespół Alien i termin w kościele. To nie wiele ale dopiero po świętach reszta załatwień ponieważ mój TŻ jest zagranicą a ja nie mam zamiaru podejmować jakichkolwiek decyzji bez niego ma się rozumieć.
Stary 2007-03-15, 20:26   #7539
andzia27
Raczkowanie

Mi też przykro z powodu tej komóreczki ale jeszcze bardziej z powodu nie miłej obsługi w salonie
Stary 2007-03-15, 20:26   #7540
kasiakkk
Zadomowienie

witaj andzia27

Beata Marcina - doskonale Cię rozumiem - już myślałam, że tylko ja byłam niezadowolona z tej obsługi
A PKS-u wprost nienawidzę - portfel z dokumentami mi ukradli jakieś 3 tyg. temu
i teraz, żeby wziąć ślub muszę wyrobić dowód, który potem muszę zmienić , bo zmieni mi się nazwisko ech...

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:30   #7541
andzia27
Raczkowanie

Mam do was pytankochodzi mi o kamerzystę i fotografa jaka jestnajniższa i najwyższa cena za te usługi
Stary 2007-03-15, 20:31   #7542
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do was pytankochodzi mi o kamerzystę i fotografa jaka jestnajniższa i najwyższa cena za te usługi
Oj to rozne sa ceny jak dobrze poszukasz to chyba nie raz bylo o tym napisane
Stary 2007-03-15, 20:33   #7543
andzia27
Raczkowanie

A która z Was ślubuję tego samego dnia?I co już macie załatwione?
Stary 2007-03-15, 20:34   #7544
mila25
Raczkowanie

Nie wiem jak ze stawkami, ale chyba ciezko teraz bedzie kogos znalezc chyba ze z jakiejs poczatkujacej firmy
Stary 2007-03-15, 20:35   #7545
mila25
Raczkowanie

Cytat:
A która z Was ślubuję tego samego dnia?I co już macie załatwione?
My mamy ślub tydzien przed Wami. Zostal jeszcze jego garnitur, obraczki, moje buty ktorych szukam juz 2 m-c, :/ , 2 nauli i skupienie, kwiaty, i protokol chyba tyle
Stary 2007-03-15, 20:35   #7546
Beata Marcina :0
Raczkowanie

I dlaczego ja się tak boję 13. skoro zawsze mnie coś dopada 14. ?? Ale nie mogę tak mysleć, przecież będziemy mieszkać pod 14
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 20:38   #7547
mila25
Raczkowanie

Ech ja tez sie juz nie boje 13.. zdawalam 13 w piatek egzamin o 13 .. zdalam na 5
Stary 2007-03-15, 21:06   #7548
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
buuu ale może ich pozwiesz? za to, że nie dotrzymali umowy ustnej, żebyś mogła przymierzyć sukienkę w weekend, byłaś przez to zmuszona do jechania PKS-em w środę i Ci ukradli telefon... niech pokryją straty materialne i jeszcze jakieś odszkodowanko za niedogodności....?

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 21:30   #7549
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Nasz ślub jest 14.07.2007w kościółku w Niemcach, natomiast wesele w Nasutowie w Europejskim Domu Spotkań.
Jak narazie mamy tylko salę, zespół Alien i termin w kościele. To nie wiele ale dopiero po świętach reszta załatwień ponieważ mój TŻ jest zagranicą a ja nie mam zamiaru podejmować jakichkolwiek decyzji bez niego ma się rozumieć.
witaj Andzia!!, miło jest jak nasze grono się powiększa Ja co prawda ślubuje 21.07.07 ale to ten sam miesiąc i mamy ten sam zespół ALIEN . Mam pytanko w związku z tym, czy słyszałaś ich może na żywo i możesz coś więcej o nich powiedzieć?? Bo ja zamówiłam ich przez internet

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 07:58   #7550
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
witaj Andzia!!, miło jest jak nasze grono się powiększa Ja co prawda ślubuje 21.07.07 ale to ten sam miesiąc i mamy ten sam zespół ALIEN . Mam pytanko w związku z tym, czy słyszałaś ich może na żywo i możesz coś więcej o nich powiedzieć?? Bo ja zamówiłam ich przez internet

Na żywo ich nie słyszałam ale wiele osób mi go polecało mam nadzieję że nie będziemy żałować.
A co do znalezienia kamerzysty i fotografa to damy radę.po za tym nie należę do tych osób które przez powiedzmy dwa lata przeżywają i praktycznie "żyją" organizacją ślubu i wesela.
Moim zdaniem mam jeszcze wystarczająco dużo czasu a najważniejsze jest to co do siebie czujemy i bardzo kochamy sie.

Stary 2007-03-16, 08:39   #7551
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Ja również będę ślubować w kościele w Niemcach, bo to moja parafia - tyle, że 16.08.2008
I również przy szukaniu sali brałam pod uwagę Nasutów - tylko na takie większe wesele, jak będzie moje to oni rozstawiają namiot obok budynku - a ja nie chcę w namiocie. Ale jeśli gości jest mniej i impreza jest w środku to ogólnie pięknie się to wszystko prezentuje - sama widziałam jakieś 4 lata temu

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 09:48   #7552
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi czy któraś z was kupowała przez allegro zaproszenia?mam troche mieszane uczucia:/
Wiem, że odpisuje z dużym opóźnieniem, ale niestety komputerek sie zepsuł, Ja kupowałam zaproszenia na allegro własnie wczoraj do mnie przyszły czekałam na nie ok 2 tyg, ale warto było uwazam ze są duuuuuzo ładniejsze w rzeczywistosci jestem bardzo pozytywnie zaskoczona narazie zamówiłam 10 tak na próbę ale napewno bede zamawiała wszystkie

ps. zgadnijcie jaka była pierwsza stronka na którą zajrzałam po 2 tygodnowym rozstaniu z internetem ..... pytanie retoryczne
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 10:05   #7553
tola3804
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Jestem wykończona po tym tygodniu. Normalnie moje życie kręci się wokól pracy. Jestem totalnie przepracowana, niewyspana i siedzę dzisiaj w pracy praktycznie nieprzytomna... No ale na szczęście dziś piątek. Nawet nie wyobrażacie sobie, jak bardzo mnie to cieszy! No ale o odpoczynku nie ma mowy. Jutro cały dzień rozwozimy zaproszenia po rodzinie mojego TŻ, więc czeka mnie wyjazd do Poniatowej. Potem szybko do Lublina na tańce, a potem znowu do Poniatowej. I taka sobota... No, ale jest jeszcze niedziela. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż na chwilę przysiąść na czterech literach i odpocząć. Pozdrowienia dla Was wszystkich!
Stary 2007-03-16, 11:27   #7554
pola_m
Wtajemniczenie

Witajcie Dziewczyny i Rodzynku
U nas przygotowania "materialne" przygasły,przytlumione troche przygotowaniami do wesela brata-w kwietniu.Za to koncentrujemy sie teraz troche na "duchowej" stronie- chodzimy na nauki do dominikanow i jest genialnie
Poza tym ja sie skupiam na walce o ladna cere...Soczki marchewkowe,herbatka z bratka,platki owsiane...
Jesli chodzi o fryzure,ja raczej koczek tylko chce zeby byl maksymalnie naturalny-bez jakis tapirow nablyszczaczy i brokatow.Bede sie pewnie czesac u p.Iwony ze Studia Modnej Fryzury na Okopowej(mam nadzieje ze bedzie mogla przyjechac do mnie do Motycza).Zastanawiam sie tylko z jakim wyprzedzeniem mam sie z nia umawiac...Slub dopiero w sierpniu wiec jeszcze prawie pol roku

tola,badz dzielna,na pewno znajdziesz chwilke na relaksik
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 12:04   #7555
Wojtusia
Zakorzenienie

Witaj andzia27 moja imienniczka swoja drogą
Jak dzisiaj popatrzyłam na kalendarz to sie troche przestraszyłam, bo tylko miesiąc został do naszego ślubu! Ale większość rzeczy mamy juz załatwione...chyba
Zaproszenia rozwieźliśmy, obrączki mamy, stroje , dekorację na samochód, kotyliony, alkohol (oprócz wina, moze dzisiaj je kupimy w makro), bukiet muszę zamówić, fryzurę wybrałam już i juz nie wiem co jeszcze...
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 12:28   #7556
Anex
Rozeznanie

Talking Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Witaj andzia27 moja imienniczka swoja drogą
Jak dzisiaj popatrzyłam na kalendarz to sie troche przestraszyłam, bo tylko miesiąc został do naszego ślubu! Ale większość rzeczy mamy juz załatwione...chyba
Zaproszenia rozwieźliśmy, obrączki mamy, stroje , dekorację na samochód, kotyliony, alkohol (oprócz wina, moze dzisiaj je kupimy w makro), bukiet muszę zamówić, fryzurę wybrałam już i juz nie wiem co jeszcze...
C

Ciekawe czy ja też będę się tak stresować miesiąc przed <haha>
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 14:29   #7557
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
C

Ciekawe czy ja też będę się tak stresować miesiąc przed <haha>
Pewnie tak u mnie ten stres polega na tym ze boję sie czy o niczym nie zapomnielismy, a samego ślubu się nie boję, mój kochany też nie. Nie możemy sie już doczekać
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 17:10   #7558
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja również będę ślubować w kościele w Niemcach, bo to moja parafia - tyle, że 16.08.2008
I również przy szukaniu sali brałam pod uwagę Nasutów - tylko na takie większe wesele, jak będzie moje to oni rozstawiają namiot obok budynku - a ja nie chcę w namiocie. Ale jeśli gości jest mniej i impreza jest w środku to ogólnie pięknie się to wszystko prezentuje - sama widziałam jakieś 4 lata temu
Ten kościółek to też i nasza parafia bo we dwoje jesteśmy z Niemiec. A nasze wesele właśnie ma być w namiocie bo jest na ok 150 osób ale mam świetną
dekorację do namiotu którą pomoże nam wykonać moja koleżanka z Wa-wy -
dekoratorka takowych imprez. Już nawet widziałam projekt tych dekoracji .A namiot widzieliśmy już w zeszłym roku taki bialutki z okienkami i dość duży.
Stary 2007-03-16, 18:13   #7559
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Beata Marcina współczuje Ci tej sytuacji z suknią, i wogóle z powodu straty telefonu-teraz trzeba się pilnować na każdym kroku, i mieć oczy dookoła głowy bo złodzieje grasują wszędzie.
tola3804 nie martw się i wypoczywaj przez weekend ile się da! Ja też planuję odespać cały tydzień w czasie tych 2 dni Powoli się przyzwyczajam do wstawania tak rano mimo dziś juz ledwo siedze ze zmeczenia.
Wczoraj bylam w zajezdzie gdzie mamy wesele, bardzo mnie podbudowala ta wizyta tam-pieknie odmalowane ściany, nowe firanki (haftowane) i białe obrusy, nowe klimatyzatory i inne dekoracje A co mnie zdziwiło że przyjechali ludzie i chcieli zarezerwowac sale na 2009 rok Czyli ludzie naprawde sa zapobiegliwi.
Jutro wyruszę w poszukiwaniu butów i innych dodatków. Rozejrzę się też za biużuterią i dodatkami pasmateryjnymi do sukni.Zyczę miłego wieczorka
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 18:17   #7560
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Zapomniałam dodać że zostało mi 100 dni do ślubu Ale ten czas leci szybko... A przed nami tyle załatwień jeszcze....
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości