O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 21:58   #3541
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Fikusek - zawsze możecie polecieć międzyczasie, jak będziesz czuła się dobrze
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 22:01   #3542
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Fikusek - zawsze możecie polecieć międzyczasie, jak będziesz czuła się dobrze
Lece do Polski z córką na 5 tygodni, mąż uznał że mi starczy zresztą czeka nas przeprowadzka więc troszkę kasy pójdzie, najwyżej pojedziemy w przyszłym roku.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 22:06   #3543
Malgos_12
Zakorzenienie

A zapomniałam, że wy lecicie na tyle do PL , też fajnie
a czemu chcecie się przeprowadzić? będziecie szukać czegoś większego?
Stary 2013-02-17, 22:19   #3544
Fikusek82
Wtajemniczenie

Tak większego, mamy mieszkanko a właściwie wynajmujemy z jedną sypialnią, ale stwierdziliśmy, że córka już na tyle duża że powinna mieć swój pokoik, więc na lato będziemy szukać 2 sypialnianego.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 22:37   #3545
Malgos_12
Zakorzenienie

Rozumiem, my też mamy jedną sypialnię. Jak na razie nam to odpowiada, ale jak pojawi się dzidziuś to pewnie po jakimś czasie zaczniemy się rozglądać za czymś większym
Stary 2013-02-17, 22:55   #3546
meduzka88
Wtajemniczenie

Ja uciekam spać .
Nie wiem czy jutro Was odwiedzę, bo w pracy będę 10 godzin i pewnie wrócę wymęczona
Trzymajcie się

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 06:29   #3547
didi610
Raczkowanie

Cześć dziewczyny witam Was z samego rana

popijam właśnie poranna kawkę, ale jakoś średnio mi smakuje, po weekendzie (najgorszym chyba w moim życiu) jestem tak odwodniona, że cały czas mnie suszy....w dodatku boli mnie głowa i mam katar.....cudownie

Pozdrowionka i życzę miłego dnia

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 08:10   #3548
Aldrin
Zakorzenienie

Cześć po chorowitym weekendzie

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ! i ja dołączam do Waszego wątku ! Razem z mężem od grudnia staramy się o dziecko - czyli 3 cykl starań. Może w tym miesiącu się udało ?
Jestem w 21 dniu cyklu, od 5 dni mam ogromny ból sutków, taki jak nigdy. Po za tym wszystko bez zmian. Od pani ginekolog dostałam skierowanie na badanie krwi i moczu w 22 dniu cyklu i 3 dniu cyklu. Zastanawiam się czy może jutro rano przed analizami zrobić test ciążowy ? Czy to nie za szybko ?
Witaj

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z was pije zieloną herbatę? bo właśnie przeczytałam, że ogólnie blokuje wchłanianie kwasu foliowego - słyszałyście coś na ten temat?
O.o o kurczę ja też ją piję i to litrami
Ja pije i pierwsze słyszę o czymś takim... ale mnie teraz zasmuciłaś

Myślałam, że będę miała sporo do nadrabiania po weekendzie, bo w domu nigdy nie mam czasu wejść do Was a tu proszę tylko parę stron
Stary 2013-02-18, 09:22   #3549
minimini333
Rozeznanie

hej hej
witam serdecznie
melduje że nie próżnujemy i wytrwale wykorzystujemy nasze śczęśliwe dni
zobaczymy co z tego wyjdzie
trzymajcie kciuki, jeszcze troszke pracy przed nami
jestem pełna nadzieji
pozdrawiam i zmykam do pracy

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 09:29   #3550
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
hej hej
witam serdecznie
jestem pełna nadzieji
To bawcie się sobą i działajcie co będziemy się mogli razem z Wami cieszyć II kreseczkami
Stary 2013-02-18, 09:30   #3551
czarownica_21
Raczkowanie

Witam Was w ten poniedziałkowy ranek
Na Lubelszczyźnie sypie sobie śnieżek co mnie częściowo dołuje:/ Z niecierpliwością czekam na wiosnę Mąż poszedl do pracy a ja sobie siedzę popijając kawkę i tak piszę do was sama nie wiem co Tak piszecie o tych mieszkaniach i tak się rozmarzyłam... Nie moge sie doczekać kiedy z TŻ będziemy mieć swoje własne 4 kąty, jak na razie nie zapowiada się, że nastąpi to w najbliższym czasie ale... jak się nie ma co się lubi Pozdrawiam Was gorąco i życzę udanego dnia
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 09:42   #3552
201606201204
Konto usunięte

Cześc dziewczyny.
W końcu się skończyła @ i dziś będzie można poszaleć.

Weekend zleciał i nawet nie miałam kiedy posiedzieć w sieci.

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ja pije i pierwsze słyszę o czymś takim... ale mnie teraz zasmuciłaś
Ja się ostatnio też dowiedziałam przez jeden portal gdzie można obserwować cykle. Podobno max 1 kubek zielonej można wypić dziennie. Teraz tak robię, bo bez sensu brać kwas i żłopać zieloną.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 09:49   #3553
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki dziewczyny macie przygotowane jakieś listy spraw do załtwienia typu wybranie wózka i innych pierdół w czasie ciąży??
wydaje mi się że takie rzeczy to dopiero jak będzie się w ciąży i to w późniejszym jej czasie

Cytat:
Napisane przez daga 13 Pokaż wiadomość
Witajcie napisałam do was chyba z trzy strony ale coś nacisnęłam i się skasowało ale postaram się jeszce raz , myślę że może pomóc nie wiem jeszcze komu czy wam czy mnie ale może po prastu nam.
jak już pisdałam mam 12 letnią córkę Majkę. właśnie pojechał elektryk bo jak już wspomniałam ten nieszczęsny remont dlatego jeszcze jestem na chodzie. Moja córa jest jedyną jedynaczką w klasie i bardzo chce mieć rodzeństwo . rozmawialiśmy z mężem o tej sytuacji i niestety kiedyś c,orka zostanie sama bez nikogo bliskiego dlatego też postanowiliśmy to zmienić niestety trochę późno . ja mam brata ale potomstwa się raczej nie spodziewa a męża rodzeństwo rozsiane po polsce więc i kontaktnie ten. wzieło mnie chyba na depresyjne sprawy. dzisiaj dowiedziałam się się że przjaciółka mojej córki która też jest jedynaczką (jej mama jest moją przyjaciółką) będzie miała rodzeństwo . Majka jeszcze nie wie i dziewczyny po prostu nie wim jak mam zareagować.
wy jesteście chyba młodę stażem tak wywnioskowałam ale jak mogłybyscie napisać jaki jest was staż małżeński bo wydaje mi się że chyba tutaj nie pasuję bo ja już 14 lat
przestań . To wątek staraczkowy. Niezależnie od wieku, stażu bycia w związku/małżeństwie. Wszystkie mamy jeden cel

Cytat:
Cześć Dziewczyny ! i ja dołączam do Waszego wątku ! Razem z mężem od grudnia staramy się o dziecko - czyli 3 cykl starań. Może w tym miesiącu się udało ?
Jestem w 21 dniu cyklu, od 5 dni mam ogromny ból sutków, taki jak nigdy. Po za tym wszystko bez zmian. Od pani ginekolog dostałam skierowanie na badanie krwi i moczu w 22 dniu cyklu i 3 dniu cyklu. Zastanawiam się czy może jutro rano przed analizami zrobić test ciążowy ? Czy to nie za szybko ?
hej

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z was pije zieloną herbatę? bo właśnie przeczytałam, że ogólnie blokuje wchłanianie kwasu foliowego - słyszałyście coś na ten temat?
też to słyszałam. Ale ok 2 filiżanki/kubki jest dozwolone
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 09:52   #3554
fiona27
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
doszlismy z TZ do wniosku ze nie ma co zwlekac, bo ustrzelenie nie musi udac sie za 1 czy 2 razem, a moze trwac duzo dluzej i odstawilismy zabezp. juz w styczniu . Wiec po co zwlekac
Słusznie szkoda, że ja nie doszłm do tego samego wniosku ze dwa miesiące temu kiedy mąż pracował na miejscu

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Może byłyśmy u tej samej wróżki

-
Pewnie tak

Cytat:
Napisane przez daga 13 Pokaż wiadomość

jak już pisdałam mam 12 letnią córkę Majkę. właśnie pojechał elektryk bo jak już wspomniałam ten nieszczęsny remont dlatego jeszcze jestem na chodzie. Moja córa jest jedyną jedynaczką w klasie i bardzo chce mieć rodzeństwo . rozmawialiśmy z mężem o tej sytuacji i niestety kiedyś c,orka zostanie sama bez nikogo bliskiego dlatego też postanowiliśmy to zmienić niestety trochę późno . ja mam brata ale potomstwa się raczej nie spodziewa a męża rodzeństwo rozsiane po polsce więc i kontaktnie ten. wzieło mnie chyba na depresyjne sprawy. dzisiaj dowiedziałam się się że przjaciółka mojej córki która też jest jedynaczką (jej mama jest moją przyjaciółką) będzie miała rodzeństwo . Majka jeszcze nie wie i dziewczyny po prostu nie wim jak mam zareagować.
wy jesteście chyba młodę stażem tak wywnioskowałam ale jak mogłybyscie napisać jaki jest was staż małżeński bo wydaje mi się że chyba tutaj nie pasuję bo ja już 14 lat
Co do stażu nie czuj się taka osamotniona po ślubie jestem prawie 5 lat, ale w związku ponad 13 . Jak już dziewczyny wcześniej pisały tu wiek, ilość dzieci czy staż małzeństwa nie ma znaczenia bo wszystkie chcemy bobasy i to jest najważniejsze

Cytat:
Witm serdecznie
Na test zdecydowanie za wczesnie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny co się z wami dzieje, gdzie są wszyscy od wczoraj?
Od soboty do dziś była u mnie mama, więc nie było kiedy pisać

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość

Ja się ostatnio też dowiedziałam przez jeden portal gdzie można obserwować cykle. Podobno max 1 kubek zielonej można wypić dziennie. Teraz tak robię, bo bez sensu brać kwas i żłopać zieloną.
Ja nawet nie wiem jak smakuje zielona herbata wiem gdzie ja się uchowalam jakoś tak wyszło
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 09:57   #3555
didi610
Raczkowanie

Fiona ja wiem jak smakuje, że żebym była jej fanką to nie powiem....na co dzień wcale jej nie piję, od czasu do czasu w pracy bo moje dziewczyny kupują wszystkie możliwe smaki

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-02-18, 10:04   #3556
201606201204
Konto usunięte

Ja piję zieloną herbatę codziennie, bo mnie pobudza. Zamiennik kawy taki mój.
Kawę to ja pijam tylko z ekspresu ciśnieniowego, z mleczkiem i to jak mam ochotę dużą.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:09   #3557
Izetka_
Zadomowienie

Hej hej Laseczki
Wróciłam i ja również na nasz pokład Dobrze, że zajełyście się tż to nie było za dużo do nadrabiania
Witam nowe staraczki
Madziusia-ja tez planowo mam miec @ 28 lutego
Didi-też tak się parę razy kiedyś strułam, dlatego teraz ostrożnie spożywam
my za bardzo nie poszaleliśmy bo jakoś w weekend na wsi nam się nie składało na przytulanki i chyba miniął nas najważniejszy dzień bez przytulanek i nawet nie mam nadzieii na brak@, bo zapewne przyjdzie...

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:22   #3558
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
hej hej
witam serdecznie
jestem pełna nadzieji
Trzymam
Udanych staranek

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
Witam Was w ten poniedziałkowy ranek
Na Lubelszczyźnie sypie sobie śnieżek co mnie częściowo dołuje:/ Z niecierpliwością czekam na wiosnę Mąż poszedl do pracy a ja sobie siedzę popijając kawkę i tak piszę do was sama nie wiem co Tak piszecie o tych mieszkaniach i tak się rozmarzyłam... Nie moge sie doczekać kiedy z TŻ będziemy mieć swoje własne 4 kąty, jak na razie nie zapowiada się, że nastąpi to w najbliższym czasie ale... jak się nie ma co się lubi Pozdrawiam Was gorąco i życzę udanego dnia
U nas też pada lekki, ale niestety pada :/ ja chcę już wiosnę

Cześć właśnie podnoszę się z łóżka W tym tygodniu ma mi się wyjaśnić parę spraw związanych z moją przyszłością więc trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny

Powiem wam, że odkąd wiem, że musimy przynajmniej dwa miesiące czekać na starania, to tak się nakręcam na dziecko, że nie wiem
W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach a do tego będę mogła tylko leżeć w łóżku,a on będzie mi wszystko donosił, moim jedynym zajęciem ma być czytanie książek normalnie jak to od niego usłyszałam to myślałam, że padnę
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:24   #3559
kasiunka8998
Raczkowanie

hej kobietki w końcu chwila wytchnienia
kurcze, przeczytałam zaległości jakąs godz temu i już mi się wszystko pomnieszało

Ewelika a może to wcale nie była jelitówka ?

Didi to ładnie załatwiłaś się winkiem ale póki można to trzeba korzystać, przynajmniej ja jestem tego zdania i wczoraj na zakonczenie ciężkiego weekendu walnęłam sobie 2 reddsy ananasowe, pyyyyyyyyycha ! a dziś umówiłam się ze szwagierką na ploteczki wieczorne bo dawno nie było okazji a znając życie łykniemy sobie przy tym po jakimś dobrym drineczku

Minimini ja też 3mam kciuki !!!!

wczoraj (16dc) zobaczyłam prawie równie ciemną jak kontrolną, kreskę testową i straaaaasznie jestem ciekawa jak dziś wyjdzie Troszke mnie te testy napajają pozytywnie bo wszystko wskazuje na to (i śluz tez) że owu mam w zupenie innym czasie niż myślałam do tej pory i prawdopodobnie stąd nasze niepowodzenie przez kilka m-cy oooby !

Ale na wschodzie polski dziś paskudna pogoda, strasznie dołująca. Tak mi się chce juz wiosny .......... <3
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:26   #3560
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298652]Trzymam
Udanych staranek

Cześć właśnie podnoszę się z łóżka W tym tygodniu ma mi się wyjaśnić parę spraw związanych z moją przyszłością więc trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny

Powiem wam, że odkąd wiem, że musimy przynajmniej dwa miesiące czekać na starania, to tak się nakręcam na dziecko, że nie wiem
W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach a do tego będę mogła tylko leżeć w łóżku,a on będzie mi wszystko donosił, moim jedynym zajęciem ma być czytanie książek normalnie jak to od niego usłyszałam to myślałam, że padnę [/QUOTE]

no to ladnie Cie maz chce rozpiescic
Stary 2013-02-18, 10:30   #3561
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
hej kobietki w końcu chwila wytchnienia
kurcze, przeczytałam zaległości jakąs godz temu i już mi się wszystko pomnieszało

Ewelika a może to wcale nie była jelitówka ?

Didi to ładnie załatwiłaś się winkiem ale póki można to trzeba korzystać, przynajmniej ja jestem tego zdania i wczoraj na zakonczenie ciężkiego weekendu walnęłam sobie 2 reddsy ananasowe, pyyyyyyyyycha ! a dziś umówiłam się ze szwagierką na ploteczki wieczorne bo dawno nie było okazji a znając życie łykniemy sobie przy tym po jakimś dobrym drineczku

Minimini ja też 3mam kciuki !!!!

wczoraj (16dc) zobaczyłam prawie równie ciemną jak kontrolną, kreskę testową i straaaaasznie jestem ciekawa jak dziś wyjdzie Troszke mnie te testy napajają pozytywnie bo wszystko wskazuje na to (i śluz tez) że owu mam w zupenie innym czasie niż myślałam do tej pory i prawdopodobnie stąd nasze niepowodzenie przez kilka m-cy oooby !

Ale na wschodzie polski dziś paskudna pogoda, strasznie dołująca. Tak mi się chce juz wiosny .......... <3
To raczej nie możliwe ale w sumie zdarzyło nam się chyba ze dwa razy zapomnieć, no kurcze to dałaś mi teraz do myślenia, w piątek mam mieć @ to się wszystko wyjaśni. Nie no ale to nie możliwe

wiecznie_pod_wiatr
a przy okazji utuczyć

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2013-02-18 o 10:32
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:35   #3562
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298786]To raczej nie możliwe ale w sumie zdarzyło nam się chyba ze dwa razy zapomnieć, no kurcze to dałaś mi teraz do myślenia, w piątek mam mieć @ to się wszystko wyjaśni. Nie no ale to nie możliwe

wiecznie_pod_wiatr
a przy okazji utuczyć [/QUOTE]

utuczyc jak swiatecznego indyka . A tak na serio, to nie wyobrazam sobie jak mozna cala ciaze przelezec (mowie tu o zdrowo przebiegajacej ciazy). Ja chyba bym oszalala
Stary 2013-02-18, 10:40   #3563
Konto usunięte

Cytat:
utuczyc jak swiatecznego indyka . A tak na serio, to nie wyobrazam sobie jak mozna cala ciaze przelezec (mowie tu o zdrowo przebiegajacej ciazy). Ja chyba bym oszalala
Ja też nie wyobrażam sobie tego
Stary 2013-02-18, 10:41   #3564
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
no i ja sobie tego nie wyobrażam...można tylko przytyc kolejne niepotrzebne kilogramy

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:41   #3565
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
dzień dobry

wydaje mi się że takie rzeczy to dopiero jak będzie się w ciąży i to w późniejszym jej czasie

miałam nadzieje że jakos pożytecznie wykorzystam ten czas starankowy i czegoś sie tu dowiem na temat wyprawki i takich tam bo pojecia zielonego nie mam ale może faktycznie za wcześnie żeby o czymkolwiek myśleć

Cytat:
ja chyba też

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:45   #3566
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
no i ja sobie tego nie wyobrażam...można tylko przytyc kolejne niepotrzebne kilogramy
moja znajoma tak sobie lezala i przytyla ok 35 kg . Mala zaraz bedzie miala rok a jej dalej ok 10 kg zostalo :/. I teraz zaluje ze przestala sie ruszac w ciazy
Stary 2013-02-18, 10:46   #3567
didi610
Raczkowanie

Ewelika to Ty czekasz na ten dzień razem ze mną, czyli piątek, ale ja jakoś straciłam nadzieję, weekend totalnie mnie wyczerpał i mam znowu lekkiego doła, bo zmęczona....
w dodatku sąsiadka z dołu ma chorego syna, który wyje...tak wyje.... i dzisiejszej nocy puściła mu tv prawie na full a on do tego sobie porykiwał, od północy do 1o przekręcaliśmy się z boku na bok

Kasia to był mój ostatni alkohol przez bardzo długi czas, obiecuję to sobie i Wam, a jak mi się zdarz cokolwiek wypić to Wam napiszę i mnie opierdzielicie po prostu

a powiedzcie mi na ile dni przed @ powinna spaść temperatura? bo ja sobie tak mierzę, ale tak ogólnie i teraz mam cały czas podwyższoną w okolicach 37

25.08.2012r.

Stary 2013-02-18, 10:50   #3568
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

hej hej, witam w to pochmurne poniedziałkowe przedpołudnie, u mnie paskudnie tylko spac cały dzień.

Kasiu jeżeli jest tak jak mówisz że owu masz w innych dniach niż zawsze myślałaś to tylk otrzymac kciuki, może właśnie to był problem waszych niepowodzeń! i teraz się uda

Ewelika to Cię mąż będzie rozpieszczał, sam będzie hodował marchewki itp??

i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny starające się teraz oby za dwa tygodnie był wysyp II

Która z Was w najbliższym terminie testuje?? didi Ty w piątek?

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Ewelika to Ty czekasz na ten dzień razem ze mną, czyli piątek, ale ja jakoś straciłam nadzieję, weekend totalnie mnie wyczerpał i mam znowu lekkiego doła, bo zmęczona....
w dodatku sąsiadka z dołu ma chorego syna, który wyje...tak wyje.... i dzisiejszej nocy puściła mu tv prawie na full a on do tego sobie porykiwał, od północy do 1o przekręcaliśmy się z boku na bok

Kasia to był mój ostatni alkohol przez bardzo długi czas, obiecuję to sobie i Wam, a jak mi się zdarz cokolwiek wypić to Wam napiszę i mnie opierdzielicie po prostu

a powiedzcie mi na ile dni przed @ powinna spaść temperatura? bo ja sobie tak mierzę, ale tak ogólnie i teraz mam cały czas podwyższoną w okolicach 37
najczęściej jest chyba tak że dziś CI temperatura spada a jutro masz@

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 10:50   #3569
didi610
Raczkowanie

tak Magda, ja w piątek, ja będę szybko wiedzieć bo zazwyczaj dostaje w nocy @...ostatnio troszkę mi się przesunęła i dostałam ok 8 rano, także jak tylko się zaloguję to Wam dam znać

25.08.2012r.

Stary 2013-02-18, 11:08   #3570
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298652]Trzymam
Udanych staranek

W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach a do tego będę mogła tylko leżeć w łóżku,a on będzie mi wszystko donosił, moim jedynym zajęciem ma być czytanie książek normalnie jak to od niego usłyszałam to myślałam, że padnę [/QUOTE]

leżeć bym nie chciała ale widać, że mąż się o Ciebie bardzo troszczy

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości