DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-17, 11:00   #691
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Poka¿ wiadomo¶æ
Masakra jaka¶, uwa¿am, ¿e to ten kole¶ jest walniêty, a nie ty
Osobi¶cie uwa¿am, ¿e oboje byli¶my 'walniêci'. Po co dziewczynie robiæ ewidentnie nadziejê ? - pytanie do niego. Po co traciæ czas na ch³opaka, który nie chce siê spotkaæ i ma inn± ? - pytanie do mnie.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:00   #692
Flashdance
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 843

Co ciekawe ty sama nie chcia³a¶ wyj¶æ z tej konwencji kontaktu wirtualnego, bo awanturê o to ¿e siê meczysz robi³a¶ przez smsy co jest po prostu dziecinne i niedojrza³e i ma³o efektywne. Zamiast umówiæ siê z nim w cztery oczy i powiedzieæ jasno albo w lewo albo w prawo decyduj tu i teraz. Jedna rozmowa i mia³by¶ po problemie ,wiedzia³aby¶ na czym stoisz. Ale mo¿e nie mog³a¶ do takiej rozmowy doprowadziæ bo on nie chcia³ siê z tob± spotykaæ, a ty ba³a¶ sie takich ostatecznych roztrzygniêæ bo wtedy wszystkie twoje fantazje i nierealny ¶wiat w którym ¿y³a¶ by sie skoñczy³.

Nadal uwa¿am ¿e na podstawie tych blogowych relacji nie mo¿na stwierdziæ, ¿e facet chcia³ byæ z tob±. Umie¶ci³ twoje zdjêcie, niektórzy umieszczaj± zdjêcia rodziny, zwierz±t, znajomych, ³adnych widoczków itp. Umieszczaj± je bo im siê widok spodoba³, bo mieli taki kaprys niekoniecznie to musi ¶wiadczy o g³êbokich przemy¶leniach. Cytowa³ twoje smsy, tak samo mo¿na cytowaæ smsy przyjaciela, znajomego i co z tego? Puszcza³ ci dzwonki, ja puszczam dzwonka do znajomego którego nie widzia³am sto lat, je¶li to on pierwszy siê ze mn± kontaktuje. I co z tego? Te wszystkie "znaki" to zdecydowanie za ma³o aby mieæ najmniejsz± nadziejê na jaki¶ zwi±zek czy chocia¿by próbê spotykania siê. To ¿e siê ich tak kurczowo trzyma³a¶ ¶wiadczy jedynie o twojej desperacji. Z tego co przeczyta³am on nigdy nie wychodzi³ z kontaktem pierwszy, te wszystkie wpisy i dzwonki by³y tylko odpowiedzi± na twoje zaczepki. To te¿ jest mocno wymowne. On nie szuka³ z tob± kontaktu, nie têskni³ za tob±, rozmow± obecno¶ci±, nie potrzebowa³ byæ bli¿ej ciebie. Jedyne realny ¶lad po tym, ¿e chcia³ siê z tob± spotykaæ to jest to, ¿e ci powiedzia³ dawno temu ¿e mu imponujesz (co wcale nie znaczy ¿e mu siê podobasz jako kobieta i jest tob± zainteresowany jako potencjaln± dziewczyn±) i chcia³by spróbowaæ (co jest dziwne w po³±czeniu z tym ¿e na twoj± ofertê spotkania odpowiedzia³ nie), ty go odrzuci³a¶ i zrezygnowa³, znalaz³ sobie inn± dziewczynê.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2013-02-17 o 11:21
Flashdance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:05   #693
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 503

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Osobi¶cie uwa¿am, ¿e oboje byli¶my 'walniêci'. Po co dziewczynie robiæ ewidentnie nadziejê ? - pytanie do niego. Po co traciæ czas na ch³opaka, który nie chce siê spotkaæ i ma inn± ? - pytanie do mnie.
Ja niestety odnoszê wra¿enie, ¿e go¶ciu ma z ciebie niez³y ubaw.

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:05   #694
Dziubka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 308

Obieca³ dzia³aæ w styczniu? ale dlaczego? nie móg³ dzia³aæ od razu? jakby mu zale¿a³o to tak by w³a¶nie zrobi³. Mega dziwna sytuacja. ¯e niby mu siê podobasz, ale on mówi zacznê ciê podrywaæ za miesi±c? Kto¶ tutaj ju¿ to pisa³ i zgadzam siê z tym, ¿e jego po prostu jara³o to, ¿e kto¶ jest tak zakrêcony na jego punkcie i tego nie chcia³ koñczyæ, ale z tob± ewidentnie nie chcia³ byæ. Zarówno on jest dla mnie niezrozumia³y, ¿e tak z tob± postêpowa³, jak i ty, ¿e tak siê wkrêci³a¶ w to wszystko na podstawie, jak sama piszesz, "pierdó³" i tak d³ugo ci±gnê³a¶ t± ¶mieszn± grê, daj±c sobie nadziejê na co¶ wiêcej.

Edytowane przez Dziubka
Czas edycji: 2013-02-17 o 11:08
Dziubka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:10   #695
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Poka¿ wiadomo¶æ
no có¿, szkoda, ¿e nie by³o Ci g³upio narzucaæ siê komu¶ przez ponad pó³ roku, ³udziæ siê, ¿e stworzycie zwi±zek, wypisaæ smsy bez odpowiedzi o tym, ¿e bez niego umierasz i zabija ciê to, bo facet miêdzy jednym a drugim spotkaniem ze swoj± prawdziw± dziewczyn± pos³a³ ci znak na swoim blogu...

Mi by by³o nie tylko g³upio, ale niewyobra¿alnie wstyd. Ty chyba masz zero poczucia w³asnej warto¶ci, godno¶ci, zdrowego rozs±dku czy czegokolwiek takiego.
Czê¶ciowo masz racjê. Nie wiem czy mam zero poczucia w³asnej warto¶ci, godno¶ci itd. Rozs±dek natomiast na pewno straci³am. Widocznie nie by³o mi g³upio czekaæ na faceta, którego darzy³am jakimi¶ uczuciami. Nie by³ to dla mnie wstyd, bo wierzy³am, ¿e on faktycznie co¶ zrobi.
Tak swoj± drog± on te¿ pisa³, ¿e umiera, z tym, ¿e na blogu.
Natomiast porówanie tego do tak idiotycznych komentarzy to jaka¶ abstrakcja. Wolê ju¿ t± swoj± 'g³upotê'.
Stary 2013-02-17, 11:14   #696
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Poka¿ wiadomo¶æ

Mam do Ciebie jedno jedyne proste pytanie? Po co tu jeszcze piszesz? Jaki jest tego cel? Co Ci to da? Bo jak widzê masz swoj± wersjê i mimo 99% g³osów które jej nie przystaj± zdania nie zmienisz, nad psychologiem siê nie zastanowisz-ok, doros³a jeste¶, Twój wybór. No ale w takim razie po co tu piszesz? Bo jak dla mnie to ju¿ jeden wielki ¶mietnik, który g³ównie Ty tworzysz a pozdrawiasz nas ju¿ po raz setny, naprawdê czujê siê ju¿ wystarczaj±co pozdrowiona Nie musisz zamykaæ w±tków, usuwaæ wypowiedzi, robiæ cyrków, po prostu skoñcz tu pisaæ....
Ponawiam pytanie: po co tu piszesz?
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:15   #697
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dziubka Poka¿ wiadomo¶æ
Obieca³ dzia³aæ w styczniu? ale dlaczego? nie móg³ dzia³aæ od razu? jakby mu zale¿a³o to tak by w³a¶nie zrobi³. Mega dziwna sytuacja. ¯e niby mu siê podobasz, ale on mówi zacznê ciê podrywaæ za miesi±c? Kto¶ tutaj ju¿ to pisa³ i zgadzam siê z tym, ¿e jego po prostu jara³o to, ¿e kto¶ jest tak zakrêcony na jego punkcie i tego nie chcia³ koñczyæ, ale z tob± ewidentnie nie chcia³ byæ. Zarówno on jest dla mnie niezrozumia³y, ¿e tak z tob± postêpowa³, jak i ty, ¿e tak siê wkrêci³a¶ w to wszystko na podstawie, jak sama piszesz, "pierdó³" i tak d³ugo ci±gnê³a¶ t± ¶mieszn± grê, daj±c sobie nadziejê na co¶ wiêcej.
No w³a¶nie nie móg³, wielokrotnie prosi³ mnie o 'cierpliwo¶æ'. Te¿ go pyta³am dlaczego.
W±tek zaczyna siê od s³ów 'dziwna historia'.
Na pewno go jara³o.
No w³a¶nie wkrêca³am siê i to trwa³o stanowczo za d³ugo,a tygodnie mija³y jak dni, tylko, ¿e za ka¿dym razem gdy zbiera³am si³y by siê odci±æ on namawia³ do czekania. Nie unosi³am siê dum± tylko czeka³am, bo mnie interesowa³ i bardzo chcia³am, ¿eby wreszcie co¶ zrobi³. NAIWNE, INFANTYLNE, NIEDOJRZA£E, wiem, ale czasu nie cofnê.

Edytowane przez noubanaa
Czas edycji: 2013-02-17 o 11:28

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 11:16   #698
Dziubka
Raczkowanie

Cytat:
Tak swoj± drog± on te¿ pisa³, ¿e umiera, z tym, ¿e na blogu.
.
Najwyra¼niej te internetowe znaki, które dla ciebie mia³y takie znaczenie, dla niego nie znaczy³y nic, albo robi³ to dla zabawy, bo nijak siê to mia³o do rzeczywisto¶ci...
Stary 2013-02-17, 11:27   #699
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
Ponawiam pytanie: po co tu piszesz?
A Ty po co piszesz i PO CO CZYTASZ ?

To mój w±tek, moja sprawa, moje rozgrzebywanie, wygadywanie siê dobrze mi robi, a nie chcê tego omawiaæ ze znajomymi, których mam w wiêkszo¶ci wspólnych ze wspomnianym ch³opakiem.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziubka Poka¿ wiadomo¶æ
Najwyra¼niej te internetowe znaki, które dla ciebie mia³y takie znaczenie, dla niego nie znaczy³y nic, albo robi³ to dla zabawy, bo nijak siê to mia³o do rzeczywisto¶ci...
Zgadzam siê. Albo nie rozumia³ co robi (chocia¿ wielokrotnie mu sytuacjê nakre¶la³am), albo siê bawi³, albo NIE WIEM CO. Pisa³am ju¿, ¿e by³ dziwny.

I jeszcze z faktów:
- pozna³am go razem z jego wieloletni± znajom±, która ju¿ na pocz±tku mi powiedzia³a: 'on jest dziwny, nigdy Ci nie powie niczego wprost'.
- pisa³am Wam, ¿e mi odmówi³ spotkania oko w oko, a nastêpnym razem kiedy widzieli¶my siê gdzie¶ przypadkiem na uczelni zapyta³ mnie enigmatycznie 'czy wiem od czego nos Pinokia rós³ ?' Nos mu rós³ od k³amstw. I na nastêpn± imprezê po tym spotkaniu wykazywa³ realne zainteresowanie moj± osob±. Z tym, ¿e jak pisa³am by³am trochê sztywna i nieprzystêpna, czym móg³ siê zraziæ.
Stary 2013-02-17, 11:31   #700
vouvray
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 405

autorko, dziewczyny maj± racjê.

Ile razy tak realnie smsowali¶cie? Tzn. Ty mu wys³a³a¶ wiadomo¶æ, on odpisa³. Ile razy rozmawiali¶cie przez tel?

Gdyby¶ nawet wklei³a tu ka¿dy sms, który dosta³a¶ od niego to nasze stanowisko by³oby takie same, ale Ty i tak by¶ siê upiera³a przy swoim.

On Ciê nigdy nie chcia³ i nie chce. Co by musia³ zrobiæ, ¿eby¶ przesta³a analizowaæ co¶, co nawet kole¿eñstwem nazwaæ nie mo¿na, bo to za du¿e s³owo do opisu takiej relacji.

Nawet, jakby doniesienie na policjê z³o¿y³ o nêkanie to by¶ siê cieszy³a, ¿e w koñcu Ciê zauwa¿y³

Czytam Ciê regularnie i jestem przekonana, ¿e je¿eli nie bêdziesz pracowaæ nad sob± to normalnego zwi±zku to Ty nigdy nie zbudujesz.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
I na nastêpn± imprezê po tym spotkaniu wykazywa³ realne zainteresowanie moj± osob±.
Co to znaczy REALNE w Twoim s³owniku?
Czy spêdzi³ z Tob± wieczór, czy tañczy³ z Tob±, czy umówi³ siê z Tob± na spotkanie, czy zatroszczy³ siê, aby¶ bezpiecznie dotar³a do domu, czy zadzwoni³ nastêpnego dnia z zapytaniem, jak siê czujesz?
vouvray jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:35   #701
shawty19
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 592
GG do shawty19

Ech, znów siê tu udzielam. Ale mam jedno pytanie do autorki?
W jaki sposób on prosi³, ¿eby¶ czeka³a na niego/by³a cierpliwa?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 11:39   #702
Flashdance
Zadomowienie

-Czy jak sie widzieli¶cie to podchodzi³ do ciebie pierwszy, pyta³ siê co u ciebie s³ychaæ, interesowa³ siê tob± twoimi zainteresowaniami, tym co robisz, co czujesz?
-Czy na imprezie tañczy³ z tob±, szuka³ z tob± kontaktu, podchodzi³ do ciebie, zaczyna³ rozmowê?
-Czy dzwoni³ pierwszy, wysy³a³ do ciebie pierwszy smsy, czy zaprosi³ cie kiedykolwiek gdzie¶ (na kolacjê, spacer,kino, imprezê)?
-Czy jak ju¿ rozmawiali¶cie szuka³ z tob± kontaktu fizycznego, dotyka³ twoj± rêkê, ramiê, w³osy, czy próbowa³ przytuliæ, poca³owaæ?
-Czy prawi³ ci komplementy, czy próbowa³ flirtowaæ?
-Czy kupi³ ci jaki¶ prezent, sprawi³ mi³± niespodziankê, odwiedzi³ ciê?
-Czy szuka³ z toba kontaktu po za imprezami i uczelni±?

Czas edycji: 2013-02-17 o 11:40
Stary 2013-02-17, 11:48   #703
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vouvray Poka¿ wiadomo¶æ
autorko, dziewczyny maj± racjê.

Ile razy tak realnie smsowali¶cie? Tzn. Ty mu wys³a³a¶ wiadomo¶æ, on odpisa³. Ile razy rozmawiali¶cie przez tel?

Gdyby¶ nawet wklei³a tu ka¿dy sms, który dosta³a¶ od niego to nasze stanowisko by³oby takie same, ale Ty i tak by¶ siê upiera³a przy swoim.

On Ciê nigdy nie chcia³ i nie chce. Co by musia³ zrobiæ, ¿eby¶ przesta³a analizowaæ co¶, co nawet kole¿eñstwem nazwaæ nie mo¿na, bo to za du¿e s³owo do opisu takiej relacji.

Nawet, jakby doniesienie na policjê z³o¿y³ o nêkanie to by¶ siê cieszy³a, ¿e w koñcu Ciê zauwa¿y³

Czytam Ciê regularnie i jestem przekonana, ¿e je¿eli nie bêdziesz pracowaæ nad sob± to normalnego zwi±zku to Ty nigdy nie zbudujesz.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Co to znaczy REALNE w Twoim s³owniku?
Czy spêdzi³ z Tob± wieczór, czy tañczy³ z Tob±, czy umówi³ siê z Tob± na spotkanie, czy zatroszczy³ siê, aby¶ bezpiecznie dotar³a do domu, czy zadzwoni³ nastêpnego dnia z zapytaniem, jak siê czujesz?
To znaczy, ¿e pó³ nocy sie przebawili¶my razem, a drugie pó³ spêdzili¶my rozmawiaj±c o NAS. I to wtedy pad³y s³owa, ¿e mu imponujê, ¿e chcia³by ze mn± byæ i wiele, wiele innych od niego jak i ode mnie. Powiedzia³, ¿e siê odezwie, ale nie skontaktowa³ siê ze mn±. By³am po prostu z³a i rozczarowana. Nic mu nie pisa³am itd. Za jaki¶ miesi±c znowu siê spotkali¶my gdzie¶ w wiêkszym gronie, znowu rozmawiali¶my na osobno¶ci, ale powiedzia³am mu 'ura¿ona' tym miesi±cem milczenia, ¿e ja ju¿ nic nie chcê. No i siê pó¼niej siê okaza³o, ¿e oszukiwa³am i siebie i jego.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez shawty19 Poka¿ wiadomo¶æ
Ech, znów siê tu udzielam. Ale mam jedno pytanie do autorki?
W jaki sposób on prosi³, ¿eby¶ czeka³a na niego/by³a cierpliwa?
W taki sposób jak wiele innych rzeczy.

SMS: X, tracê cierpliwo¶æ do tego co robimy.
Blog: "Powiedzia³em, kobieto, powoli
A wszystko samo siê u³o¿y
Wszystko czego nam trzeba, to odrobina cierpliwo¶ci"

SMS: X, mêcze siê, na co my czekamy, wiesz ile czasu ju¿ minê³o ?
Blog: "Nied³ugo, nied³ugo bêdzie to na co czekamy"

ZAZNACZAM, ¿e wszystko dzieje siê w ten sam dzieñ i w koleno¶ci, ¿e najpierw sms, a pó¼niej wpis na blogu.

ROZSZARPCIE i te k±ski.

Edytowane przez noubanaa
Czas edycji: 2013-02-17 o 11:50
Stary 2013-02-17, 11:50   #704
vouvray
Zadomowienie

Cytat:
To znaczy, ¿e pó³ nocy sie przebawili¶my razem, a drugie pó³ spêdzili¶my rozmawiaj±c o NAS. I to wtedy pad³y s³owa, ¿e mu imponujê, ¿e chcia³by ze mn± byæ i wiele, wiele innych od niego jak i ode mnie. Powiedzia³, ¿e siê odezwie, ale nie skontaktowa³ siê ze mn±. By³am po prostu z³a i rozczarowana. Nic mu nie pisa³am itd. Za jaki¶ miesi±c znowu siê spotkali¶my gdzie¶ w wiêkszym gronie, znowu rozmawiali¶my na osobno¶ci, ale powiedzia³am mu 'ura¿ona' tym miesi±cem milczenia, ¿e ja ju¿ nic nie chcê. No i siê pó¼niej siê okaza³o, ¿e oszukiwa³am i siebie i jego.
Mo¿e po prostu liczy³ na co¶ tej nocy?
Autorko próbujesz nas przekonaæ, ¿e wasza relacja mia³a jaki¶ g³êboki, metafizyczny wymiar. Ale bez ¿adnych dowodów zainteresowania to ta relacja nie bêdzie niczym wiêcej ni¿ jakim¶ be³kotem na imprezie. Impreza to nie czas i miejsce na powa¿ne rozmowy o zwi±zku, tym bardziej je¿eli dochodzi³ do tego alkohol. Gdyby chcia³ z Tob± byæ, zadzwoni³by nastêpnego dnia i poprosi³ o rozmowê w cztery oczy.
Stary 2013-02-17, 11:50   #705
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

ZAZNACZAM, ¿e wszystko dzieje siê w ten sam dzieñ i w koleno¶ci, ¿e najpierw sms, a pó¼niej wpis na blogu.

ROZSZARPCIE i te k±ski.
Jakby nie patrzeæ uwa¿am, ze za d³ugo to wszystko ci±gnê³a¶.
Po miesi±cu nale¿a³o sobie to odpu¶ciæ.
Stary 2013-02-17, 11:52   #706
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 005

Cytat:
Polecam przeczytaæ kilka ksi±¿ek o mê¿czyznach, kobietach, tego jak pojmuj± i jak wchodz± w zwi±zki.
Doros³y cz³owiek nie rozmawia o tym, ¿e z kim¶ bêdzie, tylko z t± osob± JEST. Jak ju¿ tworz± zwi±zek to o nim rozmawiaj± i staraj± siê ulepszyæ, jako¶ w tym zwi±zku dotrzeæ.
Ty po prostu nie odczyta³a¶ w porê jego intencji- nie dzwoni po imprezie, to znaczy ¿e ola³.
Czêsto wiza¿anki pisz± tutaj, ¿e nie licz± siê s³owa, ale gesty. I tu jest tak samo. Facet pogada³, pogada³, ale to tylko s³owa. Nic w tym kierunku nie zrobi³, a Ty czeka³a¶ miesi±c. On da³ wyra¼ny sygna³, tzn. nie dzwoniê= nie chcê, proponujesz spotkanie, odmawiam= nie chcê, na kolejnej imprezie mówisz mi NIE= ty te¿ nie chcesz. Czyli siê dogadali¶cie. Potem on zainteresowa³ siê inn± dziewczyn± a ona nim. Nawet je¶li potem powiedzia³a¶ mu, ¿e jednak chcesz, on sobie w mózgu klapki nie przestawi. Szczególnie, ¿e jemu ju¿ wtedy nie zale¿a³o.
oliwia18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:54   #707
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:

ROZSZARPCIE i te k±ski.
wiesz na czym polega Twój problem? nie potrafisz poj±æ, ¿e te "k±ski", dla Ciebie wa¿ne znaki ¶wiadcz±ce o jego zainteresowaniu, ka¿da szanuj±ca siê kobieta pstryknê³aby palcem i posz³a dalej. Nie pozwoli³aby siê tak traktowaæ, to nie by³yby dla niej tajemne znaki mi³o¶ci a bezczelne oznaki lekcewa¿enia. Facet Ciê zabajerowa³ raz a potem mu siê odechcia³o, powinna¶ to by³a poj±æ - tak, w³a¶nie po tych "znakach". Nie wszytko w ¿yciu czyta siê wprost, czasem trzeba czytaæ miêdzy wierszami.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 11:54   #708
Dziubka
Raczkowanie

Podoba³a¶ mu siê, ale widocznie nie na tyle, ¿eby robi³ co¶ wiêcej w tym kierunku. Facet siê tob± ewidentnie bawi³...end of story
Stary 2013-02-17, 11:55   #709
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flashdance Poka¿ wiadomo¶æ
-Czy jak sie widzieli¶cie to podchodzi³ do ciebie pierwszy, pyta³ siê co u ciebie s³ychaæ, interesowa³ siê tob± twoimi zainteresowaniami, tym co robisz, co czujesz?
-Czy na imprezie tañczy³ z tob±, szuka³ z tob± kontaktu, podchodzi³ do ciebie, zaczyna³ rozmowê?
-Czy dzwoni³ pierwszy, wysy³a³ do ciebie pierwszy smsy, czy zaprosi³ cie kiedykolwiek gdzie¶ (na kolacjê, spacer,kino, imprezê)?
-Czy jak ju¿ rozmawiali¶cie szuka³ z tob± kontaktu fizycznego, dotyka³ twoj± rêkê, ramiê, w³osy, czy próbowa³ przytuliæ, poca³owaæ?
-Czy prawi³ ci komplementy, czy próbowa³ flirtowaæ?
-Czy kupi³ ci jaki¶ prezent, sprawi³ mi³± niespodziankê, odwiedzi³ ciê?
-Czy szuka³ z toba kontaktu po za imprezami i uczelni±?
Je¶li Ciê interesuje moja historia to polecam lekturê w±tku. W tytule masz epitet 'dziwna', wiêc poczytasz tu o rzeczach, które od normy odbiega³y.
Stary 2013-02-17, 12:00   #710
vouvray
Zadomowienie

Cytat:

ROZSZARPCIE i te k±ski.
A czy napisa³ Ci sms albo oddzwoni³ i powiedzia³ Ci (tylko Tobie, a nie wszystkim czytaj±cym bloga), ¿eby¶ by³a cierpliwa jeszcze miesi±c/dwa, bo on chce byæ z Tob±, ale musi pouk³adaæ pewne sprawy? My¶lisz, ¿e jak smsuje ze swoj± dziewczyn± to te¿ przez bloga?

On nie chcia³ z Tob± byæ, ogarnij siê laska, bo rêce mi opadaj±, jak to czytam. Niektórzy mê¿czy¼ni lubi± mieæ ko³a zapasowe 'w gotowo¶ci', Nie macie ¿adnej przesz³o¶ci, wiêc nie rozumiem, czemu rozstrz±sasz jakie¶ g³upie teksty piosenek.
Stary 2013-02-17, 12:01   #711
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 964

Cytat:

ROZSZARPCIE i te k±ski.
pogrubione - jedyne s³uszne co zrobi³a¶ w zwi±zku z nim.

Kobieto-cierpliwosci?? a czy Ty jestes psem którego on uwi±za³ na smyczy i kaza³ czekaæ, podczas gdy on jest ze swoj± dziewczyn±? szanuj sie, naprawde...
Stary 2013-02-17, 12:03   #712
noubanaa
Raczkowanie

Dobra, widzê, ¿e mogê znowu w±tek opu¶ciæ. Przynajmniej skoñczy³o siê wysy³anie mnie do psychiatry, a zaczê³o mówienie o tym jak siebie nie szanujê. Podejrzewam, ¿e oboje byli¶my niedojrzali do stworzenia normalnego zwi±zku, st±d moje pytanie z pierwszego postu, czy on dojrzeje.
Pytanie anulowa³am pod wp³ywem komentarzy i w³asnych przemy¶leñ. Spojrza³am te¿ na swój poprzedni zwi±zek, popatrzy³am na to jak staraj± siê inni i dosz³am do wniosku, ¿e pope³ni³am ogromn± pomy³kê trac±c czas na tego cz³owieka, mimo tego, ¿e wyzwala³ we mnie mnóstwo emocji i uczuæ. Jeszcze pewnie trochê pomy¶lê, stopniowo zapomnê i bêdê na pewno rozs±dniejsza w przysz³o¶ci. Chyba to by by³o na tyle.
Stary 2013-02-17, 12:04   #713
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Cytat:
A Ty po co piszesz i PO CO CZYTASZ ?

To mój w±tek, moja sprawa, moje rozgrzebywanie, wygadywanie siê dobrze mi robi, a nie chcê tego omawiaæ ze znajomymi, których mam w wiêkszo¶ci wspólnych ze wspomnianym ch³opakiem.[COLOR="Silver"]
NIE KRZYCZ
Je¶li nie zauwa¿y³a¶, to prawie nie piszê, tylko czytam, bo nie mogê zrozumieæ, czemu - mimo ¿e dziewczyny jasno ci pisz±, ¿e facet bawi³ siê tob± - dalej próbujesz go usprawiedliwiaæ? Sama sobie robisz tym krzywdê. Je¶li ciê to boli, zerwij z nim kontakt.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 12:04   #714
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

jasne ju¿ tak opuszczasz w±tek 10000 raz, to tak samo jak z tym kolesiem, nie mo¿esz daæ sobie spokoju :P
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-17, 12:07   #715
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

On nie dojrzeje. A nawet je¶li, to nie warto czekaæ.
Stary 2013-02-17, 12:12   #716
Flashdance
Zadomowienie

Cytat:
Je¶li Ciê interesuje moja historia to polecam lekturê w±tku. W tytule masz epitet 'dziwna', wiêc poczytasz tu o rzeczach, które od normy odbiega³y.
Czyta³am w±tek i nie znalaz³am nic co by ¶wiadczy³o, ¿e chcia³ stworzyæ z tob± normaln±, zdrow± relacjê kobieta- mê¿czyzna, nie znalaz³am nic oprócz twojej desperacji, kurczowego trzymania sie ka¿dego najmniejszego gestu, s³owa z jego strony. Te pytania mia³y ci u¶wiadomiæ jak zachowuje sie facet który chce siê z kim¶ spotykaæ, który pozna³ dziewczynê na której mu zale¿y. Dziêki twojej agresji w odpowiedzi rozumiem ¿e takich zachowañ ch³opak nie przejawia³ w stosunku do ciebie.

Czas edycji: 2013-02-17 o 12:15
Stary 2013-02-17, 12:13   #717
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
NIE KRZYCZ
Je¶li nie zauwa¿y³a¶, to prawie nie piszê, tylko czytam, bo nie mogê zrozumieæ, czemu - mimo ¿e dziewczyny jasno ci pisz±, ¿e facet bawi³ siê tob± - dalej próbujesz go usprawiedliwiaæ? Sama sobie robisz tym krzywdê. Je¶li ciê to boli, zerwij z nim kontakt.
Mi³o, ¿e czytasz moje wypociny... Pisa³am wielokrotnie, ¿e nie kontaktujê siê z nim od ponad 2 tygodni, od kiedy zerwa³ i ten denny kontakt.
Czasem tak jest, ¿e kobieta szuka usprawiedliwienia dla pewnych zachowañ. Byæ mo¿e siê bawi³, chocia¿ s±dzê, ¿e sprawa jest troszkê bardziej skomplikowana.
Stary 2013-02-17, 12:13   #718
vouvray
Zadomowienie

Cytat:
Dobra, widzê, ¿e mogê znowu w±tek opu¶ciæ. Przynajmniej skoñczy³o siê wysy³anie mnie do psychiatry, a zaczê³o mówienie o tym jak siebie nie szanujê. Podejrzewam, ¿e oboje byli¶my niedojrzali do stworzenia normalnego zwi±zku, st±d moje pytanie z pierwszego postu, czy on dojrzeje.
Pytanie anulowa³am pod wp³ywem komentarzy i w³asnych przemy¶leñ. Spojrza³am te¿ na swój poprzedni zwi±zek, popatrzy³am na to jak staraj± siê inni i dosz³am do wniosku, ¿e pope³ni³am ogromn± pomy³kê trac±c czas na tego cz³owieka, mimo tego, ¿e wyzwala³ we mnie mnóstwo emocji i uczuæ. Jeszcze pewnie trochê pomy¶lê, stopniowo zapomnê i bêdê na pewno rozs±dniejsza w przysz³o¶ci. Chyba to by by³o na tyle.
Autorko, on stworzy³ zwi±zek z inn±. Z Tob± nie stworzy³ zwi±zku to jest niedojrza³y, a jak z inn± stworzy³ to te¿ niedojrza³y?

Te¿ nie by³abym w stanie stworzyæ zwi±zku z wieloma osobami, które znam, co wcale nie znaczy, ¿e jestem niedojrza³a, tylko NIEZAINTERESOWANA.

Ile to bêdzie jeszcze trwaæ? Jeste¶ za bardzo wra¿liwa, a to nie jest dobre. Jest wiele kobiet, które by³o zwodzone za nos przez facetów, z tym ¿e to by³y spotkania, codzienny kontakt, seks i nagle siê skoñczy³o wszystko i musia³y sobie poradziæ. A ja po prostu nie umiem zrozumieæ, sk±d u Ciebie taki ból, skoro was nic nie ³±czy³o, oprócz jaki¶ g³upich tekstów na blogu. Nie umiem siê wczuæ w Twoj± sytuacjê, bo nie ogarniam, jak mo¿na prze¿ywaæ za przeproszeniem takie wielkie NIC. A Ty to bêdziesz jeszcze bardziej rozk³adaæ na czynniki pierwsze

Edytowane przez vouvray
Czas edycji: 2013-02-17 o 12:16
Stary 2013-02-17, 12:17   #719
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flashdance Poka¿ wiadomo¶æ
Czyta³am w±tek i nie znalaz³am nic co by ¶wiadczy³o, ¿e chcia³ stworzyæ z tob± normaln±, zdrow± relacjê kobieta- mê¿czyzna, nie znalaz³am nic oprócz twojej desperacji, kurczowego trzymania sie ka¿dego najmniejszego gestu, s³owa z jego strony. Te pytania mia³y ci u¶wiadomiæ jak zachowuje sie facet który chce siê z kim¶ spotykaæ, który pozna³ dziewczynê na której mu zale¿y. Dziêki twojej agresji w odpowiedzi rozumiem ¿e takich zachowañ ch³opak nie przejawia³ w stosunku do ciebie.
Nie wszystkie, to fakt. Nie jestem agresywna, po prostu broniê swojego stanowiska. Ja mówi³am, ¿e to by³o chore i mam tego ¶wiadomo¶æ, a Ty jakby tego nie zauwa¿asz i wymieniasz mi rzeczy, które powinny byæ w zdrowej sytuacji, co najmniej jakbym tego nie wiedzia³a.
Stary 2013-02-17, 12:19   #720
clara morfina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 256

Cytat:
Napisane przez vouvray Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko, on stworzy³ zwi±zek z inn±. Z Tob± nie stworzy³ zwi±zku to jest niedojrza³y, a jak z inn± stworzy³ to te¿ niedojrza³y?

Te¿ nie by³abym w stanie stworzyæ zwi±zku z wieloma osobami, które znam, co wcale nie znaczy, ¿e jestem niedojrza³a, tylko NIEZAINTERESOWANA.

Ile to bêdzie jeszcze trwaæ? Jeste¶ za bardzo wra¿liwa, a to nie jest dobre. Jest wiele kobiet, które by³o zwodzone za nos przez facetów, z tym ¿e to by³y spotkania, codzienny kontakt, seks i nagle siê skoñczy³o wszystko i musia³y sobie poradziæ. A ja po prostu nie umiem zrozumieæ, sk±d u Ciebie taki ból, skoro was nic nie ³±czy³o, oprócz jaki¶ g³upich tekstów na blogu. Nie umiem siê wczuæ w Twoj± sytuacjê, bo nie ogarniam, jak mo¿na prze¿ywaæ za przeproszeniem takie wielkie NIC. A Ty to bêdziesz jeszcze bardziej rozk³adaæ na czynniki pierwsze

Podczytujê w±tek i podziwiam Was dziewczyny, ¿e macie jeszcze energiê ci±gn±æ dyskusjê z Autork±

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.