![]() |
#691 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Osobi¶cie uwa¿am, ¿e oboje byli¶my 'walniêci'. Po co dziewczynie robiæ ewidentnie nadziejê ? - pytanie do niego. Po co traciæ czas na ch³opaka, który nie chce siê spotkaæ i ma inn± ? - pytanie do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 843
|
Co ciekawe ty sama nie chcia³a¶ wyj¶æ z tej konwencji kontaktu wirtualnego, bo awanturê o to ¿e siê meczysz robi³a¶ przez smsy
![]() Nadal uwa¿am ¿e na podstawie tych blogowych relacji nie mo¿na stwierdziæ, ¿e facet chcia³ byæ z tob±. Umie¶ci³ twoje zdjêcie, niektórzy umieszczaj± zdjêcia rodziny, zwierz±t, znajomych, ³adnych widoczków itp. Umieszczaj± je bo im siê widok spodoba³, bo mieli taki kaprys niekoniecznie to musi ¶wiadczy o g³êbokich przemy¶leniach. Cytowa³ twoje smsy, tak samo mo¿na cytowaæ smsy przyjaciela, znajomego i co z tego? Puszcza³ ci dzwonki, ja puszczam dzwonka do znajomego którego nie widzia³am sto lat, je¶li to on pierwszy siê ze mn± kontaktuje. I co z tego? Te wszystkie "znaki" to zdecydowanie za ma³o aby mieæ najmniejsz± nadziejê na jaki¶ zwi±zek czy chocia¿by próbê spotykania siê. To ¿e siê ich tak kurczowo trzyma³a¶ ¶wiadczy jedynie o twojej desperacji. Z tego co przeczyta³am on nigdy nie wychodzi³ z kontaktem pierwszy, te wszystkie wpisy i dzwonki by³y tylko odpowiedzi± na twoje zaczepki. To te¿ jest mocno wymowne. On nie szuka³ z tob± kontaktu, nie têskni³ za tob±, rozmow± obecno¶ci±, nie potrzebowa³ byæ bli¿ej ciebie. Jedyne realny ¶lad po tym, ¿e chcia³ siê z tob± spotykaæ to jest to, ¿e ci powiedzia³ dawno temu ¿e mu imponujesz (co wcale nie znaczy ¿e mu siê podobasz jako kobieta i jest tob± zainteresowany jako potencjaln± dziewczyn±) i chcia³by spróbowaæ (co jest dziwne w po³±czeniu z tym ¿e na twoj± ofertê spotkania odpowiedzia³ nie), ty go odrzuci³a¶ i zrezygnowa³, znalaz³ sobie inn± dziewczynê. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 503
|
Ja niestety odnoszê wra¿enie, ¿e go¶ciu ma z ciebie niez³y ubaw.
![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 308
|
Obieca³ dzia³aæ w styczniu? ale dlaczego? nie móg³ dzia³aæ od razu? jakby mu zale¿a³o to tak by w³a¶nie zrobi³. Mega dziwna sytuacja. ¯e niby mu siê podobasz, ale on mówi zacznê ciê podrywaæ za miesi±c? Kto¶ tutaj ju¿ to pisa³ i zgadzam siê z tym, ¿e jego po prostu jara³o to, ¿e kto¶ jest tak zakrêcony na jego punkcie i tego nie chcia³ koñczyæ, ale z tob± ewidentnie nie chcia³ byæ. Zarówno on jest dla mnie niezrozumia³y, ¿e tak z tob± postêpowa³, jak i ty, ¿e tak siê wkrêci³a¶ w to wszystko na podstawie, jak sama piszesz, "pierdó³" i tak d³ugo ci±gnê³a¶ t± ¶mieszn± grê, daj±c sobie nadziejê na co¶ wiêcej.
Edytowane przez Dziubka Czas edycji: 2013-02-17 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak swoj± drog± on te¿ pisa³, ¿e umiera, z tym, ¿e na blogu. Natomiast porówanie tego do tak idiotycznych komentarzy to jaka¶ abstrakcja. Wolê ju¿ t± swoj± 'g³upotê'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W±tek zaczyna siê od s³ów 'dziwna historia'. Na pewno go jara³o. No w³a¶nie wkrêca³am siê i to trwa³o stanowczo za d³ugo,a tygodnie mija³y jak dni, tylko, ¿e za ka¿dym razem gdy zbiera³am si³y by siê odci±æ on namawia³ do czekania. Nie unosi³am siê dum± tylko czeka³am, bo mnie interesowa³ i bardzo chcia³am, ¿eby wreszcie co¶ zrobi³. NAIWNE, INFANTYLNE, NIEDOJRZA£E, wiem, ale czasu nie cofnê. Edytowane przez noubanaa Czas edycji: 2013-02-17 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Raczkowanie
|
A Ty po co piszesz i PO CO CZYTASZ ?
To mój w±tek, moja sprawa, moje rozgrzebywanie, wygadywanie siê dobrze mi robi, a nie chcê tego omawiaæ ze znajomymi, których mam w wiêkszo¶ci wspólnych ze wspomnianym ch³opakiem. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
I jeszcze z faktów: - pozna³am go razem z jego wieloletni± znajom±, która ju¿ na pocz±tku mi powiedzia³a: 'on jest dziwny, nigdy Ci nie powie niczego wprost'. - pisa³am Wam, ¿e mi odmówi³ spotkania oko w oko, a nastêpnym razem kiedy widzieli¶my siê gdzie¶ przypadkiem na uczelni zapyta³ mnie enigmatycznie 'czy wiem od czego nos Pinokia rós³ ?' Nos mu rós³ od k³amstw. I na nastêpn± imprezê po tym spotkaniu wykazywa³ realne zainteresowanie moj± osob±. Z tym, ¿e jak pisa³am by³am trochê sztywna i nieprzystêpna, czym móg³ siê zraziæ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
autorko, dziewczyny maj± racjê.
Ile razy tak realnie smsowali¶cie? Tzn. Ty mu wys³a³a¶ wiadomo¶æ, on odpisa³. Ile razy rozmawiali¶cie przez tel? Gdyby¶ nawet wklei³a tu ka¿dy sms, który dosta³a¶ od niego to nasze stanowisko by³oby takie same, ale Ty i tak by¶ siê upiera³a przy swoim. On Ciê nigdy nie chcia³ i nie chce. Co by musia³ zrobiæ, ¿eby¶ przesta³a analizowaæ co¶, co nawet kole¿eñstwem nazwaæ nie mo¿na, bo to za du¿e s³owo do opisu takiej relacji. Nawet, jakby doniesienie na policjê z³o¿y³ o nêkanie to by¶ siê cieszy³a, ¿e w koñcu Ciê zauwa¿y³ ![]() Czytam Ciê regularnie i jestem przekonana, ¿e je¿eli nie bêdziesz pracowaæ nad sob± to normalnego zwi±zku to Ty nigdy nie zbudujesz. ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Czy spêdzi³ z Tob± wieczór, czy tañczy³ z Tob±, czy umówi³ siê z Tob± na spotkanie, czy zatroszczy³ siê, aby¶ bezpiecznie dotar³a do domu, czy zadzwoni³ nastêpnego dnia z zapytaniem, jak siê czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
Ech, znów siê tu udzielam. Ale mam jedno pytanie do autorki?
W jaki sposób on prosi³, ¿eby¶ czeka³a na niego/by³a cierpliwa?
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
-Czy jak sie widzieli¶cie to podchodzi³ do ciebie pierwszy, pyta³ siê co u ciebie s³ychaæ, interesowa³ siê tob± twoimi zainteresowaniami, tym co robisz, co czujesz?
-Czy na imprezie tañczy³ z tob±, szuka³ z tob± kontaktu, podchodzi³ do ciebie, zaczyna³ rozmowê? -Czy dzwoni³ pierwszy, wysy³a³ do ciebie pierwszy smsy, czy zaprosi³ cie kiedykolwiek gdzie¶ (na kolacjê, spacer,kino, imprezê)? -Czy jak ju¿ rozmawiali¶cie szuka³ z tob± kontaktu fizycznego, dotyka³ twoj± rêkê, ramiê, w³osy, czy próbowa³ przytuliæ, poca³owaæ? -Czy prawi³ ci komplementy, czy próbowa³ flirtowaæ? -Czy kupi³ ci jaki¶ prezent, sprawi³ mi³± niespodziankê, odwiedzi³ ciê? -Czy szuka³ z toba kontaktu po za imprezami i uczelni±? Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
SMS: X, tracê cierpliwo¶æ do tego co robimy. Blog: "Powiedzia³em, kobieto, powoli A wszystko samo siê u³o¿y Wszystko czego nam trzeba, to odrobina cierpliwo¶ci" SMS: X, mêcze siê, na co my czekamy, wiesz ile czasu ju¿ minê³o ? Blog: "Nied³ugo, nied³ugo bêdzie to na co czekamy" ZAZNACZAM, ¿e wszystko dzieje siê w ten sam dzieñ i w koleno¶ci, ¿e najpierw sms, a pó¼niej wpis na blogu. ROZSZARPCIE i te k±ski. Edytowane przez noubanaa Czas edycji: 2013-02-17 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko próbujesz nas przekonaæ, ¿e wasza relacja mia³a jaki¶ g³êboki, metafizyczny wymiar. Ale bez ¿adnych dowodów zainteresowania to ta relacja nie bêdzie niczym wiêcej ni¿ jakim¶ be³kotem na imprezie. Impreza to nie czas i miejsce na powa¿ne rozmowy o zwi±zku, tym bardziej je¿eli dochodzi³ do tego alkohol. Gdyby chcia³ z Tob± byæ, zadzwoni³by nastêpnego dnia i poprosi³ o rozmowê w cztery oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po miesi±cu nale¿a³o sobie to odpu¶ciæ.
![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 005
|
Cytat:
Doros³y cz³owiek nie rozmawia o tym, ¿e z kim¶ bêdzie, tylko z t± osob± JEST. Jak ju¿ tworz± zwi±zek to o nim rozmawiaj± i staraj± siê ulepszyæ, jako¶ w tym zwi±zku dotrzeæ. Ty po prostu nie odczyta³a¶ w porê jego intencji- nie dzwoni po imprezie, to znaczy ¿e ola³. Czêsto wiza¿anki pisz± tutaj, ¿e nie licz± siê s³owa, ale gesty. I tu jest tak samo. Facet pogada³, pogada³, ale to tylko s³owa. Nic w tym kierunku nie zrobi³, a Ty czeka³a¶ miesi±c. On da³ wyra¼ny sygna³, tzn. nie dzwoniê= nie chcê, proponujesz spotkanie, odmawiam= nie chcê, na kolejnej imprezie mówisz mi NIE= ty te¿ nie chcesz. Czyli siê dogadali¶cie. Potem on zainteresowa³ siê inn± dziewczyn± a ona nim. Nawet je¶li potem powiedzia³a¶ mu, ¿e jednak chcesz, on sobie w mózgu klapki nie przestawi. Szczególnie, ¿e jemu ju¿ wtedy nie zale¿a³o. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Podoba³a¶ mu siê, ale widocznie nie na tyle, ¿eby robi³ co¶ wiêcej w tym kierunku. Facet siê tob± ewidentnie bawi³...end of story
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
On nie chcia³ z Tob± byæ, ogarnij siê laska, bo rêce mi opadaj±, jak to czytam. Niektórzy mê¿czy¼ni lubi± mieæ ko³a zapasowe 'w gotowo¶ci', Nie macie ¿adnej przesz³o¶ci, wiêc nie rozumiem, czemu rozstrz±sasz jakie¶ g³upie teksty piosenek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 964
|
Cytat:
Kobieto-cierpliwosci?? a czy Ty jestes psem którego on uwi±za³ na smyczy i kaza³ czekaæ, podczas gdy on jest ze swoj± dziewczyn±? szanuj sie, naprawde...
![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Dobra, widzê, ¿e mogê znowu w±tek opu¶ciæ. Przynajmniej skoñczy³o siê wysy³anie mnie do psychiatry, a zaczê³o mówienie o tym jak siebie nie szanujê. Podejrzewam, ¿e oboje byli¶my niedojrzali do stworzenia normalnego zwi±zku, st±d moje pytanie z pierwszego postu, czy on dojrzeje.
Pytanie anulowa³am pod wp³ywem komentarzy i w³asnych przemy¶leñ. Spojrza³am te¿ na swój poprzedni zwi±zek, popatrzy³am na to jak staraj± siê inni i dosz³am do wniosku, ¿e pope³ni³am ogromn± pomy³kê trac±c czas na tego cz³owieka, mimo tego, ¿e wyzwala³ we mnie mnóstwo emocji i uczuæ. Jeszcze pewnie trochê pomy¶lê, stopniowo zapomnê i bêdê na pewno rozs±dniejsza w przysz³o¶ci. Chyba to by by³o na tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
![]() Je¶li nie zauwa¿y³a¶, to prawie nie piszê, tylko czytam, bo nie mogê zrozumieæ, czemu - mimo ¿e dziewczyny jasno ci pisz±, ¿e facet bawi³ siê tob± - dalej próbujesz go usprawiedliwiaæ? Sama sobie robisz tym krzywdê. Je¶li ciê to boli, zerwij z nim kontakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
jasne ju¿ tak opuszczasz w±tek 10000 raz, to tak samo jak z tym kolesiem, nie mo¿esz daæ sobie spokoju :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Wtajemniczenie
|
On nie dojrzeje. A nawet je¶li, to nie warto czekaæ.
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
Czyta³am w±tek i nie znalaz³am nic co by ¶wiadczy³o, ¿e chcia³ stworzyæ z tob± normaln±, zdrow± relacjê kobieta- mê¿czyzna, nie znalaz³am nic oprócz twojej desperacji, kurczowego trzymania sie ka¿dego najmniejszego gestu, s³owa z jego strony. Te pytania mia³y ci u¶wiadomiæ jak zachowuje sie facet który chce siê z kim¶ spotykaæ, który pozna³ dziewczynê na której mu zale¿y. Dziêki twojej agresji w odpowiedzi rozumiem ¿e takich zachowañ ch³opak nie przejawia³ w stosunku do ciebie.
Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem tak jest, ¿e kobieta szuka usprawiedliwienia dla pewnych zachowañ. Byæ mo¿e siê bawi³, chocia¿ s±dzê, ¿e sprawa jest troszkê bardziej skomplikowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Te¿ nie by³abym w stanie stworzyæ zwi±zku z wieloma osobami, które znam, co wcale nie znaczy, ¿e jestem niedojrza³a, tylko NIEZAINTERESOWANA. Ile to bêdzie jeszcze trwaæ? Jeste¶ za bardzo wra¿liwa, a to nie jest dobre. Jest wiele kobiet, które by³o zwodzone za nos przez facetów, z tym ¿e to by³y spotkania, codzienny kontakt, seks i nagle siê skoñczy³o wszystko i musia³y sobie poradziæ. A ja po prostu nie umiem zrozumieæ, sk±d u Ciebie taki ból, skoro was nic nie ³±czy³o, oprócz jaki¶ g³upich tekstów na blogu. Nie umiem siê wczuæ w Twoj± sytuacjê, bo nie ogarniam, jak mo¿na prze¿ywaæ za przeproszeniem takie wielkie NIC. A Ty to bêdziesz jeszcze bardziej rozk³adaæ na czynniki pierwsze ![]() Edytowane przez vouvray Czas edycji: 2013-02-17 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 256
|
Cytat:
![]() Podczytujê w±tek i podziwiam Was dziewczyny, ¿e macie jeszcze energiê ci±gn±æ dyskusjê z Autork± ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.