Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 23:53   #4381
BioIvO
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Czasmi nie bez powodu nei ma kolejki.....
A wizyta.......lekarz miał coś koło 70 lat....nie słyszał (przy mnie zakładał sobie aparat słuchowy), nie widział (pomylił dowód osobisty z niebieska wizytówką ).
Jego sprzęt był przedwojenny (lamka na głowe i plastikowy stożek, jak 10 lat temu chodziłam do lekarza sportowego to mieli lepszy sprzęt).....a jego dniagnoza......mój problem z uszami (który pojawia się co jakiś czas od kilku miesięcy jest spowodowany przeziębieniem i zapisał mi rutinoskorbin i tabletki musujące. Normalnie szok, ze w takim mieście jak poznan jesszce pracują tacy ludzie.
(Nie mam nic do starszych osób ale jak lekarz nie widzi, nie słyszy a jego dniagnoza jest idiotyczna to sory....)
Też tak myślę. Raz w obcym mieście trafiłam na takiego ginekologa. Na NFZ a przyjmuje od ręki i bez rejestracji. Wszyscy inni kazali czekać minimum 2-3 tyg. a tu proszę bez problemu.
Przychodnia była bardzo stara i w podejrzanej dzielnicy ale to nic. Nawet dość wiekowy lekarz nie był taki zły. Ale gdy zobaczyłam fotel zrobiony z samych płyt sklejkowych (dokładnie takich jak ławki w szkole) i metalowych "strzemion" a pod spodem leżała prastara emaliowana miednica, to się przeraziłam. W takim gabinecie można kręcić filmy o latach 60. Nie dziwie się, że w tej przychodni to lekarz czeka na pacjentki a nie odwrotnie.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.

Edytowane przez BioIvO
Czas edycji: 2013-02-15 o 23:55
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 01:07   #4382
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
Czasmi nie bez powodu nei ma kolejki.....
Akurat przypomniało mi się coś na ten temat
Od dłuższego czasu jak jestem w górach na dużej wysokości mam problemy z uszami....jak byłam w polsce to mama zapisała mnie do laryngologa (miał termin już na za dwa dni).
A wizyta.......lekarz miał coś koło 70 lat....nie słyszał (przy mnie zakładał sobie aparat słuchowy), nie widział (pomylił dowód osobisty z niebieska wizytówką ).
Jego sprzęt był przedwojenny (lamka na głowe i plastikowy stożek, jak 10 lat temu chodziłam do lekarza sportowego to mieli lepszy sprzęt).....a jego dniagnoza......mój problem z uszami (który pojawia się co jakiś czas od kilku miesięcy jest spowodowany przeziębieniem i zapisał mi rutinoskorbin i tabletki musujące. Normalnie szok, ze w takim mieście jak poznan jesszce pracują tacy ludzie.
(Nie mam nic do starszych osób ale jak lekarz nie widzi, nie słyszy a jego dniagnoza jest idiotyczna to sory....)
Czasami pewnie tak, ale ta Pani jest akurat ok - byłam u niej ze dwa razy, wysłuchała mnie dokładnie, zleciła badania, zapytała o cytologię, zbadała piersi, nie mam jej nic do zarzucenia w sumie - trafiałam na gorsze. Może nie była jakaś słodko-pierdząca, ale za to rzeczowa i nie traktowała nikogo na odwal.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:58   #4383
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
"Twoje" województwo. Niestety, nie Trójmiasto. Miasto niewiele ponad 50 tyś. mieszkańców, sześciu ginekologów przyjmujących na NFZ. Lekarz przyjmujący cztery razy w tygodniu.

Czytając Wasze odpowiedzi szczerze zazdroszczę.
Zapisywałam się na wizytę w kwietniu ub. i zaproponowano mi na 5 maja 2013. GINEKOLOG ! Co prawda nie doprecyzowałam - ginekolog z tych z dobrą opinią. Dałam radę - pojechałam 85 km do Gdańska. I tu rzeczywiście czekałam tylko miesiąc. Więc nie piszcie o Poznaniu, Warszawie, Krakowie czy Gdyni itp. Nie wszędzie jest taki eden.
I dalej : dostać się do ortopedy na NFZ graniczy z cudem.
Zapisy na fizykoterapię ze skierowaniem "cito" od neurologa Zapisy są organizowane jednego dnia w styczniu na cały rok. Ludzie od wieczora koczują i prawie przez komin włażą. Tylko dzięki mojej Psiapsiółce i Jej znajomościom udało mi się zapisać w ciągu roku. Czekałam pół roku na wizytę u lekarza od fizykoterapii + trzy miesiące na zabiegi.
Itp itd itp

A dlaczego mam ganiać jak głupia, koczować od piątej rano pod przychodnią czy też gestem rejtanowskim rejestratorkę przymuszać ? Uważasz to za normalne ?Płacę uczciwie składki i całe życie korzystałam z lecznictwa prywatnego. Obecnie mam taką sytuację, że muszę na NFZ. Nie życzę takiego upodlenia nikomu.

o kurde U mnie na szczęscie luksus. Na pierwszą rehabilitację czekłam 2 tygodnie, na kolejne 1 dzień, a mogłam wejsć nawet od razu

Dziwią mnie za to zapisy do dermatologa w mojej drugiej przychodni- tylko w dniu przyjęć. Wtedy ludzie przychodzą na 5 rano, żeby się zapisać np na godzinę 17

zmieniając temat- dziwią mnie ludzie, którym na koniec miesiąca brakuje kasy na jedzenie, a kupują fajki i gry. A jeszcze bardziej rozbraja nnie to, że np gier nie kupią na allegro tylko w MM gdzie jest przebitka minimum 50zł na jednym tytule. Tak samo z jedzeniem- kupują w zwykłych spożywczakach Zarobki 2500-3000zł na jedną(!) osobę.
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:03   #4384
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie w ogóle dziwi myślenie "zastaw się a postaw się". Nie ważne, że człowiek od 1 do 1 ledwo daje radę, ale Boże Narodzenie/Komunia dziecka/wesele/obiad w niedzielę musi być na wypasie, żeby pół dzielni zazdrościło .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:04   #4385
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość

zmieniając temat- dziwią mnie ludzie, którym na koniec miesiąca brakuje kasy na jedzenie, a kupują fajki i gry. A jeszcze bardziej rozbraja nnie to, że np gier nie kupią na allegro tylko w MM gdzie jest przebitka minimum 50zł na jednym tytule. Tak samo z jedzeniem- kupują w zwykłych spożywczakach Zarobki 2500-3000zł na jedną(!) osobę.
Też mnie to dziwi. Ja zawsze najpierw opłacam rachunki, a potem planuję zakupy na cały m-c. Raz mi tylko zabrakło kasy, jak zaszalałam z perfumami, ale przelałam sobie wtedy z konta oszczędnościowego, żeby mi na jedzenie wystarczyło

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:08   #4386
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Też wolę planować wydatki. Zanim na coś wydam kasę, to się 100000 razy zastanawiam, czy aby na miliard procent potrzebuję tego w tym miesiącu .A...i dziwią mnie moi rodzice, którzy kupują więcej jedzenia, niż przejadają. Potem marudzą, że ciężko u nich z kasą. Ale, jak się otworzy lodówkę, to fura żarcia, gdzie połowa jest przeterminowana albo pootwierana i się psuje. No i ...teksty mamy, że kupiła sobie ostatnio to czy tamto, a potem marudzenie, że ciężko z pieniędzmi ostatnio, bo z racji zmiany stanowiska, obcięli jej pensję a ojciec nie ma zleceń . To, po cholerę oni wydają masę kasy na bzdury, zamiast sobie planować wydatki i mieć zmartwienia z głowy . Dzizas...
Stary 2013-02-16, 10:10   #4387
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

E tam, bez sensu przejeść wszytskie pieniądze Też bym wolała perfumy, grę lub ciuchy

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:11   #4388
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
E tam, bez sensu przejeść wszytskie pieniądze Też bym wolała perfumy, grę lub ciuchy
Taaa...u mnie byleby młoda miała co jeść, ja tam nie muszę, za to nowa szminka się przyda .
Stary 2013-02-16, 10:28   #4389
mad86
Zakorzenienie

ale w tym wypadku, to nawet nie jest zastaw się, a postaw się. Ta osoba nie ma tu żadnych znajomych, rodziny. Wydatków stałych ma 1000zł ( mieszkanie+ alimenty). Zero oszczędnosci.
Drugi pracownik oprócz pensji ma jeszcze dodatkowy dochód z wynajmu mieszkania. Mimo to prawie płakał jak dziecko, gdy okazało się, że nie będzie zaliczek Facet przez kilka miesięcy nie płacił rachunków za koma i miał pretensje, że już po 3 miesiącach wyłączyli mu telefon.
Trzeci pracownik mieszka w mieszkaniu komunalnym. Również pensja w okolicach 3000zł, żona też pracuje. Non stop narzekanie na państwo
Tak jest co miesiąc. Na początku było mi ich żal- naiwniak Teraz mnie to tak wkurza, aż musiałam się wyżalić.

a dodam jeszcze, że czasami trafia się dodatkowa fucha- często tak jest przy remontach, że lokatorzy chcą cos jeszcze zrobić w mieszkaniu. Np 600zł za skucie płytek w kuchni Wniesienie kibla na 6 piętro za 120zł Worki bez dna jednak istnieją.

Edytowane przez mad86
Czas edycji: 2013-02-16 o 10:33
mad86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:29   #4390
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Taaa...u mnie byleby młoda miała co jeść, ja tam nie muszę, za to nowa szminka się przyda .
Dokładnie I tak ludzie wydają za dużo na jedzenie

Stary 2013-02-16, 11:04   #4391
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Zgadzam się.
Ja się muszę do lekarza pierwszego kontaktu, kotłować od 6 rano w kolejce do otwarcai przychodni żeby dopchać się do kolejki do rejestracji żeby szybko być w kolejce do lekarza.
To przypomina hieny nad padliną.
Ha, u mnie zmienili zasady wypisywania stałych recept-nie ma zamawiania w przychodni, tylko trzeba przyjść do lekarza. Termin z gorączką to 2 dni, szybciej nie ma opcji, żeby się człowiek skichał...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:20   #4392
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
O tak, to jest moje największe zdziwienie wszech czasów. A jeszcze bardziej jak taki ktoś zarabia 1200, ma dzieci na utrzymaniu ale fajki muszą być.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:25   #4393
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
O tak, to jest moje największe zdziwienie wszech czasów. A jeszcze bardziej jak taki ktoś zarabia 1200, ma dzieci na utrzymaniu ale fajki muszą być.
No, to też mnie dziwi.
Stary 2013-02-16, 11:27   #4394
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mnie w ogóle dziwi myślenie "zastaw się a postaw się". Nie ważne, że człowiek od 1 do 1 ledwo daje radę, ale Boże Narodzenie/Komunia dziecka/wesele/obiad w niedzielę musi być na wypasie, żeby pół dzielni zazdrościło .
Albo branie kredytu na 10 tysięcy, żeby zrobić dzieciakowi komunię(w domu!), napraszać rodziny z całej Polski i gościć ją przez tydzień, donosząc codziennie alkohol.... Po 2 miesiącach pieniędzy z kredytu nie było.

Stary 2013-02-16, 11:31   #4395
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Albo branie kredytu na 10 tysięcy, żeby zrobić dzieciakowi komunię(w domu!), napraszać rodziny z całej Polski i gościć ją przez tydzień, donosząc codziennie alkohol.... Po 2 miesiącach pieniędzy z kredytu nie było.
A potem stękanie, jak to jest źle w życiu, państwo jest do kitu, drogo, deszcz pada i meteoryty się sypią z nieba .
Stary 2013-02-16, 11:35   #4396
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

A z drugiej strony nie rozumiem jak można całą rodziną siedzieć u kogoś tydzień i się pozwalać utrzymywać przez ten czas.

Stary 2013-02-16, 11:39   #4397
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
A z drugiej strony nie rozumiem jak można całą rodziną siedzieć u kogoś tydzień i się pozwalać utrzymywać przez ten czas.
No, jak to? Masz spanie, jedzenie i nicnierobienie za free . Kto lepszy cwaniak, temu nie szkoda czyichś pieniędzy, ważne, że on sam nic nie wydaje.
Stary 2013-02-16, 13:54   #4398
matyldaaaa
Zakorzenienie

Mnie wkurza moja matka. Cały czas się mnie pyta czy chłopak mnie rzucił i mam powiedzieć prawdę bo ona wie, że mnie rzucił. Powiedziałam, że ma się nie interesować (bo dobrze wiem, że wszystko ze szczegółami rozpowie), to już słyszałam jak szeptem mojemu bratu mówiła, że chłopak mnie rzucił. To nic, że prawda jest całkiem inna, ale ona ma swoją prawdę i wszyscy się o niej dowiedzą.
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:09   #4399
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie rozumiem typów, które jak są u kogoś pare dni, to jedzą 3x więcej niż normalnie. Niby "gość w dom" itd., ale kurde - ostatnio była u nas znajoma siostry, która pochłaniała wszystko w takich ilościach, że potem w nocy wymiotowała. Nie rozumiem, autentycznie, zagięło mnie. Wszystko bylo przygotowane na ten weekend, ale podczas jej pobytu jedna osoba zamiast lazić po lesie itd. musiała siedzieć jeszcze w kuchni i gotować dodatkowa ilość żarcia. Bo trudno im było odmawiać gościowi, a gość był w stanie wpierdzielić całą blachę ciasta wieczorem. Więc to co mialo być na trzy dni zostało zjedzone w ciągu jednego...
To wyglądało tak jakby laska postanowiła, ze skoro jest u kogoś i ma żarcie niejako za darmo, to będzie się napychać do nieprzytomności (no i tak było, skoro rzygała po nocach).

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:14   #4400
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem typów, które jak są u kogoś pare dni, to jedzą 3x więcej niż normalnie. Niby "gość w dom" itd., ale kurde - ostatnio była u nas znajoma siostry, która pochłaniała wszystko w takich ilościach, że potem w nocy wymiotowała. Nie rozumiem, autentycznie, zagięło mnie. Wszystko bylo przygotowane na ten weekend, ale podczas jej pobytu jedna osoba zamiast lazić po lesie itd. musiała siedzieć jeszcze w kuchni i gotować dodatkowa ilość żarcia. Bo trudno im było odmawiać gościowi, a gość był w stanie wpierdzielić całą blachę ciasta wieczorem. Więc to co mialo być na trzy dni zostało zjedzone w ciągu jednego...
To wyglądało tak jakby laska postanowiła, ze skoro jest u kogoś i ma żarcie niejako za darmo, to będzie się napychać do nieprzytomności (no i tak było, skoro rzygała po nocach).
Tacy ludzie są żenujący .
Stary 2013-02-16, 14:15   #4401
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Może bulimia?
Stary 2013-02-16, 14:15   #4402
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Mnie wkurza moja matka. Cały czas się mnie pyta czy chłopak mnie rzucił i mam powiedzieć prawdę bo ona wie, że mnie rzucił. Powiedziałam, że ma się nie interesować (bo dobrze wiem, że wszystko ze szczegółami rozpowie), to już słyszałam jak szeptem mojemu bratu mówiła, że chłopak mnie rzucił. To nic, że prawda jest całkiem inna, ale ona ma swoją prawdę i wszyscy się o niej dowiedzą.
Dziwna jakaś. Zamiast Cię wesprzeć, to jeszcze wkurza. Poza tym... jak to rozpowie? Komu??

Stary 2013-02-16, 14:15   #4403
201604200942
Konto usunięte

pewnie już się przewinął tu temat Czelabińska, teraz ja dorzucę tu (jakże popularną ostatnio) teorię spiskową. Nie wierzę, że to meteoryt. Znając Ruskich, mogłoby to być cokolwiek, zresztą, można było wieczorem obejrzeć jakiś pył czy coś tam, ale nie było nam dane ze względu na MGŁĘ. Przypadek?
Dla niekumatych: oczywiście to był żart. Taki suchar w stylu pana Karola S.

a wracając do tematu lekarzy.
Bardzo mile zaskoczyłam się opieką medyczną w szpitalu. I nie był to szpital ĄĘ Warszafka, ale szpitalik w Pipidówie Dolnym (często odradzany). Mały wypadek, zatrzymali mnie na 3 dni na obserwację, personel szpitalny miły, ogarnięty, nie czułam się zaniedbana.
Sale czyściutkie, sterylne i co najważniejsze.... jedzenie.... Tyle się nasłuchałam o tym jedzonku szpitalnym, że jak to tak, że tak malutko, a jak dostałam swoją porcję obiadową, to nie dałam rady zjeść całej. Dostawałam więcej jedzenia niż sama jem w domu
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:20   #4404
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Może bulimia?
Nie wydaje mi się U siebie je normalnie (siostra z szwagrem i ta babka mieszkali pare lat drzwi w drzwi, wpadali do siebie często), a takie jazdy są na wspólnych wyjazdach, czy jak się okazało - w kilkudniowej goscinie. W hotelach czy pensjonatach to już w ogóle jazda po bandzie nie tylko w kwestii jedzenia, bo kobita zabiera wszystko co ma w zasięgu wzroku, od ręczników po jakieś bibeloty z pokoju... Babka ogólnie bardzo fajna, tylko ta cecha chomika mnie autentycznie przeraża

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:22   #4405
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Dziwna jakaś. Zamiast Cię wesprzeć, to jeszcze wkurza. Poza tym... jak to rozpowie? Komu??
No taka już jest...

A mamy taką ciotkę co dzwoni co chwila, żeby wypytywać o wszystko, a potem dzwoni do innych i rozpowiada i tak potem leci, że wszyscy o wszystkim wiedzą. Moja matka przy nas wyzywa na ciotkę, że co ją takie rzeczy obchodzą, ale jak tamta zadzwoni to jakoś nie ma odwagi jej powiedzieć żeby się nie interesowała, tylko jej się spowiada.
No i moja matka lubi bardzo rozpowiadać na mój temat. Jak nie zdałam prawka to koleżanka mi opowiadała, że przed kościołem moja matka się wydarła `Mariola, a moja córa zaś prawka nie zdała`. Brak mi słów na nią czasem.
Stary 2013-02-16, 14:30   #4406
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
pewnie już się przewinął tu temat Czelabińska, teraz ja dorzucę tu (jakże popularną ostatnio) teorię spiskową. Nie wierzę, że to meteoryt. Znając Ruskich, mogłoby to być cokolwiek, zresztą, można było wieczorem obejrzeć jakiś pył czy coś tam, ale nie było nam dane ze względu na MGŁĘ. Przypadek?
Dla niekumatych: oczywiście to był żart. Taki suchar w stylu pana Karola S.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...66594499_n.jpg
Stary 2013-02-16, 14:34   #4407
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość

Przekonalaś mnie.
Stary 2013-02-16, 14:48   #4408
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wiedziałam, że ktoś za tym stoi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:49   #4409
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja co zadzwoni, to się pyta, czy się kłócimy. I mi mówi, że jak chcemy, to się rozstańmy, żebym się nie męczyła czy coś. Jakby nam się nie układało, to rozumiem takie teksty, ale ona ot tak gada.
A co do rozgadywania, to ma podobnie. Mówi, że nikomu nie powie, a później wie moja siostra, sąsiadka, itd. Dlatego nic jej już nie mówię.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 15:01   #4410
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a wracając do tematu lekarzy.
Bardzo mile zaskoczyłam się opieką medyczną w szpitalu. I nie był to szpital ĄĘ Warszafka, ale szpitalik w Pipidówie Dolnym (często odradzany). Mały wypadek, zatrzymali mnie na 3 dni na obserwację, personel szpitalny miły, ogarnięty, nie czułam się zaniedbana.
Sale czyściutkie, sterylne i co najważniejsze.... jedzenie.... Tyle się nasłuchałam o tym jedzonku szpitalnym, że jak to tak, że tak malutko, a jak dostałam swoją porcję obiadową, to nie dałam rady zjeść całej. Dostawałam więcej jedzenia niż sama jem w domu
Ja mam miłe wspomnienia z oddziału ginekologii w białostockim gigancie. Sale dostałam dwuosobową z łazienką, personel miły i uczynny, lekarz także, naprawdę byłam mile zaskoczona bo tyle się nasłuchałam o koszmarnych szpitalach. Aha, tylko trzeba uważać na śniadanie, a dokładnie na pasztet. Kawa super, bułka pyszna, masełko ekstra ale ten pasztet potem zeskrobywałam z tej bułki. A byłam po przymusowej ponad 36 godzinnej głodówce.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości