|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo
Cytat:
![]() Kiedys tez probowalam ich rysowac(znaczy to drzewko), ale stracilam zapal po jakichs dwudziestu tomach dzieki za gotowca
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
ja już na nogach od 5
włoski umyte BD, nałożyłam Joannę Argan Oil na 15 minut i włoski już prawie suche wam też BD bez odżywki tak strasznie plącze włosy? mam wrażenie, że są szorstkie i tępe w dotyku, brr ... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...se-powder.html używała któraś?
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie oszukujmy się, nie jest to literatura wysokich lotów, ale czyta się świetnie... co do mokrej kitki, żeby nie było tak całkiem offtopowo - może w skarpetkę i zawiązać gumką? ![]() Cytat:
![]() hej, a ja chyba wreszcie nie mam po nocy takiego skundlonego czubka jak zawsze, ale w sumie póki co nie widziałam się jeszcze w lustrze ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam wczoraj sklep z kosmetykami z Alverde, Balea i rosyjskimi- na 100% to sklep jakiejś wizażanki
![]() Nie wiem tylko, czy te ceny są sensowne? Jeśli któraś kupowała już z Alverde i Balea proszę o podpowiedź ![]() sklep to kokardi.pl
|
|
#1895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Cytat:
I dziękuję za pochwałę i życzenia Cytat:
Dziękuję za pochwałę Dziękuję Z zakupem tej odżywki Apis to był strzał w 10 Włosy dzisiaj mięciutkie, nieobciążone, błyszczące i co nie często się zdarza, nie były spuszone po myciu Nie chcę zapeszać, ale po pierwszym użyciu moje włosy ją kochają
|
|
#1896 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałam tylko kilka tomów, pamietam najbardziej akcję z jakimś homo, który robił dobrze swojej żonie-przykrywce i w końcu się wyleczył z tego ![]() ![]() Miranda doąłczam się Ogólnie jestem dziś w tak podłym nastroju, że zaraz się poryczę ze złości, więc idę się kąpać |
|
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, 16,90 zł to trochę sporo... lubię Alverdowskie odżywki, ale w sumie nie różnią się one bardzo od Alterry chociażby, więc w momencie kiedy muszę za nie płacić więcej niż dychę (plus przesyłka oczywiście), to bym dała sobie spokój. za to Babuszka Agafia wygląda ciekawie... swoją drogą, jak będziesz robiła zakupy to akurat bardzo warto kupić pomadkę pielęgnującą Alverde, jest świetna ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję, że w ciągu dnia się jakoś poprawi
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to opakowania Balea,Alverde i Isana,Alterra są w bardzo podobnym stylu, podobnych cenach, przez co snuję różne domysły ![]() Narazie się wstrzymam z zamówieniem do wypłaty.
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie te odżywki są naprawdę fajne, ale też nie żeby się zabijać - chociaż podejrzewam, że jak wyjadę na stypendium do Budapesztu to będę się 'stołować' głównie w DM ![]() uwielbiam Alterrę morelową, mam takie lśniące, gładkie włosy co prawda loki mi się rozwaliły, bo nie nałożyłam żelu rano z lenistwa, no ale mimo wszystko
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a oglądałyście wspólną?
jak Igor i jego romanse? kiedy teraz są powtórki, wiecie?nie myję dzisiaj włosów chyba. Chociaż nie wiem sama |
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie właśnie zapukał kurier z paczuszką z e-naturalne, uwielbiam trzymać w łapkach nowe rzeczy do włosów
Edytowane przez lilith_ed Czas edycji: 2013-02-18 o 11:28 |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana,, to rzeczywiście się wykąp, nasmaruj jakimś aromatycznym balsamem i zaraz się humorek poprawi
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Tak was gonię i gonię i dogonić chyba nie dam rady (16 stron, bo się poddałam :P) A miałam zamiar nie opuścić żadnego posta w tym wątku. Coś mnie ominęło? Jakieś nowo odkryte cuda kosmetyczne?
Ja w ciągu tych ostatnich dni dałam jeszcze jedną szansę kozieradce, ale znów poleciały włosy, czyli już się z nią żegnam ![]() A przed chwilą właśnie skończyłam ćwiczyć więc lecę trochę ogarnąć pokój
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj pierwszy raz wtarłam kurację Joanna Rzepa. Jaki fajny ten aplikator!
|
|
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Weźcie mnie kopnijcie w d.pę... Miałam wziąć się od rana za naukę (zostało mi ostatnie zaliczenie) a siedzę i nadrabiam 20 stron Waszego spamu! w sumie od czwartku mam wolne i powinnam się uczyć a jeszcze nie tknęłam tego materiału, a czasu coraz mniej a ja co chwilę odkładam ten materiał na później! Już mam tego wszystkiego dość.... chyba mnie to przytłoczyło... a moje podejście wcale mi nie pomaga...
|
|
#1907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
utknęłam gdzieś na 18 części i chyba dzisiaj pościagam ebooki ja też najbardziej lubiłam Sol Cytat:
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Nie wyspałam się . W nocy co chwila się budziłam . A teraz siedzę sobie z olejem winogronowym na włoskach
|
|
|
|
#1909 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie ciut mi lepiej, ale mam rozechwianie emocjonalne chyba dzisiaj ale dzięki Nie mieści mi się scandic do szuflady i stoi na wierzchu, jak na wystawie haha. Kumpela przeze mnie wzięła sobie i swojej kumpeli ( ) tą water mask i jakąś z jedwabiem. Bo nie było małych bananowych, a nie chciała dużego.Generalnie cały wyjazd używałam AiK i chyba po tych kilku myciach z rzędu faktycznie odrobinę obciąża. Ale nie aż tak jak Fructis po 1 użyciu i nawet raz na noc nałożyłam balsam Isany, chociaż towarzystwo myślało, że to odżywka ![]() I tej nocy co nałożyłam Isanę na głowę to i ciało całe wysmarowałam i cały wieczór było 'ale coś ładnie pachnie' i z rana też kolezanka, że czuje ten balsam jeszcze, ja czulam tylko wieczorem, więc chyba mam coś z nosem bo jak używam tylko na włosy (chociaż fakt, że zazwyczaj mniej niż ostatniego razu nakladałam) albo tylko na ciało , to ja nic nie czuję a tego razu dużo nałożyłam i na głowę i do tego normalnie na ciało i czułam ![]() I w ogóle po tym wysmarowaniu jakoś i na ciele lepiej zadziałał u mnie ten balsam - jakieś objawienie czy co? A co do evy kremu - wczoraj sie skarżyłam na szczypanie, bo faktycznie na wyjeździe go kupiłam i ciągle mnie szczypał przy kazdym nałożeniu, ale wczoraj na noc juz tego nie było - dziwna jestem jakaś ![]() Chyba dla mojej pancernej skóry za lekki jest ten krem Używałam też 'mojej' Nivei od koleżanki i tak samo jej się rozczepia na 2 warstwy. Spróbuję chyba Nivea Soft teraz - znacie, lubicie? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- say - hello a skąd będziesz ściągać e booki z tą sagą? |
|
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne macie włosy. Wszystkie bez wyjątku
Talentow Wam nie zazdroszczę. Sama jeden posiadam ![]() Wyjątkowy talent do pakowania sie w kłopoty, zawsze to coś ![]() Cytat:
Zahennowalam sobie wlosy wczoraj. I tak myśle czym nawilżyć dziś porządnie....wrzuciłam już NV na wilgotne, teraz nie wiem...coś bym dołozyla jeszcze ale co? |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Są bardziej złote a kolor wychodzi różnie od oświetlenia raz jest bardziej złoty raz rudawy ![]() Mam włosy za piersi. Brakuje już niewiele do talii. Jestem wysoka-mam 177 cm
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na niebieską niveę dobrze reaguję, soft miałam co prawda ładnych parę lat temu, ale pamiętam ją jako pozytywny produkt, mówiłam, ze ja dziwna jestem
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tak sie nie znam, ale skoro Ci nie szkodzi...zresztą większość drogeryjnych kremow ma wysoko parafinę , ludzie używają i żyją ![]() Może służyła to za dużo powiedziane, ale skoro krzywdy Ci nie robi ![]()
|
|
|
|
|
#1916 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
tak, i to całkiem fajnie, szkoda tylko że przez kilka pierwszych godzin
Cytat:
jestem pod ogromnym wrażeniem! Cytat:
i spóźnione życzenia urodzinowe ode mnie Cytat:
zdecydowanie ![]() Cytat:
były ciągle narażone na mróz, śnieg, wiatr, ale serwowałam im małe dawki serum termoochrona Marion ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jakaś nowa granatowa isana do włosów?
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne, ale Twoje najbardziej mi się podobają
![]() Say- hello, Bardzo dziękuję
"Czekaj z realizacją marzeń, czas i tak upłynie" Edytowane przez Fencze Czas edycji: 2013-02-18 o 13:42 |
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowy krem do ciała. Czyli do włosów. ![]() Jestem na niego napalona, ale.. poczekam.
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz się czuję nastraszona |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

i własnie super też koczek z francuzem (nie wiem czemu mi się nie zacytowałas)
co to za odzywka? 

. W nocy co chwila się budziłam