|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
Fikusek - zawsze możecie polecieć międzyczasie, jak będziesz czuła się dobrze
|
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
Lece do Polski z córką na 5 tygodni, mąż uznał że mi starczy zresztą czeka nas przeprowadzka więc troszkę kasy pójdzie, najwyżej pojedziemy w przyszłym roku.
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam, że wy lecicie na tyle do PL , też fajnie
a czemu chcecie się przeprowadzić? będziecie szukać czegoś większego? |
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak większego, mamy mieszkanko a właściwie wynajmujemy z jedną sypialnią, ale stwierdziliśmy, że córka już na tyle duża że powinna mieć swój pokoik, więc na lato będziemy szukać 2 sypialnianego.
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, my też mamy jedną sypialnię. Jak na razie nam to odpowiada, ale jak pojawi się dzidziuś to pewnie po jakimś czasie zaczniemy się rozglądać za czymś większym
|
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uciekam spać .
Nie wiem czy jutro Was odwiedzę, bo w pracy będę 10 godzin i pewnie wrócę wymęczona ![]() Trzymajcie się
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny witam Was z samego rana
![]() popijam właśnie poranna kawkę, ale jakoś średnio mi smakuje, po weekendzie (najgorszym chyba w moim życiu) jestem tak odwodniona, że cały czas mnie suszy....w dodatku boli mnie głowa i mam katar.....cudownie ![]() Pozdrowionka i życzę miłego dnia
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć po chorowitym weekendzie
Cytat:
Cytat:
Myślałam, że będę miała sporo do nadrabiania po weekendzie, bo w domu nigdy nie mam czasu wejść do Was a tu proszę tylko parę stron |
||
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
witam serdecznie melduje że nie próżnujemy i wytrwale wykorzystujemy nasze śczęśliwe dni ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie trzymajcie kciuki, jeszcze troszke pracy przed nami ![]() jestem pełna nadzieji pozdrawiam i zmykam do pracy
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was w ten poniedziałkowy ranek
![]() Na Lubelszczyźnie sypie sobie śnieżek co mnie częściowo dołuje:/ Z niecierpliwością czekam na wiosnę Mąż poszedl do pracy a ja sobie siedzę popijając kawkę i tak piszę do was sama nie wiem co Tak piszecie o tych mieszkaniach i tak się rozmarzyłam... Nie moge sie doczekać kiedy z TŻ będziemy mieć swoje własne 4 kąty, jak na razie nie zapowiada się, że nastąpi to w najbliższym czasie ale... jak się nie ma co się lubi Pozdrawiam Was gorąco i życzę udanego dnia
|
|
|
|
#3552 |
|
Konto usunięte
|
Cześc dziewczyny.
W końcu się skończyła @ i dziś będzie można poszaleć. Weekend zleciał i nawet nie miałam kiedy posiedzieć w sieci. ![]() Ja się ostatnio też dowiedziałam przez jeden portal gdzie można obserwować cykle. Podobno max 1 kubek zielonej można wypić dziennie. Teraz tak robię, bo bez sensu brać kwas i żłopać zieloną. |
|
|
|
#3553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
. To wątek staraczkowy. Niezależnie od wieku, stażu bycia w związku/małżeństwie. Wszystkie mamy jeden cel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3554 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
szkoda, że ja nie doszłm do tego samego wniosku ze dwa miesiące temu kiedy mąż pracował na miejscuPewnie tak ![]() Cytat:
po ślubie jestem prawie 5 lat, ale w związku ponad 13 Cytat:
![]() Na test zdecydowanie za wczesnie Od soboty do dziś była u mnie mama, więc nie było kiedy pisać ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
wiem gdzie ja się uchowalam jakoś tak wyszło
|
||||
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Fiona ja wiem jak smakuje, że żebym była jej fanką to nie powiem....na co dzień wcale jej nie piję, od czasu do czasu w pracy bo moje dziewczyny kupują wszystkie możliwe smaki
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#3556 |
|
Konto usunięte
|
Ja piję zieloną herbatę codziennie, bo mnie pobudza. Zamiennik kawy taki mój.
![]() Kawę to ja pijam tylko z ekspresu ciśnieniowego, z mleczkiem i to jak mam ochotę dużą.
|
|
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej Laseczki
Wróciłam i ja również na nasz pokład ![]() Dobrze, że zajełyście się tż to nie było za dużo do nadrabiania![]() Witam nowe staraczki ![]() Madziusia-ja tez planowo mam miec @ 28 lutego ![]() Didi-też tak się parę razy kiedyś strułam, dlatego teraz ostrożnie spożywam ![]() my za bardzo nie poszaleliśmy bo jakoś w weekend na wsi nam się nie składało na przytulanki i chyba miniął nas najważniejszy dzień bez przytulanek i nawet nie mam nadzieii na brak@, bo zapewne przyjdzie...
|
#3558 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Udanych staranek Cytat:
![]() Cześć właśnie podnoszę się z łóżka W tym tygodniu ma mi się wyjaśnić parę spraw związanych z moją przyszłością więc trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny Powiem wam, że odkąd wiem, że musimy przynajmniej dwa miesiące czekać na starania, to tak się nakręcam na dziecko, że nie wiem ![]() W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach |
||
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki
w końcu chwila wytchnienia ![]() kurcze, przeczytałam zaległości jakąs godz temu i już mi się wszystko pomnieszało ![]() Ewelika a może to wcale nie była jelitówka ? ![]() ![]() Didi to ładnie załatwiłaś się winkiem ale póki można to trzeba korzystać, przynajmniej ja jestem tego zdania i wczoraj na zakonczenie ciężkiego weekendu walnęłam sobie 2 reddsy ananasowe, pyyyyyyyyycha ! a dziś umówiłam się ze szwagierką na ploteczki wieczorne bo dawno nie było okazji a znając życie łykniemy sobie przy tym po jakimś dobrym drineczku ![]() Minimini ja też 3mam kciuki !!!! wczoraj (16dc) zobaczyłam prawie równie ciemną jak kontrolną, kreskę testową i straaaaasznie jestem ciekawa jak dziś wyjdzie Troszke mnie te testy napajają pozytywnie bo wszystko wskazuje na to (i śluz tez) że owu mam w zupenie innym czasie niż myślałam do tej pory i prawdopodobnie stąd nasze niepowodzenie przez kilka m-cy oooby ! Ale na wschodzie polski dziś paskudna pogoda, strasznie dołująca. Tak mi się chce juz wiosny .......... <3 |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298652]Trzymam
![]() Udanych staranek U nas też pada lekki, ale niestety pada :/ ja chcę już wiosnę ![]() Cześć właśnie podnoszę się z łóżka W tym tygodniu ma mi się wyjaśnić parę spraw związanych z moją przyszłością więc trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny Powiem wam, że odkąd wiem, że musimy przynajmniej dwa miesiące czekać na starania, to tak się nakręcam na dziecko, że nie wiem ![]() W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach no to ladnie Cie maz chce rozpiescic
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiecznie_pod_wiatr a przy okazji utuczyć Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2013-02-18 o 10:32 |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298786]To raczej nie możliwe ale w sumie zdarzyło nam się chyba ze dwa razy zapomnieć, no kurcze to dałaś mi teraz do myślenia, w piątek mam mieć @ to się wszystko wyjaśni. Nie no ale to nie możliwe
![]() wiecznie_pod_wiatr a przy okazji utuczyć utuczyc jak swiatecznego indyka
|
#3563 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3565 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mala zaraz bedzie miala rok a jej dalej ok 10 kg zostalo :/. I teraz zaluje ze przestala sie ruszac w ciazy
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Ewelika to Ty czekasz na ten dzień razem ze mną, czyli piątek, ale ja jakoś straciłam nadzieję, weekend totalnie mnie wyczerpał i mam znowu lekkiego doła, bo zmęczona....
w dodatku sąsiadka z dołu ma chorego syna, który wyje...tak wyje.... i dzisiejszej nocy puściła mu tv prawie na full a on do tego sobie porykiwał, od północy do 1 o przekręcaliśmy się z boku na bok ![]() Kasia to był mój ostatni alkohol przez bardzo długi czas, obiecuję to sobie i Wam, a jak mi się zdarz cokolwiek wypić to Wam napiszę i mnie opierdzielicie po prostu ![]() a powiedzcie mi na ile dni przed @ powinna spaść temperatura? bo ja sobie tak mierzę, ale tak ogólnie i teraz mam cały czas podwyższoną w okolicach 37
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
hej hej, witam w to pochmurne poniedziałkowe przedpołudnie, u mnie paskudnie tylko spac cały dzień.
Kasiu jeżeli jest tak jak mówisz że owu masz w innych dniach niż zawsze myślałaś to tylk otrzymac kciuki, może właśnie to był problem waszych niepowodzeń! i teraz się uda ![]() Ewelika to Cię mąż będzie rozpieszczał, sam będzie hodował marchewki itp?? ![]() i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny starające się teraz oby za dwa tygodnie był wysyp II ![]() Która z Was w najbliższym terminie testuje?? didi Ty w piątek? ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
tak Magda, ja w piątek, ja będę szybko wiedzieć bo zazwyczaj dostaje w nocy @...ostatnio troszkę mi się przesunęła i dostałam ok 8 rano, także jak tylko się zaloguję to Wam dam znać
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39298652]Trzymam
![]() Udanych staranek U nas też pada lekki, ale niestety pada :/ ja chcę już wiosnę ![]() Cześć właśnie podnoszę się z łóżka W tym tygodniu ma mi się wyjaśnić parę spraw związanych z moją przyszłością więc trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny Powiem wam, że odkąd wiem, że musimy przynajmniej dwa miesiące czekać na starania, to tak się nakręcam na dziecko, że nie wiem ![]() W ogóle to wczoraj mieliśmy z K ciekawą rozmowę na ten temat. Stwierdził, że w ciąży będę mogła jeść tylko żywność organiczną, którą zależy od pory roku mój mąż będzie hodował lub kupował w specjalnych sklepach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

25.08.2012r.

Mąż poszedl do pracy a ja sobie siedzę popijając kawkę i tak piszę do was sama nie wiem co

wiem gdzie ja się uchowalam
i nawet nie mam nadzieii na brak@, bo zapewne przyjdzie...

o przekręcaliśmy się z boku na bok